Anna tar med sin kompis på fest

Anna ringde och tjatade om den där festen ikväll igen. Jag får väl ge mig till slut, kan inte vara så farligt så länge jag går i hennes skugga. Ingen kommer se min skygga och nervösa blick. Jag kan sitta i ett hörn och smutta på en öl så kan jag hålla mig undan.

Vi välkomnades av en lång brunett med ölen högt i skyn, hon var redan påverkad det syntes. Vi vandrade vidare in och slog oss ner i soffan som var tom. På golvet dansade några tjejer hej vilt som säkert redan var fulla. Anna reste sig och gick iväg till några killar en bit bort. Jag satt kvar ensam och kände mig som världens sämsta och blygaste människa någonsin och hoppades att ingen skulle komma. Jag slet upp mobilen så den nästan flög ner i golvet men jag hann fånga den innan.

”Hej, är det ledigt här?” Sa en röst.

Jag tittade upp helt fast i telefonen och sneglade sedan efter Lina som stod kvar där borta och svarade ”ja ”

Det var tre tjejer och en äldre kille. Längst ut åt höger satt en blond tjej, blå ögon och rakt hår, hon hade en svartvit klänning med ett kedjehalsband. Bredvid henne satt nästa tjej med tuperat brunt hår, pösig tröja och en kjol, pratade väldigt mycket och skrattade hela tiden. Killen i mitten var antagligen tillsammans med den sista tjejen längst ut åt vänster eftersom han höll om henne.
Dem pratade och pratade och jag visste inte om jag skulle titta upp eller ner. Det var fart på tjejen som hade tuperat hår, hon satt inte still en sekund och försökte övertala hennes vänner att dansa men dem ville få i sig lite mer alkohol först så dem satt och pratade vidare och skrattade.

Jag lyfte upp huvudet och småtittade lite på tjejerna hur dem pratade och diskuterade. Den blonda tjejen var väldigt söt, riktigt fint leende som syntes till lite då och då när hon skrattade till alla dumma skämt hennes vän drog.

”Tjena” sa Anna och slängde sig ner i soffan bredvid mig igen.
”Känner ni varandra?” frågade Anna mig.
”Nej vi kommer från en by utanför och blev inbjudna av en gemensam vän”, svarade killen.

Vi presenterade oss för varandra och sen satt Anna och tjejen med tuperat hår och pratade om killar, sen drog dem två iväg och satte sig hos ett gäng killar i andra sidan av rummet. Jag ville inte följa med så satt kvar. Jag började lägga märke till att den blonda tjejen sneglade mot mig ett par gånger, jag vågade knappt titta upp speciellt inte med min blyghet. Ibland kunde jag inte låta bli. Hon var så himla fin. Damn att jag ska vara så nedrans blyg.

”Milla ska du med upp och dansa??” frågade paret som var sugna på att dansa.
”Ja absolut, ska du med?” frågade hon mig med hennes kristallklara ögon som bara glittrade.
”Jag? Jag stannar nog här..”

Nej men följ med, så ställde hon ner sin cider och tog tag i min arm och helt plötsligt stod vi på dansgolvet och jag trodde jag skulle sjunka genom både golvet och jorden. Hon tittade på mig och började röra sig, hon märkte direkt att jag inte gjorde det här ofta. Utan att säga någonting tittade hon på mig djupt och ställde sig lite närmre så jag kände att hennes hår kittlade mig i ansiktet. Jag följde hennes steg och det kändes så bra, nervositeten som nyss var där släppte och jag bara flög runt som en fågel som släppts fri.

Resten av kvällen satt vi i soffan och pratade till festen var slut. Jag mötte Anna i hallen och vi skulle vandra hemåt. Vi gick ut och tog följe med tjejgänget i soffan som skulle med bussen 02.15 och Lina följde med en kille hem som hon hade träffas så jag stod själv och väntade till deras buss skulle komma.

Jag kände plötsligt en kall hand ta tag i min hand. Jag sneglade upp mot hennes ansikte och såg en blick jag aldrig sett förut.

”Jag har glömt nycklarna så jag kommer inte in..” sa hon.
”Ojdå, men du kan få följa med mig hem om du vill” sa jag utan att ens tänka på vad jag sa.

Jag satte på varmt te och slog på Tv:n. Jag kände hennes doft för nu satt hon bredvid mig och drack te hemma hos mig, i min lägenhet. Vi satt under varsin filt och tittade på någon kriminalserie. Jag var inte koncentrerad överhuvudtaget på vad den handlade om, jag som annars älskar kriminalserier. Hon satte ner koppen på bordet, sa tack och lutade sig tillbaka så jag kände att hon nästan nuddade min axel. Jag sneglade åt sidan utan att hon skulle märka något och hjärtat bara bultade medan min mage hade ett dussin fjärilar som ville ut.
Jag kände hennes arm nära min men jag vågade inte titta, utan fortsatte att titta på serien.

”Är du trött?” frågade hon mig.
”Nej inte alls, men vi kan gå och lägga oss om du vill?” svarade jag.

Jag kände att hon kröp närmre mig och nu kände jag hennes arm var så nära min och jag bara rös genom hela kroppen. Jag kände att hennes fingrar smyga sig mot min hand, jag satt som ett ljus och var tvungen att koncentrera mig på att andas.

”Kom, vi går och lägger oss” svarade hon.

Jag hade hämtat ett täcke åt henne. Vi låg nu i sängen och jag vände mig om för att sova men inte var jag trött för fem öre. Efter en stund kände jag en hand smeka min arm mjukt och. Hon fortsatte att dra fingrarna längs min arm och ner mot höften medan jag kämpade för att inte röra mig eller sluta andas. Jag ville så gärna vända mig om och kyssa henne, ta på hennes kropp och bara få känna allt men det hade jag aldrig vågat så jag låg kvar i samma ställning tyst som en mus. Jag visste inte om hon ville eller vad hon var ute efter så jag låg stilla.

Hon närmade sig magen men t-shirten som jag hade på mig täckte det mesta, hon drog sin hand längst min ryggrad så jag bara rös och kände att snart exploderar jag. Hennes mjuka fingrar fortsatte längst sidan av magen och var nu innanför t-shirten och drog försiktigt med handen över magen. Jag var uppe bland rosa moln och tänkte inte längre, jag bara låg och njöt varenda sekund av natten.
Jag kämpade för att inte röra mig.

”Hur länge hade du tänkt låtsas sova egentligen” Frågade hon

Då dog jag och vände mig om och tittade på henne, ögonen var allvarliga och hon tog tag i min hand hårt och låg och tittade på mig utan att säga ett ord. Hennes hand drogs upp längst min mage under tröjan och jag slöt ögonen och kände att jag inte kunde hålla mig längre. Hennes andetag blev tyngre och tyngre och jag tryckte mig närmre och närmre henne. Hon andades jätte tungt nu medan min tröja åkte längre och längre upp under täcket. Hennes fingrar var några centimeter från att nudda mina bröst. Jag öppnade ögonen för att titta på henne. Jag kände hennes fingrar nudda mina bröst och då sprack det, jag andades jätte tungt och var redan så henne som det gick men ville ändå närmre och då hörde jag ett tyst stön från henne innan jag blundade igen och bara njöt. Min tröja var av för länge sen.

Hennes hand vandrade neråt sakta, medan jag ansträngde mig för att kunna andas och jag märkte att hon gillade det. Hon smekte mig ovanför troskanten. Det var så magiskt vilka mjuka fingrar hon hade.
Hon smekte längre och längre ner.. tillslut var jag helt såld på henne. Hon fick göra vad hon ville.

Hennes hand slank innanför mina trosor och smekte min blöta fitta jätte länge och mjukt tills jag stönade så högt att jag bara ville ta henne så hårt jag bara kunde.

Sen hur resten gick är bara en tidsfråga.. men det var inte sista gången jag träffade henne.

Signatur: Johanna

One Response to Anna tar med sin kompis på fest

Kommentera

Loading...