Älskog på Kanarieöarna – Fuerteventura

I oktober for jag och min kille Per ner till Fuerteventura och närmare bestämt staden Corralejo. Vi bodde på ett underbart hotell som hette Oasis Dunas. Det hade två stora poler och gott om solstolar runt dessa.

Vi fick en fantastisk tur med vädret då det var ca 30 grader varmt i luften och 23 grader i havet. Med detta vill jag säga att förutsättningarna för en skön semester var mycket goda.

På vägen från flyget så pratade reseledaren nästan hela tiden och när vi precis kom till Las Dunas som stranden heter innan Corralejo så fick vi information om att många tyskar gillade att sola nakna men framför allt de gillade att gå där i sin nakenhet vilket vi snabbt fick bekräftat med. Han berättade vidare att de byggde upp vindskydd av lavastenar men att dessa skydd kunde alla använda sig av om man ville.

Första dagen tillbringade vi vid polen och njöt av denna precis som alla andra. Vi insåg att det var många som var nere i vår situation dvs. för att koppla av och få tid för varandra. På kvällen gick vi upp och duschade och försökte få lite svalka i lägenheten. När jag duschat och torkat mig så gick jag in i sovrummet och la mig naken på sängen. Låg på magen och bad Per att han skulle smörja in mig. Han tog hudlotionen i sina händer och började massera ut den över ryggen och ner över skinkorna och benen. Det kändes skönt och jag kunde inte låta bli att sära lite på benen. Jag kände hur hans händer sakta och ömt övergick mer i smekningar över mina lår och hur de rörde sig närmare målet. Ett finger kom plötsligt i beröring med min buske och mina blygdläppar och en ilning gick igenom kroppen. Är det skönt sa han och jag kunde inte säga annat. Per fortsatte med sina smekningar över skinkorna ryggen och ner och in mellan mina ben. Han kom allt närmare min klitoris och et finger gled in i slidan som nu var ganska blöt av min saft. Fingret gled sakta in och ut och för varje gång kom han allt djupare in och smekte mig inne i slidan. Jag lyfte min stjärt och ställde mig upp så att han kunde se bättre och smeka mig på samma gång. När jag vände mig om och tittade på honom så såg jag hur hans stake stod som en furie innanför badbyxorna och nästan höll på att spränga dem. Per fortsatte att smeka mig och jag bad honom ta av sig byxorna och bara komma i mig. Gled ner vid sängkanten så han kunde stå kvar på golvet och föra in sin styva stake djupt i skrevet. Jag sa att han inte fick spruta i mig och när han väl kom så drog han ut kuken och jag tog den direkt i munnen och sög i mig de rejäla spruten och svalde glupskt.

På kvällen tog vi en promenad ner till ”gamla stan” och hittade en liten fiskrestaurang precis vid vattnet. Vi åt och delade på en flaska vin och njöt av kvällsvärmen. Eftersom vi tillbringat dagen i solen och var trötta så drog vi oss hemåt ganska tidigt för att sova och förbereda oss för nästa dag.

Klockan åtta drog Per undan gardinen och konstaterade att det även idag var en jättefin morgon. Vi bestämde oss för att göra en liten matsäck och promenera till stranden. På vägen stannade vi och fikade och tog varsitt glas vitt och kallt vin innan vi fortsatte vandringen. Per hade bara sina shorts och jag hade kjol och min bikinibh på mig. Det tog ca 40 minuter att gå från hotellet till stranden och där fläktade det underbart. Per tyckte vi kunde leta upp ett vindskydd så vi slapp hyra stolar på stranden. Vi gick ett stycke och hittade en ganska avskild plats och ett vindskydd som dolde oss väl men med skön utsikt över havet och ända till Lanzarote. Per hade fixat ribbmadrasser så vi la ut dessa och ovanpå la vi sedan handdukarna. Vi solade i bara byxorna båda två och jag kände att han tittade på min kropp lite då och då. Mina bröst reagerade både av hans tittande och av vinden så vårtorna styvnade. Han sa att jag skulle sätta mig upp så kunde jag få hjälp med lite sollotion. Per gned ut över hela mig och kunde inte låta bli att ta lite extra på brösten och min hals. Blev lite tänd när han höll på och drog honom intill mig och våra läppar möttes i en skön och varm kyss. Jag hjälpte Per att smörja honom och kunde inte låta bli att se hans svullnad i byxorna. Jag bara skrattade och sa att han fick vänta. Efter kanske en halvtimma kom två kvinnor i 35-40 års ålder gående längs med stranden. Per knuffade på mig och sa kolla och jag såg hur han följde dem med blicken. Jag ser att du njuter sa jag och tog honom på badbyxorna. Lät handen vila och gnida utanpå och han bar stönade till. Nä nu får det bli bad sa jag och sprang ut i havet. Per kom strax efter och vi simmade längs med stranden och njöt av varandra. Väl uppe på stranden igen torkade jag mig och tog av mig byxorna, la dem på muren och sedan satt jag helt naken ner i skydd av denna. Jaha sa Per då får jag väl ta av mig med och så satt vi där helt nakna båda två. Vinden smekte våra kroppar och solen värmde oss skönt. Jag lät min hand glida ner mellan hans lår och började sakta ta hans förhud ner och blotta ollonet. Tog lite saliv på mina fingrar och blötte honom och min tumme gled fram och över spetsen på staken. Per stönade till och lutade sig lite bakåt. Jag vände på mig så jag satt mer framför honom och började runka hans nu rejält styva kuk. Ska jag sluta sa jag? Nej sa han bara fortsätt. Då får du kolla så att ingen kommer och ser oss. Jag fortsatte att runka hans stake och hans hand gled nu upp mellan mina ben där jag satt på knäna och jag kände hur han började smeka mig allt skönare. Att sitta så här var som att få en extra kick älska inför offentligheten det har jag aldrig gjort innan. Jag tror att vi båda blev extra kåta av detta och när han sa kom gled jag bara fram och satte mig över honom. Kuken gled snabbt in i mig och jag började rida på hans stake. Jag vars å kåt och kunde inte låta bli att stöna när jag kom och strax efter kom han med hela sig inne i min fitta.

När jag tittar upp så ser jag ett par lite längre bort på en stranddyn som troligen iakttagit oss hela tiden. Ja tittar ner på Per och vi skrattar båda åt saken. Resten av dagen blev det bad och sol och på eftermiddagen tog vi bussen tillbaka. Väl hemkomna till hotellet blev det dusch och vila innan vi gick för att äta.

Andra kvällen fick vi tips om en tapas-restaurang av guiden och efter lite turer hittade vi fram. Vi satte oss ner och beställde och lite senare sparkade jag till Per på benet och sa vänd dig inte o men de sitter några bord längre bort. Han förstod först inte vad jag menade men sen insåg han att det var paret från stranden. Efter förrätten och lite vin behövde jag gå på toa så jag gick dit. När jag kom ut därifrån så stod hon bara där. På engelska undrade hon var vi kom ifrån och jag sa Sweden varvid hon svarade så bra då kan vi prata med varandra. De var också från Sverige. Hon presenterade sig och sa jag heter Anki och min man heter Hans. Så tittade hon på mig skrattade och sa hade ni det skönt? Innan jag svarade sa Anki att de hade haft det i alla fall vilket de njutit av senare på hotellet. Vi pratades vid lite till och bestämde att ses på stranden dagen efter.

När jag kom tillbaka til bordet så undrade Per vad jag tagit vägen så jag berättade om vårt lilla samtal och det tycktes som att han blev lite tänd.

Väl hemma på hotellet så tog jag av mig allt utom mina trosor, släckte lampan och gick fram till fönstret mot polen. Öppnade och kände den svala vinden komma mot min kropp. Det visade sig att även Per kom mot min kropp. Hans händer gled över min kropp och smekte sig fram. Är det skönt att stå naken framför fönstret sa han? Jag kunde inte låta bli att säga ja. Min hand gled bakåt och fångade hans styva kuk enkelt eftersom han tagit av sig kalsongerna utan att jag märkt det. Per gled allt närmare mig bakifrån och jag kände kuken hur den letade sig fram mellan skinkorna och in mot sitt mål. Jag särade på benen och lutade mig framåt så jag stod med huvudet i fönsteröppningen. Per smekte mina skinkor, rygg och ner över mina bröst samtidigt som han stötte kuken rakt in i fittan. Jag tryckte emot och lät min hand glida ner och smekte mig själv. När han förstod vad jag höll på med så stötte han allt skönare i mig. Långa djupa tag med kuken och fast tag om mina skinkor när han började viska till mig. Berätta för mig vad du gör med dig sa han tyst. Jag beskrev ganska tyst vad jag gjorde samtidigt som vi båda kände hur detta och allt annat kåtade upp oss allt mer. Min saft nästan rann ur mig och hans kuk gled ut och in så lätt och skönt. Jag förde ner hand djupare och klämde runt kuken samtidigt som han gled in i mig. Per stönade och jag var tvungen att be honom vara tystare. Så kom vi båda nästan samtidigt och jag skrek till. Ett par som precis kom nedanför tittade upp och jag backade snabbt bakåt och hoppades att de inte sett något. Det fick bli en dusch innan vi gick till sängs.

Nästa dag och vad sedan hände berättar jag i nästa del………

 

Live Sex Cams

Kommentera

Loading...