Arbetskollegorna har sex på fredagen

Äntligen fredag! Vi har bestämt att vi arbetskollegor på IT avdelningen ska gå ut och ta en öl i kväll efter jobbet, några kvinnor från kontoret ska även hänga på och inte minst Karin i receptionen ska följa med.
Karin hejar alltid glatt med en glimt i blicken varje morgon när man kommer in på jobbet, hon är i 40-årsåldern och är vansinnigt vacker. Jag kan slå vad om att jag inte är den enda killen på jobbet som fantiserar om henne. (jag är 27)

Vi träffas ute på en krog och slår oss ner vid ett bord och börjar beställa in vin och öl, det är en härlig feststämning redan. Karin är otroligt snygg som vanligt, i kväll har hon på sig en svart tajt kjol som går till knäna, en vit skjorta där brösten spänner ut tyget och ett par svarta pumps med klackar på fötterna. Hon har brunt tjockt hår och lite lagom med smink. Vi dricker, pratar och har trevligt medans timmarna rullar på.
Senare på kvällen har några gått hem och några har förmodligen försvunnit ut på dansgolvet, jag har satt mig mittemot Karin och snart är det bara vi två kvar vid bordet. Karin spottar inte i glaset och vi börjar bli rejält berusade, vi snackar, dricker och skrattar. Ibland fastnar våra blickar och jag visar att jag vill ha henne, hon rodnar och våra blickar bara bränns mer och mer.
Klockan går in på småtimmarna och Karin har beställt in shots.
– Vad får jag om jag sveper den här då?
Säger Karin med ett litet leende och ger mig en brännhet blick.
– Hmm … Du får en massage säger jag
I nästa sekund drar Karin botten upp.
– Wow, imponerade säger jag och är lite smått chockad av denna pryda kvinna som brukar sitta bakom receptionsdisken.
– Vad får jag då? Säger jag och tar shotsglaset i handen.
Karin böjer sig fram över borden och ger mig en kåt blick och säger
– Du får också en massage…. Med munnen.
Det går en rysning genom kroppen och inte minst mellan benen och i nästa sekund sveper jag glaset.
Nu går vi hem till dig säger Karin och reser sig upp och går mot garderoben. Hon svänger på sina breda höfter när hon går och hennes rumpa är den snyggaste jag någon har sett, jag kan inte släppa blicken från hennes kurviga kropp och hennes runda utputande rumpa under den svarta tajta kjolen.
Vi hoppar in i baksätet på en taxi och jag ger Karin en kyss, äntligen!!
Hon luktar gott och har dom mjukaste läpparna jag någonsin känt, vi hånglar i taxins mörka baksäte hela resan hem till mig.
Jag bor i ett hus lite utanför stan och taxin är redan framme, jag betalar och vi går in. Jag kan inte slite mig från Karin och jag hånglar upp henne mot väggen direkt när vi kommer innanför dörren. Jag kysser henne ner över halsen och lägger handen på hennes stora bröst utanpå skjortan. Karin fnissar och hejdar mig.

Hon tar av sig skorna och tittar runt i huset medans jag sätter på lite musik.
– Vad fint du har det säger Karin
Hon går fram till mig och ger mig en het kyss samtidigt som hennes hand gnider min kuk utanpå mina jeans. Jag blir lite paff och Karin fnissar när hon känner att jag blir hård, hon nafsar mig på örat och viskar att hon vill se mig kåt.. Riktigt kåt.
Hon fortsätter kyssa mig och viskar att hon länge har drömt och fantiserat om riktigt snuskiga saker med mig. Hon kåtar upp mig så jag nästan darrar i hela kroppen.
– Sätt dig i soffan, säger hon samtidigt som hon höjer upp musiken.
Nervöst sätter jag mig i soffan och Karin börjar dansa framför mig, sensuellt… väldigt sensuellt.
Jag lutar mig tillbaka och bara njuuuuter av att titta på henne. Karin är barfota, har sin tajta knälånga kjol och sin vita skjorta som nu är ganska uppknäppt. Hon dansar så sexigt och svänger på sina höfter och putar med rumpan.. åhh rumpan, jag kan verkligen inte släppa blicken från hennes rumpa.
Karin ser på mig med hennes kåta blick samtidigt som hon knäpper upp skjortan helt och strippar av den. Hon tar på sin kropp när hon dansar och strippar så vansinnigt sexigt, jag blir så kåt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hon visar med sina händer att jag ska ta av mig mina byxor, jag är inte sen på att lyda och drar genast av mig mina jeans. Karin fortsätter att dansa och strippar nu av sig sin kjol. Hon drar ner dragkedjan bak på kjolen och vickar på höfterna så kjolen glider ner över rumpan och ner på golvet. Jag tittar på henne med stora ögon när hon nu dansar framför mig i bara underkläderna. Jag blir röd om kinderna och rodnar när jag nu sitter där i soffan med mitt praktstånd som avslöjar sig av att mina boxer står rakt upp. Karin ler och pekar mot mina kallingar samtidigt som hon mimar tydligt med munnen ”Ta-av-dom”
Jag drar av mig mina boxer och kuken står stenhård rakt upp. Min upphetsning bara bubblar i hela kroppen och jag kan inte släppa blicken från Karin, jag reser mig upp och säger frustrerat att jag vill ha dig nu!! Karin putter genast ner mig i soffan igen och bara ler när hon fortsätter att dansa och strippar av sig sin bh och blottar sina stora bröst. Jag kan höra hur jag andas tungt och min kuk bara bultar av kåthet. Karin bara ler och fortsätter att dansa, hon kramar sina bröst med händerna och putar med läpparna samtidigt som hon stirrar på min kuk. Hon vet att hon kåtar upp mig till vansinne… och hon gillar det.
Äntligen kommer hon fram till mig, hon slänger ner en soffkudde på golvet mellan mina ben och sätter sig på knä på kudden på golvet mitt framför min kuk.
Hon särar brett på mina ben och sätter sig tillrätta med ansiktet precis framför min kuk. Jag kvider av upphetsning!!!
Karin sätter upp sitt hår i en tofs och jag anar vad som komma skall. Hon lägger sina händer på min mage, hon har fina händer med snygga naglar som är målade med fransk manikyr.
– Massage med munnen var det vi sa va? Säger Karin och ler
Jag bara nickar ivrigt.
Karin river med sina naglar ner över magen och greppar äntligen tag om min kuk, jag ger ifrån mig ett stön rakt ut när min kuk äntligen får beröring. Karin drar ner förhuden och droppar en stor droppe saliv innan hon suger in ollonet mellan läpparna..Åhhhhhhh så in i h*lvete skönt.
Karin ler när hon hör att jag njuter och hon fortsätter att suga av mig. Hon suger så min kuk blir helt blöt av hennes saliv och verkar veta att det är precis det jag gillar. Karin runkar min kuk och tittar upp mot mig där jag nu halvligger i soffan med huvudet bakåtlutat mot ryggstödet och bara njuter. Karin spottar på kuken och runkar med handen, hon spottar igen och jag hör de slafsiga ljuden när hon runkar min nu blöta kuk. Karin är definitivt mycket porrigare än vad jag hade kunnat föreställa mig.
Karin spottar igen på kuken och suger in den i munnen djupt nästan ner i halsen. Jag hör att hon nästan kväljer sig och dregglar över kuken, hon spottar igen och runkar mig hårt. Jag stönar tungt och Karin ökar mer och mer och hon hör på mina stön att jag är nära att komma så hon slutar precis innan det går för mig.
Karin bara ler och fortsätter jobba med min kuk, hon suger och dregglar och runkar mig hårt igen och slutar precis innan jag kommer. Jag blir helt galen och stönar sp jag blir helt hes i halsen. Karins händer är helt glansiga av allt saliv och det bara rinner längst min kuk. Hon spottar återigen och runkar mig hårt med båda händerna. Jag kvider och nästan skriker ut mina stön när Karin suger och runkar, hon ökar mer och mer och denna gång slutar hon inte. Jag känner orgasmen i hela kroppen och jag kommer. Äntligen!! Åhhhhh.. jag sprutar, blundar och nästan svimmar av njutning. När jag öppnar ögonen ser jag Karin med ett leende, hon har sperma på hakan som rinner ner över halsen och brösten.
Jag är helt utslagen……
– Jag lånar duschen och förbereder mig för min massage säger Karin och går in i badrummet…

Untitled-1

Kommentera

Loading...