Grannfrun jagar sex

Jag tänkte berätta något som hände för ca två veckor sedan. Det var sent en kväll (runt kl.01.00) och eftersom jag inte kunde sova satt jag och surfade på nätet. Jag chattade med en tjej från Australien, då jag hörde en svag knackning på min lägenhetsdörr. Vem i helsefyr skulle få för sig nå’t sån’t mitt i natten? Jag gick för att öppna, men det var inte någon där. Trappbelysningen var tänd, så jag kunde ju inte ha hört fel. Jag tänkte precis stänga dörren, när jag såg att lägenhetsdörren mitt emot min stod på glänt. Efter en stunds tvekan bestämde jag mig för att knacka på, för att kolla att allt stod rätt till. Man vet ju inte vad som kan ha hänt. Nå’n kan ligga skadad eller så. Jag knackade därför på dörren och ropade svagt:
– Hallå, är det någon hemma?
Långt innifrån lägenheten hördes en kvinnoröst säga:
– Här inne är jag!
Jag lät dörren glida upp på vid gavel och tittade in. Det var mörkt så när som på ett svagt sken som lyste genom dörröppningen i slutet av den långa hallkorridoren. Jag smög mig med försiktiga steg närmare ljuset. När jag närmade mig kunde jag höra ett svagt surrande ljud, som ökade i volym i takt med mina steg. Den syn jag fick se när jag kom fram till dörröppningen, kommer jag nog aldrig glömma. Rummet, som var sparsamt belyst, visade sig vara ett sovrum. På en stor dubbelsäng mitt i rummet låg min grannfru, Eva Storm, iförd endast strumpebandshållare, stayups och ett par högklackade skor. Hennes ben var vitt särade och hon var i full färd med att pumpa en stor dildo in och ut i sin redan plaskvåta fitta. Jag blev fullkomligt tagen på sängen och stod där och stirrade som ett fån.
– Skall du bara stå där eller skall du komma och knulla mig? frågade hon med tung andhämtning.
– Men herr Storm då? hasplade jag nervöst ur mig.
– Han jobbar nattskift och kommer inte hem förrän om många timmar, så vi kan pippa hela natten om du vill. Snälla kom nu, jag är så kåt! bad hon mig ivrigt.
Jag är ju inte precis nödbedd, så jag började dra av mig min tröjan. Fru Storm var inte sen att ta ut dildon och börja dra ner mina byxor. Hon började genast suga min kuk, som en kalv suger en kospene. Det tog inte många sekunder för den att stå som ett järnspett. Grannfrun kunde sina saker, det är en sak som är säker. Tungan cirkulerade runt ollonet som en virvelvind. Hon gick ner och började försiktigt suga på mina testiklar, samtidigt som hon runkade skaftet med hårda jämna tag. Jag trodde jag skulle explodera direkt och bad henne därför att lugna sig lite, men istället tog hon tag i ballen och körde in den mellan sina stora hängande bröst.
– Bröstknulla mig nu din kåtbock, gnydde hon samtidigt som hon började köra sina fingrar in och ut i muttan.
Snart guppade hennes bröst som stora gelépuddingar i en bergochdalbana.
– Å Gud jag kommer snart, stönade jag fram när jag märkte att min sats var på väg.
– Kom och spruta mig över brösten och i munnen. Jag vill ha din varma sperma, gnydde fru Storm gällt.
Som en kaskad sprutade jag över hela hennes tuttar och ansikte och hon slickade i sig allt hon kom åt, som ett hungrigt djur. Helt utpumpade föll vi ner på sängen. Efter att ha hämtat andan något, vände jag Eva på rygg och sa:
– Det tar nog en liten stund innan min Kobra kan gå till attack igen, men jag kan slicka dig så länge om du vill?
Hon nickade och jag gled ner mellan hennes slanka lår och möttes av en nyrakad mus som glänste av fittsaft. Jag började kyssa och slicka henne över låren och magen och arbetade mig närmare och närmare målet. Väl framme lät jag min långa stäva tunga borra sig djupt in i hennes plaskblöta grotta. Hon vred sig kraftigt, samtidigt som hon tog tag i mitt hår. Det gjorde svinont, eftersom jag är håröm, men jag bad henne inte att sluta då jag såg att hon njöt för fulla muggar. Jag fortsatte att först bearbeta slidmynningen och blygdläpparna, för att sedan nå upp till hennes kåtsvullna klitta. Med små, försiktiga rörelser från vänster till höger och upp och ner masserade jag lustknappen med tungan. Som ett startande lokomotiv ökade jag takten först i makligt tempo och hennes andning blev allt tyngre, stönen allt högre och rörelserna allt mer spastiska. Nu ökade jag trycket på klittan, samtidigt som jag körde in två av mina fingrar i fittan. Resultatet blev att hon gick upp i brygga och började yla som en löpsjuk tik. Det var nästan omöjligt att hålla sig kvar, men som en igel sög jag mig fast allt hårdare. Till slut gav hon upp ett långt ihållande skrik och skakade i bryggläge som om hon fått en elektrisk stöt. Nu hade jag fått nog och slängde mig över henne med kuken i högsta hugg. Med en hård stöt borrade jag in den till botten och började frenetiskt att knulla henne. Sängen riste, tavlan på väggen halkade snett och lampan på nattygsbordet föll i golvet med ett kras.
– Ooooaaaaa, uuuuugh, vrålade fru Storm i mitt öra så jag nästan blev döv, samtidigt som hon borrade sina naglar djupt i min rygg och hennes bröst slängde fram och tillbaks i takt med knullet.
– Ta mig bakifrån. Jag vill känna dig djupt i min fitta, bönade det kåta ludret.
Sagt och gjort, jag vände på pannkakan och på alla fyra knullade vi nu vidare. Ljudet från kropparna som slog mot varandra, kuken som klafsade i fittan och våra stön och vrål, var nästan öronbedövande. Plötsligt, när det var som intensivast, vrålade hon:
– TA MIG I STJÄRTEN, JAG VILL ATT DU KNULLAR MIG DÄR BAK!
Lite fundersam över om jag hade hört rätt, styrde jag in min snorhala pitt i hennes anus. Hon jämrade sig av smärta, men fann sig snabbt igen och började köra in hela sin hand i fittan. Hur fick den plats? funderade jag, men tankarna avbröts av den intensiva njutningen av hennes stjärtmuskel som kramade min kuk sönder och samman. Till slut kunde jag inte bara hålla tillbaks utan var tvungen att pumpa henne full av säd, samtidigt som hon vrålade ut sin orgasm så att det ekade i lägenheten. Totalt slut, svettiga och kladdiga av könssafter, flåsade vi ut tillsammans på sängen. Jag gav henne en riktigt lång kyss som tack för en otroligt skön stund. Väckarklockan på nattygsbordet stod på 04.50 och jag klappade fru Storm vänligt i rumpan och sa:
– Hej då, knacka gärna på igen!
När jag kom till ytterdörren kom jag på, att den hade stått på vid gavel hela tiden. Oh, shit. Hela trapphuset måste ha hört oss, tänkte jag generat för mig själv. Sedan dess har jag mött flera av våra grannar i trappan. Männen har blängt surt på mig och kvinnorna har lett lite så där finurligt, så de måste nog har hört en hel del. Vem vet, snart kommer det kanske fler ensamma fruar och knackar på mitt i natten.

e20092b

Kommentera

Loading...