Det här är det du vill, vara en liten knulldocka, eller hur?

Vill redan säga här att den som inte gillar hårda tag som är på gränsen och över det bör nog sluta läsa här. Ingen händelse som jag är stolt över direkt men faktiskt lite eggande då man med säkerhet vet att den berörde inte har innerst inne nåt emot det som hände.

Och detta är inget nåt som jag går och drömmer om att det skulle hända utan det skede endast under dom rådande omständigheterna just då. Kan kanske vara lite svårt att ta till sig när man som jag blev drabbad av hennes attityd och sätt under en längre tid, vilket i och för sig inte försvarar mitt handlande vilket jag vill säga för det som hände är mycket olikt mig och inget jag är direkt stolt över……

Denna händelse speglar baksidan av att vara företagare inom den bransch jag är i och samtidigt vara lite för snäll på samma gång. Tyvärr måste jag säga att i framtiden så kollar jag upp kunden när det gäller större summor och speciellt när det nu gäller hästägare.
Vill dock poängtera att dom allra flesta hästägare gör rätt för sig men att dom kunder jag har haft lite bekymmer med är just såna tyvärr, tror att det är mest en tillfällighet men ändå.
Detta handlar om en tjej som jag har hjälp mycket med allt ifrån körning, stallbygge, foderhämtning mm och det rör sig om en ganska stor summa pengar.
Och skulle väl ha haft lite mer överseende om det nu inte handlades rätt bra fast hon är skyldig mig pengar. Erika är kan man säga en rätt så styrande tjej, som blir lätt stött och inte lite tjurig när folk inte gör som just hon vill, vilket händer rätt så ofta.
Hon kommer från en religiös familj som är rätt såg högt uppsatta inom just det samfundet, men man kan lugnt påstå att dom inte direkt beter sig som man kanske kan förvänta sig att folk i just den ställningen gör direkt. hon är vid detta tillfälle 19 år fyllda och som redan sagt en mycket drivande tjej som ofta får som hon vill. Gömmer sej lite väl ofta bakom den kristna tron som hon påstår sig ha. Hon har dessutom en mycket märklig inställning till hur man har sex måste jag medge.
Hon sa vid ett tillfälle när vi satt och fikade ”Om en kvinna blir våldtagen är det bara så att tvång och våld är helt naturligt och att den som nu blir drabbad ska ställa upp på att bli det”.
Dom orden förvånar mig oerhört och att det dessutom kommer från en ung och dessutom kristen tjej. Hon är en smal och tunn tjej, med en mycket snygg kropp, har långa ben och är väl ca 1,80 lång. Med små fasta bröst som kanske är av en stor a-kupa storlek och hon klär sig ofta i tajta låga jeans eller i ridbyxor som även dom får en att njuta av det man ser. Hon har mycket långt ljusbrunt rakt hår som ofta är flätat i en hästsvans, och ett sött litet ansikte med en aningen uppåt näsa.
Men nog om detta och nu över till själva händelsen.

Efter att ha retat upp mig nog och skickat ett x antal påminnelser så känner jag att det är lika bra att åka hem till henne och prata igenom vårt problem för att finna en lösning.
När jag kom dit så finner jag henne på övervåningen sittandes i soffan framför tv´n i vanlig ordning när det inte pysslades med hästarna.
Säger som det är att jag måste tyvärr lämna över detta för indrivning för att även jag har räkningar som ska betalas.
– Men snälla, vi kan lösa det här, men du måste bara ge mej lite tid, säger hon med en bestämd och en inte så lite nedsättande ton till mig.
-Du har fått tillräckligt med tid, är inte lite trött på det här nu, svarar jag så kyligt jag bara kan, fast att det formligen kokar inom mig.
Reser mig för att gå för att jag inser att jag nog kommer att explodera snart.
Hon greppar tag min ärm, som för att hålla mig kvar.
-Snälla du, kan du inte ge mig lite mer tid, måste finnas nåt jag kan göra.
Stannar till och ser ner på henne där hon sitter i sin soffa, det ser ut som om hon ska börja gråta. Tanken av indrivning och all den skam det kunde medföra om detta läker ut till hennes familj är nog hennes värsta mardröm, men det vete fan förresten. Dom lär väl skylla det på mig ändå.
-Snälla, jag gör vad som helst, snyftar hon med en ansträngd andning.
Nu kan jag inte hålla tillbaks ett litet snett leende.
Tänker på vart har den självsäkra och mycket nedlåtande tjejen tagit vägen nu då.
Hon ser upp på mig med bedjande ögon, känner att jag nu har total kontroll och makten över henne. -Vad som helst säger du?, frågar jag och ler mot henne.
Hon bara nickar och torkar bort en tår från kinden med sin hand.
Tar ett grepp om det långa och för dagen utsläppta håret och drar hennes huvud bakåt.
-Aaaaj, men vad gör du, flämtar hon.
-Nu ska du bara hålla käft, antingen gör du precis som jag säger eller så blir det indrivning imorgon.
Hon bara ser på mig och ser helt vettskrämd ut, jag hör dock inga protester från henne.
Håller kvar mitt tag i hennes hår samtidigt som jag börjar att knäppa upp mina byxor.
Känner att kuken är halvhård när jag får fram den ut ur mina byxor.
Hon kan inte släppa kuken med sin blick och hör att hon flämtar då hon får kuken mitt framför sig.
-Gapa, befaller jag henne med en hård röst.
Och hon gapar sakta, placerar kuken inne i hennes öppna mun, känner då henne flämtande andetag mot kuken medan den sakta växer och hårdnar allt mer.
Hon ser upp på mig och när våra ögon möts så trycker jag bestämt in kuken en bit in i hennes mun.
-Aaaa, hör jag ett dämpat mummel komma från henne.
Känner hur hennes läppar sluter sig om kuken och att tungan börjar att bearbeta kuken medan jag sakta börjar knulla hennes mun.
-Du, det här gillar du va?, nu är du inte pryd längre, säger jag

Det verkade som om hon eggas av mina ord, för nu börjar hon själv trycka sig mot mig, som för att få in än mer av min kuk i sin mun.
Hon är verkligen duktig på att ta emot kuken, och stötvis börjar hon att tränga kuken förbi gommen och ner i sin halsen.
Hela denna absurda situation tänder tydligen inte bara mig nåt så fruktansvärt, känner att det redan började att ila i kuken, men än är jag inte klar med henne.
Jag greppar tag i henne och trycker henne bakåt i soffan, hon flämtar till, men gör inget motstånd.
-Sitt nu stilla, beordrar jag henne kort.
Jag greppade tag om hennes linne, och sliter upp den med ett ryck, bh’n följde med och dom små brösten blottas framför mig. Dom är snygga, inte så stora, men med lagom fyllighet.
Känner faktiskt ett dåligt samvete, men denna situationen gör som jag ser inta bara mig kåt, inte en chans att jag ska sluta nu.
Det här är det du vill, vara en liten knulldocka, eller hur?, frågar jag henne.
-Aaaa, svarar hon tyst med hes röst.
Det var en upphetsande syn, hon som tidigare har föraktat mig, halvligger halvnaken på soffan medan jag ser och beundrar dom små brösten med dom lika små hårda bröstvårtorna.
Hon möter min blick. Hon ser med stora ögon frågande på mig, undrade vad jag ska göra nu.
Lyfter på kuken och beordrar henne att suga mer, och hon lutar sig fram och började suga, hon verkar än mer intresserad när hon drar munnen intensivt och sugande fram och tillbaka över kuken.
-Vänd dig om, ställ upp dig på knä, väser jag.
Hon lyder och ställer upp sig på knä framför mig med sina armarna på ryggstödet.
Hon svankar och putade ut med rumpan.
-Din lilla slampa, du gillar tydligen detta, viskar jag hest.
-Mmmm, kvider hon flämtande.
-Det var det jag förstod, knäpp upp byxorna nu, beordrar jag henne.
Hon lutar sig mot soffkanten för att få stöd, så att hon kan använda båda händerna för att knäppa upp sina tajta jeans. Daskar till henne över den lilla rumpan, hon kvider till, det måste ha överraskat henne mer än att det gjorde ont, hon fortsätter att knäppa upp sina jeans.
När hon så får upp dom så tar hon tag i linningen, och med en vickande rörelse på rumpan så börjar hon att lirka av sig både byxor och trosor ner till knävecken.
-Den lilla slampan har svarta små string på sig ser jag, väser jag.
-Aaaa, gnyr hon och låter mycket kåt måste jag säga.
Det är nästan så att jag kommer av mig när jag ser den sexiga nakna rumpan framför mig.
Små hårda och fasta skinkor, härligt rundade. Smeker mina händer över den, klämmer, kramar.
Vad man än kan säga om henne så är hon otroligt sexig.
Daskar till än en gång på rumpan hårt med min högerhand, vilket får henne att skrika till.
-Nu är du tyst, du ska bara stå där och ta emot, som du brukar säga åt mig, väser jag hårt.
Hon vickar lite förföriskt på rumpan, som om hon gillar den situationen hon befinner sig i.
Måste erkänna att det kändes bra att vara elak mot henne, jag är inte den ende som fått stå ut med både det ena och andra från henne.
Kuken är spränghård, jag placerade den mot fittan och börjar att dra den upp och ner mot dom små blygdläpparna, märker då att inte bara är våt, hon är helt sjöblöt.
-Du är ju hur våt som helst, Erika, gillar du att bli behandlad så här, va?, frågar jag.
Jaaa, gör det, flämtar hon som svar.
Jag fortsätter att gnida och smeka kuken mot hennes blöta fitta.
-Brukar din flickvän göra så här mot dig?, brukar hon dildo knulla dig som en liten hora?
-Näää, kvider hon.
-Vill du att jag ska köra in kuken i dig?, frågar jag henne.
Jag tar tag i hennes långa hår och drar huvudet bakåt, lutade mig fram och väser i hennes öra.
-Vill du att jag ska köra in kuken i din lesbiska fitta?
-Jaaa..,snälla..,gör..,det..,snälla..,kör..,in..,den, stammar hon kvidande.
Nu kan jag inte hålla mig mer, jag trycker in kuken med en enda hård stöt, rakt in i den kåta fittan.
-Nnnngggpppfffhhh, stönar hon till.
Erikas fitta pressar sig skönt om kuken, börjar att stöta hårt in och ut ur henne, och i ett allt högre tempo, det är obeskrivligt skönt. Den trånga fittan kramar hårt om kuken varje gång jag drar mig ur.
Drar upp henne, och i fönstrets spegelbild kan vi möta våra, smått maniska, blickar.
Hennes ansiktsuttryck är ansträngt, dom svettiga brösten gungar fritt i takt med mima stötarna.
Greppar så tag om brösten, nyper och drar i dom hårda små bröstvårtorna.
Det annars så fina, välskötta håret, hänger lite stripigt ner längs med hennes kinder.
Knullar henne hårt, nästan brutalt stöter jag in kuken i henne.
Erika trycker sig tillbaka mot mig varje gång jag stöter mig in, och stönar i takt med att min kuk bottnar inne i henne.
Med fingrarna smeker jag mot brösten, upp mot bröstvårtorna, nyper tag i dom och drog ut dom.
Upprepar det gång på gång, och känner en lätt sadistisk njutning av att höra hur hon kvider varje gång jag drar eller nyper till i hennes bröstvårtor.
Lutar mig tillbaka och min blick dras ner mot hennes lilla perfekta rumpa.
Det är en sak jag kommer på och det är att jag vet att dom brukar ha nån leksak nerstoppad under sittdynorna på soffa.
Med kuken fortfarande inne i hennes fitta så känner jag efter och mycket riktigt där inunder ligger det en dildo undangömd.
Jag loskar henne på rumpan, massera det mot hennes anal med dildon.
Hon stelnar till och börjar sen vrida på sig lite oroligt som om hon anar vad som är på gång.
-Stå still, väser jag bryskt.
Hon slutar att röra på sig, masserade mjukt in saliven mot hennes anus, och börjar sen försiktigt trycka in dildon. Hon gnyr under mig men det får räcka med försiktighetsåtgärder nu.
Jag spottar på dildon innan jag placerar den mot hennes anal, och sakta börjar jag pressa in den. Efter att jag kommit i med delar av den så stannar jag upp med kuken djupt inne i fittan och greppar tag i hennes lilla höftben med min lediga hand och sen trycker jag in dildon.
Erika skriker då som ett sårat djur.
När så dildon sitter inne i henne så börjar jag åter att sakta knulla hennes trånga lilla fitta.
Hon flämtar intensivt, jag greppar ett ordentligt tag kring dom små höftbenen. Sen börjar jag åter att knulla henne hårt i fittan.
Hennes mun är helt vidöppen och hon andas häftigt, som för att kontrollera smärtan av att vara totalt uppfylld i båda hålen.
-Åååhhh..,gud..,så..,skönt..,när..,den..,är..,i..,min..,rumpa, gnyr hon.
Det driver mig, tar tag i hennes hår, och trycker ner ansiktet i soffkuddarna och sen börjar jag formligen hamra in kuken i fittan. Lägger all min vikt i varje stöt, tvingar kuken i botten av fittan. Jag hör det dämpade orgasmskriket genom kuddarna, och det för mig bara än närmare min orgasm. Släpper mitt grepp om hennes huvud och hon böjer då sitt huvud bakåt.
-Aaahhh..,fyll..,min..,fitta..,jag..,är..,din..,skitiga..,lilla..,hora, väser hon som besatt och det var inte gud hon är besatt av direkt.
Med ett par stenhårda stötar,så begraver jag så mycket jag får in av kuken i hennes fitta, och börjar fylla den med min sperma. Fittan kramar krampaktigt runt om kuken, samtidigt som den pumpar ut min säd. Till slut så faller jag ovanpå henne, med kuken fortfarande kvar inne i fittan.
Vi ligger så ett tag, i en svettig hög, ingen av oss sa nåt, vi bara ligger och flämtar.

Jag drar mig ut ur henne omtumlad ligger hon kvar, samtidigt som jag börjar att ta på mig mina arbetsbyxor. Jag känner lite ångest, det här är Lindas flickvän. Vars flickvän som nu ligger med ansiktet begravt i soffan, naken och med rumpan i vädret och med en fitta som jag nyss fyllt med min säd.
-Du..,ska..,få..,dina..,pengar..,lovar..,det, hör jag henne snyfta från soffdynan.
Jag går ut i trappen och ner i hallen för att ta på mig mina ytterkläder.
Jag säger inte ens hej då, när jag öppnar ytterdörren och går ut för att köra hem.
När jag väl är hemma och tagit en dusch, mår inte speciellt bra efter det som hände så plingar det i min mobil.
Ett mess från Erika där det står:
”Kolla ditt saldo, kom förbi så kan vi titta på räntan nån kväll”…….

/Jaca

Kommentera

Loading...