Erotik i Paris

En tidig fredagmorgon när du ligger o grubblar ensam i din säng o inte mår sådär jättebra så vibrerar telefonen till av ett sms. Det står att du ska ta på dig röda underkläder, packa ner tandborsten o fransklexikon och va redo om en timme.

Du tänker vad tusan och undrar vad som är på gång och om du verkligen vill iväg på något där man behöver språklexikon och  tandborste till men svarar med ett okej ändå, det kan ju bli kul 😉
Efter en timme ringer det på dörren o det blir en efterlängtad passionerad kyss innan du bär ut vå resväskor (vilken tjej klarar sig med bara tandborste o fransklexikon 😀 ) till bilen där du får reda på att det är bokat en weekend i Paris o att planet går från Landvetter om några timmar.
Framme i Paris hoppar vi in i en taxi som tar oss till  hotellet där vi efter en knäppt rolig o komplicerad incheckning på engelska, fylletyska o lexikonfranska går in på vårt mysiga rum med öppenspis, iphonedocka, dubbelsäng o utsikt över Eiffeltornet.

Jag tar tag runt din midja och för dig nära mig. Vi kollar djupt in i varandras blåa ögon och sakta närmar sig våra läppar varandra, våra lena tungspetsar går sakta ihop o börjar “leka” samtidigt som jag smeker bort håret från din vänstra axel och drar fingrarna över ditt öra innan mina läppar letar sig ner till din nacke. Jag känner hur du ryser till o vi båda blir sjukt upphetsade av att få känna varandras närhet o du tänker på hur sexigt skönt det kommer bli när jag knäpper upp din röda bh, smeker dina fina bröst och samtidigt letar mig in innanför dina röda trosor med mina fingrar. Jag fantiserar om hur du tar handen innanför mina kalsonger för att känna hur hård den är innan du tar den i din mun. Ingen av oss kan eller vill hålla tankarna borta från hur skön den andra är o båda vill egentligen inget annat än slita av den andras kläder o ha passionerad sex men det börjar mörkna o vi börjar bli hungriga så hur mysig den där kyssen än va o hur kåta båda två har blivit så bestämmer vi oss för att sexet får vänta till senare på kvällen. Vi ger oss ut från hotellet o hamnar på en mysig liten restaurang där vi sitter för oss själva i ett hörn och pratar om allt möjligt: rolig musik, vad vi måste se i Paris, barn, dans, lägenheter, gamla knäppa fylleminnen, franskor o fransmän m.m innan vi kommer in på sexprat när vi samtidigt börjar smeka varann på låren, knäpper upp någon enstaka knapp, något finger letar sig ner innanför byxorna.
Nej såhär kan vi ju inte sitta o kåta upp varann tänker båda lite småhögt samtidigt som tankarna går till det mysiga hotellrummet o den andres nakna kropp.

Vi nästan springer tillbaka till hotellrummet, inne på rummet tänder vi upp den öppna spisen o jag sätter ner telefon i iphonedockan och trycker igång lady in red innan våra läppar åter möts i en härlig kyss och vi börjar klä av varann tills bara underkläderna är kvar, hur kåta som helst står vi o trycker oss mot varandra i något som påminner om dirtyfox inne på ett hotellrum i Paris framför den sprakande elden och i skenet av det upplysta eiffeltornet är du verkligen “min” heta lady in red i dina röda underkläder.

Jag känner med handen hur dina trosor har blivit fuktiga av all kåthet samtidigt som du smeker ner handen innanför mina underkläder och jag flämtar till av välbehag när du greppar tag om min hårda kuk och du börjar runka mig försiktigt.

Du gör mig sjukt galet upphetsad och jag kan inte vänta många sekunder innan jag knäpper upp din bh med vänsterhanden och för ner min högerhand innanför dina trosor o med först ett finger och sedan två fingrar gör dig galet upphetsad samtidigt som jag masserar din klitoris med min handflata o leker med dina styva bröstvårtor med min tunga.

Jag hinner precis få av dig dom röda trosorna innan du puttar ner mig i sängen och sliter av mina underkläder för att sedan se mig rakt i ögonen när du tar kuken mellan dina händer och sänker ner dina läppar över ollonet. Kåtblicken och stönen du får som reaktion ihop med att du har min kuk i munnen får dig ännu mer tänd och i samma stund som du känner att kåtheten börjar bli olidlig o du bara måste ha kuken i dig så ber jag dig komma upp till mig.

Vi rullar runt tills du ligger underst och båda två ger upp ett stön av välbehag när du äntligen får känna kuken sära på dina fuktiga blygläppar och jag tränger in så långt det går i dig.
Stötarna mot varann blir intensivare o hårdare ju skönare det blir och oerhört skönt är det. Vi rullar runt i sängen och provar flera sköna ställningar utan att min hårda kuk lämnar din sköna fitta. Dina kåtstön och motjuck blir ännu intensivare när jag håller mina fingrar ovanpå din nu sprängkåta klitoris samtidigt som min kuk håller på att explodera i dig när jag tar dig från sidan.

Du biter hårt i kudden för att inte skrika rakt ut när orgasmen känns i hela din kåta kropp, jag känner hur din fitta pulserar runt min kåta kuk och nästan skriker efter att få ta emot en stor sats sperma. Jag är överkåt och nästan hela jag skakar av upphetsning när du börjar hämta dig från din orgasm och förklarar med din kåta röst att du vill ha kuken i din mun. Jag har svårt att lämna din mjuka o våta fitta men drar mig ändå ur då jag vet hur sexigt och skönt det kommer bli.

Jag får bita mig själv i armen för att inte väcka grannarna med kåtskrik när dina mjuka läppar glider upp o ner längs min kuk, först långsamt och sen allt snabbare för att till slut stanna upp högst upp på min kuk och du kramar åt med handen och börjar runkar mig, det tar bara några sekunder innan jag skriker till och du känner hur min kuk blir ännu större precis innan du kollar in i mina ögon som glimmar av kåthet när du tar satsen i din mun och sväljer.

Den natten tar det inte många minuter innan vi somnar nakna o utmattade i varandras famn och drömmer om vad som hänt o vad som kan hända dom andra två dagarna i Paris.

Kommentera

Loading...