Anna får känslor för mammas man

Mitt liv förändrades totalt den dagen mamma kom hem och presenterade sin nye man Karl för mig, Anna, och min bror, jag var 16 år då och fortfarande oskuld. Han var inte särskilt stilig, utan såg mer ut som en typiskt överviktig, något tunnhårig , medelålders man. Men jag var attraherad av honom från vårt första handslag.
Jag blev som besatt av Karl, jag smög in i badrummet och såg honom duscha, jag låg vaken på nätterna och hörde de tunga stönen från mammas och Karls sovrum när de knullade varandra. Mina fantasier handlade oftast mest om hur Karl knullade mig. Jag trånade och längtade så. Men jag behövde inte vänta så länge, min mamma hade nämligen fått anställning som undersjuksköterska på stan lasarett på nätterna.
Jag förstod ganska snart att Karl saknade mamma på nätterna eller rättare sagt deras knullade, han började runka som besatt stönade och dunkade i väggarna.
En kväll när klockan var sen och Karl satt framför TV:n gick jag och satte mig jämte honom i TV soffan helt naken. Nu skulle jag få reda på om mina känslor var bevarade av denne mannen som var nästan 37 år äldre än jag. Jag satt där helt oberörd men märkte snart Karls sneglande blickar och att hans kuk började resa sig under kalsongerna, som var det enda klädesplagget som han hade på sig. Jag satte mig lite närmare. Jag märkte att han var intresserad men att han uppenbarligen behövde en knuff på vägen för att förstå att det var ok. Så jag la min hand på hans stenhårda kuk, han stönade lågt och lade armen över mina axlar och tryckte mig närmre , jag fortsatte att smeka honom och han började kyssa mig först på panna sedan näsan och slutligen läpparna, till slut grovhånglade vi.
Han klämde och sög på mina fritt dinglande bröst, det var otroligt upphetsande. Tillslut smekte jag av honom kalsongerna och där stod en tjock och bastant kuk, inte så lång men tillräcklig förstod jag trots min ringa erfarenhet. Jag ville kåta upp honom ännu mer och böjde mig ned för att suga, Karl försökte först hindra mig men jag gav honom bara en djup tungkyss och han gav vika. Jag slickade försiktigt ollonet , för att sedan ta hela kuken i munnen , Karl gjorde kraftiga motjuck och stönade högt, som tur var hade min bror bestämt sig för att sova över hos en kompis annars hade vi nog väckt honom. Jag kände hur Karl plötsligt hade stuckit in ett finger i min slida och jucka nu fram och tillbaka, jag var otroligt kåt och våt. Jag ville knulla honom nu. Jag reste mig upp och han tog tag om min midja satte mig ned över sin stående kuk och lät den sakta glida in i slidan, jag skrek först till av smärtan, min slida var inte rustad för en så tjock kuk. Men jag började rida honom och efter en stund började jag känna den där pirrande känslan av orgasm, Karl andades tungt och stönade, jag blev otroligt upphetsad av hans läten, de var så djuriska. Jag märkte att jag stönade lika högt själv och njöt oerhört.
Karls kuk gled allt djupare in och han juckade snabbare och snabbare, våra svettiga kroppar gneds i mot varandra och mina bröst guppade upp och ned i så hög takt att det nästan gjorde ont. Jag kände hur det bara blev skönare och skönare, tillslut gick det för mig och straxs därefter sprutade Karls sin säd i mig och gav till ett vrål utan dess like. Jag slängde mig utmattat ned i soffan och andades häftigt. Då kom jag på att jag hade glömt att skydda mig, men det var för sent att tänka på det nu. Karl gav mig en djupkyss och sa att det skulle nog ordna sig. Men efter en månad förstod jag att jag väntade barn med Karl, vi hade då knullat varandra så fort vi kunnat.
Jag bestämde mig för att behålla barnet men fortsätta att hålla mitt och Karls förhållande hemligt. Ingen vet med andra ord vem som är far till lilla Kajsa 5år eller Nicklas 3år och Stefan 7 månader för den delen heller. Nu är jag visserligen 21 och bor i en egen lägenhet, mamma och Karl är fortfarande gifta men han kommer så fort han hinner och hans säd är lika stark, som vanligt i morgon skall jag till gynekologen, för jag misstänker nämligen att vi snart kommer att få tillökning i familjen…….

Kommentera

Loading...