49 årig hemmatransa på videoklubb

Jag är 49 och en så kallad hemmatransa. Det innebär att jag hemlighåller min läggning och lever ut mina lustar inom hemmets fyra väggar. När jag är ombytt kallar jag mig Eva. Via en chattsida kom jag i kontakt med Anders en 55 årig lång, snygg och välutrustad karl skulle det visa sig. Efter att vi chattar flera gånger skrivit många kåta mail till varandra och också pratat per telefon kändes det rätt att äntligen träffas på riktigt. En “kvinna” kan ju inte vara utan en man hur länge som helst :).

Vi hade bestämt att träffas på en pub för att lära känna varandra och sen gå till en videoklubb om vi kände för det och för varandra. På min lunchrast passade jag på att köpa lite nya o fräscha underkläder ville ju göra mig så fin som möjligt för honom. Det blev ett svart set med bh, stringtrosor höfthållare och strumpor.

På efter middagen kunde jag inte tänka på något annat än den kommande kvällen och jag måste erkänna att jag kåtade upp mig riktigt rejält. En efter en slutade på kontoret och jag var ensam kvar. Det började bli dags att göra mig i ordning, men först slog jag upp en rejäl whiskey. Måste också erkänna att jag var lite nervös.

Tack och lov har vi dusch på kontoret jag ville ju vara ren o fin också. Efter duschen klädde jag upp mig i de nya underkläderna. Jag tog på mig jeans, skjorta o kavaj ovanpå, jag är inte ”tuff” ännu att jag går ut i full outfit.

Vi hade bestämt att ses på puben klockan 19.00, strax före steg jag in. I ett hörn satt den karlen som stämde in på hans egen beskrivning. Jag gick sakta fram till honom.

-Hej, Anders?, frågade jag.
-Hej Eva , sa han tyst med ett stort leende och reste sig upp. Kul att du kunde komma! Vill du ha något att dricka?
-Tack gärna ett glas vitt vin, svarade jag. Jag hade ju gått in i rollen som Eva.
Anders beställde åt oss och vi satt och tittade på varandra.
-Hur känns det?, frågade Anders.
-Bara fint, svarade jag med ett stort leende, du då?
-Mmmmm , svarade han bara.

Jag knäppte sakta upp två knappar i skjortan så att diskret ville visa Anders att jag var fint klädd under. Anders ficks stora ögon och formade ett ”underbart” med sina läppar. Vi drack upp det vi hade i glasen reste på oss och gick ut. Vi visste båda två vart vi skulle gå. Jag ville ta hans hand men vågade inte, inte för att jag var rädd för honom utan snarare för vad folk skulle tro.

-Eva, sa han tyst, du ska veta att jag är så fruktansvärt kåt på dig nu.
-Och jag på dig, svarade jag sanningsenligt.

Vi kom fram till videoklubben på ett par minuter, betalade entré och gick in. Då tog han mig i handen och förde in mig till ett bås för två. Han låste om oss och gav mig en stor kram och ett våt härlig tungkyss.

-Äntligen , sa han, klä av dig raring, ta av dina manliga attribut.

Jag bara nickade och klädde snabbt av mig kavaj, skjorta o byxor och stod framför honom endast iklädd mina nya underkläder.

-Ohh så snyggt, läckert, sexigt , sa han och kom fram till mig och kysste mig hett på nytt.

Han ledde mig till en fåtölj sa åt mig att sätta mig ner. Snabbt klädde Anders av sig allt utom ett par svarta stumbyxor. Hanställde sig på knä framför mig. Lade upp mina ben på sina axlar och började smeka mina nylonklädda ben. Kysste min vrist och slickade och kysste mina vader upp mot mina lår. Han såg klittan växa innanför trosan slickade sig upp längs mina lår och smekte mig.

Kysste mina lår vid strumpkanten och smekte klittan med handen, kysste och slickade min klitta utanpå trosan.

Jag stönade av kåthet när han smekte min pung. En försats fläckade trosan som Anders ivrigt slickade på samtidigt som han smekte mina lår. Sakta började han dra ner mina trosor och kysste toppen på min klitta. Det var så underbart!

Anders började sen suga mig långsamt o ljuvligt, jag bar satt och tog emot. Jag försökte att få smeka hans kuk men han satt att jag fick lugna mig. Anders förde ett finger mot min mun som jag började suga på. När fingret var tillräckligt blött förde hand det mot min bakfitta, tryckte lite på rosetten och förde in fingret. Detta fick mig att stöna högt, han både sög och pullade mig.

Efter en stund reste sig Anders och befallde mig att puta som en slampa så han kunde knulla mig bakifrån. Sagt och gjort började han knulla mig härligt. Efter en stund började det rycka i Anders hårda kuk och han sa vänd på sig och ta emot mig. Jag gick ner på knä och gapade och fick strax ta emot hans strålar.

Kommentera

Loading...