Ett oväntat möte i simhallens bastu

Det var fredagskväll och jag var precis klar med jobbet som städare i stadens simhall. Det var en lugnt jobb, eftersom jag arbetade ensam och allt var stängt. Precis som de flesta andra fredagskvällar hade jag med mig ett sexpack öl, som jag brukade ta med mig in i bastun. Så även denna kväll. Jag tog den vanliga rundan och lämnade alla saker i städskrubben, och gick sedan till omklädningsrummet, där jag tog av mig och duschade snabbt. Sedan gick jag och satte mig i den uppvärmda bastun med en handduk runt midjan.
Kan livet bli mycket bättre än att slappna av tillsammans med några halvljumna öl i en varm bastu? Ja, faktiskt visade det sig att det kunde det. Jag hade kanske suttit där inne i tjugo minuter, druckit tre öl och mådde bara fint. Då öppnades plötsligt dörren och en tjej klev in. Jag kände igen henne sedan tidigare under dagen, då hon hade besökt simhallen tillsammans med sina kompisar.
Hon var i min ålder, alltså runt 24, och var faktiskt riktigt snygg. Lagom längd, snygg kropp och kortklippt mörkt hår. Hon var insvept i ett badlakan som var lite för kort, eftersom de slutade en bra bit över knäna. Hon log och frågade om hon fick slå sig ner. Jag nekade inte, och frågade inte heller hur hon hade kommit in.
“Brukar du komma hit ofta?” frågade hon och slog sig ner på samma bänk som mig, men med ryggen mot väggen och benen utsträckta.
“Tja” svarade jag. “Jag jobbar här så jag brukar gå hit när veckan är slut. Ska du ha en öl, förresten?” Jag sträckte fram en flask till henne och hon tog ett par djupa klunkar.
“Ja, jag såg dig vid badet idag, så jag tänkte titta in” fnissade hon och tittade djupt in i mina ögon. Jag kände hur jag rodnade smått och slog flinande ner blicken i golvet.
Tjejen satte ölflaskan mot munnen igen, och drog sedan upp benen mot sig så hela hennes underliv blottades. Jag kunde inte låta bli att titta. Hennes blygläppar hade särat lite på sig, och den sköna fittan hade mörkt kortat hår i en perfekt V-formation. Hon såg att jag stirrade och gillade tydligen det. Hon la händerna på varsitt av sina knän och drog isär benen ytterligare till, så ännu mer syntes.
“Vad varmt och skönt här är” viskade hon. “Jag är genomsvettig.”
Hon drog ena handen på insidan av benet, upp från foten och längst insidan av låret. Handduken gled allt längre upp och handen nådde snart hennes fitta. Hon kuperade näven över den och lät ett finger sakta glida fram och tillbaka över springan.
Jag kände hur ståndet började ta sig ordentligt under handduken och försökte misslyckande dölja det genom att lägga benen halvt i kors. Hon log och lossade på handduken så att den föll ner och blottade två små fast bröst. Hennes kropp var solbränd, och även brösten var gyllene bruna. Bröstvårtorna var små och hårda. Hon lutade huvudet tillbaka och slöt ögonen. Nu smekte en av hennes händer fittan och den andra lekte med brösten. Jag kunde höra hur tjejen andades snabbare och tyngre.
Nu kunde jag inte hålla kuken spänd längre utan släppte på handduken och lät den resa sig upp. Jag greppade den och började sakta runka av mig själv, samtidigt som jag stint stirrade på den vackra onanerande bruden. Hon öppnade ögonen halvt och log mot mig, innan hon började fingerpulla sig själv allt snabbare. Benen särades ännu mer och hennes hand rörde sig rytmiskt över könshåret och de allt mer glansiga blygdläpparna. Nu stönade hon högt och viskade knappt hörbart: “Slicka mig”.
Jag kröp fram och sänkte ner mitt ansikte mellan hennes ben. Försiktigt kysste jag insidan på låren, samtidigt som jag kände hur hennes händer pressade mig ner mot fittan. Jag lät min tunga glida upp och ner över springan, och tryckte mellanåt in den mellan läpparna. Med ett finger letade jag upp klitoris och började smeka den. Det rann ordentligt ur fittan nu och med den andra handen smekte jag hennes bröst och de hårda brötsvårtorna.
Efter en stund gnydde hon hela tiden, och jag kunde inte hålla tillbaka mig själv längre. Jag reste mig upp och riktade min pulserande kuk mot hennes fitta. Sakta körde jag in den och när jag bottnade henne skrek hon av orgasmen. Hennes våta kropp skakade vilt allt medan jag snabbare började föra min lem ut och in i henne. Hon flämtade och flåsade, och gned hela tiden saften från fittan upp över den nakna kroppen. Hennes små bröst rörde sig i samma takt som mina snabba och hårda stötar.
Plötsligt kunde jag inte hålla mig längre. Jag drog ut kuken ur henne och i samma sekund pumpade sperman över hennes mage och bröst. Vi låg kvar i samma ställning ett tag och pustade ut, sedan tittade hon upp på mig med ett leénde. Hennes hand sökte sig ner mot fittan igen, och när jag gick ut till duscharna låg hon åter och onanerade livligt. När jag kom tillbaka hade hon hunnit därifrån men hon hade lämnat sitt mobilnummer på en lapp som jag tog hand om :).

Kommentera

Loading...