Förbjudet och härligt

Jag och min familj har alltid umgåtts med min barndomskompis David och hans familj. Jag och David växte upp tillsammans i en förort till Stockholm och höll alltid ihop som ler och långhalm. Vi gjorde allt tillsammans.

Gick i samma klass i skolan och gjorde lumpen ihop. Vi började intressera oss för tjejer ungefär samtidigt och det slumpade sig så att vi träffade våra respektive blivande fruar ungefär samtidigt. Vi fick till och med barn ungefär samtidigt. Först fick vi varsin dotter. Jag fick Isabelle som vi kallar för Isa och som nu är fjorton år och därefter Pelle som nu är åtta år. Han fick Elin som också är fjorton och Oskar som är åtta. Kort sagt var vi bästa vänner och umgicks väldigt mycket. Att våra fruar kom bra överens bidrog också till att vi gjorde mycket tillsammans.

Det jag ska berätta nu omkullkastade hela min tillvaro och jag vet fortfarande inte vad jag ska ta mig till. Jag plågas nu av ilska och dåligt samvete i en enda röra.

Men så här var det.

David och hans familj hade skaffat ett härligt sommarställe på landet. En gammal gård med lador och ängar. De hade också skaffat några hästar som de hade varje sommar och flickorna som älskade att rida tyckte naturligtvis att detta var toppen.

En härlig sommardag var vi bjudna dit och satt och åt typisk sommarmat sill och potatis med några nubbar till för oss vuxna. Stämningen var god och vi njöt av fint sommarväder och god mat.

Efter lunchen la jag märke till att Isa och David inte var kvar vid bordet, men tänkte just inte mer på det utan tänkte att jag behövde sträcka lite på benen efter maten. Jag gick och beundrade ägorna och den fina lantliga miljön. Jag hade aldrig riktigt kollat in ladorna och tänkte att jag skulle göra det. Jag öppnade dörren till en av ladorna och hörde några röster som nästan viskade från logen i ladan. Logen visade sig vara ett ganska slutet rum en våning upp med en stege som ledde dit. Det fanns en lucka som var ungefär en meter hög som ledde in dit. Det var där rösterna kom ifrån. Jag tyckte att jag kände igen Isas röst och blev lite nyfiken så jag smög fram till stegen och klättrade försiktigt upp.

.
Jag öppnade luckan lite på glänt och kikade in. Såg inget och skulle precis gå därifrån när jag hörde ljudet igen.
Jag stod ändå kvar och precis när jag tänkte klättra ner igen hörde jag rösterna igen. En röst tillhörde min dotter, det var jag nu säker på men den andra rösten mumlade tyst och den var av mer manlig karaktär.

Jag skulle precis öppna luckan och ta mig in och avslöja min närvaro när jag hörde några lösryckta fragment av samtalet.

”Tänk om mamma och pappa kommer ……Jag vet inte om jag vill” var det jag kunde höra av min dotters röst.

Den manliga rösten mumlade liksom övertygande bara tyst och jag kunde inte riktigt fastställa vem rösten tillhörde även om jag tyckte mig känna igen den.

Jag blev lite nyfiken. Pratade min dotter med någon om mig och min fru?
Jag beslöt mig för att stå kvar och kika. Nu kunde jag lokalisera var rösterna kom från och solen sken in lite mot det ställe där min dotter var så jag kunde se dem men liksom i ett dis.

”Ha, ha, har hon en pojkvän” tänkte jag.

Jag stack in mitt huvud för att få en bättre överblick.. Kunde inte se så mycket mer än bakre sidan av min dotter men så mycket såg jag att någon höll armarna om henne och de verkade kyssas och att denna någon smekte min dotter ömt genom håret på baksidan av huvudet och ner över ryggen.

Hon hade alltså en pojkvän. Jag undrade vem det kunde vara. Jag undrade också hur jag nu skulle göra, min närvaro här var ju av spionerande karaktär och jag kunde ju inte bara hoppa fram hur som helst.

Tänkte nu att det rimligaste skulle vara att smyga tillbaks till dörren och sedan låtsas att jag kom dit för första gången och att avslöja min ankomst genom att ropa min dotters namn.

Ja, så fick det bli. Jag började smyga tillbaks när jag hörde ett utdraget stönande från min dotter. Stannade till och skärpte hörseln och hörde det igen.

”Men vad i ….”
Något dunsade till. Min dotter stönade på nytt.
Med motstridiga känslor återvände jag till luckan och kikade in igen.

Det var inte mycket synfält den hade att erbjuda men det jag såg fick mig att häpna. Min dotter låg förutom trosor helt naken på en gammal filt och killen smekte henne upp längs låren.

Hans hand smekte min dotter lätt mellan benen och han böjde sig fram och började kyssa hennes bröst. Hon slöt ögonen och stönade.

Här blossade en inre konflikt upp inom mig. Skulle jag ilsket braka in och avbryta det som höll på att hända? Skulle min dotter någonsin förlåta mig om jag gjorde det?

Eller skulle jag helt enkelt acceptera att min dotter faktiskt var gammal nog att själv bestämma om hon ville ha sex? Jag hade ju själv haft sex i hennes ålder men det är nog ändå lite mer känslosamt för en pappa att veta att ens lilla dotter upplåter sin kropp åt någon annan.

En liten ström av ångest sköt genom bröstkorgen och ner till magen.
Fan, om jag bara kunde se vem denna killen var.

Jag lät blicken vandra uppåt och gick upp ett steg till på stegen så att jag skulle kunna se bättre.

Jag vågade dock i detta skede inte titta in. Var väl någon form av moral som hindrade mig så jag nöjde mig med att kika in lite försiktigt än så länge.
Hörde nya stönanden och när jag kikade in såg jag att Isa låg helt naken med särade ben och killen stod på knä på golvet med ansiktet i hennes kön.

Uppenbarligen slickade han henne. Hon kastade huvudet bakåt och njöt medan hon tryckte killen bakom huvudet med händerna.
”Åhh…ahh…så skönt…åh” hörde jag min dotter stöna.
Jag fick återigen ångest. Min dotter låg och särade för en kille och hon njöt verkligen av det.

Jag tyckte också att det var konstigt att de vågade göra det här, tänk om David och hans familj skulle dyka upp?

Mina funderingar var många, jag började ifrågasätta mina egna förmågor som förälder. Kände jag egentligen min egen dotter? Uppenbarligen inte.
Jag vaknade ur mina tankar. Ville verkligen gå härifrån för jag visste att det jag skulle få se verkligen kunde skada mig rent mentalt men förmådde inte att få min kropp till att lyda.

Jag stod där jag stod helt enkelt och med de här motstridiga känslorna kikade jag åter in genom luckan där min dotter gnydde och stönade mer högljutt nu.

Killen hade nu tagit av sig byxorna och blottlagt sin kuk. Det var en stor kuk både tjock och lång. Den var fullt eregerad och Isa satte sig upp på filten, böjde sig fram och tog den i munnen.

Jag kunde bara se ryggtavlan på killen men av kroppsformen och muskulaturen att döma verkade det vara en äldre kille. Betydligt äldre.
Ångesten svepte återigen genom min kropp. Skulle en äldre man, kanske till och med i min ålder, utnyttja min fina lilla prinsessa för sex? Vad fan var det som pågick?

Isa sög mannens kuk med runkande tag. Jag hörde honom stöna svagt av behandlingen samtidigt som hon kramade lätt om hans pung.
Efter en stund slutade Isa och suga men fortsatte runka mannens kuk. Hon tittade med kåt blick upp och jag förstod att han lågmält gav henne instruktioner.

Isa la sig återigen ner på filten och mannen höll sitt praktstånd i roten. Kuken vajade som en flaggstång när han närmade sig. Han satte ollonet mot Isas fitta. Hennes fitta hade bara lite ljusa fjun kunde jag se. Han drog  därefter ollonet uppåt mellan blygdläpparna och gnuggade som avslutning ollonet mot hennes klitta.

Därefter böjde han sig fram och höll ner hennes armar mot filten stönade och juckade sin hårda kuk i hennes fittskåra. Isa kastade huvudet i sidled och stönade högt.

Mannen tog sedan ett tag om Isas huvud och höll det stilla sen började de kyssas intensivt samtidigt som mannen juckade henne intensivt med kuken i skåran.
”Kom in i mig nu….kom….åhh…snälla….knulla mig” jämrade sig Isa.

Mannen hörsammade hennes kåta begäran och reste sig upp. Han tog sin hårda lem i handen och närmade sig hennes fitta som var blank av hennes kåta safter.
Min ångest var ganska stor nu men jag kunde ändå inte förmå mig att gå därifrån eller ens titta bort.

Om jag bara kunde se vem fan mannan var. I en sista blick i min nuvarande position kunde jag se hur mannen trängde in sin hårda kuk i min dotter.
Jag hörde hur hon gnällde lite och sa stönande att kuken kanske var lite för stor för henne och att det kändes som om fittan skulle spricka.

Väl uppe på det sista steget på stegen fick jag en bättre överblick över det som skedde på andra sidan väggen.

Ljuset var lite dunkelt precis där mannen hade sitt huvud vars nacke var vänd mot mig men jag tyckte ändå att han såg bekant ut. Alltför bekant.
Han hade nu kört in kuken till roten i min dotters fitta och började knulla henne med långsamma drag. Isa gnydde nu tillfredsställt. Hon masserade sina unga fasta bröst och nöp sig i de styva små vårtorna. Mannen stönade och ökade takten samtidigt som han började massera Isas klitta.

Hon svarade på behandlingen och jag såg att det började gå för henne. Hon stönade alltmer högljutt och mannen började grymta upphetsat. Hans kuk gick allt snabbare och pungen daskade hårt i stjärten på Isa vid varje tag.
Fan, jag kände igen honom men fick den verkliga chocken i ögonblicken som följde.
Isa började halvskrika ”åhhh….farbror David….åhh…jag kommer….fyll mig med sperma…..åhhh ….fyll mig….”
Men vad i helvete. Jag blev helt paralyserad. Sen hörde jag honom:
”åhhh….Isa…..Du är så sexig och din fitta är så trång och skön, den gör underverk med mig. ….Åhh….åh….lilla knulldocka…jag fyller dig nu lilla älskling…”
Min bästa kompis!! Det var som om jag blivit förlamad. Såg nu Davids ansikte förvridet av kåthet. Han njöt av varje sekund. Såg hans kuk pumpa min dotter med full kraft. Hörde dem båda skrika och stöna. Var själv nära att börja skrika men kunde inte få fram ett ljud.

Paralyserad såg jag perversiteterna pågå på andra sidan väggen.
David pumpade nu min dotter med full kraft. Filten flyttade sig fram och tillbaka i stötarna och när Isa skrek ut sin orgasm skrek även David och jag kunde riktigt se hur hans kuk trycktes in i botten av hennes krampande fitta medan han fyllde hennes antagligen helt oskyddade fitta med sperma. Vad tänkte han på? Tänk om han gjorde henne på smällen?

Bedrövat med en stor klump av ångest gled jag ner på golvet. Mina tårar rann nedför kinderna och jag visste i nuläget inte vad jag skulle göra.
Vad det sant? Hade jag verkligen sett David knulla min lilla dotter?
Jag sökte alternativ till sanningen. Ville verkligen inte tro på vad jag precis hade sett men ångesten, denna stora svarta klump som fortplantade sig genom kroppen vittnade om vad som precis hänt.
Jag vågade i nuläget inte gå fram. Orkade inte rent mentalt att konfrontera dem utan satt bara och darrade i hela kroppen medan tårarna forsade nerför mina kinder.

Tror jag somnade några minuter, eller om det var någon slags mental blackout, och visste först inte var jag befann mig när jag vaknade upp.

Jag tog mig samman och gick ut från ladan, ut i ljuset och den friska luften. Jag var tvungen att stå och ta några djupa andetag för att återfå balansen.

Visste inte riktigt vad jag skulle göra, men tänkte att jag måste ta mitt ansvar och prata ut med Isa när det blev tillfälle.

Dagen fortsatte och vi spelade krocket tillsammans båda familjerna hela eftermiddagen och David och Isa avslöjade inte med en min vad som hade hänt.

Det blev kväll och vi skulle grilla och dricka lite gott. David som älskade att grilla skötte gillen och jag såg till att fixa drinkar. Jag landade några riktigt starka drinkar till David. Tänkte att jag kanske skulle kunna få honom att somna senare på kvällen så att jag skulle kunna prata med Isa ostört.

Kvällen blev trevlig och vi drack också mycket vin och jag såg till att Davids glas hela tiden fylldes på. Själv höll jag mig ganska nykter. Vi satt uppe länge och det blev ganska mörkt.

Så plötsligt såg jag Isa smita iväg mot ladan. Ingen annan noterade det. Men jag tänkte att hon har säkert stämt träff med David igen.

David var till min förtjusning nu riktigt full. Hans fru fick leda in honom till deras sovrum. Han grymtade lite i protest, men det hjälpte inte utan han fick vackert följa med.

Nu har jag min chans att prata med Isa tänkte jag. Jag smög iväg till ladan med bultande hjärta. Upp för stegen och öppnade luckan till den lilla logen. Det var alldeles mörkt och jag såg ingenting. –Isa, viskade jag -var är du? Då hörde jag hur det prasslade lite från höet och filten där jag sett David och Isa tidigare idag. – Här, här är jag kom hit viskade Isa tillbaka.
Jag kröp i det ostadiga höet mot henne men kunde inte riktigt hitta henne. Jag gled lite, nästan snubblade till lite och hamnade ovanpå min dotter.

Lite chockad så famlade jag med händerna för jag kunde inte se någonting. Mina händer rörde sig helt oavsiktligt över hennes flickkropp. Jag kände hennes små bröst och konstaterade att hon glidit ur sina trosor och att den korta sommarkjolen hade hon rullat upp över magen.

Jag fick nästan panik!

Hon stönade av vällust när jag hamnat över henne. Hon hade naturligtvis tagit fel på mig och David i mörkret. Helvete! tänkte jag detta går ju inte alls som planerat, vad gör jag nu? Jag kände hennes händer rufsa runt i mitt hår och hon gav mig en blöt kyss. Strax började hon puffa mitt huvud neråt och jag som kände mig alldeles viljelös hamnade snart med ansiktet precis mot hennes lilla fitta. Utan att tänka mig för så gav jag hennes fitta en liten kyss. Hon stönade högt. Doften från hennes unga fräscha kön var ljuvlig och i ren reflex stack jag ut min tunga och började lite försiktigt att slicka henne.

Isa vred sig som en mask och verkade njuta i fulla drag. Jag tänkte att hon trodde ju att jag var David så egentligen var ju ännu ingen skada skedd. Jag fick helt enkelt avsluta detta och sen smita ut så fort jag kunde utan att hon skulle se mig. På så sätt skulle hon i alla fall inte få reda på att det var jag som nu låg och slickade hennes fitta.

Ju bättre jag slickade henne, ju fortare skulle det hela vara över tänkte jag. Så jag stack in tungan i hennes fitta som smakade fräscht och lite syrligt och vispade runt med tungspetsen kring hennes klitoris.

Snart började hon skaka och jag förstod att hon var nära orgasm. Åhhh… åhhh… Det är underbart, så skönt….Jag kommer nu!. Hon gick upp i brygga och föll därefter ner utmattad mot filten.

Nu tänkte ja. Nu är min chans att smita iväg. Men hon tog tag i mitt huvud igen och drog upp mig mot sitt ansikte och gav mig en lång tungkyss.

Jag hade i min skräckblandade situation inte ens märkt att jag hade fått ett riktigt jättestånd. Kuken levde sitt eget liv och hade ploppat ut ur mina tunna sommarshorts. När Isa drog upp mig mot sitt ansikte ville det sig inte bättre än att mitt ollon hamnade precis mellan hennes små blygdläppar vid hennes fittmynning. Jag försökte vrida mig loss men hon knixade med sina höfter och la sina smala ben bakom min rygg och jag kände hur kuken gled in en liten bit i hennes trånga fitta. Jag flämtade till. Både av skräck och av njutning.

Detta var ju så fel, så galet. Men ändå kunde jag inte förneka att det kändes underbart med hennes trånga våta fitta runt min kuk. Fittan satt som en handske på kuken.

Nu hade ju allt som kunde gå snett redan gått snett, så jag körde kuken i botten på henne i ett enda drag. Hon stönade högt och viskade i mitt öra att detta kändes ännu bättre än när vi knullade tidigare idag. Lite smickrad blev jag ändå att jag knullade bättre än David.

Jag tog sats på raka armar och juckade hårt in i henne och hon gjorde fantastiska motjuck och styrde takten med sina smala ben som hon slagit runt min rygg i en bensax.

Jag närmade mig min orgasm och hade ändå så mycket vett kvar att jag tänkte dra ut kuken och inte spruta in i hennes oskyddade fitta. Men det blev lättare sagt än gjort. För hennes stönanden tilltog och jag kände hur den lilla flickkroppen under mig slingrade sig och hennes lilla fitta började dra ihop sig. Den blev om möjligt ännu trängre och kändes nu som ett extraskinn på kuken. Jag kunde helt enkelt inte dra ut kuken, den satt som i ett skruvstäd och hon höll fast mig med sina smala ben om min bak.

Jag kände satsen pumpa upp genom kuken och spruta längst in i fittan, det gick inte att stoppa och jag sprutade som jag aldrig sprutat förut.

Jag föll ihop på henne och till slut slaknade kuken och gled ut. Nu kom jag till sans igen och viskade ett tafatt tack och smet ut genom luckan och nerför stegen.

Den numera dystra ångestladdad verkligheten kom över mig när jag kom ut ifrån ladan

På darrande ben förmådde jag nätt och jämt ta mig in i huset och ner i dubbelsängen där min fru helt ovetande snusade sött.

En kaskad av känslor for genom kroppen och jag började svettas kraftigt. Fick sätta mig upp i sängen en stund medan det svartnade för ögonen. Tårarna kom okontrollerat strömmande från ögonen och rann i rännilar längs kinderna. Bröstkorgen ryckte och det krampade i både armar och ben. Jag förstod senare att jag drabbats av en panikångestattack men det förstod jag ju inte just då.

Ja detta var min berättelse. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra!

/Johas2

3 Responses to Förbjudet och härligt

 1. alfhan123 skriver:

  Härlig berättelse!

   
 2. mullsuss skriver:

  Vill oxå få kuk på höskullen. När jag var 12 år blev jag pullad på hästgården där jag ridit…

   
 3. Tommy Gröndahl skriver:

  Varnar för lång ommentar som började leva tt eget liv…

  Spännande med noveller där pappan hamnar i situationer där det inte finns någon utväg som inte orsakar skada, förutom att låtsas som inget hänt!

  Jag har egna panikartade upplevelser som givetvis inverkar, plus att jag önskar att jag närmast blivit tvingad till något sexuellt pga. min ADD som gjorde mig acosial, istället växte jag upp i en familj där sex var tabu att prata om och ingen fysisk beröring typ kramar förekom- DET har definitivt orsakat stor skada vilket även forskningen bevisat! Tyvärr blev det samma med min dotter då exfrun var utdömd som förälder pga. alkoholen och socialen hela tiden försökte hitta något fel med mig vilket gjorde att jag inte vågade krama henne så mycket som behövdes då det var värsta pedofiljakten den tiden som säkert skadade många barn…
  Ibland kan det som lagstiftas i bästa mening orsaka större skador än övergreppen- speciellt i de fall barnen är nyfikna och man på något sätt måste förklara att det är förbjudet och skamfyllt!
  Om det inte hämmar deras nyfikenhet för resten av livet så vet inte jag…
  Problemet är väl i grunden samhällssynen på sex? Fick i ungdomen en chock då jag besökte ett tyskt badhus där precis ALLT var gemensamt, omklädning, dusch och bastu!

  Anser personligen att då våld anses mindre farligt än sex så har det gått rejält fel någonstas!

   

Kommentera

Loading...