En het kväll på fyra

Det hade gått några veckor sedan alla hjärtans dag och den härliga trekanten. Stefan, Jonas och jag hade inte haft möjlighet att sammanstråla igen, men nu var det dags igen.
En eftermiddag ringde Stefan mig på jobbet och sa – jag vill att du kommer ut till mig ikväll
gumman, jag har en överraskning!
När arbetsdagen var slut åkte jag hem för att ta en snabb dusch, byta kläder och mata min katt. Innan jag kastade mig i bilen för att åka hem till Stefan.
När jag kom fram så såg jag att även Jonas bil stod parkerad framför huset, jag kände hur det ilade till i musen av förväntan. Jag gick fram till dörren och ringde på.
Snabba steg hördes och dörren flög upp! – Nej men hej gumman, va kul att se dig igen sa Jonas och log med hela ansiktet. Jag följde med Jonas in i huset. Stefan kom gående emot mig, fångade in mig i sin famn och kramade mig hårt. Han nafsade mig försiktigt i örat och viskade – jag har längtat efter dig hela dan.
Stefan började smeka mig över ryggen, längre och längre ner över ryggen vandrade händerna tills de till slut kupades över mina skinkor.
Han kramade försiktigt min rumpa och lät fingrarna glida in mellan mina skinkor, jag stönade tyst. Jag vred sakta på huvudet och fick se Jonas sittande i en soffa, han log och släppte oss inte med blicken.
– Får man plats tre stycken i ditt badkar? Frågade Jonas plötsligt.
– Ja det är inget problem, sa Stefan.
– Då går jag och fyller i vatten så länge, sa Jonas, ni kan väl komma om en stund.
Jag och Stefan stod fortfarande och höll om varandra, jag kysste honom häftigt och drog fingrarna genom hans hår.
– Är du redo? Frågade Stefan och log.
– För vad då, sa jag.
– Det talar jag väl inte om fattar du väl, då blir det ju ingen överraskning!! Sen tog han mig i
handen och vi gick mot badrummet.
Inne i badrummet var det alldeles mörkt, sånär som på stearin ljusen som brann i den stora kandelabern på golvet. Helt täckt av skum låg Jonas i det trekantiga badkaret och tittade på oss med ett leende på läpparna.
– Är hon nyfiken eller?? Sa han till Stefan och flinade.
– Mmm, skulle tro det sa Stefan och log.

Stefan började sakta smeka av mig kläderna, Jonas gav honom en hjälpande hand där han kom åt. När jag stod naken framför dem lyfte Stefan mig försiktigt ner i karet. Det varma vattnet slöt sig om min kropp och Jonas fångade snabbt in mig mellan sina ben. Jag blev sittande med ryggen mot hans bröst, han lade armarna om mig och började smeka mina bröst. Fingrarna cirklade runt mina styva bröstvårtor och nöp försiktigt i dem, jag stönade tyst.
Jonas händer började gå på upptäcktsfärd ner för min kropp, fingrarna stannade en liten stund i min navel men fortsatte sedan raskt nedåt mot mitt kön.
När fingrarna nådde mitt venusberg, kände jag kåt ilningar i hela kroppen. Stefan hade fått av sig sina kläder och kom nu ner till oss i vattnet, Staken låg slickad upp mot magen på honom och det blänkte av försats på ollonet. Jag böjde mig framåt och gav staken ett slick och sög försiktigt in ollonet i munnen, det smakade salt och gott och jag slickade mig om munnen. Stefan gled ner till mig i vattnet och kysste mig häftigt, sen satte han sig mitt emot oss och lutade sig bakåt mot badkarskanten. Jag lutade mig bak mot Jonas och kände hans fingrar glida in mellan mina läppar, jag särade på benen för att han skulle komma åt ordentligt. Stefan tittade på oss, det var nog inte svårt att förstå vad som skedde under allt skum. Plötsligt kände jag Stefans fot mot min mus, han började sakta massera min mus medan Jonas bearbetade min klitta. Hans stortå försökte finna en väg in i mig och jag stönade högt.
Stefan ställde sig plötsligt upp på knä, han böjde sig fram och kysste mig, kupade händerna under mina skinkor och förde min mus upp mot sin mun. Jonas tog ett stadigt tag om mina bröst för att hålla mitt huvud ovanför vattenytan. Stefan började bearbeta min mus med långa blöta slick, han sög in min knopp i munnen och började fladdra med tungan runt den, min andhämtning blev allt tyngre och jag kände hur det började svartna för ögonen. Orgasmen sköljde över mig i vågor och jag kände hur Stefan långsamt sänkte ner mig i vattnet och placerade mig på Jonas nu stenhårda stake. Jag kände hur jag sakta bit för bit gled ner på den långa grova staken och började röra mig upp och ner. Musen smet åt kring staken och bearbetade den i långa sugande rörelser. Ritten blev allt vildare och vattnet stänkte över badkarskanten ner på det kaklade golvet. Stefan hade satt sig på badkarskanten och runkade sin härliga kuk. Handen for upp och ner som besatt och jag kunde inte släppa den med blicken. Jag gled av Jonas, böjde mig fram för att släppa ut vattnet i karet, ställde mig på alla fyra och sög in Stefans stake i munnen. När jag började bearbeta den med mun och tunga kände jag hur Jonas stake nosade vid min mus och hur han sakta lät ollonet glida fram och tillbaka mellan mina läppar, det var helt underbart!!! Han tog tag i mina höfter, siktade in staken och bottnade mig med en hård stöt, och började pumpa i mig för allt vad han var värd, jag stönade och Stefans stake gled längre och längre in i min mun, jag var tvungen att släppa taget om Stefans stake för att inte göra honom illa av misstag och för att få lite luft. Jonas fortsatte knulla mig och jag kände att den andra orgasmen var nära, det ilade till i musen och slid musklerna kramade till om Jonas stake.
Han drog sig ur med ett vrål och pumpade ut sin säd över min rygg. Jag böjde mig fram och sög in Stefans stake i munnen och han tittade på mig och log. Vi reste oss upp och duschade av oss, virade in oss i var sin handduk och gick in och lade oss på sängen.
Jonas kom på att vi glömt släcka ljusen och gick upp för att ordna det. Stefan lade sig bakom mig och lirkade in sin stake mellan mina ben, jag lyfte lite på benet för att han skulle komma till ordentligt och han gled sakta in i mig. Han rörde sig nästan omärkligt in och ut i mig. Det var vansinnigt skönt!! Mina slidmuskler bearbetade staken, och jag hade allt svårare att ligga still. Stefan drog sig ur mig, lade mig på rygg och gled ner över mig. Han förde in staken i mig och började stöta in och ut i mig med sugande långa stötar, jag älskar missionären det finns ingen bättre ställning enligt mig. Stefan kysste mig och förde upp mina händer ovanför mitt huvud och plötsligt fann jag mig själv vara bunden vid sänggaveln. Det är ju konstigt att man aldrig lär sig, jag fick ju finna mig i att bli fast bunden förra gången också.
– Nu lilla gumman skall du få din överraskning sa Stefan och log, samtidigt som han drog sig ur mig. Stefan gick ut ur rummet och jag blev liggande ensam kvar, jag var så kåt så det värkte i underlivet. Jag började gnida mina lår mot varandra för att på egen hand försöka få lindring. Jag hörde hur killarna pratade med varandra någonstans i huset. De tänker väl inte låta mig ligga här bunden?
Efter en liten stund hör jag fotsteg som närmar sig, jag tittar upp och ser Stefan och Jonas stå i dörren, de ler och ser lite luriga ut.
– Kommer du ihåg vad vi pratade om sist, frågar Stefan.
– Nej vad då, säger jag.
– Du skojade om att killar som gillar analsex lika gärna kunde ha varit bögar.
– Ja och.
– Då sa jag att nästa gång vill jag se dig slicka en tjej!
Och av en händelse har jag en tjej här som jag tror skulle falla dig i smaken.
– Men jag föredrar killar.
– Vi får väl se, du kanske är lite bi du också.
Du behöver inte om du inte vill, men du kan väl ge det en chans!
– Mmmmm, ok!
In genom dörren steg en tjej, en liten smal tjej med runda bröst och kort mörkt hår .- Hej!! Vad fin du är!! Säger hon och ler. Jag heter Lina.
– Hej Lina, jag heter Sanna men det vet du väl redan, du får ursäkta men jag vet inte om jag vill detta.
– Det är ok, vi får se vad som händer.
Jonas lägger armarna om Lina och börjar smeka hennes bröst utanpå hennes tröja, hon lutar sig mot honom och lägger armarna om hans hals. Han kysser henne på halsen och börjar sakta dra av henne tröjan.
Lina har ingen bh på sig , hennes bröstvårtor är styva och mörka och jag måste medge att hon har himla fina bröst. Jonas fortsätter att klä av Lina samtidigt som Stefan kryper ner till mig i sängen. Han kramar om mig och undrar viskande hur det känns. – konstigt viskar jag tillbaka. Han kysser mig och börjar smeka min kropp.
Stefan lägger sig mellan mina ben och börjar slicka mig, jag kan inte låta bli att stöna så skönt är det. Tungan virvlar runt klittan, och Stefan för in två fingrar i musen på mig . Jag kvider av kåthet och har nästan glömt att en främmande tjej är i rummet. Plötsligt märker jag att någon lägger sig bredvid mig i sängen. Jag tittar åt sidan och ser Lina ligga på rygg bredvid mig med Jonas ansikte mellan benen, hon ler mot mig och sluter ögonen.
Stefan lämnar min mus och kysser mig på halsen, han suger in mina bröstvårtor i munnen och knådar brösten. Sen sätter han sig på mitt bröst och för in sin hårda stake i min mun. Jag suger för allt vad jag är värd men störs av att inte kunna använda mina händer. De sitter obönhörligt fast, jag ser i ögonvrån att Lina och Jonas också byter ställning, hon ställer sig framlutad över sängen så Jonas kan tränga in i henne bakifrån. De runda brösten gungar när han stöter in i henne.
Stefan ändrar ställning så jag inte kan se Lina och Jonas längre, men jag hör smackandet när deras kön möts. Efter en stund upphör smackandet och jag känner en tunga som börjar bearbeta mitt kön,
Den pressar sig in i min mus och börjar knulla mig som en liten kuk.
Stefan drar sig ur min mun och sprutar över mitt ansikte. Han reser sig och går för att hämta en handduk. Jag ser Jonas ansikte mellan mina lår, och Lina som fascinerat tittar på, hon har lagt sin hand på mitt knä och smeker det frånvarande.
Stefan kommer tillbaka med handduken, han ger den till Lina och säger – jag skall bara hämta något att dricka, hjälper du Sanna?
Lina kryper upp i sängen, hon torkar av mitt ansikte och min hals och stannar upp ovanför brösten. – Du har väldigt fina bröst, vet du det? Säger hon och smeker försiktigt mitt ena bröst. Jag vet inte vad jag skall säga, så jag tittar bara på henne och ler lite. Jag känner att det ilar till i brösten när hon rör mig. Jonas slickar mig bortom all sans. Och jag känner orgasmen komma allt närmare. Lina smeker mina bröst och Jonas lämnar min mus för att tränga in i mig. Han kysser Lina och jag ser hur hon slickar i sig mina safter, då går det för mig igen.
Jonas fortsätter att knulla mig och Lina har börjat bearbeta mina bröstvårtor. Då kommer Stefan in med en tillbringare med isvatten som han ställer ifrån sig på nattygsbordet, han häller vatten i fyra glas som står på en bricka. Han dricker ur det ena, och kryper sen upp i sängen bredvid Lina.
Han böjer sig fram för att kyssa henne, och överlämnar på samma gång en isbit han haft i munnen. Lina blir så häpen så hon tappar den på min mage, hon böjer sig ner för att ta upp den med munnen men den glider upp mellan mina bröst. Jag känner hur hennes mun söker sig upp mellan mina bröst, och vårtorna styvnar om möjligt ännu mer.
Lina ser mig i ögonen och ler, hon fångar upp isbiten med handen och stoppar in den i Stefans mun sen böjer hon sig ner och suger in min ena bröstvårta i munnen. Stefan lägger sig ner och börjar slicka Linas mus, jag ser Stefans tunga som banar väg mellan hennes läppar.
Jonas knullar mig som en besatt, han drar sig ur och sprutar på mitt bröst och i Linas ansikte. Lina slickar upp varenda droppe på min kropp. Jonas går och hämtar vattenglas till mig och Lina, han hjälper mig att dricka.
Stefan lämnar Linas mus, han ställer henne på golvet och tar henne bakifrån, hon lutar sig framåt och håller fast i sängen. Plötsligt rör hon sig i sidled så hon hamnar mellan mina ben, hon ställer sig på knä på sängkanten och böjer sig fram mot mitt kön, just som jag skall protestera kysser Jonas mig. Jag känner Linas lilla tunga som slickar mig mellan benen, samtidigt som Stefan stöter henne mot mitt kön, det är underbart. Tungan fladdrar som fjärilsvingar över min mus, jag har aldrig varit med om nåt liknande, det är en hissnande känsla.
Jonas Böjer sig ner och kysser Lina, deras tungor möts i mitt kön. Jonas tar tag i Lina och drar upp henne över min kropp, jag hör hur Stefan med ett ploppande glider ur henne.
– Smaka på henne, säger Jonas och kåtheten lyser ur ögonen, hon smakar dig!
Lina böjer sig fram och kysser mig, jag känner smaken av mitt kön på hennes läppar.
Stefan har ställt sig på knä mellan våra ben, han doppar staken ömsom i min mus och ömsom i Linas.
Lina kysser mig på halsen , hon suger på mina bröst och jag är alldeles torr i munnen av kåthet.
Lina kryper upp över min kropp hon sätter sig på min mage, jag känner hur blöt hon är. Hon böjer sig framåt och plötsligt har jag hennes bröst i ansiktet, jag slickar försiktigt på hennes bröstvårtor.
Jag känner hur hon börjar gnida sig mot min mage.
Plötsligt känner jag att mina händer är fria, jag lägger händerna på Linas bröst och kramar dem försiktigt. Stefans stake glider ut och in i mig. Lina reser sig upp, hon sätter sig över Jonas ansikte och han börjar slicka henne glad över att få något att göra, han har passivt legat och tittat på och smekt sig själv en stund, staken börjar sakta resa sig mot magen på honom och står snart i givakt.
Lina glider nedåt och gränslar Jonas kuk, hon glider sakta upp och ner.
Jonas tar tag i mitt hår och pressar mig mot sitt ansikte, han kysser mig. – Känn så gott hon smakar, säger han och pressar mig ner mot deras kön. Linas rakade mus glider mot Jonas grova stake, jag lägger mig med huvudet på Jonas mage, Stefan tränger in i mig bakifrån, jag börjar slicka roten på Jonas stake. Jag känner Linas våta mus mot min kind, jag provar att föra tungan över hennes lena venusberg, bröstvårtorna styvnar ännu mer och jag känner den välbekanta ilningen i musen, jag börjar slicka dem som en besatt, tungan far mellan staken och musen. Det blir för mycket för Stefan, han kommer i långa sprut på min rygg. Han lägger sig mellan Jonas ben och slickar Linas häck och Jonas pung.
Lina stiger av Jonas och sätter sig på Stefans ansikte, jag suger in Jonas stake i munnen. Jag känner smaken av Linas mus, det smakar gott. Jag slickar staken ren, sen ser jag i ögon vrån att Lina lägger sig på rygg i sängen. Stefan begraver ansiktet mellan hennes ben, jag kryper närmare, lägger mig bredvid Stefan på mage. Jag känner hur Jonas kryper in mellan mina ben och hur han tränger in i mig, den grova staken fyller upp mig helt, han börjar sakta röra sig ut och in.
Stefan makar sig lite åt sidan så jag ser vad han gör, tungan glider mellan hennes läppar, jag böjer mig framåt och smakar lite, våra tungor möts. Stefan börjar knulla henne med tungan, jag slickar lite försiktigt på klittan och hör hur Lina stönar till. Hon tar tag i mitt ansikte och pressar försiktigt ner det mellan sina ben. Min tunga rör sig allt snabbare i det våta lena mellan hennes ben, Jonas stöter mig mot hennes kön, Stefan kryper under mig och börjar slicka mig och Jonas. Vi kommer i en orgasm som inte är av denna världen. Efteråt ligger vi alla fyra i sängen och smeker varandra, jag och Stefan i den ena sängen, Jonas och Lina i den andra. Detta har vi inte gjort för sista gången.

StraponIntimlagret

Fleshlight

Kommentera

Loading...