Den kåta frun

Så sitter man här.. känner de eviga pirret mellan benen och i magtrakten. Snart kommer han hem! Min man! Hela dagen hade varit som ett evigt sug i kroppen. Den otroligt förväntningsfulla kåtheten. Hör ytterdörren gå upp. Jag ler för mig själv när jag i mitt sinne ser hans min när han kliver in i vardagsrummet. Jag hade dragit för gardinerna och tänt alla ljuden i min svarta golvljusstake, tagit på mig de röda raffsetet som jag visste att han älskade. Åh, pirrandet va så starkt att jag egentligen bara ville smeka mig hårt mellan benen så de gick över. – Hallå! den bekanta manliga rösten kom från honom, min man! Jag svarade inte.. hörde hans steg komma från hallen.. han letade efter mig. Jag gick till dörröppningen och lutade mig nonchalant. Han log när han fick se mig, jag såg hur han betraktade min kropp. De pirrade nästan så de gjorde ont. – Där är du ju, sa han.. rösten nästan bröt sig.. han harklade sig o kom fram till mig. – Oj, va fint du gjort. De tindrade i hans ögon o jag visste att han antagligen redan va alldeles hård. Jag log retsamt o högg tag i hans tröja. Slickade hans läppar o bet försiktigt tag i underläppen. Han flämtade till. De va nästan för lätt.. jag visste att jag egentligen bara kunde slita av honom kläderna o få in hans hårda sköna mandom i mig på en gång.. men här skulle lekas. Jag drog med honom till en filt jag lagt på golvet o knuffade försiktigt ner honom på den. Han slängde av sig sin tröja, blottade sin ack så åtråvärda överkropp. Jag lät min tunga smaka på hans hals, nyckelben o axeln, nafsade försiktigt på hans bröstvårta. Andades varmt o tungt över hans mage. Kände hur han tryckte sitt underliv mot mig. Bet tag i hans byxor o tittade upp på honom. Han låg där, andades upphetsat med munnen öppen. Han va så jävla läcker när han hade de utrycket i sitt ansikte. Jag satte mig upp o drog av honom byxorna o boxershortsen. Där stod den. Min njutningsfulla vän, i givakt, längtande efter mitt sköte. Jag kände hur blöt jag va, tvungen att ta ett djupt andetag för att övervinna impulsen, den starka viljan att bara sätta mig gränsle över o få in kuken i mig!!! Lät mina händer vandra stadigt upp på insidorna av hans lår. Han stönade svagt, lyfte sig efter mig. Jag log, tittade på honom. Han bet sig i läppen, väntade på mig. Mina händer vandrade ner under hans skinkor, tog ett stadigt tag medan jag kysste hans ljumskar. Lät min tunga känna den lena huden på hans pung. Han stönade svagt. Jag lät min högra hand ta ett stadigt tag om hans lem o slickade från roten upp till ollonet där en droppe av hans njutningsaft låg som en liten droppe. Den salta o lena smaken… mmm… Lät min tunga försiktigt reta skåran på hans ollon. Sedan fyllde jag hela min mun med hans hårdhet samtidigt som jag kramade hårt med högerhanden. Rispade lite lätt med mina naglar mot hans pung samtidigt som jag sög. Plötsligt tog han tag i mitt huvud o lyfte upp mig, kysste mig passionerat o sa med halvkvävd röst – Jag vill slicka dig! Lydigt ställde jag mig över honom där han låg så jag kunde fortsätta njuta av hans hårdhet o samtidigt känna hans trevande tunga o fingrar i mitt sköte. Han visste precis vad han skulle göra. Han slet av mig trosorna. Jag flämtade när han tröck in sin varma tunga i min blöta fitta. Detta va bland de härligaste jag visste, att suga av honom o samtidigt känna honom leka med mig. Sen blev de för mycke.. längtan efter hans hårda kuk i mig gick över gränser. Han visste de! Jag försökte svänga runt för att sätta mig över honom, men han höll mig fast. Jag åmade mig, stönade. Han lekte hårdare o hårdare med min klitta. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Till slut slet han ner mig på golvet, särade mina ben o trängde in med en stöt. Jag skrek av vällust. Han lät mig lugna mig men höll mig i ett stadigt grepp. Sedan började han först sakta jucka in o ut ur mig. Jag lyfta mig mot honom där han stod på knä mellan mina ben. Han körde snabbt, hård, flämtandes. Mina andetag följde hans stötar. Så stötte han hårt in i mig o höll kvar. Jag bet mig o läppen. Han log, nu hade han övertaget. Långsamt sänkte han sig över mig, kysste mina läppar. Gned sig mellan mina ben, jag va dyngsur mellan benen o gled härligt fram o tillbaka. Så kände jag de.. pirret innan själva orgasmen. Jag lyfte mig mot honom, stönade, följde hans stadiga rytmiska gnidningar. Han visste vad som höll på att hända. Grep tag i mitt hår, drog i de samtidigt som han bet mig i halsen, gned sig ännu hårdare mot mig. Jag kände.. nu spred sig den otroligt härliga känslan ut i armarna… Jag skrek samtidigt som jag körde in naglarna i hans skinkor – Knulla mig!!! Han slet hårt i mitt hår o körde hårt in i mig, jag stönade o skrek, känslan va enorm, orgasmen va otrolig! Samtidigt kände jag min mans djupa frustningar. Han fyllde mig, hans lem pumpade mitt utmattade sköte full. Så låg vi där i en utpumpad hög. Våra passionerande dofter fyllde rummet o allt va i ett otroligt lugn. – Fyfan va jag älskar dig viskade han hest i mitt öra…

Untitled-1

Kommentera

Loading...