Den sexiga lilla barnvakten

Det var fredagkväll och min farbror och hans fru skulle ut på dejt, så jag fick förfrågan att passa deras barn. Deras barn är världens sötaste, det är Signe som var två år och Elise som var fem år. Vi skulle ha en mysig kväll tillsammans, kolla på Idolfinalen och äta tacos. Jag hade en mycket nära relation till mina kusiner och de såg mig som sin storasyster.

Jag tyckte alltid att det var kul att få vara barnvakt och dessutom var min farbror chef på ett stort företag, vilket gjorde att han betalade mig bra. De tidigare gånger jag hade varit barnvakt hade det bara varit dagtid på helger, men denna gång var det fredag kväll och jag skulle även natta dem. Under mina 16 år hade jag varit barnvakt många gånger och jag såg det inte som någon svår uppgift, även om jag den kvällen behövde välja bort att umgås med min pojkvän.

Vi hade bestämt att jag skulle komma hem till dem klockan halv fyra, få nyckeln och sedan gå och hämta barnen på förskolan. Det var två mil till dem hemifrån mig så bussresan tog bara 20 minuter. Fyra minuter i halv fem stod jag utanför deras dörr och ringde på ringklockan. Jag lade märke till den gulliga skylten som hängde på dörren ”Här bor Mats, Anja, Elise och Signe” stod det. Bokstäverna var i en klarröd färg och var gjorda på en liten bit trä, jag antog att det var Elise som hade gjort den på förskolan. Anja öppnade dörren, log brett när hon såg mig och sa:

– Åh hej Olivia, vad skönt att du kunde komma!
– Hej, jag ställer gärna upp vet du väl, svarade jag och log tillbaka.

Hon gav mig en stor kram och släppte in mig i hallen. Hon hade på sig en jättefin marinblå klänning, som hon ännu inte hade knäppt i ryggen. Hennes hår var uppsatt i en klämma och jag såg att hon bara hunnit sminka halva ansiktet, hon verkade väldigt stressad.

– HEJ OLIVIA! Skrek någon högt från vardagsrummet.

Utspringandes i hallen kom Elise, med armarna utsträckta. Jag lyfte upp henne och pussade henne på kinden.

– Hej gumman, svarade jag. Ikväll blir det tacomys, det blir roligt va?
– Jag tycker om tacos, sa hon och log.

Anja hade redan hämtat Elise och Signe från förskolan så att jag skulle slippa det, jag hade inte något emot att hämta dem men jag antar att hon ville vara snäll helt enkelt. Jag klädde av mig ytterkläderna och gick till hallspegeln för att rätta till mina kläder. Jag hade på mig svarta jeans och en grå t-shirt, trist men bekvämt. Att klä upp mig när jag bara skulle vara barnvakt var ingen idé, de enda som skulle se mig under kvällen var ju bara mina kusiner ändå. När jag stod vid spegeln såg jag in till badrummet som hade dörren på glänt. Mats stod där inne och höll precis på att ha i gelé i sitt hår. Försiktigt öppnade jag dörren och ropade högt:

– Världens bästa barnvakt är här nu!
– Men satan vad du skrämde mig Olivia, svarade han och blängde skämtsamt på mig.

Båda började skratta och han klev fram till mig och greppade tag i mig.

– Du ska inte skrämma din gamla farbror. Jag är 34 år nu vet du, jag kanske får en hjärtattack.

Samtidigt som han sa det rufsade han till mitt hår med sin hand.

– 34 år? Shit vad gammal. Svarade jag skämtsamt och sprang fort därifrån.

Han stängde dörren till badrummet och jag vände mig om och gick och satte mig i soffan.
Efter en halvtimme var både Mats och Anja klara att gå och jag tyckte att de såg fantastiska ut när de stod där i sina finkläder. Jag försäkrade dem om att det skulle gå bra ikväll, att de inte behövde vara oroliga, bara njuta och ha det trevligt. Innan de gick gav de mig en kram och ett lycka till. Signe sov fortfarande men eftersom klockan var mycket behövde jag väcka henne så att hon kunde somna senare ikväll.

Under kvällens gång hade vi det väldigt mysigt tillsammans. Vi åt tacos, kollade på Idolfinalen och busade runt. När klockan var halv tio hade båda två somnat i soffan och jag kollade på dem och det slog mig hur söta de var när de sov. Elise hade på sig sin nya, turkosa pyjamas som hon hade visat mig tidigare och Signe hade bara blöjan på sig. Försiktigt väckte jag Elise och sa att hon skulle gå till sängen och lägga sig, hon nickade och reste sig snabbt från soffan och började gå mot sitt rum. Jag följde med henne till sängen och stoppade ner henne under täcket, pussade henne på kinden och sa god natt. Signe låg i hörnet av soffan och jag lyfte upp henne, bar henne till sin säng och lade filten över henne. Hon hade precis vuxit ur spjälsängen och hade fått en riktig säng att sova i. Troligtvis var hon ovan med det, för när jag lade filten över henne vaknade hon och började gråta. Jag klappade henne på kinden och kröp sen ner bredvid henne. Hon kollade på mig och lade sig tillrätta bredvid mig, med sin hand på mitt bröst och sen somnade hon.

Jag somnade också bredvid Signe och vaknade av ett ryck en stund senare. Jag tog upp telefonen och såg att klockan var halv tolv och att jag hade fått ett sms och ett missat samtal från Mats. Jag hade sovit i två timmar och för en timme sedan hade Mats skickat ett sms.

– Hej. Vill bara höra så det går bra? Åt de ordentligt?

Jag hann inte svara innan jag hörde att någon låste upp ytterdörren och klev in i huset. Snabbt gick jag ut i hallen och såg att Mats stod där med en oroad blick.

– Varför har du inte svarat, Olivia? Har det hänt något? Frågade han.
– Förlåt. Jag somnade när jag nattade Signe… Svarade jag och kollade ner i golvet.
– Du förstår väl att jag blev orolig, för både dig och barnen. Sa Mats och började gå mot mig.

Jag förstod att han blev orolig men jag ville inte att detta skulle innebära att jag inte fick vara barnvakt någon mer gång. Om han inte ville betala mig denna gång var det helt okej, men jag ville så himla gärna få vara barnvakt igen. Han kollade på mig och hans blick gick från oroad till lättad.

– Anja är kvar på baren, så jag måste berätta för henne att allt är okej. Hon är säkert jätteorolig just nu, Olivia. Sa han.

Jag nickade och lyssnade medan han ringde till henne och berättade att allt var okej. Jag kunde höra från andra änden att hon också blev lättad.

– Men får jag inte betalt ikväll? Jag förstår om jag inte får det men… Sa jag och kollade upp på Mats.
– Helst vill jag inte betala dig, för jag blev så orolig. Men måste göra sig förtjänt av pengarna, så funkar livet. Svarade han med bestämd röst.

Han gick fram till mig och tog tag i min t-shirt. Jag hade spillt tacosås på den så den hade en stor fläck i höjd med naveln.

– Följ med här så tvättar vi bort den där fläcken, sa han.

Jag följde med honom till köket och ställde mig bredvid diskbänken medan han tog fram diskmedel och papper. Han började gnugga på fläcken, som tyvärr bara blev större av allt gnuggande. Han suckade högt och började ta av mig t-shirten. Jag ville inte säga emot, trots att jag inte hade något bh under, så jag lät honom dra av mig t-shirten. Mina bröst blottades och jag hörde hur han drog efter andan när han upptäckte att jag inte hade någon bh. Jag stod med blicken ned i golvet och vågade inte kolla upp, jag skämdes för att jag gjort honom orolig och nu skämdes jag också över att stå halv naken framför min farbror.

Han iakttog mig länge, innan han kom på sig själv och vände sig om med ryggen mot mig.

– Förlåt Olivia. Jag trodde du skulle ha bh under. Sa han.
– Det är lugnt… Sa jag tyst.

Han vände sig mot mig och jag såg hur han hade fått ett stånd i sina byxor, det buktade ut rejält under hans byxor. Han stirrade på mig, först på mina bröst och sen i mina ögon. Hans ögon hade förändrats och hans blick såg vild ut. Jag rodnade och sneglade ner mot hans stånd. Jag hade ju haft sex innan med min pojkvän så jag visste mycket om sex och allt vad det innebär. Däremot hade jag aldrig kunnat föreställa mig att en vuxen man skulle bli kåt av att se mina tonårsbröst. Mina bröst hade hunnit växa en hel del, och nu hade jag storlek 70 C i bh-storlek. Jag hade små, rosa bröstvårtor som lätt styvnade när det blev kallt.

Mats stod alldeles tyst framför mig och jag visste inte alls vad han tänkte. Men sen lade han sakta sin hand på min kind och smekte mig ömt. Han hade fortfarande sin blick i mina ögon och nu log han lite försiktigt.

– Olivia, det jag vill göra med dig är inte rätt. Men du är så jäkla fin.

Jag visste inte vad jag skulle svara, så jag valde att le istället. Han tog det som ett klartecken, och tog tag runt mig. Han lyfte upp mig på köksbänken så att våra ansikten kom i samma höjd. Han smekte mig över håret och kollade mig hela tiden djupt i ögonen. Hans hand vandrade från min nacke, ner till min rygg, över min mage och ner mot mina byxor. Med en hand knäppte han upp mina byxor och stoppade direkt ner handen innanför mina trosor. Jag frös till av chock, och blev rädd för hans ivrighet. Byxorna föll till golvet och han lutade sig ned mot mina ben och kysste dem. Först över smalbenet, upp mot knät, över låret och tillslut på min höft. Mina små, svarta trosor blev våta av hans kyssar och min kropp blev varm av hans smekningar, jag började att bli kåt. Jag kunde inte förstå vad som hände, men jag valde att fortsätta. Det var något med situationen som gjorde mig nyfiken och kåt, så även uppenbarligen för honom.

Han kysste mig från topp till tå både försiktigt och ivrigt, samtidigt som han smekte mig över min kropp. Han greppade tag i mina bröst medan han kysste min hals. Jag lade mina händer på hans kropp och kände runt ordentligt. Han hade en hård mage, smala höfter och ett stort, hårt stånd. Mina små fingrar knäppte upp hans byxor och han rörde på höfterna så byxorna föll till backen. Jag sneglade ner mot hans gröna kalsonger och såg hans stora stånd mycket bättre. Han såg vart jag kollade, och log brett mot mig.

– Jasså du gillar vad du ser? Frågade han.

Jag nickade och bet mig själv i underläppen. Han böjde sig fram och kysste mig. När mina läppar mötte hans kändes det som en stöt nådde mitt underliv. Jag fick en stor rysning i hela kroppen och besvarade hans kyss med min tunga. Hans fingrar letade sig ner i mina trosor igen och sakta förde han dem fram och tillbaka över mitt underliv. Min hand placerade jag på hans stånd, innanför kalsongerna och jag njöt av det jag kände. Sakta började jag runka av honom och ett lätt stön kom ur hans mun. Han drog ner mig från diskbänken så att jag hamnade på knä framför honom med hans stånd mitt framför mitt ansikte. Försiktigt förde jag min mun mot hans stånd och kysste först hans kuk, och han stönade till. Båda händerna lade han på mitt huvud och visade att han ville att jag skulle suga av honom, så det gjorde jag.

Hans kuk fyllde upp min lilla mun och jag tyckte om det. Ju mer intensivt jag sög, ju högre stönade han. Hans kropp skakade till och han backade snabbt undan för att undvika att komma. Jag satt kvar på golvet på mina knän och kollade upp på honom. Med en enda rörelse fick han upp mig från golvet till diskbänken igen, denna gång hamnade jag på rygg. Han särade direkt på mina ben och kysste mig vilt på insidan av mina lår. Ett högt stön kom från min mun, och jag var livrädd att jag väckte Elise och Signe. Han slutade kyssa mig och placerade sin hand över min mun medan har kollade allvarligt på mig.

– Är du inte tyst så slutar jag direkt. Sa han.

Jag nickade och bet mig själv i läppen för att inte stöna ännu högre. Han kysste mig hela tiden närmare och närmare mitt underliv. Tillslut kysste han mig över mitt underliv, och med tungan började han smeka min klitoris. Med kåt och spänd kropp låg jag på rygg på diskbänken, med benen över kanten och försökte att inte stöna högt medan han slickade mig intensivt. Han sög ur sig allt han kunde ur mitt nyrakade lilla underliv. Snabbare och snabbade slickade han mig till en kraftig orgasm som kändes som en explosion i min kropp. Det var inte bara underlivet som krampade, även min mage och mina lår. Jag skakade intensivt och ett högt, långt stön kom från min mun. Mats lade fort sin hand på min mun med log samtidigt denna gång. Med sin andra hand hade han börjat runka.

– Får jag komma i din mun? Viskade han i mitt öra.

Jag hoppade ner från diskbänken och ställde mig igen på mina knän framför honom och öppnade munnen. Han förde in sin kuk i min mun och jag sög av honom igen. Hans kuk kände ännu större än förut och det var svårt att få plats med den i munnen. Med snabba höftrörelser knullade han mig i munnen och kom även han i en kraftig orgasm. Hans hand grep tag om mitt hår och hans kuk pulserade i min mun. Sperman rann ner i min hals och jag njöt faktiskt av det.

– Det får räcka för idag. Sa Mats och sneglade ner på sin kuk.
– För idag? Frågade jag.
– Ja för idag. För du är välkommen tillbaka som barnvakt när du vill.

Medan han sa det blinkade han mot mig och log. Han tog på sig sina byxor och gav mig mina byxor och t-shirt. Jag klädde fort på mig och gick mot hallen.

– Här får du två femhundringar. För att du är världens sexigaste barnvakt. Sa han och gav mig pengarna.
– Ehm, tack antar jag.
– Och du… Säg inget till din pappa. Inte till någon.

Jag nickade mot honom, tog på mig ytterkläderna och gick sedan ut för att ta bussen hem. Jag längtade redan tillbaka till nästa gång jag skulle få vara barnvakt.

Kommentera

Loading...