Den olydiga slynan (lite våldsam)

Hjärtat bultade ordentligt när jag satte nyckeln i låset. Jag tvekade en sekund, slickade mig om läpparna. Jag visste att han inte skulle vara snäll ikväll. Det var andra gången denna vecka jag brutit mot reglerna. Hans regler.
Jag tryckte ned handtaget och gick in. Med en gång hörde jag din röst från längre in i lägenheten,
”Jaså, har min slyna kommit hem nu?”,

”Ja, Herre.”

”Jag hörde dig redan ute på trappen. Tvekade du innan du kom in?”,

”Ja, Herre. Det gjorde hon.”

”Är slynan nervös?”, jag hörde en antydan till leende i rösten.

”Ja, Herre. Hon är mycket nervös”.

”Bra.”, och så det där elaka skrattet som jag vid det här laget kände igen mycket väl. ”Ta en dusch, tvätta dig Ordentligt och kom sedan ut till mig i vardagsrummet, naken.”

Jag svalde hårt och vände mig om för att gå mot badrummet.

”Hörde slynan vad jag sade?!”, ropade du irriterat från vardagsrummet. Helvete!

”Ja, Herre. Slynan hörde honom mycket väl. Hon ska genast gå in i duschen och tvätta sig noggrant.”

Jag visste nu att jag trampat i klaveret ännu en gång. Varför kunde jag aldrig lära mig?! Jag visste ju att han kräver svar på frågor. Jag skyndade mig in i duschen och tvättade mig ordentligt, överallt och i alla hål. Jag visste att jag inte skulle gilla min bestraffning.

Väl ute ur duschen torkade jag mig och gick sedan direkt ut till dig i vardagsrummet. Du tittade inte ens på mig.

”Sätt dig på knä i hörnet där borta”, du pekar mot hörnet i andra sidan av rummet. ”Sätt dig bredbent med huvudet mot mig. Du får under inga som helst omständigheter flytta på dig. Förstått?”

”Ja, Herre.” Jag skyndade mig över och satte mig i hörnet.

Du satte igång TVn, tittade på ett program. Jag vet inte hur lång tid som gick. Mina ben domnade bort, jag fick problem att sitta stilla. Du tittade mot mig och hånlog. Tvingade mig att sitta kvar en stund till.

Du stängde av TVn och kom bort till mig. Du tog tag om min haka och lyfte mitt ansikte så jag tittade rätt in i dina ögon. Jag såg hur svarta de var av ilska och lust. SMACK! Du örfilade min vänstra kind. SMACK! En till, fast på höger denna gång. Du tog tag om min haka igen och tittade djupt in i mina ögon.

”Du har varit en mycket olydig slyna denna veckan. Från och med nu får du inte lov att tala, om inte jag uttryckligen säger åt dig att svara mig. Förstått?”

Du kysser mig lätt, nästan ömsint, på käkbenet och sen vidare ner mot nacken. Jag känner hur värmen från örfilen blandas med en annan sorts värme inom mig. Jag börjar tro att detta kanske inte kommer bli så farligt. Jag börjar tro att detta kanske kommer vara väldigt njutbart när jag känner dina tänder bita mig, så där som du vet att jag älskar. Men så ser jag dina ögon…

”Ja, Herre. Slynan förstår”.

”Du får inte röra dig så mycket som en millimeter, utan min uttryckliga order. Förstått?”

”Ja, Herre. Slynan förstår”. Jag börjar undra vad du har planerat för ikväll. Varför får jag varken tala eller röra på mig?

SMACK! En örfil.

”Du tänker på annat. Det kommer jag inte tolerera. Ikväll ska du få din bestraffning och du ska vara med i tankarna, till 100%”.

Du går iväg till soffan och vänder mig ryggen. Jag ser att du plockar upp något men kan inte se vad.
”Ikväll ska du som sagt få din bestraffning. Ikväll kommer jag att göra precis som Jag vill med dig. Du har ingen talan och vad du än gör kommer du inte komma undan. Förstått?”

”Ja, Herre.”, jag blir helt kall inombords. Vad tänker han göra med mig? Vilka gränser kommer han spränga?

Du kommer fram till mig och binder upp mitt hår i en tofs. Du tar ett fast tag om den och drar mig upp stående. Du leder mig bort till köksbordet och kastar mig över det.

”Stå still, slyna.”

Du särade på mina ben och tryckte mig platt mot bordsskivan. Jag hörde hur du backade ett steg och åt
sidan. Skulle du smiska mig?

SWISCH! Jag skrek rakt ut. Ren och skär smärta ekade genom min kropp. Det kändes som om du ryckt bort ett stort parti skinn från min rumpa.

”Du får lov att skrika, slyna, men du skulle bara våga röra på dig”, sade du hotfullt. ”Jag kommer att ge dig
tio rapp, och beroende på hur du tar dem får vi se hur många till som väntar dig.”

SWISCH! Ett rapp till, hårdare denna gång och jag skrek allt vad jag kunde, rätt ut. Varenda nerv i min kropp skrek och sade åt mig att flytta på mig, att springa därifrån. Jag kämpade mot dem, ville inte förarga dig ännu mer.

SWISCH! Ytterligare hårdare denna gång. Tårar vällde upp i mina ögon samtidigt som jag skrek ut igen.

SWISCH! Jag grät nu rätt ut, och all min viljestyrka gick åt till att fokusera på att inte röra mig. Sju kvar. Minst.

Efter det tionde rappet skakade mina ben så mycket att jag inte kunde hålla mig själv uppe längre. Jag ramlade ihop i en hög, mitt på köksgolvet och grät. Minsta lilla snyftning gjorde ont. Jag sneglade mot dig, du såg på mig utan känslor i dina mörka ögon. Helt likgiltig mot mina känslor.

Du kom fram till mig, satte dig på huk framför mig och lade handen om min haka och lyfte upp mitt huvud. Tittade mig djupt in i ögonen. Tog andra handen och torkade mina tårar, smetade ut dem på mina kinder. SMACK! SMACK! Två örfilar innan jag ens hann se att du lyft handen.

”Hade slynan tillåtelse att sätta sig ned kanske?!”. Nej, det hade jag ju inte…

Du tog tag i mitt hår och drog mig upp stående igen och ledde mig sedan in till vardagsrummet. Du satte dig i soffan och drog med mig, så jag låg över ditt knä. Du smekte mig fjäderlätt över ryggen med fingertopparna, ner mot ländryggen och sedan över rumpan. Det sved fastän du knappt var när mig. Du tog i lite hårdare och jag förstod att ditt finger följde konturerna av de illröda märkena på min rumpa. Du tog ett fast tag och började knåda min rumpa. Jag skrek ut av smärtan och skruvade på mig för att komma undan. Du lade din ena arm över min rygg och tryckte ned mig mot dina ben och den andra gav mig en hård smisk på rumpan.

”Jag sade åt dig att ligga stilla, slyna!”.

Du gav mig en smisk till som nästan fick det att svartna framför ögonen på mig. Jag orkade bara snyfta. Plötsligt känner jag något kallt mot min rumpa, en välkommen känsla mot det röda, svidande. Din hand tvingar isär mina ben och mina skinkor. Det kalla droppar mellan dem och jag inser att det är glidmedel. Du sträcker dig framåt och tar något från bordet och trycker fast mig ännu mer. Jag känner paniken inom mig och försöker vrida på huvudet för att se vad du gör.

”Ligg still, slyna! Annars kommer du ångra dig ordentligt.” Tonen i din röst tål inte motsägelser och jag stillnar med en gång.

Jag känner något mot mitt anus. En tryckande känsla. Ännu mer panik. Jag har aldrig haft något där och du vet om att det är en riktig gräns för mig.

Du skrattar lite lågt för dig själv när du märker hur panikslagen jag blir. Du viskar: ”Ligg still nu, slyna, och var helt tyst. Din kropp är Min.” och utan förvarning trycker du in en buttplug i min anal. Smärtan förlamar min kropp och jag sjunker ihop i ditt knä. Du vrider på pluggen och trycker den ut åt sidorna.

Din hand flyttar sig mot mina skinkor och börjar knåda dem igen. SMACK! Du smiskar mig hårt över min vänstra skinka. SMACK! Ytterligare en gång, på exakt samma ställe. SMACK! Tredje gången och nu ytterligare lite hårdare. Jag känner hur din kuk rycker till mot min mage. Du njuter verkligen av att se och känna min smärta.

SMACK! Du slår mig över min fitta. Två gånger till. Ett finger glider i skåran mellan mina blygdläppar och du trycker in det djupt i mig i en stöt. Jag borde inte vara våt, men jag är plaskvåt. Du drar ut fingret och låter det cirkla runt pluggen. Du lutar dig framåt mot mitt huvud och viskar: ”Passar du dig inte kommer jag knulla dig i röven ikväll. Då kan du kämpa emot hur mycket du vill, du kommer inte undan, slyna!”.

Jag drar efter andan och känner hur några tårar motvilligt tränger fram. Jag. Vill. Inte.

Du slår till pluggen och jag rycker till.

”Vart är dina tankar?”

Utan förvarning tar du tag i mitt hår och reser mig upp, bara för att trycka ned mig på knä framför dig. Du ställer dig upp och tar av dig byxor och kalsonger. Din kuk pekar på mig och du tar tag i mitt hår och trycker in dig i min mun. Du pressar hela din kropp mot mig, och nedåt. Tvingar mig att sätta mig på golvet, vilket pressar pluggen ännu längre in och får mig att spärra upp ögonen. Du tittar på mig för att se min reaktion, och drar dig sakta ur min mun. SMACK! Du ger mig en örfil och tvingar sedan ner hela din kuk i min hals. Du håller kvar och väntar på att min luft ska ta slut. Jag börjar röra mig, tar upp händerna mot dina höfter och försöker trycka mig bort, du håller mig stenhårt. Först när det börjar sticka i mina fingrar och flimra framför mina ögon släpper du mig. Jag sjunker ihop och flämtar efter luft. Jag hinner ta tre andetag innan du upprepar proceduren. Denna gången svartnar det verkligen framför mina ögon. Du ger mig en hård örfil och drar ur din kuk från min hals. Det följer med saliv och slem, från djupt ner i min hals. Du tar din hand och kletar ut det i mitt ansikte. Jag hinner ta några fler andetag denna gång innan du tvingar dig ner i min hals igen. När jag kommer till gränsen igen, där mitt medvetande nästan flyr, släpper du mig.

Jag sjunker ihop i en hög på golvet. Du tar tag i mina armar och rätar ut mig, så jag ligger på rygg på det kalla golvet. Jag har inte energi att ens reagera över köldchocken. Du låter mig hämta mig några minuter, du vill att jag ska vara vid fullt medvetande. Du vill att jag ska känna varenda centimeter som fyller upp mitt inre.

Dina ben särar på mina, och dina händer håller fast mina armar ovanför mitt huvud. Du ler ett snett leende när du ser hur våt jag är av hela situationen, hur upphetsad jag blir av att du utnyttjar mig precis hur du vill. Hur du Dominerar mig och min kropp.

I en. Snabb. Rörelse trycker du plötsligt in dig i mig. Jag stönar rätt ut och begraver mitt ansikte mot din axel. Den underbara känslan av att äntligen få något i mig. Känna hur du metodiskt rör dig in och ur mig. Jag börjar nästan genast, utan att tänka på det stöta upp mot dig för att känna så mycket som möjligt av dig i mig. Medans jag rör mina höfter följer även pluggen med i rörelserna och stimulerar min anal samtidigt. Jag känner hur jag blir kåtare av att tänka på den i mig samtidigt som du knullar mig. Svett av ansträngning rinner från oss båda två. Fortfarande hårt fasthållen av din vänstra hand känner jag hur din högra smeker mig från handleden, ner över armen, tills du kommer till min nacke. Upplevelsen av intimitet i denna grova situationen, av något så enkelt som en hand på min nacke chockar mig. Mina sinnen överrumplas av allt du gör mot min kropp. Jag hör hur du nöjt stönar när jag klämmer runt din hårda kuk. Jag börjar ganska snart,redan efter ett par minuter, känna hur jag börjar närma mig. Du rycker abrupt tag i mitt hår och viskar i mitt öra,

”Jag ser att du är på väg, men tro mig. Du vill inte komma.” varnar du hotfullt.

Jag känner hur faran bara hetsar upp mig ännu mer och driver mig till gränsen. Men jag vågar inte komma än, inte utan din tillåtelse. Jag försöker komma undan, försöker vrida på höfterna och trycka ifrån med ben och armar. Men du lutar dig ner mot mig, trycker orättvist ner min kropp i golvet med din tyngd. Hopplösheten i situationen gör det bara värre! Du knullar mig bara hårdare och hårdare för varje stön som undslipper mina läppar! Din hand flyttar sig till min näsa och mun. Du täcker för så jag inte kan andas igen. På grund av situationen dröjer det inte länge innan jag börjar få syrebrist och slås av panik! Mitt hjärta hotar att hoppa ur bröstkorgen. Min upphetsning når skyhöga höjder och till slut klarar jag inte längre utan skriker dämpat genom din hand ut när en sanningslöst stark orgasm slår mig!

Du släpper taget om mig. Låter mig ligga där och njuta med dig fortfarande hård i mig. Sakta för du kuken in och ur min känsliga fitta. Jag andas så häftigt och mitt hjärta bultar så hårt. Jag tittar på dig och skrattar åt hela situationen. Du ser på mig och ler…. Farligt.

”Du verkar tro att vi är klara? Sa jag inte till dig att du inte fick komma?”

Jag slutar genast att skratta och kommer på vilken dåligt sits jag nu hamnat i. Du reser oss,leder in till sovrummet och slänger ner mig på sängen. En panikkänsla slår mig när jag tänker på vad som kommer hända. Med en iskall röst säger du till mig att lägga mig på mage medan du hämtar något från byrån. Jag fasar för vad det är.

Riktigt nog känner jag hur du särar mina skinkor, drar hastigt ut pluggen och börjar sprida glidmedel på min anal igen. Du lägger ditt ollon mot min ringmuskel som snabbt slöt sig när pluggen drogs ut. Du pratar precis vid mitt öra; ”Hade omständigheterna varit annorlunda, hade jag gjort detta långsamt och försiktigt. Detta är dock Ditt Straff, slyna. Nu skiter jag fullständigt i dig. Du är tre hål som existerar enbart för min njutning. Och jag N J U T E R av din smärta.”

I en stöt trycker du dig in i min anal. Mina ögon är uppspärrade och jag gråter. När du hör mina snyftningar skrattar du till lite och daskar till mig på skinkan. Jag tycker mig även kunna höra ett stön. Du börjar röra dig, fort. Ut och in. Du sträcker dig fram och trycker in två fingrar i min mun. Du trycker dem så långt in du kan och använder dem som hjälp när du tvingar din kuk framåt och bakåt i min anal. Du trycker in dig ordentligt några gånger och mina skrik kvävs av dina fingrar i min hals.

”Hur känns det, slyna? Gillar du hur min kuk river upp din anal?”

Jag gråter fortfarande och gnyr. Smärtan är total. Förnedringen är total. Skammen är total.

Du märker hur illa till mods jag är, och det får det att glöda ännu mer i dina ögon. Du börjar röra dig fortare, och tvingar dig in djupare. Du börjar stöna.

SMACK! Du smiskar mig hårt över skinkorna. Om och om igen. Jag skriker ut mot dina fingrar som fortfarande är i min hals och du ökar takten ännu mer. Dina stön blir högre och jag förstår att du är nära.

”Jag kommer nu, slyna, i din anal. Jag ska spruta dig full, som den smutsiga lilla hora du är!” och med de orden tvingar du dig djupt in och kommer. Sprut efter sprut fyller min anal. Du stönar ordentligt och sjunker ihop uppe på mig. Du tar några sekunder och återhämtar dig och drar dig sedan ut, fort, och lägger dig bredvid. Jag ligger kvar på mage på sängen och kan inte röra mig. Inte en enda muskel i min kropp lyder mig när jag försöker förmå dem att röra sig. Det enda jag kan göra är att ligga kvar och känna hur tårarna rinner längs mina kinder medans jag trots denna sjuka situation på något vansinnigt sätt…. känner hur jag vill komma igen…

Untitled-1

Kommentera

Loading...