Belönad av tvillingsystern

Våren hade just kommit till vårt område efter som jag var utan jobb var det rätt så skönt att kunna gå ute och strosa i närheten det var då jag fick se att det höll på att flytta in nytt folk i sista huset på gatan som hade stått tomt länge såg att det var ett par tvillingar i sina bästa år omkring 30-32 som flyttade in.En vecka senare på en av mina soliga morgonpromenader såg jag att en av låg och svettades in rosenrabatten jag stannade och frågade hur det gick. Hon tittade upp och sa det är här inte roligt och att hon hellre hade velat ligga vid poolen, det var ju därför som dom hade köpt huset. Jag frågade ifall dom ville ha hjälp med rensningen så ställde jag gärna upp. Okej sa hon det vill vi gärna så jag gick in och tittade på vad som skulle göras, gick bakom henne kunde de se att hon var väldigt fin i sina tajta urklippta jeans och en liten t-tröja som smet åt runt dom väl tilltagna brösten som saknade bh.
När vi kom till huset fick jag se den andra tvillingen som låg och solade topless Vid poolen i vinkelhuset som låg väl skyddat från insyn, hon gjorde inget försök att skydda sig för att jag kom dit. Fick veta att dom hette Eva och Inger och var nya i stan. Dom tackade genast ja till mitt erbjudande att hjälpa till med tomten och bjöd på en öl i vårsolen, då tyckte även Eva att det blev lite för varmt så hon tog av sig den tajta t-shirt och la sig ner för att sola. Där satt jag med två underbara kvinnor framför ögonen och hade allt svårare att dölja mitt stånd när mina blickar granskade deras kroppar vi kom överens om att jag skulle börja dagen efter så jag fick en nyckel till deras hus så jag skulle komma åt verktygen.
Nästa morgon gick jag upp tidigt för att gå ner till Eva och Inger och börja mitt nya jobb. Det verkade som ingen var hemma så det var bara att börja att rensa det var mycket att göra för huset hade ståt tomt länge efter en timme var det dags för en paus, gick fram till poolen Och tog av mig min t-shirt för att sola en stund. Då fick jag höra en dörr öppnas och Inger kom ut för att ta sig ett morgondopp hon hade endast en handduk på sig som knappt skyddade Något av hennes fina kropp hon frågade ifall det gjorde något ifall hon badade före det var dags att åka och jobba, och innan jag han säga något så hade hon låtit handduken falla där stod hon i sin fulla glans.
Jag hann se att hon var rakad där nertill hinna hon försvann ner i vattnet. Oj var skall det här sluta med tänkte jag kuken började att vakna till liv hade svårt att Dölja mitt stånd när jag såg Inger simma på rygg och bara dom uppnosiga brösten syntes ovanför vattenytan. Inger bad mig om handduken när hon klev upp såg att hennes blick drogs ner till mina byxor för ett ögonblick hon torkade sig och gick in hon sa att Eva låg var ledig idag och att hon snart kommer ut med kaffe till mig så att vi kunde få fika lugn och ro, det sista sa hon med en liten underton som inte kunde misstolkas på något sätt.
Inger åkte in till Stan för att jobba och Eva kom ut med kaffebrickan och nybakade bullar på. Hon hade en fin Liten bikini på sig med att bar trosor som var minst ett nummer för små kunde snabbt se att hon var kolsvart nertill och hennes bh hade stora problem med att hålla brösten på plats. Efter Kaffet skulle jag gå att jobba igen, men Eva undrade ifall jag kunde hjälpa henne med sol oljan först hon tog av sig bh och la sig ner på rygg och räckte mig oljan. Jag hällde på rätt så mycket så att det skulle rinna ner till hennes underbara bak och började att gnida ut den, hon särade på benen så att jag kom åt hela vägen och hon såg ut att njuta av min behandling hon särade mer och mer på bena så att jag skulle komma åt hela vägen. Framsida ville hon ta själv sa hon tycker att det är så skönt att smeka min bröst själv dom är rätt så fina tycker jag heller vad tycker du sa hon? Jag sa vad ja tyckte, att dom såg fina ut men jag undrar hur dom smakar.
Kom och smaka då sa hon, jag var inte sen med att stoppa in dom i munnen det här var gott sa jag efter en stunds slickande och sugande hennes hand hade under tiden dragit sig ner till mina byxor och känt på min bula. Nu är det min tur att få smaka lite sa hon och tog raskt fram Min kuk i det fria sätt dig så att jag kan känna den i mellan brösten sa Eva nu kunde jag när Hon masserade min kuk med brösten och då och då sträcktes tungan ut för att slicka på toppen. Till slut kunde hon inte hålla sig längre utan tog in hela kuken i mun och sög så mycket on orkade morgon stånd är det bästa jag vet sa hon under tiden som hon tog tag i pungen och kramade den låt det komma nu jag är så kåt vill ha allt vad du har i kuken nu nu sa Eva och svalde hela satsen på en gång. Jag kysste henne och sa att nu var det hennes tur men då vill jag inte ha några hårstrån i maten sa jag. Vi gick in i sovrummet och Eva tog fram en rakhyvel hon ställde sig framför mig och tvålade in hela sina underbara fitta med raktvål, Sen var det min tur att gå fram med hyveln över hennes fitta. När det var klart böjde jag mig fram för ett smakprov min tunga gled fram över den våta skåran i sakta mak märkte genast att Hon gillade vad jag gjorde för henne hon tryckte till med hela sitt underliv i mot mitt huvud jag var inte sen med att stoppa in hela tungan i hennes lena fitta som nu var plaskvåt snart gick det för henne i en våldsam orgasm det smakade salt och gott.
Nu ville Eva ha kuk i sig Hon undrade ifall jag ville ta henne i poolen det brukade hon och Inger göra sa hon sagt och gjort vi klev upp hur sängen och gick ut till poolen Eva hoppade i jag satte mig på poolkanten Hon simmade fram och stack in sitt huvud i mellan mina ben. Snart var hela kuken inne i hennes mun igen den blev snart stor igen efter ett tag gled jag ner i vattnet och där gled min kuk in i hennes varma fitta hennes ben kramade om min kropp så där stod vi och knullade för Fullt mitt i poolen när Inger kom hem hon sa att hon ville ha ett lunchbad när det var så varmt. Vi gick upp och torkade oss då fick Inger se vad jag hade gjort med Eva fitta vad va det jag sa Visst är det mycket skönare att vara rakade heller ur. Kom så får jag smaka på den sa hon till Eva. Hon böjde sig ner så att hennes tunga kunde slicka Eva fitta min kuk reste sig snabbt när Jag såg ur dom njöt bägge två ställde mig bakom Inger stack in en hand i hennes trosor som var genomvåta hon lyfte på benen så att trosorna föll ned Ta mig bakifrån sa hon i mellan allt slickande kände genast att Ingers fitta var mycket trångare än Eva när hon masserade min kuk med sina fittmuskler. Vi kom snart alla på en gång. Det här får vi snart göra om sa bägge två Kan du inte komma på middag i kväll frågade dom kom vid sjutiden så att vi har gott om tid Då skall vi bjuda dig på något riktigt gott.

e22272


Kommentera

Loading...