FÖRSTA ORGASMEN – I – delen

INLEDNING:

Jag är inte ful, men inte hellre vacker. Jag var alltid medveten om att män inte har något att vända sig om  två gånger, om ens en.

Det enda som man kan säga vackert på mig var mina ljusblå, nästan vita, lockar, även om jag inte ens använde den på bästa set , bundet alltid i en svans eller en fläta, eller bara samlade den tillbaka. Sedan barndom min mamma och jag har aldrig kommit överens. Vad jag än gjorde , gjorde jag fel, till skillnad från mina systrar. Och det lämnade dåligt självförtroende. I skolan hade jag alltid mer manliga vänner, men aldrig en riktigt kille, någon kyss ibland var allt. Under sommaren gick jag alltid till mina släktingar i en annan stad, och det var den sista sommaren efter åttonde klassen som hände nåt med en kusin, det kommer jag aldrig att glömma. Han var två år äldre än jag, vi var alltid väldigt förtjusta i varandra . På något sätt var han riktigt blyg och bodde där i grannskapet, så vi sågs varje dag. Den sista sommaren började som alla andra,en kväll vi båda tittade på TV: n medan medan min kusin sov på andra soffan . Eftersom vi alla var kusiner och kände varandra från barndomen var det inget konstigt. Vi sa inte mycket, jag kommer inte ens ihåg hur allt började, men vi började massera varandra. Först lägger jag mitt huvud i hans knä, hans en hand i mitt hår, en på magen, under skjortan, sen byter vi platser utan att ens pratar . Den andra kvällen började vi dra upp händer lite högre. Även nu minns jag den känslan av hans hand på mina då små bröst. Vi låtsade inte att titta på TV längre, men vi började kyssas , de var inte franska kyssar, utan läppar mot läppar, som en varm bris. Det var vacker, både känslan och kvällen Liten flykt från verkligheten och samtidigt nån stämpel för vår vänskap och sista sommaren tillsammans, för vår äldre kusin gifte sig, den yngre hade sitt eget värld, och jag började gymnasiet så den första spänningen föll, inte i glömska, men som en väl undanstoppad hemlighet som jag pratar om nu för första gången.
Gymnasiet kom, jag har alltid gillat skolan, inget speciellt hände på den fronten, men definitivt den vackraste och den mest minnesvärda perioden av min ungdom. Förälskad i två av de tre bästa vännerna och återigen bara platonisk, ungdom, dumhet och otillräckligt med mod från alla håll, men vi är vänner även idag, vilket är jag glad för, för jag älskar fortfarande alla tre på sitt sätt . Nu är relationer med min mamma bättre en någonsin, vilket bidrog till att jag har gift mig efter en gymnasium . Det var flykten från en verklighet till en annan. Lusten att få mina barn påverkade mitt beslut, det såg ut som om han ville ha detsamma. Kort sagt, nästan två år av en katastrof. Sex var,mer en mekanisk upplevelse. Jag har aldrig haft en orgasm. Först trodde jag att vi behöver lite mer tid, fast han var annorlunda en på den tid innan vi gift oss . När jag fick modet att berätta för honom att jag njuter inte , han sa “Jag gör det” eller min favorit “Om du vill orgasm gör själv nåt åt detta ” eller “Det är ditt fel när du är så kall” Så småningom slutade äktenskapet, ingen barn, ingen kärlek, ingen orgasm och självförtroende i botten. Han har gift sig igen snart och har nu två barn, vilket innebär att jag är den som inte kan få barn, även en läkare berättade för mig att fina mig i ödet. Super, en annan livs smack. Med tiden öppnade jag och en kompis ett eget privat litet företag, och sedan allting fanns på datorn kunde vi arbeta hemifrån och vi fungerade bra, nu har vi två anställda. Jag köpte en mark och byggde ett hus i Slavonski Brod (Kroatien) huset jag bor i, ni kommer inte att tro ,med min mamma. Nu kommer vi mycket bra överans, pratar inte om det förflutna. Nu börjar den riktiga historien när jag var 27, upplevde jag mitt första orgasm, första tårar av glädje , min första kärlek och många fler för första gången.
Del I
Jag kommer att kalla mig Diana (mitt favorit kvinnliga namn efter Prinsessan Diana) Jag sa redan att men vänder sig inte två gånger efter nån som jag. Ett vanligt ansikte i hav att likadana . Förutom håret det enda märkvärdiga var mina lite större bröst och dessutom allt jag visste om sex var bara teoretiskt…kan man säga. Jag lovade mig själv att jag aldrig mer ska låtsas om nåt jag gillar eller inte gillar. Mina vänner, ett dussin av oss som varit vänner sedan gymnasiet,brukar gå ut tillsammans och dem försöker hitta någon åt mig hela tiden. När vi går ut , det är alltid en kusin, vän eller bekant av mina vänner som ”råkar” komma förbi.. Det finns några fina killar, vissa yngre, vissa är lite äldre, men de flesta är idioter, för så snart de hör historien, tycker de att det är en säker biljett till mina trosor, vissa förväntas troligen att jag ska tacka dem i slutändan . De har ingen aning om vilken typ av idioter de är, eller är det bara jag som har blivit cyniker . Hur som helst det är därför jag bestämde mig för att fira min 27-års födelsedagen hemma. Mamma och hennes väninna har åkt till stranden hela månaden. Jag förberedde allt och åkte bara för att hämta två kompisar som skulle hjälpa mig med att grilla och servera, och för att dem skulle kunna dricka ,vill jag köra , jag ändå dricker inte . Först skulle jag hämta Ivan , som bor lite längre bort en den andre .Vid flera tillfällen har jag pratat på telefon med hans brors fru som heter Gordana och hon har bjudit mig att komma lite tidigare, på kaffe och lära känna varandra, och eftersom hon har två små barn, accepterade jag gärna hennes inbjudan, älskar barn. Min vän Ivan var lite sen eftersom lastbilen bröt på vägen hem, så hans bror och pappa åkte för att hämta honom. Vi tog tillfälle att njuta med barn, över var sin glas champagne som jag gav henne som present , hon visste lite om mig så jag bara kompletterade resten. Vi spelade fotboll med barn, och roade os med dem på gräset när bilen stannat framför huset. De tre kom ut och stannade vid vägen med några grannar. Barnen sprang till dem och vi satt kvar på gräset när jag frågade henne lite överraskad.

“Är det Ivans pappa?”…Ja, varför?…Jag stirrade bokstavligen på mannen, som hon säkert märkte för hon hade ett leende på läpparna. – Han har nog haft tio år ner han fick Ivan? ..Hörde jag mig själv. Nu log hon söt. – Inte 10 utan 15… – Allvarligt?… Med leende slog hon mig på axel. – Gillar du honom ?… Jag vet inte om jag svarade till henne eller till mig själv. – Mannen ser ut som Archangel Michael, eller kanske själva Lucifer… Vi började skratta högt tillsammans . – Just då vände sig , själva Lucifer .och tittade på oss, även om han kunde inte höra vad vi sa. Då tittade hon lite på mig, hon sa senare en gång ,att hon har sätt just då något i mina ögon. Hon visste inte en ,men jag reagerade aldrig på mäns utseende – Tycker du verkligen om honom? -..Jag svarade med stor leende. – Låt oss säga att det är bra att vi sitter på gräset, annars skulle jag lämna blöta fläckar på stolen! …Jag vet att jag ibland var för öppen med min uppriktighet, men vi kände varandra så pass mycket nu att jag behövde inte packa ord , och hon tyckte om min sätt att prata väldigt mycket, fast kanske hjälpte lite även champagne. Det var främst männen som hade problem med denna uppriktiga och öppen sätt att tala. Troligen bidrog det också till att jag inte var med en man i över 5 år, men det var bättre för mig, än att låtsas gilla nån . Vi reste oss upp när de kom mot oss. Barnen dansade först lite och satt bredvid sina sötsaker och kommenterade högt på vad de fick. – ”Se, pappa … se farfar … se farbror”.. . Ivan, som vanligt, omfamnade mig varmt och roterade med mig i armarna lite i cirkeln. – ”Var är du liten?”… Han kallade mig alltid så. Jag log. -” Om jag visste att du längtade efter mig så mycket, skulle jag ha kommit i morse.”… Alla skrattar, och jag börjar andas snabbare av ett leende med söta små hål i kinder , även om jag inte kan titta på det direkt på grund av fjärilarna i magen. Ivan presenterade mig först för sin bror. – ”Damir”… Sa hans yngre bror . -”Trevligt att träffas”…. Tog Damir min hand och skakade medan han står med den andra hand runt Gordanas axel, som ser på honom med en kärleksfull blick och med all ursak , för Ivan är söt, men hans bror är den första ligan, han och Gordana passade som par. Allt detta gick snabbt genom mitt huvud när jag hör Ivans röst med en hand på min rygg. – ”Diana, det här är min pappa”… Jag var rädd att andra skulle märka hur min hand darar lätt för första gången i mitt liv medan jag träffar någon, som om jag var 15 år gammal. – ”Tomo”..Hörde jag hans djupa röst, som gav mig rysningar genom ryggraden , medan han fortsätter – ”Ivan har berättat mycket om är”…(i balkan man säger i vissa situation ”är” i stället för ”du”) Jag tittar på hans leende ansikte med dem magiska skrattgropar, jag vet att han har märkt min rysning och först nu kan jag se att min hand fortfarande är i hans. Jag drar snabbt handen åt mig och tackade Gud för att min röst var normal när jag svarade i samma ton att det var trevlig att träffas , och påpekade . – Snälla ni kan säga ”du”… – ”Vist ”.. Sa han . – ”Om du också …” – Hans leende var dödligt vapen . Just då visste jag inte att jag hade ingen chans att stå emot , men svarade . – ” Naturligtvis …Tomo”…. Med en liten paus. Vi satte oss till bord , jag var fortfarande barfota, barnen satt på gräset och glufsade i sig sötsaker, Ivan bredvid mig, mitt emot Gordana och Damir och vid kanten på min vänstra sida Tomo. Så där mörkhyad påminde han mig om en lik , som heter också Tomo (svart Tomo), från min favorit bok Flame Inquisitors. Jag måste beskriva detta Tom för att ni förstår vad jag såg och vad imponerade på mig. En stark man , kunde ses under hans skjorta, inte att han har en mage, men lite så att säga , kärleks handtag på sidorna , vilket jag gillade,det skulle bli för mycket om allt var perfekt , håret lite längre än vanligt och han drog ofta fingrarna genom det lite gråhåriga kalufsen . Under de slappa ögonlockar ,den till utseende evig drömmande blick dem sexiga grön-bruna ögon. Skarpa ansiktsdragen , rynkor runt ögon vittnar om att han ler ofta. Och att inte nämna , för att jag aldrig erövrats av utseendet på något speciellt men en mans leende, och den här mannen, de små gropar i den leende ansikte, som genomborrar en , behövs inte förspel. ( vem skulle ana att jag skulle bli upphetsad ). Om sex verkligen är en synd, var jag redo att bli den största syndaren. Jag skrattade nästan åt mina egna tankar . Under de vridna ärmarna i skjortan ser man solbrända , starka armar, och hans ben och bakdelen fyllde jeans perfekt, som det vackraste nyårspaketet. Gordana ger dem var sin flaska sprit som ja g hade i present åt dem också och frågar dem vad de vill dricka som skål till min till min födelsedag. Tomo gick in i huset för att hämta extra glas, följt av Gordana som skulle ta dricka för barn . De talade tyst på vägen och tillbaka. Vi skolade alla med champagne, Tomo tog ännu en flaska. Ivan kramade mig och gratulerade , då igen Gordana och Damir, och sist hans hand på min axel och varma läppar rör mitt ansikte , precis framför mitt öra, jag kände den varma andedräkt medan han uttalade tyst orden med sin djupa, lena röst . – ”Grattis på födelsedagen”… Jag fick gåshud och darrade lät , och eftersom hans hand var lite längre, på min axel var han tvungen att märka det . Jag svarade honom men tittade på andra. – ”Tack”… Vi satt i några minuter till och då gick Ivan upp, kyss på mitt kind . -” Jag är ledsen för att du var tvungen att vänta, jag tär bara en snabb dusch ”. Mitt svar var . – ”Vi vet alla att ni killar behöver mer tid en vi , så ta din tid ”… . Alla skrattar, och direkt efter gick Damir och Gordana som redan nämnt att de har tid att passa, ska gå till hennes mamma . Barnen ville inte klä sig och jag föreslog dem ,om de inte har något emot att jag ska gärna passa barnen tills dem och Ivan är färdiga . Hon svarade med en stor leende . – ”Pappa kommer att göra ditt sällskap”.. . Jag skulle sparka henne på ben om hon var närmare, men vänder mig till Tomo. -”Ni behöver verkligen inte, jag klarar mig om ni behöver gå någonstans” … Hans så sexiga ansikte log fortfarande – ”Är vi tillbaka på ”ni”?”… – ”Beklagar, men ”du” behöver inte sitta ner med mig”… Andra har redan försvunnit. Han lyfte bara en ögonbrynen lite. – ”Ser jag ut som någon som gör någonting han inte vill?”… Jag skrattade högt. – ”Faktiskt , jag har ingen aning”… . Nu skrattar vi båda. Barnen visar honom något, och han lutar precis bredvid mig, handen på baksidan av bänken rör min axel, jag vet att det är med viljan, som jag vet att han känner hur jag reagerar, och två kan spela det spelet. Jag vänder mig om och mina läppar hamnar nära hans ansiktet, medan han pratar med barnen . Medan han sakta pratar, ser han mig i ögon, känner mig som hypnotiserad. Han tog min telefon från skrivbordet och tittade bara på mig som att fråga. Mitt leende gav honom svar och han började skriva, i ena handen, min telefon i hans andra. Barnen ger honom en godis bit. – ”Ge det till Diana, hon ska ge mig, medan farfar ringer”.. . Jag räcker det till honom, han skakar bara på huvudet. Jag vet vad han vill, sträcker handen och lägger godis på hans läppar, när jag började slicka mina chokladfingrar, släppte han en telefon och tog min hand och tog fingrarna till sina läppar. Kändes som om jag hade bränt mig och om det inte fanns barn skulle jag ha stenat högt ,men så här kom en lett suck vilket avbröt ljudet av hans telefon, Jag lutar mig något och säger tyst . – ”Du är inte normal, tänk om de ser oss från huset?”… Han blinkar bara med det magiska leendet för Damir och Gordana kom precis ut. Så fort de gått med sina barn blev det tyst omkring os . Jag vänder mig och söker efter mina sandaler, medan jag biter tummen, en nervös vana , men han böjde sig framför mig medan han sa. – ”Fråga fritt”… Som om han läste mina tankar och bara pekade med handen att sätta min fot i hans knä. Jag lyder på grund av nervositet och frågar tyst som att någon kommer att höra oss. – ”Berätta för mig ärligt, tycker du verkligen om mig eller är det bara en utmaning?”… Han tog min fot borstade den lite från smuts och ställde den i sitt knä precis mellan sina ben, och jag fick svaret, hans lem var redan hårt och fast, även ovanför byxorna kände jag att han var pulserande. Igen lätt rysning gick från sulorna till roten på mitt hår. – ”Räcker det som svar?”… Han pckså börjar andas lite snabbare medan han tar på mig den andra sandalen och talar. -”Vänta på mig i slutet av skogen vid den stora eken när du kör Ivan hem … snälla”… Så snart han sänkte benet hördes Ivan från balkongen. -”Jag kommer”… Jag vinkade bara till honom. Nästa ögonblick kände jag ,en kort stund, hans varma läppar mot mina, rysningar igen . Hjärtat bultar som trummor medan hans fingrarna drar lät över mitt ansikte mot halsen medan våra blickar låstes . Just då hördes stegen bakom grannarnas staket , så vi har inte kommit längre. När jag träffade granne kom Ivan och Tomo frågade honom medan han tittade på mig. -”Ska jag komma efter dig och Lovro senare?”… Ivan tittade frågande på mig. -”Nej, nej”… Sa jag. -”Jag behöver ändå köra en annan vän hem . Han förstod mitt svar, liksom jag hans fråga. Jag mottar än en gång grattis till min födelsedag från granne Mladen och dem skålade med den shoshbär dricka som jag hade med mig som present (min mammas recept) . Vi står och pratar en stund till och Mladen prisar hur bra det är , jag lovar honom att jag skickar även till honom med Ivan ikväll. Med ett par ord och några hätta blickar mellan os ,som vi trode ingen märkte , är vi på väg . Efteråt beretade han om scen mellan sig själv och Mladen .
Mladen har märkt våra blickar, vilka Tomo inte förnekade för att dem två var bästa vänner, så Mladen sa till honom -”Kompis ,jag har inte sätt sån blick från dig på länge. Och om inte hennes var för mig…?” Sa han skrattande . -”Då är hon inte als likgiltig, men berätta för mig vem är lillan som har lyckats fånga ditt intresse?”… Denna svarade bara med en leende. -”Om du ger mig nycklarna till stugan ikväll kanske jag berättar.”… Mladen skrattade högt. -”Det här är värt en skål till”…
Hos mig är alla på plats , bullriga och glada , men jag kan inte sluta tänka på min Ärkeängel, fast jag har inte det minsta tvivel om att vi ska träffas ikväll. Märkte inte ens att varje lite jag kollar på klockan och och får rosa kinder, tills de andra börjar skoja med mig. Plötsligt stannar en vit skåp framför huset, alla ser på mig, men jag har ingen aning vem och varför . En man kommer ut och söker efter Diana och gör mig sedan en stor korg med blommor, jag har aldrig fåt blommor i hela mitt liv och dem var vackra . Återigen retas kompisar och frågar av vem blommor är, vem är det jag gömmer för dem. Första jag trodde att det var från dem, att dem skämtade lite, men så snart jag läste kortet, fick jag ett stort leende på mitt ansikte och alla i hor börjar. O,o,o,o,… du måste berätta från vem den är !”… Jag ger dem kortet där står skrivet. -“Grattis på födelsedagen, jag väntar på dig ikväll.”-…. Nu pratar alla bara om det, alla har en fråga, vem, hur, var, när? Jag skrattar bara och skämtar med alla svar , när tio minuter senare min telefon ringer i fickan, jag putsar ut , för jag kan inte säga någonting till dem, när jag inte vet själv, och eftersom det handlar om Ivans pappa, kan jag inte ens ge dem ett namn . Jag har redan svårt att titta i Ivans ögon. Så snart jag hörde rösten på andra sidan passerar strömmar igenom mg och stor leendet på plats igen , från öra till öra . Runt mig lyssnar alla på varje ord jag säger medan jag sitter på trappan på altanen . -”Tack för blommorna, dem är vackra”… -”Jag är glad att du gillar det.”… -”Jag är också glad och nöjd”… -”Är denna “nöjd (milo)” mitt andra namn?”… Skojar han”… . -”Kanske, för jag kan inte säga din riktigt namn ändå , eftersom alla lyssnar, och på grund av blommorna och budskapet bombarderar de mig med frågor.”… Skratt på andra sidan. -”Fast jag måste erkänna att ett annat namn kom till mig när jag först såg dig.”… -”Hmm … vad?”… -”Jag trodde du såg ut som Ärkeängel Michael, åtminstone som jag föreställer mig honom”… . Bakom mig är en viskning, när jag fortsätter. -”Men så snart jag såg ditt leende trodde jag kanske att Lucifer själv omvandlades till Michael”…. Han skrattar högt. -”Ingen av detta ,hjärtat, bara någon som verkligen gillar dig”… -”Du behöver inte övertyga mig med söta ord, jag sa redan att jag skulle komma”… -”Jag ska visa dig vad som är sött” … – Kan knappt vänta”… Jag vänder mig och tittar på mina vänners överraskade ansikten , sanningen hör de bara mina ord, men de räcker för att sammanställa 2 + 2. – “Nöje (milo)” jag måste gå det är inte så artigt att tala i telefonen medan jag har gäster”… Och alla säger samtidigt . – ”Prata du bara”… Så han hör. -”Hur bra det låter när du kallar mig så, och du ser att gästerna har inte något emot , men fråga dem när de åker hem”… Jag börjar skratta. -”Du kan lugnt sova lite, jag ringer när jag är på väg”… Min väninna Vojana som annars är öppen, lutar sig framåt och säger för honom i luren. -”Oroa dig inte Ärkängel, om 3-4 timmar, och hon är din”… Jag hör stön på andra sidan. -”Snälla, ge henne telefonen. -”Vojana!”… Jag ger henne telefon. Jag vet inte vad han säger , men hon skrattar när hon svarar -”Ingen problem ,hon ocker om en timme , men nästa gången måste vi träffa dig också”… Återigen lyssnar hon och säger. -”Överenskomna , hejdå”… Jag tar telefonen igen. -”Säg “milo”. -”Jag väntar på dig hjärtat, i samma skick som du lämnade mig”… -”Hmmm, måste jag säga att jag är ledsen, att packa ord eller vara helt ärligt? ”… – ”Alltid ärligt”… -”Jag ska berätta när vi ser varandra, vänta på mig”… -”I evighet”… Och verkligen inom en timme gick alla hem. Fast dem tittade på mig konstigt, frågorna upphörde. Ivan, Lovro och Vojana , rensade lite när jag duschade snabbt och sedan körde jag dem hem och fortsatt till ett möte med ödet . Vist visste jag att det var bara för en natt ,och inte ens dåligt samvete mot Ivan kunde inte stoppa mig nu att åtminstone för en gångs skull lär mig vad betyder att älska i ordets rätta bemärkelse. Min kropp är redan som strängar. Oerfaren och nervös mot Guds onda, men ihållande. Det finns inget sätt att det blir värre än den första erfarenheten. FORTSÄTTNING FÖLJER:

/Diana

Kommentera

Loading...