Efter affärsmötet i Brasilien

Luis var uppenbart nöjd med vår affär. Vi hade förhandlat under en längre tid och rest mellan vårt kontor i norra Sverige och Brasilien ett flertal tillfällen. Vår leverans hade klarat alla tester och det var dags att fira.

Jag var ensam representant från Sverige och blev kungligt mottagen av Luis och hans anställda. Speciellt Luis högra hand, en ung kvinna som gick under smeknamnet Alexa, jag tror att hon egentligen hette Alexandra, så det var väl inte så konstigt. Hon hade en sällsynt förmåga att alltid fixa saker i precis rätt tid, utan att det syntes, oavsett om det var att trolla fram en kaffe eller ordna någon som bar vårt bagage.
Och sällsynt snygg var hon också, eller elegant kanske jag skall säga; mörk och korrekt businessdräkt med kjol eller byxor, perfekt skuren blus över en yppig byst, alltid knäppt en knapp högre då vi satt i möte och en knapp mindre då vi åt kvällsmat, så att brösten syntes så där retfullt mycket. Ett långt, mörkt hårsvall som ömsom var uppsatt i en hästsvans eller knut och ömsom utsläppt och undantagsvis flätat i en lång fläta längs ryggen. Alltid stilettklackar, så att det lät så där sexigt, kvinnligt när hon gick på stengolvet i korridoren.

Luis, som för all del såg latinamerikanskt bra ut, drygt fyrtio år, muskulös och vältränad, hade vid ett tidigare tillfälle, då vi satt i bastun i Norrland, anförtrott mig att han aldrig hade fått till det med Alexa. Tidigare assistenter och vissa andra anställda hade han visst vänstrat med, mer eller mindre uttalat med sin frus goda minne, kulturen var en annan än jag var van vid. Men Alexa hade elegant avstyrt eller avböjt hans försök. Luis förklarade att han trodde att hon var lesbisk, eller åtminstone bisexuell.

Stämningen i bilen var god, det var kväll och vi hade nyss avslutat en middag. Luis och jag satt bak i bilen och smuttade ur en plunta som vandrade mellan oss. Alexa satt i framsätet och dirigerade chauffören dit vi skulle. Neonljusen från citys attraktioner lyste inbjudande där vi körde. Luis sade att vi skulle till ett trevligt ställe för att avsluta kvällen. Vi stannade vid vad som liknande en klubb och klev ur i den varma kvällen som höll på att övergå i natt. Livet kändes helt OK.

Det stod en biffig vakt i dörren, muskelbyggare med överdimensionerade biceps som det inte hade varit lönt att mucka med. Vakten nickade mot Luis och höll upp dörren åt oss och släppte in mig först.

Hennes auktoritet var inte att ta miste på. Kvinnan som stod i vår väg, mitt i entrén. Det var liksom inget alternativ att inte stanna.

“Säkerhetskontroll. Jag skall kolla er så att ni inte tar med vapen in”, sade hon.

Hon hade en militärgrön skjorta och en bricka med foto-ID på bröstet där det stod SECURITY med tydliga bokstäver. Så långt OK. Hon bar en matchande kort kjol. Men den kändes lite för kort för att bilden skulle stämma. Håret uppsatt i en fläta som hängde över ena axeln. Kraftiga, svarta militärkängor och benen stadigt och brett isär. Runt midjan hängde ett bälte med handfängsel i silver och en revolver på vardera höften. Och ingen liten ärtpistol utan en rejäl, silverglänsande puffra. Hon hade svarta skinnhandskar på händerna, som vilade på varsin revolver. Skjortan var minst en storlek för liten, brösten spände så att knapparna hotade att spricka. Jag visste inte om det var på riktigt, men blev uppriktigt osäker på situationen.

“Bär du vapen?”, frågade hon barskt.
“Nej”, svarade jag sanningsenligt och i den mån jag nyss hade varit aningen berusad så kände jag mig nu spik nykter.
“Nåväl, vi får se”, sade hon och började myndigt att visitera mig.

Det var ju ganska uppenbart att jag inte hade något att dölja under skjortan som satt tajt på överkroppen och skulle jag liksom kunna gömma mer än en fickkniv i byxorna? Hon stod mindre än en decimeter från mig, jag kunde känna hennes hår dofta och höra hennes andedräkt. Hennes händer svepte över varje kvadratcentimeter av mitt bröst, midja och armar. Så gick hon runt och ställde sig bakom mig och utförde samma procedur över ryggen och ner över benen. Tänkte att nu var det klart när hon åter kom och ställde sig framför mig och granskade mig.

Så lade hon handen över min kuk och började massera.

“Kommer vi att få problem med den här ikväll?”, frågade hon efter en stund, som kändes väldigt lång, och spände ögonen i mig.

Reaktionen i min kuk lät såklart inte vänta på sig. Där fanns en bula redan från början, och efter ett par drinkar, omgiven av snygga människor och samtal som hade en flirtig underton, så är det klart att jag bar på en viss kåthet.

“Välkommen in, hoppas att ni får får en trevlig kväll”, sade hon och steg åt sidan, innan jag hunnit fundera på hur jag skulle hantera situationen. Jag vände mig om och såg Alexa och Luis stå ett stycke bakom mig med varsitt leende på läpparna. Jo, det var uppenbarligen en del av grejen, men jag blev inte heller senare under kvällen klok på vad den där säkerhetsvakten hade för mandat. Bäst att inte mucka…

“Kom”, sade Luis och ledde mig in i den sensuellt belysta klubblokalen. Gott om folk, soft music. Shag music, knullmusik, skulle mitt ex ha sagt. En bar och lättklädda servitriser som bar på drinkar till väntande gäster.

“Kom vi slår oss ner här borta”, sade Luis och ledde vägen till ett avskilt hörn med en soffa i vinkel. “Det är en god vän, Madame Christina, som driver stället. Det är hit vi brukar ta våra affärsbekanta och fira.” Plötsligt hade vi varsin drink i handen och skålade varandra, småpratade och tittade på människorna på dansgolvet. Det är inte utan att latinos har en naturlig förmåga att röra sig sensuellt, på ett annat sätt än vi är vana vid från den kalla nord.

“Hälsa på Madame Christina”, sade Luis. En vacker, snygg kvinna kom fram och hälsade på oss, svårbestämd ålder, kanske fyrtio-femtio.
“Hoppas att du trivs!”, sade Madame Christina. “Luis vänner är mina vänner, vi skall se till att du får den bästa service här ikväll”, sade hon. Vi satt i soffhörnan och pratade en stund; jag, Luis, Alexa och Madame Christina. Så sade Madame Christina:

“Luis och jag har lite affärer att diskutera. Om du ursäktar oss en stund. Jag är inte helt säker på vilken stil du uppskattar, men jag har gjort vissa förberedelser, som jag hoppas skall vara till belåtenhet.”

Madame Christina gjorde en diskret gest och två flickor, vars ansikten jag tidigare hade sett i baren, kom fram till vår hörna. Luis och Madame Christina reste sig. Alexa satt bekvämt kvar i soffan. “Enjoy..”, sade Madame Christina med ett lätt leende när hon gick.

“Jag är Ellen”, presenterade sig den ena unga kvinnan. Hon var klädd i cowgirlstil, med bruna boots, kort mockakjol och dito brun väst med fransar. Hennes långa, mörka hår var uppsatt i en lång fläta. Små uppnosiga bröst tittade fram bakom västen, hon hade ingen BH på sig.
“Det här är Linda”, sade Ellen och visade fram sin väninna. “Linda är vår leather girl och hon skall vara din bitch ikväll. Jag hoppas att du skall tycka om henne… Madame Christina hoppas att det är ett val i Er smak”, fortsatte Ellen.

Alexa betraktade mig med ett underfundigt leende. Visst hade Luis och jag diskuterat kvinnor vid något av våra många sociala tillfällen och det hade säkert undsluppit att jag gick igång på tuffa kvinnor, speciellt i svart läder. Och här var hon…

Linda hade lårhöga, nej ljumskhöga, stövlar i skinande svart läder med stilettklackar. Tajt snörning längs benens baksida framhävde hennes långa och smala ben. En liten svart skinnjacka i MC-stil över en underbyst läderkorsett med spännen och nitar, lyfte upp hennes perfekt formade bröst som tittade fram bakom den uppknäppta skinnjackan. Håret uppsatt i en hästsvans och ett hundhalsband med ringar runt
halsen. Linda hade inga trosor på sig och hon var helt rakad på fittan. Fingerlösa handskar på händerna. Shit, tänkte jag. Är det så här man gör affärer i Brasilien så är jag helt på.

“Linda vill veta vad hon har att arbeta med”, sade Ellen. “Luta dig bekvämt tillbaka så skall vi se..”

Ellen satte sig bredvid mig i soffan, knäppte upp ett par knappar i min skjorta och spände upp mitt bälte. Linda satte sig på knä mellan mina ben och fick hjälp av Ellen att dra ner gylfen och släppa ut min kuk, som reste sig utan problem.

“Ah, imponerande”, sade Ellen. Alexa lutade sig fram och tittade, gav mig en uppmuntrande blick. Linda tog en hand runt kuken och den andra om pungen och började massera. Insidan på hennes svarta skinnhandskar var knottriga, hade inte varit med om detta tidigare, jag stönade till och Linda lät sin mun sjunka ner över min kuk som nu stod stadigt rakt upp.

“Visst är hon en fantastisk kuksugerska“, sade Ellen. Jag hade flyttat mina händer till Lindas huvud och det var snarare så att jag fick bromsa hennes pumpande över min kuk. Det skulle snart gå för mig om hon fortsatte och tjejerna märkte det säkert. Linda satte sig upp, slickade sig om munnen och torkade med baksidan av handen och tittade belåten på Ellen. Det slog mig att Linda inte hade sagt ett ljud sedan vi träffades.

“Vi behöver förbereda Linda lite”, sade Ellen och fortsatte: “Linda vänd dig om”. Linda vände sig om och böjde sig över soffbordet, benen brett isär så att hennes rumpa hamnade mitt synfält. Jag reste mig upp i soffan. Ellen knäppte diskret med fingrarna och Linda fiskade upp två föremål ur jackfickan. Det var en liten tub med glidmedel och en svart plugg.

“Här, hjälp Linda att sätta in den här”, sade Ellen och gav pluggen till mig. Den vägde tungt i min hand. Ellen öppnade tuben och tryckte ut en klick glidmedel på pluggen och en andra klick på sitt pekfinger som hon tryckte fast mitt i Lindas anusrosett. “Tryck in pluggen i hennes rumpa”, sade Ellen. “Annars kommer hon inte att kunna ta emot din monsterkuk”, fortsatte Ellen. Jag förde pluggen till Lindas anus och
kände mig fram försiktigt. Linda var inte sen att trycka emot. Hon gnydde, men sakta, sakta gled pluggen in och hoppade till slut in med ett plopp. Endast en liten knopp stack ut. “Sådärja”, sade Ellen och daskade till Linda på stjärten med hela sin handflata. Linda stönade till och reste sig upp och vände sig mot oss och log. Alexa hade under tiden, utan ett ljud, satt sig tätt bredvid mig i soffan för att få bästa möjliga upplevelse av showen. Hon tittade nöjt på mig.

“Skall vi gå en våning upp .. till vårt lekrum”, frågade Ellen (retoriskt) och reste sig. “Linda gå före du och visa vår gäst vägen”, sade Ellen
“Jag skall bara..”, sade jag, reste mig och lirkade ner kuken i byxorna.

Linda tog täten och snirklade sig elegant genom lokalen. Jag såg mig om. Det verkade utspela sig liknande händelser i olika hörn av lokalen. Lättklätt, naket och skymten av en och annan pågående porrakt. Linda var onekligen grymt sexig där hon gick med vickande rumpa framför mig. Ellen och Alexa strax bakom. Vi gick uppför en trappa och in i ett rum med röd matta och dämpad punktbelysning. Där stod stadigt byggda möbler i trä med läderklädda kuddar, nackstöd och silverglänsande ringar och fästdetaljer. Min fantasi gick igång, det var inte helt uppenbart hur alla saker skulle nyttjas. Men det var helt klart ett rum för tuffare lekar. På väggarna hängde ett sortiment av piskor, bojor och liknande saker. Jag tittade mig intresserat omkring.

“Ser du något som ser spännande ut?”, frågade Ellen. Jag studerade en bock, eller bänk, eller jag vet inte riktigt vad, som stod mitt på golvet. Linda förstod vinken och satte sig vant i rätt position; benen på knästöd, kroppen över en framåtlutande dyna, armarna snett utåt på armstöd och .. det var ett slags biktbänk. Ellen spände snabbt och smidigt fast Lindas fötter, ben, armar och överkropp med breda läderremmar som satt monterade på bänken. Lindas rörelsefrihet var helt bortkopplad, så när som på huvudet som hon kunde lyfta på. Ellen kopplade ett flätat koppel i Lindas halsband och räckte det till mig.

“Jag tror att Linda är redo för påsättning. Doggy style, var det inte så du ville ha det?”, frågad Ellen och log. Alexa stod alldeles bredvid mig med armarna i kors och iakttog situationen med uppenbart intresse.

“Skall vi hjälpa till att få upp din monsterkuk? Inte för att jag tror att det blir några problem..” Ellen var van att ta kommando. “Kom här, munknulla Linda, så skall vi nog få se din bjässe i all sin prakt”. Jag öppnade gylfen och släppte ut kuken, som förvisso hade slaknat betänkligt, men det var bara en tidsfråga. Jag ställde mig framför Lindas ansikte och jag insåg att höjden var perfekt för munknullning. Ellen tog kopplet och ryckte det bryskt till sig, Lindas huvud böjdes bakåt. Jag runkade kuken sakta och tryckte sakta in den i munnen, lät den glida inåt, en bit i taget. Linda klöktes, jag väntade lite, fortsatte.. Grymt sexigt att trycka in kuken i hela dess längd, den växte och fyllde hennes svalg. Linda hostade och kippade efter andan när jag sakta knullade henne. Det var nog det bästa munknullet jag hade varit med om. Hennes läderoutfit och se henne helt utelämnad och fastspänd i biktbänken gjorde mig otroligt kåt. Därtill två andra kvinnor som var med och dirigerade föreställningen…

“Kom och ta Linda bakifrån. Hon är en riktigt hund och vill bli hårt knullad”, sade Ellen. Jag drog ur kuken och ställde mig bakom Linda, smekte hennes rumpa och lät min hand smeka över läderkorsetten på ryggen, känna det kraftiga lädret i stövlarna som slutade strax under rumpan. Kände med ett finger i fittan, som fullkomligt savade av safter. Smekte med långfingret över hennes klitta. Linda stönade högt. Jag nosade med mitt ollon på fittan och lät det sakta glida in, hennes fitta var trång, men tog utan problem emot min hårda kuk.

“Ingen anledning att mjukköra. Ta henne hårt!”, sade Ellen. Jag ökade takten och pumpade med min kuk som nu var stenhård. Linda stönade ljudligt.
“Vi får nog se till att slynan inte är så högljudd”, sade Ellen, öppnade en låda i ett skåp som stod längs väggen och fiskade upp en gagball.
“Så där, nu kan du stöna och dregla bäst du vill”, sade Ellen, medan hon tryckte in den svarta gummibollen i Lindas mun och spände fast de svarta remmarna runt nacke och över pannan.

“Är det skönt?”, frågade Ellen.
“Ett av de bästa knull jag har haft”, svarade jag sanningsenligt.
“Är det så att du är sugen på att ta henne i rumpan? Medan du fortfarande är hård och fin, menar jag. Linda kan nog behöva lite hård kuk i baken…”, sade Ellen.

Jag drog mig ur. Min kuk var hård och den pulserade skönt. Ellen lirkade ur pluggen i Lindas bak och plockade fram tuben med glidmedel.

“Hon är trång i rumpan, men det kommer att bli riktigt skönt för dig”, sade Ellen och lade ut en rejäl klick med glidmedel i rövhålet, som gapade girigt när pluggen hade tagits ur.
“Kom igen, ta det försiktigt”, skrattade Ellen.

Mitt kukhuvud nosade på Lindas rövhål, och hon stönade till när jag lade an ett lätt tryck. Shit, hon var fortfarande trång, men jag tryckta sakta in kuken, centimeter för centimeter. Alexa hade stått vid sidan om och tittat på en stund. Nu ställde hon sig alldeles bredvid mig och hon tog mina pungkulor varsamt i sin hand och smekte dem. Kuken växte en storlek av att känna hennes mjuka händer. Med sin andra hand började hon smeka Lindas klitoris. Linda stönade ljudligt. Jag smög försiktigt in min hårda och tjocka kuk i Lindas bak. Den generösa doseringen av glidmedel gjorde sitt till. Lindas rumpa var tajt, men kramade ack så skönt om min kuk, som gled allt längre in.

Linda kramade hårt om min kuk som nu gled friktionsfritt i hennes röv, hennes stön övergick allt mer i högljudda skrik som dämpades av den stora bollen i hennes mun. Alexa smekte Linda mot en orgasm. Jag kom snart i en grym orgasm och pumpade min säd i Lindas bak.

Linda låg helt utmattad, fastspänd på biktbänken. Jag drog mig ur och min kuk slaknade. Alexa tittade mig i ögonen och fortsatte att smeka min kuk. Hon satte sig på huk, tog den i sin mun och sög den ren, utan ett ord. Alexa reste sig och såg på mig, utan att släppa kuken med sin hand. Fortsatte att runka den mjukt, och den reste sig snart igen.

Ellen kom fram, ställde sig nära och sade: “Om det är OK för dig, så skulle jag gärna vilja känna den där kuken i mig… Kom…”

Hon satte sig på en stol och lade upp knäna på armstöden. Hon hade inga trosor på sig under den korta, bruna mockakjolen.

“Jag är våt, kom med din kuk i mig.”, sade Ellen. Och jag var inte sen att lyda. Nosade med ollonet och tryckte mig in i hennes våta och varma fitta i kukens hela längd. “Gud, vad skönt och vad stor du är. Knulla mig”, stönade Ellen. Jag knullade henne och vi kom snart i en gemensam orgasm.

Alexa hade ställt sig bakom stolen där Ellen satt nedsjunken. Hon hade handen innanför Ellens väst och smekte hennes nakna bröst. Jag tog mod till mig och drog en rövare.

“Vill du också ha..?”, frågade jag och såg på Alexa. Hennes svar dröjde något; “Tack, det är tilltalande .. och det verkar verkligen vara en trevlig upplevelse .. men min läggning är inte åt det hållet”, svarade hon med låg röst.

Jag rättade till mig. Ellen reste sig upp, sträckte på sig och gav mig en kyss. Hon gick och lossade remmarna som höll Linda fast i biktbänken. Linda stapplade upp till stående och fick stödja sig för att inte förlora balansen. Hon log ett nöjt leende mot mig. Hennes hår hade lossnat och var alldeles knullrufsigt.

“Kom”, sade Alexa och vi lämnade rummet och Linda och Ellen. Vi gick ned en våning och mötte Madame Christine och Luis som väntade på oss.

“Jag hoppas att ditt besök hos oss har varit angenämt”, frågade Madame Christine. Jag log till svar och gav henne en kyss på kind.

Jag gick med Luis och Alexa mot utgången. Säkerhetsvakten stod på samma plats som när vi kom, bredbent och lika auktoritär.

“Det verkar som om du har en rejäl bössa där nere”, sade hon och sneglade på mitt skrev. “Jag får visitera mera noga nästa gång…”

När vi satt i bilen tillbaka till hotellet, funderade jag på hur jag skulle toppa detta vid nästa affärsmöte i Sverige.

Untitled-1

Kommentera

Loading...