Anna den kåta tjejen som ville ha två män

Jag ringde på dörren, en kille som heter Kalle öppnade och jag frågade om Anna fanns där? Javisst svarade han, du måste vara Odd?

-Ja, svarade jag…
Han ropade på Anna och sa att hennes rum fanns längre ner i korridoren…
När jag närmade mig dörren hörde jag att Anna hade sällskap inne i sitt rum, jag knackade på och det blev tyst med undantag av lite fnitter….
Anna öppnade dörren, jag tappade hakan, Anna som är en snygg tjej med lagom stora bröst och fantastiskt leende öppnade i bara en korsett och strumpebandshållare
Hon log,tog min hand och sa kom in, vi var lite upptagna
Jag kom in i rummet och såg att i sängen låg en man, han var svettig och andades tungt…. Hej sa jag, Odd… Hej, Johan, sa han.

Anna berättade att hon och Johan hade träffats via nätet och att de helt hade fallit för varandras tankar och blickar.
Johan frågade om jag ville titta på när dom avslutade det som jag nu hade avbrutit…. Anna väntade inte på svaret utan var redan på väg för att ta Johan i munnen….. Jag stod bara där, kände att det växte väldigt fort i byxorna
Anna hade Johans kuk i munnen och ställde sig på alla fyra med stjärten mot mig, jag hade fri insyn på hennes som det såg ut nyrakade mus…. Jag såg att det glänste och att det nyss varit något inne i hennes mus.
Johan vände sig om och lade sig under Anna så att han kunde komma åt att slicka henne samtidigt i en 69:a båda stönade och njöt i fulla drag. Plötsligt hör jag hur Anna stönar fram jag kommer….. Jag ser hur hennes mus krampar och samtidigt Johans tunga som frenetiskt fortsätter bearbeta hennes klitta. Jag har vid det laget öppnat mina byxor och står med kuken i min hand.
Johan lägger sig på rygg och Anna som ser lite omtöcknad ut sätter sig på honom med ryggen mot honom och ser mig rakt in i ögonen…. Kom närmare säger hon, så du ser bättre…. Jag sätter mig i sängändan på knä och har nu bara 50 cm till Annas och Johans kön som lugnt och metodiskt knullar….
Jag känner doften av sex och kön i luften och tar mig ännu närmare, Anna särar mer på sina ben och smeker Johans pung, Johan grymtar till med ännu högre stön jag har nu ansiktet 10 cm till Annas mus och Johans kuk…. Helt plötsligt halkar kuken ur och det skvätter safter från dem båda i ansiktet på mig…. Som i trans tar jag Johans kuk i munnen och smakar för att sedan trycka in den i Annas mus igen…. Annas ansiktsuttryck är obetalbart…. Hon rider Johan hårdare och jag hör hur Johan stönar jag kommer snart…..
Anna tar ut kuken ur sig och tar den i munnen, jag ser hur kuken sprutar och Anna som slickar den. Jag är fortfarande 10 cm ifrån och tvekar inte utan kysser Anna samtidigt.

Johan lugnar ner sig och Anna tittar på min stenhårda kuk och frågar om hon skall göra något åt mitt tillstånd….
Jag har svårt att prata men tar tag i Anna och lägger henne på rygg. Jag smeker hennes plaskvåta mus, trycker in två fingrar i henne och trycker dom upp mot hennes mage, den räfflade insidan av hennes mus är så hal att det plaskar. Johan tittar förundrat på men säger inget utan kysser Anna samtidigt som han smeker och nafsar på hennes bröst.
Anna juckar mot mina fingrar och jag känner att hennes mus börjar dra ihop sig runt mina fingrar…. Snabbt och utan tvekan drar jag ur fingrarna och lägger mig över henne och trycker in min stenhårda kuk rakt in i henne… Anna skriker ur sin orgasm och knullar mig frenetiskt tills orgasmen ebbat ut….
Vi lägger oss på sidan och Anna har ryggen till Johan, som nu är hård igen. Jag känner hans kuk mot min men Anna styr den mot hennes anus och sakta men säkert så fyller Johan upp Annas anal samtidigt som jag knullar hennes mus. Det blir riktigt trångt och Anna stönar högt, är genomsvettig och säger till Johan att röra sig lugnt
Jag känner Johans kuk som om den var mot min men vet att vi är på olika ställen, Anna skriker rakt ut en orgasm och med detta blir det för trångt i musen…. Jag sprutar henne full av sperma som väntat länge på att komma ut och snart kommer Johan i hennes anal. Vi drar oss ur Anna som ligger i sängen och ser ut som en trasa just nu…. Vi ser sperman rinner ur henne och jag smeker in den i henne. Hon stönar slött och säger att nu får vi nog ta en dusch innan något annat händer…..

Jag tänker att jag precis upplevt en dröm… Och det med Anna som jag känt mer än halva mitt liv som jag ser som min själsfrände….. Tack min kära vän
Vi stapplade alla ut till badrummet i lägenheten och Kalle som vi totalt glömt bort ser oss nakna och svettiga…. Han skrattar högt och frågar om det var skönt…. Anna svarar du skulle bara veta…. Sperman rinner längs hennes ben och det blir en liten pöl på golvet…. Anna säger till Kalle, detta är för dina egna stunder, hon ställer sig på alla fyra med stjärten upp i vädret mot Kalle och slickar upp sperman som råkat hamna på golvet, sedan springer hon in i badrummet…. Kalle stirrar häpet och sväljer hårt…. Och kommenterar, ja den kvinnan är det sexigaste jag mött…. Ha så trevligt killar…. Knäppte upp sina byxor vände sig om och gick in på sitt rum….

Anna ropade från badrummet så jag och Johan gick in till henne.

Anna säger till mig när vi kommer in, Odd jag vet att du är lite kinky och nu har du din chans att uppleva något som kanske inte är rumsrent…. Jag fattar precis vad hon menar och sätter mig i duschutrymmen. Anna kliver fram och släpper på trycket, kisset flödar, varmt och salt, efter ett litet tag sätter Johan på duschen och sköljer av mig. Vi tvättar oss och medan Anna tvålar in sig tittar både jag och Johan på denna underbart vackra kvinna…
Båda kan inte låta bli att ta sina kukar i handen och snart är båda stenhårda inför åsynen av en löddrig Anna.
När hon sköljt av tvålen sätter både jag och Johan på golvet och börjar slicka Anna från var vårt håll, Johan på musen och jag bakifrån i anus. Anna som redan stönar högt av känslan av två tungor särar så mycket hon kan på benen utan att halka, min och Johans tunga leker runt Annas underliv och snart har vi fingrar i både mus och anus
Anna stönar högre och högre och snart når hon en orgasm som kniper runt våra fingrar, hon juckar hårt mot Johans ansikte samtidigt som mina fingrar är inne i hennes mus och anus.

Anna lugnar ner sig och säger att nu grabbar är det er tur att tvättas…. Vi ställer oss upp och Anna går ner på knä, hon tar oss båda i munnen ibland ensamma ibland samtidigt. Känslan är overklig och både jag och Johan njuter i fulla drag av Annas mun. Hon tar oss båda djup i svalget och andas häftigt när hon behöver luft. Det tar inte lång tid innan Anna sugit oss till bristningsgränsen och vi flaggar båda samtidigt att vi snart kommer….. Anna runkar oss båda och säger spruta ner mig, jag vill känna och smaka er sperma nu….. Med sådana ord går det fort för oss båda, Anna runkar båda kukarna mot sin mun och vi sprutar ner henne. Hon slickar rent oss och jag har svårt att hålla mig på benen.

Vi skrattar alla tre över situationen, tvättar oss och går ut på stan för att ta en bit mat.
Väl ute på restaurang så snackade vi alla tre om allt möjligt, vi hade valt att åka till hotellet där jag bodde, Clarion Sign. Restaurangen var erkänt bra och stämningen var hög med många gäster. Efter ett tag så frågade jag om Johan och Anna ville följa med till spa-avdelningen, trots att inga badkläder fanns så åkte vi till mitt rum, plockade upp handdukar till alla tre och begav oss upp till översta våningen. Vi bytte om och träffades ute i spadelen. Det var glest med folk då klockan närmade sig 22 när dom stänger…. Vi gick till ångbastun och satte oss, den var tom.
Så fort dörren stängdes bakom oss åkte handdukarna av och Anna var i centrum, denna sexiga varelse var inte sen med att med sina båda fötter smeka våra kukar och med det ge oss fri insyn på hennes mus. Våra kukar växte fort och kåteheten rann från oss båda. Precis då hörde vi att det var någon på väg mot bastun, snabbt som ögat hittade vi handdukarna och skylde oss så gått det gick. Våra kukar stod som tält, Anna täckte musen men hennes bröst syntes, in kommer ett par i 25 års åldern…
Av blicken från killen att döma hade Anna fina bröst för han kunde inte slita blicken ifrån dem, tjejen tittade på våra tält och båda förstod att något hade varit på gång inne i bastun innan dom kom in….

Det var tjejen som bröt isen först, hon sa -svårt att dölja era kukar med handdukarna killar…. Får man se?
Anna började asgarva som bara hon kan och hakade på, ja grabbar, får man se?
Både jag och Johan tittade på varandra och tog av oss handdukarna. Våra kukar stod fortfarande rakt ut och ollonen var blåa…. Tjejen sa ojojoj… Här är det några som är kåta… Killen bad henne komma bort till sig och så började han viska lågt med henne
Anna kunde inte låta bli, hennes blick var glansig av kåthet och hon började ta lite på sina bröst…

Killen bröt tystnaden och sa – det verkar som vi stört er i någonting här, är det ok att vi stannar ett tag och tittar på er?

Jag sa självklart… Både Anna och Johan tittade på mig och asgarvade, visst säger Anna…

Hon satte sig på knä på britsen och hade rumpan mot mig. Hon sög på Johan och jag slickade henne bakifrån. I ögonvrån såg jag att paret hade börjat ha sex, tjejen red killen och båda stönade högt.
Anna satte sig på Johan och bad mig ta henne bakifrån, hon var verkligen plaskvåt…. Johans kuk var inne i hennes mus och när han drog ut tog Anna tag i båda kukarna, pressade ihop dem och satte sig på dem…. Känslan var enorm, båda kukarna var inne i Annas mus, paret som satt bredvid avstannade med sitt och tittade storögt på vad som hände. Anna kved högt, en blandning mellan stön och skrik, hon var fylld och njöt fullt ut. Jag kunde inte hålla tillbaka utan sprutade rakt in i Annas mus, set gjorde att det blev ännu blötare och Anna red hårdare runt våra kukar tills hon skrek rakt ut. Orgasmen som kom var enorm, Annas mus plaskade och det sprutade ut vätska från henne, hon skakade i hela kroppen och fortsatte skrika… Johan sprutade och efter ett tag slaknade vi båda ut henne. Anna låg på britsen och vi satt bredvid
Paret som vi nästan glömt bort i extasen knullade nu som besatta. Hon blev tagen bakifrån och njöt av det. Bastun var så trång att hennes ansikte var farligt nära Annas mus där hon låg utpumpad, plötsligt kände Anna att det var någon som slickade hennes plaskvåta mus som det rann sperma ur. Tjejen slickade i någon minut tills hon själv kom. Hon la sig ner på magen och killen som inte kommit ännu såg frustrerad ut. Han såg på Anna och frågade om han fick runka över henne…. Anna svarade slött, fortfarande dåsig efter hennes sprut nyss att visst, spruta ner mig om du vill…. Killen kom på 30 sekunder, hans tjej hade ett finger i hans anus och sprutet som kom var blött och kladdigt, han pumpade 7-8 gånger, över Annas mus, mage och ansikte….
Anna skrattade över situationen och sa att nä, nu är det slutknullat för idag, jag ska upp och jobba i morgon.
Vi tackade varandra för äventyret och duschade av oss, Anna och Johan åkte och jag gick till mitt hotellrum och slocknade.

fleshlight-teagan-presley

Kommentera

Loading...