Grannfrugan var en riktig rövslyna

***Varning – lite hårdare sexnovell – sluta här om du vet att du inte gillar sådant ***

Det var en timme kvar till jag skulle ge grannfrun ett knull hon sent skulle glömma. Men det visste jag inte än. Hade jag vetat det hade jag redan nu haft ett fett smil på läpparna.

Nöjd över dagens fixande i trädgården, mätt och belåten efter gårdagens matrester och lagom berusad efter en drink och lite vin gick jag och satte mig framför tv:n och nöjt av att vara ensam då min egen fru var bortrest. Altandörren stod öppen och lugnet var totalt.

Utan förvarning hörde jag lätta små steg komma in försiktigt i hallen, hur någon stannade upp, klev ur sina skor, la ner en något på golvet, en nyckelknippa kanske… och det hasande ljudet av hur ett klädesplagg dras av.

Min första reaktion var förstås att rusa upp och kolla vem fan det var som hade tagit sig in, men min intuition kände att det inte nog inte var nån direkt fara. Jag tänkte snabbt i några sekunder och insåg att det inte kunde vara någon annan än den kåta otillfredsställda grannfrun som bodde tvärs över gatan. Vi hade flirtat hejvilt när jag klippte gräset idag och hon hade ogenerat spanat in min bula flera gånger. Hennes man var borta och barnen skulle sova hos kompisar. Hon visste att jag skulle vara ensam också och jag hade skymtat en busig blick tidigare när vi pratade om sammanträffandet att våra respektive var bortresta samtidigt.

Jag hade ingen aning om vad hon hade tänkt sig att det här skulle leda till, men det tänkte jag ge blanka fan i – hade hon tagit steget och kommit över hit får hon skylla sig själv och ta vad hon får. Och det kommer inte att bli lite, hann jag tänka innan hon klev in i vardagsrummet.

Hon kom fram till mig lite osäkert och visste inte riktigt vad hon skulle göra eftersom jag låg kvar i soffan.

”Kom hit och ställ mitt glas på bordet Slyna!”

Hon ryckte till av förvåning och hennes ögon vidgades i en kåtblick som jag sällan har sett. Perfekt! Jag var inte intresserad av något vidare romantiskt upplägg utan kände hur min kuk blev stenhård inför möjligheten att få leva ut en hård session med den lilla slampan.

Hon var helt naken, smal och ganska nätt, runt 160 lång, vaxad fitta, mörkhårig och med små bröst. Lite tafatt gjorde hon som jag sa och sen klev hon upp på knä i soffan vid min fotända. Jag böjde mig fram och tog ett rejält tag om hennes hår, drog henne mot mig och sa åt henne att suga min kuk.

Hon löd direkt och gapade girigt efter min kuk som vid det här laget stod rakt upp och var stenhård. Den nästan hoppade fram ur morgonrocken av egen vilja.

Hon sög som en gudinna – hennes hår flög runt överallt, hon började klöka och försökte hitta en bra ställning. Jag munknullade henne så hårt jag kunde från den positionen. Det var fantastiskt att känna värmen från hennes mun och tungan som virvlade runt överallt.

Hon kämpade med att ta hela kuken så jag gav henne en hård örfil för att styra upp situationen lite. Jag drog samtidigt till ännu hårdare i hennes hår och tvingade henne att titta upp på mig.

”Ta hela kuken nu Slyna” Hon nickade försiktigt. ”Hörde du vad jag sa din hora, du ska ta hela kuken!”

Hon nickade mer ivrigt och gjorde ett nytt försök. Den här gången fick hon ingen chans att komma undan. Jag vill inte att hon skulle pipa för mycket och höll igen på både pumpandet och smiskandet, men såg till att hon fick smaka hela kuken. Det tårades i hennes ögon, men jag hade inga planer på att sluta, och blev bara mer eggad av hennes kåta blick.

”Gillar du att suga en stor bamsekuk?” sa jag och tryckte ner henne över mig.

Jag böjde mig fram och letade upp hennes fitta medan jag fortsatte att munknulla henne. Hon var redan våt och det smackade högt när jag fingerpullade henne. Snabbt körde jag upp två fingrar i hennes rövhål och styrde hennes sugande med det. Hon följde duktigt med i alla rörelser och var helt fokuserad på att sugandet. Det var riktigt läckert att hålla fast den lilla slynan och känna hennes tunga som lekte med min kuk.

Hon sög riktigt bra och fick slicka med tungan över kulorna och skaftet en stund för jag ville inte spruta än.

Jag hanterade henne omilt, men ville inte att hon skulle skrika rakt ut då det skulle höras ut och fick lägga band på mig. Den lilla horan skulle få allt hon tålde och lite till – men jag ville värma upp henne lite först. Hon fick ställa sig på alla fyra i soffan och jag tog plats bakom och fingrade henne. Det fullkomligt rann ur hennes fitta. Efter att ha fingrat på hennes röv lite snabbt förstod jag att hon nog hade smort sig där det skulle bli ett sant nöje att tänja ut den lilla rövslynan.

Jag pullade henne hårt med två fingrar och släppte ner en spottloska på hennes analhål, bearbetade hennes fitta riktigt ordentligt. Hon flämtade till högt när jag spottade på henne och verkade tända till riktigt ordentligt.

Jag fortsatte att knulla henne med mina fingrar och hon stönade som en liten skolflicka, så högt hon kunde med tanke på att ingen fick höra oss och juckade mot mina fingrar hungrigt. Jag spottade ner ännu mer saliv och kunde utan problem få in handens 4 fingrar och knullade henne med handen ända upp till tummen, lite förvånad över att hon motjuckade helt frenetiskt och verkade vilja ha ännu mer. Det smaskade rejält om hennes fitta och jag använde andra handens fingrar till att töja ut och stretcha hennes röv.

Snabbt tog jag tag i hennes hår och vände henne mot mig. Jag tvingade henne att öppna munnen åt fingrarna som hade varit hennes i rumpa och tryckte ner de i halsen på henne.

”Smaka på din röv, Slyna!”

Hon sög girigt på mina fingrar och hennes slyniga attityd gjorde mig än mer kåt. Jag la ner henne på rygg så hennes huvud hängde över soffkanten och hennes ben var uppe mot soffryggen. Hon gapade villigt och jag dök ner med kuken rakt ner i hennes hals. Hon hostade till lite, men jag höll kvar kuken och njöt av att vara så djupt ner. Hon fick andas kort och sen körde jag ner kuken igen med full kraft. Jag gjorde det igen ett par gånger. Sista vändan tryckte jag till extra mycket på slutet så pungen slog till mot hennes panna, och körde kuken in och ut så jag verkligen knullade hennes hals med min fulla längd. Jag kände ilningarna och var riktigt nära att komma, men jag var inte klar med henne än.

Jag drog ur kuken som var helt täckt av saliv och ställde mig bredvid. Det droppade försats över hennes ansikte, hår och bröst. Jag smetade ut försatsen på hennes bröst. När jag hade lugnat mig lite, tog jag tag i hennes hår och smiskade till henne över ena bröstet. Hon var duktig som inte skrek, men det var rätt snälla klatchar å andra sidan. Jag höll kvar hennes hår och daskade till henne snabbt över fittan. Hela hennes kropp drogs ihop och hon kämpade med att inte låta. Det lilla ludret verkade helt klart uppskatta behandlingen.

Nu ville jag rövknulla henne. Jag drog henne längs med soffan, släppte håret och tog tag om varsitt ben och flippade runt henne så hon låg på mage.

”Håll käften nu”

Först hade jag tänkte lägga henne med magen neråt, men hon var för nog kåt för att fatta för automatiskt ställde hon sig på alla fyra och svankade med röven mot mig. Var det så hon skulle ha det, så visst kan jag vara en flexibel kille ibland…

”Håll isär röven nu och visa vilken Slyna du är”. Hon lydde mig direkt och drog isär skinkorna och visade upp en villig, redo, glansig röv. Jag ställde mig upp på tå, letade upp hennes rövhål och hade bara en tanke i huvudet. Nu skulle hon rövknullas, med hela min grova kuk och hon skulle inte kunna komma undan.

Jag tryckte på så jag låg rätt, och utan förvarning tryckte jag in hela kuken med full kraft i en enda stöt. Det var så skönt så det nästan gjorde ont. Hennes muskel släppte med en gång och spottanden hade gett bra med glid. Hon hade ingenstans att ta vägen och rumpan kramade om mig riktigt ordentligt. Jag tog tag i hennes handleder och drog henne mot mig så hon hängde i luften med överkroppen och stötte in kuken ännu längre in. Vilken jävla bitch hon var! Tog kuken som ett riktigt proffs och verkade vara helt uppslukad av situationen och kåtheten.

Jag knullade henne långsamt en stund – jag ville dra ut på det så länge det gick – det var fruktansvärt skönt. Hon la ner huvudet på soffan, men jag drog upp hennes hår och drog i hennes mun med mina fingrar. Hon var helt i mitt våld och jag drog henne emot mig varje gång jag stötte kuken djupt i hennes röv och kom så djupt in det bara gick.

Så frustrerande att vara så kåt samtidigt som jag hade velat fortsätta mycket längre, men snart kunde jag inte stoppa mig själv. När jag kände att det var nära greppade jag hennes handleder, satte de i kors bakom hennes rygg och höll fast de med en hand. Hon hamnade med huvudet nertryckt i soffan. Nu var det dags – jag ställde mig upp på soffan så jag knullade henne uppifrån och fick ett ännu hårdare tryck i stötarna och var djupare än jag någonsin varit i henne. ”Nu tänker jag spruta i din röv, Slyna!”.

Med de orden pumpade jag henne hela vägen tills jag bottnade och drog upp kuken igen så långt det gick utan att dra mig ur helt. 5-6 gånger gjorde jag det och sen kände jag hur jag sprutade en rejäl sats i henne och det kändes som att kramperna pågick i evigheter. Jag var kvar i henne och kände hur hon mjölkade ut de sista dropparna med hennes muskler.

Jag var skakig i benen av den enorma urladdningen, drog mig ur och pustade ut. Slampan vänder sig om, sätter sig upp och börjar suga rent min kuk. ”Duktig liten Slyna” sa jag och önskade att jag inte var så öm i ollonet så jag hade kunnat låta henne suga mig hård igen.

”Nu kanske du kommer att kunna sova bättre ditt luder” sa jag och tittade på henne. Sminket rann, hon var kladdig av försatsen och såg alldeles kåtdimmig ut. Lika tyst som hon hade kommit in, klädde hon på sig, tog sina nycklar, gick ut och stängde försiktigt altandörren efter sig. Från och med nu kommer jag alltid att se på min granne och tänka att hon är min rövslyna.


Kommentera

Loading...