De två hororna dildoknullade mig fastpänd i stolen

Jag heter Martin och är en vanlig man i fyrtioårs åldern, singel, barnlös och jobbar allt för mycket. De kvällar som jag är hemma före kl 21, kan lätt räknas på ena handen. För min del flyter veckor, månader och år oftast ihop, och det enda som har någon betydelse är deadlines och delmål.

I viss bemärkelse så är jag framgångsrik, jag har ett eget litet företag och pysslar med specialanpassade IT lösningar till större företag. Jag tjänar bra med pengar, och eftersom jag knappt har några utgifter så har jag definitivt ett leende på läpparna när jag kollar mina konton. Jag har placerat mina pengar klokt och som det ser ut så kommer min pension vara enastående.

Men … jag är ensam, och … Ja realistiskt sett så är jag väl inte så attraktiv. Mitt jobb är stillasittande och tidsuttaget gör att jag aldrig vare sig hinner med eller orkar träna. Jag äter dåligt och tar nog inte hand om mig själv på det sättet jag borde. Så jag är helt enkelt lite tjock.. Sen är jag ju bara 167 lång och har en s.k buteljformad kropp, vilket inte gör mig till en adonis direkt. Jag är inte och har aldrig varit tjejernas förstahandsval i fråga om pojkvänsmaterial.
Jag har alltid haft en romantisk föreställning om att kärleken kommer att komma, fast hittills har den inte gjort det. Till det så kan det ju sägas att jag är ganska dålig på att leva livet, det gör det ju inte lättare att hitta kärleken. En introvert, småtjock data snubbe skulle vara en bra beskrivning av mig, men jag har alltid varit snäll i alla fall.

Av och till åker jag utomlands för att fixa något lokalt åt mina kunder, och för min del har det varit räddningen för mitt kärleksliv … eller sexliv, rättare sagt. Rätt eller fel så är jag en flitig besökare på allsköns bordeller runt om i Europa. Beroende på vart jag är så har jag mina olika stambordeller som jag går till, visst nu kan var och en av er sitta och moralisera över hur fel det är att köpa sex. Men alla har inte så många valmöjligheter.

Ett av mina stamställen ligger i Berlin. Jag har kommit dit i ett par års tid. Som den vanemänniska jag är, så har jag naturligtvis hittat min favorit tjej. Mona …
Det som är så underbart med att köpa sex, är att tjejer som vanligtvis inte ens skulle sett åt mig, är beredda att strippa för mig och låta mig leka med deras kroppar.
Mona var en typisk sådan tjej som aldrig ens skulle sett åt mig i vanliga fall. Nästan en och åttio, strax under 30 år, långt blont hår, kropp som en fitnessdrottning, vacker ljus hy, stenhård rumpa och ett par rejäla silikonbröst. Hennes tindrande ögon och plirande läppar gjorde mig knäsvag varje gång vi sågs. Kort sagt, en jävligt snygg tjej.

En regnig höstkväll i Berlin är väl inte det som de flesta skulle längta efter, men för mig var det annorlunda. Det innebar att mina kollegor skulle välja att sitta kvar i hotellbaren och dricka sig stupfulla, allt emedan jag slank iväg för att träffa Mona på Club Nero igen.
Jag hade redan varit förbi Nero två gånger i denna veckan, men Mona hade varit upptagen båda gångerna. Så till slut hade jag fått boka in en tid för att träffa henne. De andra gångerna hade det bara blivit ett halvtaskigt bakifrån knull med en tjej från Litauen och en urusel avsugning av en negress som inte kunde någon tyska och knappt någon engelska.

Så när jag nu äntligen fick träffa min Mona, så ville jag att det skulle bli minnesvärt.

-Hej vännen! Har du fått vänta hela veckan på mig? Stackare. Det sista tillade hon med ett illa dolt leende.
-Jo, du har visst varit upptagen.
Jag lät nog mer sårad än vad jag avsett, och för att vara ärlig så var det inte helt spelat.

Under årens lopp hade jag anförtrott mig mycket åt Mona, och på sätt och vis så såg jag henne som en kk. Löjligt av mig, jag vet … Men ensamhet och ett romantiskt sinnelag är en taskig kombination som kan ge en konstiga idéer.

– Så vad vill du ha idag? Det vanliga?

Hon var så kaxig när hon stod där, och plötsligt for en liten djävul i mig.

– Nä, faktiskt inte. Du förstår Mona, min vecka har varit tuff, och dina kollegor har varit minst sagt urusla på att ge mig det jag vill ha. Så ikväll ska du göra det skönare för mig än vad du någonsin gjort det för någon annan din lilla hora.

Mona tittade kallt på mig, och jag trodde för ett par sekunder att hon skulle be mig fara och flyga. För jag hade aldrig sagt så och varit otrevlig mot henne eller någon annan tidigare. Jag kände hur kallsvetten började bryta fram. Det tog en liten stund innan hon pillemariskt såg mig djupt i ögonen och sa:

– Okej … Okej, du ska få vad du vill lilla herrn. Kom…

Hon min hand och ledde mig långt in i bordellen, in i ett rum som jag inte ansåg sådär särskilt sexigt.
Rummet såg ut som ett medeltida förhörsrum. Kala tegelväggar, dåligt upplysta av stora golvkandelabrar och mitt i det i övrigt tomma rummet stod det något som med lite god vilja kunde beskrivas som en stol med läderremmar som tveklöst var avsedda för att spänna fast den som vågade sätta sig där.

Nervöst och försiktigt sa hon:
Martin, bara så att du vet så kommer jag göra något du aldrig varit med om tidigare. Och jag kommer inte sluta vad du än säger … ok? Så om du vill ändra dig så säg till nu.

Att säga att jag var nervös, skulle vara en kraftig underdrift. Men mitt hjärta bultade så hårt och hennes ögon var så förföriska att jag inte kunde motstå henne, oavsett hur mycket hon skulle varnat mig.

-Eh… ok.
-Jag lovar, det kommer inte göra ont. Men det kommer kosta lite mer än vanligt. Det lät som om hon skämdes lite när hon sa det sista.
-Ok, pengar är inte ett problem, men då vill jag att det ska vara så skönt att jag nästan blir kär i dig. Sa jag skämtsamt.

Det blixtrade till i Monas ögon, och så fyrade hon av ett leende som jag aldrig varit mottagare av tidigare. Lyckligt, och kanske drömde jag, men lite kärleksfullt?

-Klä av dig, och sätt dig i stolen. Så kommer jag strax igen, jag ska bara … fixa med några saker. Hennes pillemariska leende var tillbaka.

Sagt och gjort, jag klädde av mig och vek ihop kläderna i ett hörn sen satte jag mig i stolen.
Det var en trästol, inte helt olik en sådan som man ser i gamla fängelsefilmer när folk ska avrättas med el. Skillnaden var dock att denna stolen inte var uppkopplad mot delstatens elnät, och det faktum att när jag satte mig så var det ingen riktig sits. Där sitsen skulle varit fanns det bara två tunna “lemmar”. Så när jag satte mig var det bara låren som fick stöd, resten hängde liksom fritt.

Det dröjde säkert en kvart innan Mona kom tillbaka, och med henne kom en öststatstjej som jag funderat på att köpa tidigare i veckan.

-Det här är Minka, hon kommer hjälpa till lite. Sa Mona helt enkelt och affärsmässigt.
Minka släpade på ett litet bord, och i famnen hade Mona en hopvikt filt som verkade fylld av allsköns tillbehör.

-Sitter du bra? Frågade Mona mig.
-Nja.. det är väl lite ovant att sitta i en sån här stol, och för att vara helt ärlig så är jag lite nervös.

Mona höll precis på att lägga sitt bylte på bordet när hon stannade till och vände sig mot mig.

-Martin … du behöver inte vara nervös. Jag lovar!
Hon lutade sig fram pussade mig försiktigt på munnen och sa:
-När vi är klara, så vill jag prata med dig.

-Ehm.. ok. Var allt jag lyckades klämma fram med.

I nästa sekund började Minka spänna fast mig i stolen, hon var inte det minsta försiktig och jag både kände och såg hur läderremmarna spände fast mig i stolen. När hon var klar så var jag helt fixerad i stolen, inte ens huvudet kunde jag röra. Och min nervositet till trots, så kände jag hur kuken började blodfyllas. Minka ställde sig bakom mig och började massera min nacke.

Mona dukade upp en massa saker på bordet, som jag inte kunde se eftersom jag inte kunde vrida på huvudet. Sen ställde hon sig framför mig.

-Minka kan ingen engelska. Sa Mona och började klä av sig.

Mona stod helt naken framför mig och började förföriskt smeka sin kropp. Händerna smekte över hennes stora silikonbröst, över magen och ner till hennes renrakade fitta. Hon gav ifrån sig en liten suck när fingrarna träffade klittan. Min kuk stod nu som ett spett rakt upp och hela situationen gjorde mig så kåt. Så nära, men ändå så långt borta.
Mona tittade mig djupt in i ögonen och smekte sin fitta, jag kunde höra hur det plaskade när hon förde fingrarna in och ut ur sig.
Hon stannade upp, drog ut sina fittsaftsdrypande fingrar ur sig, lutade sig fram mot mig och lät mig lapa dem. Sött och salt på samma gång, hon både luktade och smakade underbart.

Mona retades med mig under tystnad en bra stund till, strök sig mot mig, tryckte sin fitta mot mig, slickade och sög mina bröstvårtor, tryckte sina bröst i mitt ansikte. Allt hela tiden utan att röra mig där jag ville. Min frustration och kåthet visst inga gränser, det kändes som om hela min kropp började vibrera av kåthet och minsta lilla hon rörde vid mig kändes som en elektrisk stöt.

Så vände hon sig om och gick bort till bordet, hon kom tillbaka med en gag-ball som såg ut som en liten bandyboll, tryckte in den i min mun och när hon stod lutad över mig viskade hon försiktigt i mitt öra:
-Jag tror jag älskar dig Martin.

Mina ögon spärrades upp och hon var tillbaka vid bordet. Jag försökte säga till henne att jag ville ha henne, att jag älskade henne, att sluta så vi kunde prata, att …
Mona satte sig på golvet framför mig, och jag hörde hur hon klämde ut något ur en tub. Något kallt träffade min anal, glidmedel … Med ena handen började hon massera min anal och trycka in fingrarna lite försiktigt, med den andra handen lekte hon med min pung. Hon masserade kulorna, drog och klämde lite försiktigt i pungen.
Jag var i himmelriket …

Mona stirrade upphetsat upp mot mig medans hon förde fingrarna in och ut ur min röv, saliven rann ur min mun där jag satt med gag:en och bakom mig stod Minka och ömsom masserade min nacke och hals, och ömsom smetade ut min saliv över mina bröstvårtor och nöp i dem.
Monas fingrar verkade föröka sig och bli fler och fler i min röv tills hon töjt ut mig ganska ordentligt.
Min anal var helt insmord, och Mona plockade fram en ganska saftig svart dildo.
Jag frös till av nervositet, innan Monas fingrat hade jag aldrig haft något i min anal, och definitivt inte en stor dildo. Homofoben i mig reagerade och jag gjorde några fruktlösa försök till att protestera.
Mona satt framför mig och bara log. Som om hon hade läst mina tankar sa hon:

-Lugn, du blir inte mindre man av det här och det kommer inte göra ont.

Jag kände hur dildons ollon började tränga in i mig, inte smärtsamt, det var bara att det inte fanns utrymme i mig till den stora dildon. Ändtarmsväggarna bågnade av trycket, millimeter för millimeter fylldes min anal av den vaselininsmorda svarta jättedildon, och jag kände hur ringmuskeln kapitulerade. Den var inne i mig, djupt…
Mona log.

-Duktig pojke … snart ska du få komma.

Dildon började vibrera och en sjukt underbar känsla spred sig i min kropp. som om någon kittlade mig både på insidan och utsidan samtidigt. Försatsen bokstavligt talat rann ut ur min kuk, det var som att få orgasm efter orgasm utan att komma.
Mona fixerade den vibrerande dildon i min anal, och pressade sen in två fingrar bredvid den massiva dildon. Jag var så uttöjd och dildon fick hela min kropp att vibrera, och om jag varit i himmelriket tidigare så var detta minst sjunde himmeln.

Som i en mental dimma hörde jag Mona säga något kort till Minka, därefter tittade hon mig djupt i ögonen och sa:

-Du sak komma i mig nu.

Mona vinklade fingrarna inne i min röv så att hon kom åt prostatan och började massera samtidigt som hennes lek med min pung blev allt hårdare.
Nästan smärtsamt slet hon i min pung, tryckte in naglarna i skinnet. men så underbart det kändes. Hela kroppen pirrade och jag kände hur jag var på väg att komma utan att Mona ens rört vid min kuk.
Plötsligt spottade hon på min kuk och tryckte den djupt ner i sin hals i ett svep, samtidigt kände jag hur Minka la en läderrem runt halsen och började dra.

Monas fingrar pumpandes i min röv tillsammans med den massiva dildon, kramandet runt pungen, hennes deepthroat och Minka som ströp mig … Jag kom, jag kom och kom och kom och kom.
Kuken pulserade på ett sätt som jag aldrig känt förut, alla orgasmer tidigare i mitt liv hade inte känts så här ens om man hade slagit samman dem till en enda stor orgasm. Min sperma pumpade ner i Monas hals och jag hörde hur hon hostade lite av både sperman och den rikliga försatsen.
Kroppen ryckte i spasmer, jag förlorade all kontroll över mig själv och mitt synfält började smalna av.
Jag svimmade, och föll i i en drömvärld av massiva orgasmer. Det var en obeskrivlig känsla som aldrig verkade ta slut, som om jag befann mig i en helt annan värld.

När jag väl vaknade till så låg jag på golvet och Mona hade halvt om halvt krupit upp på mig, Minka verkade till att ha lämnat oss.
Det var vad jag skulle kalla för mysigt, som om vi var pojkvän och flickvän. Förutom då att min kropp fortfarande ryckte till av enstaka spasmer och att det kändes som om mitt rövhål ersatts med en järnvägstunnel. Vi låg så under tystnad en bra stund innan Mona tog till orda.

-Schh… Säg inget Martin. Nu är det jag som ska prata, Sen får du ställa dina frågor. ok?

Något förvirrat men inte desto mindre intresserad svarade jag lite jakande: Okej…

-Jag älskar känslan av att bli köpt, att vara någons ägodel gör mig så kåt, men att ändå bli behandlad med respekt och inte bli en knullslav. Det är därför jag har valt att jobba som hora, och jag älskar det.
MEN… Det är inget säkert jobb och det finns många nackdelar med det, och på det senaste har jag har funderat på att slå mig till ro, skaffa familj. Du vet, allt det där normala. Men jag vet att jag inte kan leva utan att bli köpt, det går inte.
Vi har träffats i ganska många år nu Martin, och du är utan tvekan den gulligaste killen jag någonsin haft. Så mitt förslag är enkelt, vill du köpa mig att ha som permanent hushora?

Mina högre hjärnfunktioner började så smått kicka in, under tystnad låg jag och funderade.
Kärleken kommer inte av sig själv, och för vissa lyser den med sin frånvaro länge eller permanent.
Vad är kärlek? Jag hade i ganska många år nu, köpt horor istället för att ha en flickvän. Så vad skulle det egentligen vara för skillnad om jag köpte henne för att ha för alltid? Hon skulle få vad hon ville ha och jag skulle få vad jag ville ha. Efter en stunds funderande kom jag fram till att den egentliga frågan handlade om priset.

Jag suckade tungt och sa:
Vi kommer behöva skriva kontrakt på det här, det förstår du va?

/Vonsöder

Kommentera

Loading...