Granndottern suger av mig

En lördagsförmiddag satt jag hemma och funderade på vad jag skulle göra av den här dagen. Efter att jag och flickvännen separerat så hade jag blivit kvar i villa vi köpte, den hade inte vart så förskräckligt dyr så det hade gått att lösa ut henne. En del korta lösa förbindelser hade det varit senaste året men jag hade börjat tröttna på nöjeslivet på stan. De spelar ju bara eurodisco på samtliga ställen och jag gillar ju hårdrock, inte dunk-dunk-musik ihopslängd i någon laptop. Antagligen började jag bli för gammal för de ställena med mina 34 år. I stället hade jag börjat ägna mig mer åt fotografering och bildredigering på kvällar och helger. Klockan började närma sig 10 och tanken var att jag skulle börja dagen med att klippa gräset.

Då ringde det och när jag svarade så var det grannens dotter som undrade om jag kunde hjälpa henne med datorn, hon hade problem med att installera ett program. Jag hade inget för mig så jag sa att jag kunde komma direkt. I grannhuset bodde den frånskilda Camilla Persson 38 år och hennes 16 åriga dotter Felicia. Camilla var blond och såg bra ut, snygg på ett alldagligt sätt skulle man kunna säga. Felicia liknade mycket sin mor men var lite kurvigare.

Jag knallade över gatan och knackade på, dörren öppnades av mamma Camilla som visade mig till Felicias rum. Det visade sig att hon höll på att installera Photoshop från en bränd skiva. Problemet var att serienumret inte verkade stämma med det som låg i textfilen ”crack serial.txt”, efter lite letande hittade jag en annan fil som innehöll info om nummer och det funkade bättre.

Felicia hade tydligen precis vaknat eftersom hon bara hade ett rosa linne på sig, jag kunde inte låta bli att snegla på hennes snygga ben. Troskanten skymtade fram lite när hon satte sig på sängen. Hon hade blivit en riktigt attraktiv tjej med kvinnliga former, inte alls den där beskäftiga snorungen hon varit för några år sedan. Hon märkte tydligen att jag kollade in henne men verkade mest road av detta för hon kasade fram lite grann så linnet gled upp mer och såg illmarig ut. Då dök ett meddelande upp om att installationen var klar.

Jag tipsade henne om att man bör ställa in minneshanteringen i programmet så att en annan hårddiskenhet användes än C användes, det kunde bli ordentligt segt annars då den enheten var ganska full. Felicia undrade om jag kunde hjälpa henne med det och om jag visste var man kunde få tag i extra filtereffekter som hon använt i skolan. Jag sa att jag hade en massa sådana insticksprogram på min egen dator så jag erbjöd henne att hämta dessa.

När jag kom ut i hallen så kom Camilla ut från köket och undrade om det gått bra. –Jodå, men jag skulle bara gå hem och hämta några insticksprogram som Felicia ville ha. Camilla log och undrade om jag ville ha fika när jag kom tillbaka. –Ja, det skulle sitta fint, jag är tillbaka om en kvart ungefär. När jag kom tillbaka så luktade det nybryggt kaffe och Camilla ropade från köket att fikat var klart. Jag slog mig ned mittemot Camilla som räckte över ett fat med bullar. Vi småpratade om ditt o datt under fikat, Felicia ville tydligen inte ha något för hon var kvar på sitt rum. När kaffet var uppdrucket så sade jag att jag nog måste återgå till datorinstallationen, tackade för fikat och gick till Felicias rum.

Jag knackade på dörren och gick in, Felicia hade fortfarande inte bytt om och hon satt och grejade med det nya programmet. Hon reste sig och satte sig på sängkanten medan jag installerade tilläggen och fixade med inställningarna. Camilla hojtade utifrån hallen att hon skulle åka iväg och handla på stormarknaden som låg i andra änden av staden, det kunde ta några timmar sa hon och slog igen ytterdörren.

När det var klart så vände jag mig mot Felicia för att fråga om det var något mer hon ville ha hjälp med. Då fick jag en smärre chock: hon hade dragit upp det ena benet under sig, linnet var upphissat till höften och trosorna var borta. Inte nog med det, hon satt och onanerade lugnt och helt skamlöst! Fittan var helt hårlös och fingrarna blänkte av sekret där hon satt och pullade klittan och emellanåt lät ett finger glida omkring mellan blygdläpparna.

Hon såg mig djupt i ögonen och undrade om hon fick suga min kuk som tack för hjälpen. Vad svarar man på sådant, kuken hade snabbt styvnat till ordentligt så jag svarade -Klart du får men då vill jag slicka din söta mutta också. Felicia som obekymrat fortsatte sitt ogenerade onanerande sa bara –Ta av dig och kom hit. Jag tog av mig byxorna och kallingar i ett svep, kuken sprätte till när plaggen åkte av. Felicias blick var helt fokuserad på mitt organ som i ärlighetens namn inte är särskilt märkvärdigt, kanske runt 15 cm med fullt stånd.

Jag gick fram till henne och hon tog omedelbart tag i kuken. Jag kom att tänka på att jag nog borde tvätta av den innan, jag hade ju pissat ett par gånger sedan senaste duschen. Men det han jag inte säga innan Felicia dragit bak förhuden och börjat slicka på ollonet. Efter en liten stund så sög hon in kuken i munnen och började dia den samtidigt som tungan fladdrade runt ollonet. Herrejisses vad skönt det var, det var definitivt inte första gången hon sög.

Jag stod och njöt i fulla drag tills jag märkte att det var på väg att gå. Jag bad henne sluta, annars går det för mig och jag vill slicka dig nu. Felicia sög till extra hårt samtidigt som hon drog kuken ur sin mun, den ploppade ut och det var mycket nära att det gick. Felicia lade sig välustigt tillrätta på sängen med särade ben. Jag dök ned mot hennes blöta fitta och kände hennes könsdoft, inte oangenäm och väldigt upphetsande. Tungan gled mellan blygdläpparna och upp mot klittan som tittade fram som en rosa pärla mellan hudvecken. Jag slickade runt klittan i allt snabbare takt och lät ett finger glida in i fittan en liten bit. Jag började massera uppåt, den sk g-punkten skall ju vara placerad där. Det verkade som jag träffat rätt för Felicia darrade till och började pipa och stöna allt högre.

Efter en stund så slängde Felicia benen runt ryggen på mig i en bensax och tog tag om nacken och började jucka vilt. Plötsligt började hon darra i hela kroppen och tjuta högt när en jag kände en kraftig stråle spruta mig rakt i ansiktet. Hon var tydligen en av de damer som hade förmåga att få en fontänorgasm, det kom ännu en liten skvätt. Jag hade fått en ansiktssköljning som hette duga och var helt plaskvåt. Felicia började pusta och släppte loss mig ur bensaxen. Min kuk stod styvare än någonsin, hennes kåthet var det mest upphetsande jag varit med om. Jag satte mig tillrätta på sängen och Felicia var snabbt framme och började åter suga in kuken i sin mun.

Det tog inte så lång tid innan det gick för mig rakt i munnen på Felicia, sperman rann ur mungipan på henne när kuken gled ut. Felicia kröp upp i famnen och vi började kramas , pussas och hon slickade mig i ansiktet som en katt. Vi låg så en stund tills jag sa att vi kanske borde ta en dusch, det hade ju varit en rätt blöt sexakt. Felicia fnittrade och undrade om jag gillat det. –Det här var det skönaste jag varit med om, svarade jag. Hon log och sa -Då kanske du kan hälsa på mig någon mer gång. Det hade jag absolut lust att göra.

Vi gick ut till badrummet som var belägen en bit bort, på väg dit hördes det ett svagt surrande ljud från ett av rummen. Jag frågade Felicia vad det var som surrade, hon sa att det bara var ett element som brukade låta så, något fel på termostaten. Vi duschade och tvålade in varandra en god stund, sedan gick vi tillbaka till hennes rum och klädde på oss. Sängkläderna hade en ordentlig blöt fläck så de tog Felicia och bar iväg till tvättkorgen. Jag sa att det var bäst jag gick hem nu innan hennes mamma kommer tillbaka. Felicia gav mig en intensiv kram och tackade för hjälpen med datorn.

När jag gick ut så märkte jag att deras bil stod på garageuppfarten, antingen hade Camilla åkt med någon väninna eller så hade hon redan kommit tillbaka utan att vi märkt det. Lite förbryllande var det allt, en tanke som slog mig var att hon kanske bara låtsats åka iväg för att kolla på i smyg när hennes dotter förförde grannen. Men så kunde det ju inte vara, det var ju helt absurt.

——-

Några dagar efter mitt besök i grannhuset så stötte jag på Camilla som höll på att rensa ogräs i rabatten. Hon hälsade glatt och tackade för att jag hjälpt dom med datorn. Felicia hade varit mycket nöjd med installationen och tyckt att jag varit både hjälpsam och trevlig. Det var varmt väder den här dagen, nästan för varmt, temperaturen började närma sig 30 i den stekande solen. Camilla var klädd i en tunn gul sommarklänning och hade en bredbrättad halmhatt på huvudet. Hon var svettig och pustade att det var nästan för varmt ute. Hon undrade om jag ville göra henne sällskap och dricka något svalkande. Jodå, det gjorde jag gärna, törstig var jag ju.

Vi gick till altanen och Camilla undrade om jag ville ha en öl, det var det hon själv var sugen på. En kall öl skulle sitta fint i den här värmen sa jag och hon undrade om jag ville ha vanlig lager eller en IPA. IPA, svarade jag och slog mig ner under ett parasoll. Camilla kom tillbaka strax med två öppnade Brewdog Punk-IPA och glas. Jag hällde upp ölen och studerade den frostande utsidan av glaset, små pärlor av kondensvatten blänkte i solen medan skummet sakta sjönk ihop. Camilla sa skål och vi tog en slurk av ölen, den doftade lite fruktigt och hade en frisk aromatisk smak med en härligt svalkande beska.

Vi satt och småpratade om trädgårdsskötsel och annat medan ölen alltför snabbt tog slut. Camilla undrade om jag ville ha en öl till, vilket jag knappast kunde neka till. Hon kom tillbaks med två nya och satte sig tillrätta. Vi fortsatte prata och Camilla undrade om jag hade lust att hjälpa henne med att flytta en trätunna som hon skulle plantera blommor i. När ölen var uppdrucken gick vi ut i trädgården till en gammal tunna som antagligen innehållit falu rödfärg en gång i tiden. Hon ville ha den nedanför altanen och vi bar dit den, när vi ställt ner den så upptäckte Camilla att jag fått smuts på shortsen i grenen, vänta så skall jag se om jag kan få bort det sa hon och var snabbt framme och började borsta med handen.

Jag kände hur kuken började vakna till liv av hennes behandling men stod bara kvar och njöt av situationen, lätt salongsberusad som jag blivit. Camilla konstaterade att smutsen inte gick bort, -Vi får använda fläckborttagningsmedel här konstaterade hon och knäppte snabbt upp shortsen och drog ner dom. Kuken hade börjat styvna till lite grann och avtecknade sig tydligt i kalsongerna. Det undgick naturligtvis inte Camilla som fnittrade glatt, vad har du här då? Och började smeka kuken på utsidan. Efter en liten stund så tog hon fram den och började runka ett par sköna drag. Sedan stannade hon av och drog förhuden bak så långt det gick och nöp till om roten. Kuken kunde inte bli styvare, då tog hon in den i munnen och började suga.

Det var gudomligt skönt, hon förde ena handen under klänningsfållen och började smeka sig själv under tiden. Hennes sugande var minst lika skönt som Felicias behandling och jag kände snart att det var på väg att gå. Om du inte vill ha satsen i munnen så för du sluta nu, hojtade jag. Camilla struntade i det och fortsatte suga. Det tog inte långt innan det gick och hon fortsatte smaska på kuken ett tag till. Jag kom att tänka på att vi faktiskt var ute och folk kunde se vad vi höll på med. Jag kollade omkring men vi verkade vara helt skyddade från insyn.

Camilla reste sig upp och log underfundigt och sa att nu var det min tur att göra det lite skönt för henne. Hon fortsatte smeka sig med handen under klänningen, just då hördes det en dörr som slog igen, på med shortsen fort. Vilken besvikelse, nu var det ju slut på sex med Camilla för den här gången, jag hade ju hoppats på att få knulla om pitten bara fått vila en stund. Det visade sig vara Felicia som kommit hem, hon kom ut på altanen och hälsade glatt. Hon undrade när de skulle äta, Camilla sa att dom tänkte grilla senare och sa till Felicia att det kommit ett paket som skulle hämtas ut på Rolles Tobak & Spel och undrade om hon kunde cykla iväg och fixa det? Avin ligger på köksbänken, kan du ordna det är du gullig sa Camilla och Felicia lommade iväg för att ordna det.
När Felicia kommit iväg så sa Camilla att hon säkert skulle vara borta minst en timme, paketutlämningen låg en bit bort och en kompis till henne bodde dessutom på vägen.

Jamen då kan vi ju fortsätta där vi blev avbrutna tyckte jag och Camilla svarade genom att dra av sig klänningen. Några trosor hade hon inte haft på sig för här stod hon helt nåck. En annan likhet med sin dotter var att avsaknad av könsbehåring så när som på en liten välfriserad trekant på venusberget. Jag började klä av mig då Camilla sa att hon bara skulle hämta en grej.

När hon kom tillbaks så stod jag där utan ett plagg på kroppen. Hon hade med sig en kondom, men sa att jag gärna fick slicka henne först om jag ville. Det ville jag mer än gärna, hon ställde sig med ena benet på andra trappsteget så fittan öppnade sig. Jag gick ner på knä och närmade mig hennes blöta kön och lät tungan sladda runt klittan och blygdläpparna. Hon stönade och flåsade medan hennes fitta masserades av tungan. Efter en stund så undrade hon om jag hade lust att knulla henne nu. Min kuk hade vaknat till liv igen och stod styv så det tyckte jag var en utmärkt idé.

Jag reste mig upp och Camilla gav mig en intensiv kyss, hon verkade gilla att pussas när jag just slickat hennes fitta. Hon log och tog fram kondomen som hon trädde över mitt bultande stånd. Sedan bad hon mig lägga mig i gräset, varefter hon satte sig grensle över mig. Kuken förde hon raskt in och började rida i mjuka låna drag. När vi hållit på så en stund så böjde hon sig ner och började kyssas samtidigt som hon juckade allt häftigare med höfterna. Jag kände att det snart skulle gå för andra gången och bara njöt av detta faktum. Plötsligt gick det och Camilla såg lite besviken ut för hon verkade vilja hålla på en stund till.

Jag sade till henne att lägga sig ned och kröp in mellan låren för att åter massera hennes kärleksgrotta. Jag provade att stoppa in ett finger som jag hade gjort med Felicia och det verkade hon gilla. Hon stönade och kved samtidigt som det vart allt våtare i den savande fittan. Efter ett tag så började hon skälva till och stönade högt när hon fick orgasm. Vi kramades och pussades en stund innan jag klädde på mig och sa att jag nog borde gå hem och ta en dusch, jag skulle iväg och fiska med ett par kompisar senare på eftermiddagen.

Camilla låg kvar i gräset och såg nöjd ut, hon skrattade att jag var mer än välkommen att hälsa på henne igen. På vägen ut så kom Felicia cyklandes, hon hoppade av och kom fram till mig och gav mig en snabb kyss innan jag hunnit reagera. Hon tittade skälmskt på mig och undrade när jag hade tänkte hälsa på igen. Jag rodnade och mumlade att jag hemskt gärna kom över men att det fick bli en annan dag. Hon kunde ju knappast undgått att märka att jag just slickat fittan på hennes mor men hon verkade vara mest road av detta, eller så tyckte hon det var kul att göra mig generad. Kom snart tillbaka, sa hon bara och gav mig en kåt blick.

När jag senare satt ute i båten med Stefan och Berra så kom vi in på jobbsnack. Berra hade just börjat som vaktmästare på en större bildbyrå och undrade om jag kände en ”pangbrud” vid namn Camilla Persson som skulle bo i samma område som jag. Jo hon bor ju tvärs över gatan sa jag, hur känner du henne? Hon jobbar som IT-chef på bildbyrån sa Berra och drog upp en stor abborre. Henne skulle man bra gärna sätta kuken i, hö hö sa han och krokade av den sprattlande fisken. Att jag bara några timmar tidigare satt kuken i just henne höll jag tyst om, jag låtsade bara som det var en granne som jag var ytligt bekant med.

Addintimlagret336280

Kommentera

Loading...