Agad med björkris i skogen

Det var en fin, solig försommardag. Jag var ute och gick på en ganska lite använd stig i skogen. När jag hade gått en bit hörde jag ljud. Jag stannade upp och lyssnade. Det lät inte som något djur. Jag började röra mig mycket tyst mot ljuden.

Jag smög närmare ljuden och upptäckte en naken ung kvinna. Hon stod på alla fyra och hon smiskade sig själv på rumpan med ett björkris. Hennes bara rumpa var redan ganska röd och svullen. Jag såg att hon försökte smiska sig själv så hårt hon kunde med björkriset. Hon kved och stönade och rörde på rumpan av vällust och smärta.

Jag stod en stund och beundrade det jag såg. Jag kände hur upphetsad jag blev av detta skådespel och hur det började pirra i hela kroppen. Jag började andas tungt. Jag smög mig försiktigt närmare för att kunna se bättre.

Då vände hon sig mot mig och upptäckte mig. Hon ställde sig snabbt upp på knä och jag såg att hon rodnade. Hon var mycket vacker. Hon hade ett mycket vackert ansikte, mörkt långt hår, ganska stora bröst, smal midja och en härlig rumpa.

Jag tog mod till mig och frågade “Kanske du vill ha hjälp med det där?” Hon log lite förläget och svarade “Skulle du vilja hjälpa mig? Jag har inte fått stryk på riktigt på jättelänge.” “Såklart! Det finns inget jag älskar så mycket som att ge unga vackra kvinnor stryk. Om de vill ha stryk, alltså.”, sa jag. “Då så.”, sa hon och gav mig björkriset. “Jag vill ha hårt med stryk. Först på rumpan och sen också på låren.”

Hon ställde sig igen på alla fyra. Jag tog riset, ställde mig på knä och började piska hennes redan röda och svullna rumpa med det. “Hårdare!”, kved hon. Hon stönade och vred sig av vällust och jag såg att hon var väldigt kåt.

Jag piskade hennes ömma rumpa ännu hårdare med riset. “Ååh, vad skönt!” stönade hon. “Härligt att få ett riktigt hårt kok stryk – det är så jättelänge sen sist. Jag har längtat så efter det här! Mera, mera, mera!”

Jag piskade hennes röda och svullna och nu alltmer randiga rumpa av hjärtans lust. Jag kände hur kåt jag blev av det – härligt att få ge en kvinna stryk när man känner hur hon njuter av det. Jag kände hur min hårda kuk svällde och bultade i mina shorts.

“Nu vill jag ha på låren också!”, sa hon. “Piska baksidan av mina lår!” Jag lät björkriset dansa på baksidan av hennes lår – turvis ett lår i taget. “Ååh gud, vad kåt jag blir!”, sa hon. “Piska mig hårt!” Jag fortsatte piska baksidan och insidan av hennes lår och kände nu hur min stenhårda kuk höll på och sprängde mina shorts.

Hon särade på benen ordentligt och sa “Kittla mig mellan benen med riset!” Jag gjorde som hon bad mig och förde riset fram och tillbaka mellan hennes ben. “Ååh…”, stönade hon och jag såg hur hon skälvde av kåthet. Det började jag också göra och min kuk värkte så jag hade svårt att röra mig.

“Piska mig nu lite på fittan med riset!”, sa hon. “Men inte för hårt, det ska inte göra ont, du ska bara göra mig ännu kåtare.” Jag gjorde som hon bett mig och hon vred sig av kåthet.

“Nu vill jag att du klär av dig!”, sa hon. “Okej!”, sa jag, la ner riset och gjorde henne till viljes. “Mmm…”, sa hon när hon såg mig naken, “fin kuk du har. Nu vill jag att du knullar mig bakifrån med den!”

Jag gick ner på knä bakom henne och kittlade henne lite mellan benen med min stenhårda kuk. Hon var alldeles plaskvåt. När jag rörde vid hennes fitta med kuken öppnade hon sig villigt. Jag förde in kuken långsamt, så långt det gick. Så drog jag ut den igen, hela vägen. Jag upprepade proceduren flera gånger.

Så greppade jag hennes skinkor och började dra hennes fitta långsamt fram och tillbaka längs min kuk. Det var helt obeskrivligt skönt. “Ååh!”, stönade hon, “knulla mig, knulla mig hårt!” Jag drog hennes härliga våta fitta fram och tillbaka längs min hårda kuk. “Ååh!”, kved hon, “hårdare, hårdare, hårdare! Jag kommer snart! Knulla mig hårdare!”

Jag förde hennes härliga fitta fram och tillbaka en stund till. Då kände jag hur hennes fitta började krampa och hur hon började skaka i hela kroppen. “Ååh, jag kommer! Ååh guud, jag kommer!!!” nästan skrek hon. Jag kände hur hennes fitta kramade min kuk när det gick för henne men jag lyckades hålla tillbaka min egen orgasm.

Hon gick upp på knä. “Vill du att jag suger av dig?”, frågade hon. “Jag är bra på att suga kuk och jag älskar att göra det.” “Om jag vill!”, sa jag och ställde mig upp. Det var detta jag hade hoppats på.

Hon gick ner på knä framför mig. Hon tog min hårda kuk, som var alldeles våt av hennes fittsafter, i munnen. Hon började suga mig, djupt och långsamt. “Just sådär vill jag ha det!”, sa jag. “Och ganska hårt också. Ge mig lite mera tänder!”

Hon gjorde som jag bad henne och sög mig djupt, hårt och långsamt. Jag tog tag i hennes härliga bröst och lekte lite med hennes styva bröstvårtor. Jag kände nu att jag inte kunde hålla tillbaka orgasmen länge till.

“Du får spruta i min mun om du vill.”, sa hon. “Jag älskar smaken av sperma och jag sväljer gärna.” Jag började stöna av kåthet och kände orgasmen komma. Hon fortsatte att suga mig, lite snabbare nu. Jag tog ömt tag i hennes axlar och knullade hennes härliga mun.

“Ååh gud – nu!!!”, sa jag och sprutade i hennes härliga mun. Hon höll munnen stängd och sög av och ur min kuk allt som kom. Sen svalde hon och jag såg att hon gillade vad hon fått.

“Mmm!”, sa hon och slickade sina läppar. “Det var gott!” Sen steg hon upp framför mig och kysste mig. Jag kände smaken av min sperma i hennes kyss.

“Tack!”, sa hon. “Det var härligt! Både att få stryk och att få sex!” “Tack själv!”, sa jag. “Jag tyckte också att det var helt underbart! Vad heter du?”

Kommentera

Loading...