Annorlunda upplevelse i djungeln

Arton år och strandsatt på en öde ö med med en amerikansk
marinkårssoldat, jag kom inte ihåg hur jag hamnat där, men med tanke på situationens allvar så spelade det inte så stor roll. Resväskor i
hårdplast hade spolats upp på stranden, dessa tog vi genast hand om, vi genomsökte varenda en med hopp om att hitta mat eller något som skulle kunna hjälpa oss att överleva.

Min nye kamrat var tystlåten men kunnig, han hade snart byggt oss ett
litet läger vid stranden, i vilket vi nätt och jämt fick plats
tillsammans. Han hette Art och det var han som tog hand om att skaffa
mat, hugga ved och laga hyddan vi bodde i. Själv fick jag ta hand om
att laga maten och hålla iordning i lägret, “the womanly chores” som Art kallade dem. En vecka efter det att vi fått iordning lägret och ölivet började gå på rutin började Art klaga på att han inte hade haft en kvinna på länge, själv var jag oskuld men nickade förstås instämmande. “I can’t be expected to do all this work if I’m constantly horny, you know?” Jag märkte hur han blev mer och mer frustrerad för varje dag som gick. En morgon väckte han mej genom att slänga någonting över mitt huvud. Nyvaken satte jag mig upp och drog tyget från mitt ansikte, “What’s this?” Han stod över mej med en bestämd min, “It’s your new clothes, put them on.” Jag höll upp plaggen framför mej och insåg snabbt vad det var han begärde. Jag tittade upp på honom med gapande mun. Det jag höll i mina händer var en kjol, en topp, en BH och trosor – kvinnokläder. “I-I can’t wear this!” Vad tänkte han egentligen? Plötsligt låg jag i sanden och hela ansiktet brann som eld. Han hade gett mej en rejäl örfil. Han var sammanbitet arg och petade mej hårt i bröstet med sitt pekfinger, “Not only will you wear the clothes, but you will put on make-up and stuff that bra so that you look like a woman.”
Han ställde sig upp, “Or you are on your own.” Jag var helt förstummad, jag hade ingenting att sätta emot honom, och jag visste att jag aldrig skulle klara mej särskilt länge ensam på ön. “I’m going out hunting and you better be done when I get back, you hear?” Utan att vänta på ett svar tog han upp sitt spjut, sin kniv och en vattenlägel och försvann ut i djungeln.

Jag gick som i en dimma längs stranden, jag gick igenom min otroligt
korta lista av alternativ i huvudet och kom fram till att jag var
tvungen att göra som han sagt. Jag visste att han skulle vara borta
tills kvällningen så jag hade fortfarande tid kvar att göra mej
i ordning. Med tungt sinne gick jag fram till den lilla högen av kläder. Jag tvekade en sekund men tog sen av mej naken – det måste erkännas, jag var inte särskilt manlig än; jag hade inget hår på kroppen och hade en slank kroppsbyggnad. Kanske skulle kläderna passa.
Jag drog långsamt på mig trosorna, som faktiskt kändes sköna mot min
hud; det var trångt i trosorna, men det gick. Sen kom BH:n som jag lade hoprullade strumpbyxor i, för att fylla ut dem. Sedan kom kjolen, som satt väldigt tajt på mej och slutade strax ovanför mina knän. Det var svårare att få på toppen eftersom jag nu hade “bröst” att komma förbi. Make-upen klarade jag otroligt nog av ganska bra, även om jag efteråt såg i den lilla spegelskärvan att jag såg mer ut som en hora än något annat. Det kändes så overkligt. Jag gick några steg i mina nya kläder, jag skulle aldrig ha tagit på mej kvinnokläder hemma, men jag hade ju blivit tvingad… Jag kom till och med på mej själv att undra hur längre hår skulle passa till kläderna och sminket. Mitt hår var pageklippt nådde en bit nedanför öronen – jag bestämde mig för att göra en kort hästsvans av det. Eftersom en parfymflaska ändå låg i närheten av sminklådan jag hittat i en av resväskorna så sprutade jag på litet. Efter några timmar hörde jag prasslet från djungeln vilket betydde att Art strax skulle komma hem. Jag var nervös; skulle mitt nya utseende duga? Skulle jag få stanna kvar i lägret? Mina tankar avbröts när hans armar slöts omkring mej, han stod bakom mej och viskade i mitt öra “You look very nice, just like a real woman.” Jag kände hur jag rodnade när han vände på mej och studerade mej från topp till tå. “Now, go get some
food ready.” Vi var båda tysta under hela måltiden och jag var för skamsen för att se upp från mina fötter där jag gick och tog hand om maten. Jag kunde hela tiden känna hans ögon på mej. När vi båda var klara vågade jag till sist titta upp. Jag flämtade till – han hade en väldigt tydlig utbuktning mellan sina ben; hans kuk var hård, och den var inte liten. Fjärilar stora som skator verkade flaxa runt i min mage. Han blev kåt av att se mej såhär – för första gången någonsin kände jag mej sexig. “Come here, girl.” Jag närmade mej ängsligt. “You have been very good with taking care of the womanly chores…” Han kallade mej ‘flicka’! Jag kände mej förnedrad, men samtidigt kändes det rätt på något sätt. “…but there is one chore that isn’t done yet.” Långsamt drog han av sej sina shorts och tog fram sin stora ådriga kuk – jag kunde bara gapa. Vad skulle han- “Get down on your knees, Sandy.” Jag reagerade ens inte på mitt nya namn – jag bara stod där. Han ville att jag skulle suga av honom! “I said: on your knees!” Hans ord var som ett slag i magen och jag sjönk ner på knä i sanden.

Art tog tag i min korta hästsvans och tvingade ner mitt huvud mellan
hans ben. Hans kuk pressades mot mina läppar vilka öppnades för att
acceptera honom. Han suckade tungt, “That’s my girl.” Hans händer vilade
på mitt huvud samtidigt som jag sög av honom. Hans skaft gled lätt
mellan mina läppar och hans kukhuvud mot min tunga. Jag kunde inte få
nog, jag ville bara tillfredställa honom. “Oh, Sandy, you’re so good at sucking cock.” Jag slickade och sög girigt och han stönade. Jag älskade det, men jag var inte homosexuell för det – jag var en ung kvinna. Min hand nådde inte runt hans hårda kuk men jag runkade honom bäst jag kunde. “Sandy, stand up for me.” Något besviken slutade jag suga och slicka och ställde mej upp på darrande ben. Han såg på mej och log, “Such a pretty girl – and excited too, right?” Med en rodnad märkte jag hur hård jag var; mina trosor var väldigt trånga och en stora bula i min kjol avslöjade mitt tillstånd. Art drog mej närmare så att jag stod med mina ben på var sin sida om hans. Han smekte ömt min stjärt. “I’m going to fuck you now.” Jag ville säga någonting, men jag kunde inte. Hela jag darrade när han använde sololja för att smörja in sin kuk. Varför protesterade jag inte? Ett av hans grova fingrar gled in i min stjärt, alldeles för lätt. Jag gnydde ynkligt när han började pulla mej. Art smekte mej över mina bröst och mumlade lugnande “That’s a good girl, just relax.”
Jag vet inte hur länge jag stod där med hans finger inuti mej, stirrande ut i luften med ett fånigt leende på mina läppar – men alldeles för snart var det över. Art drog av mej mina trosor och tog ett hårt tag om min smala midja. Plötsligt satt jag i hans knä – med tjugo centimeter kuk inne i mig. Med ett tungt stön lutade jag mig framåt mot hans bröst – jag var så full! “Your pussy is so nice and tight, baby.” Han rörde sina höfter långsamt vilket sände chockvågor genom mej. Jag hade aldrig känt så här förut – känslan var intensiv, underlig, och otroligt upphetsande. Jag kände mej så undergiven honom; hans stora kuk knullade mej och jag kunde bara stöna som en kvinna och ta emot. Stönande knullade han min stjärt – varje stöt gjorde min kuk hårdare under kjolen. Jag skämdes för mycket för att se på honom, så jag tittade bort. Art gled in och ut ur min stjärt med hala ljud och det kändes underbart. Han knullade mej hårdare och hårdare och varje gång han stötte in i mej så blev min andning alltmer ansträngd av den stegrande upphetsningen. Jag stönade skamlöst och började rida honom – jag ville ha mer! Hans kuk masserade någonting inuti mej som- Jag exploderade över hans mage, min stjärt grep krampaktigt om hans hårda kuk. Jag hade aldrig känt något liknande. Jag stönade högt när min orgasm fortsatte, och fortsatte! Flämtandes tittade jag upp på honom med stora ögon. “Good girl,” berömde han mig andlöst. I min eufori hade jag inte märkt hans orgasm.
Från den dagen var jag hushållerska på dagen och Arts kuksugande
älskarinna på natten. Jag kunde inte vara lyckligare.

Kommentera

Loading...