Gruppsex i Marbella

Det är inte ofta man lär sig något nytt i sexuella sammanhang när man nått min ålder. Har man kommit upp i 40-års åldern och varit sugen på sex sedan man var 14 har man provat det mesta, i varje fall om man har försökt och inte varit blyg ! Jag har många egenskaper, men blyg är jag inte och sex är inget jag undvikit!
Den berättelse jag nu ska dela med mig av inträffade i somras när jag ensam reste en vecka till Marbella för att spela golf och roa mig. Efter en besvärlig skilsmässa under våren längtade jag verkligen efter sol, bad och en och annan krogrunda. Hade fått låna ett hus av en kompis i backarna bakom Puerto Banus och allt var precis så bra som jag hade hoppats. Till och med golfen gick bra direkt. Redan första rundan gick jag på mitt handicap, vädret var perfekt och huset var bättre än vad man kunde hoppas på. Swimmingpool, stor terrass med utsikt, ja livet lekte, men jag var ensam !
På golfbanan träffade jag ett par i 30-års åldern som också var från Sverige. De bodde permanent i Marbella sedan flera år. Var nog något med en obetald skatt som hade förorsakat detta ! Roland och Eva bjöd hem mig samma kväll till ett samkväm med middag och drinkar.
Huset de bodde i var bland de största jag sett ! Säkert mer än 400 kvm och med en inredning som fått vem som helst att storkna ! Allt i toppklass med stora fria ytor.
Redan vid välkomstdrinken började jag ana att kvällen kunde arta sig till något mycket intressant ! Värdinnan tog emot mig i en liten kort fullständigt genomskinlig klänning. Man kunde se den rakade fittan, klämmorna i bröstvårtorna och tatueringen på den högra skinkan !
Eva hälsade mig välkommen och samtidigt tog hon ett smekande tag runt min kuk, skrattade och sa – Hoppas du inte är blyg för då har du hamnat på fel ställe ! Blyg var nog det sista jag tänkte på just då med en kuk som var på väg upp i ett rejält stånd ! En månad utan någon som helst form av sex, inte ens ett runk gjorde min inställning till sex synnerligen öppen !
När Roland kom fram till mig i vit morgonrock med tydligt stånd under tyget kändes min klädsel tämligen malplacerad ! Kavaj, skjorta och blå jeans, det kändes trångt !
Ute på terassen presenterades jag för ytterligare 9 personer, 5 kvinnor och 4 män. Alla i ungefär samma lätta klädsel som värdparet. Roland förbarmade sig och erbjöd mig att låna en linne-morgonrock som jag omedelbart accepterade.
Många drinkar senare var det dags för middag. Vi placerades runt ett stort glasbord. Alla ombads lägga kläderna innan vi satte oss. Det fanns inga tallrikar, bestick eller andra för ätande naturliga ingredienser på bordet så jag undrade vad som var på gång. Behövde inte vänta så länge på svaret ! Roland reste sig och hälsade alla välkomna till månadens fest. Han introducerade mig som en ny golfbekant med samma intresse som övriga och bad mig lägga mig på bordet ! Vad gör man ? När alla började applådera funderar man inte längre utan gör som man blir tillsagd ! Liggande på ryggen kände jag mig ganska utlämnad, för att uttrycka det milt ! Nu var det Eva tur att tala. Det hon sa gjorde mig något förvånad, bekymrad och faktiskt blyg ! – Nu min vän, sa Eva, ska du visa oss hur kåt du är och vad du gömmer i din stora fina pung ! Vi vill att du runkar din kuk till det går för dig. Om du behöver inspiration kan du be vem som helst av oss är att göra vad som helst, men ingen får röra vid dig. Du ska tillfredställa dig själv, men innan det går för dig måste du säga till så att vi kan ta hand om din sperma på korrekt sätt. Alla nya medlemmar i klubben har gjort det här så du behöver inte känna dig utsatt !
Med alla de vackra kvinnorna runt bordet, alldeles nakna, 5 kukar som stod rakt ut var det inte utan att man fick ideér om vad de kunde göra för att ytterligare hetsa upp mig, men just nu var det svårt att koncentrera tankarna ! I avvaktan på att tankarna skulle samlas började jag smeka min kuk, övergick till runkning och var snabbt igång med en rejäl, hård runk. Det var då jag fick tanken som jag tidigare bara drömt om ! – Eva, kan du be alla killarna att samlas här intill mig, jag vill att alla utom Roland kommer hit. Sen vill jag att de suger varandras kukar ordentligt ! Detta skedde utan protest ! Killarna la sig runt mig på bordet i 69-ställning och slickade och sög varandras kukar och de verkade njuta av det. Jag bad Roland komma också. Han fick till uppgift att slicka anus på de två killarna som låg ovanpå. Roland öppnade deras skinkor rejält och stoppade in tungan i rövhålet. Han slickade och tungknullade röven med en sådan frenesi att jag trodde det skulle gå för dem direkt. De höll sig, men Roland gjorde verkligen sitt bästa för att hetsa upp dem ! Han slickade inte bara rövhålet, pungen och kukroten fick också smaka hans ivriga tunga.
Att det inte var första gången detta hänt var ställt utom allt tvivel ! Min kuk började nu pulsera ordentligt och orgasmen var nära. Jag sa till Eva att det snart skulle gå för mig och då fick hon bråttom !
– Du ska spruta hela satsen i detta glas, sa hon och räckte mig ett champagneglas. Satsen kom närmare och närmare, killarna sög frenetiskt på varandras kukar, kvinnorna smekte sig själv, vissa med massagestavar, andra med fingrarna och jag var kåt !
Jag sprutade min sats i glaset, den verkade aldrig ta slut det bara rann och rann.
Helt utmattad såg jag att alla killarna nu slutat suga och satt med förväntansfulla blickar riktade mot mig.
– Nu ska du dricka upp din egen sperma, sa Eva. När du gjort det är du fri att begära vad du vill av alla oss. Jag menar verkligen vad som helst !
Ska man protestera ? Ska man dra sig ur ? Jag tog glaset, höjde det till min mun och sa till in egen förvåning – Skål ! Smaken av sperma är lite speciell. Jag har smakat sperma förr, men då för att jag sprutat in i en fitta och slickat fittan efteråt, eller när man sprutat på brösten och tjejen velat att man ska suga hennes bröstvårtor efteråt. Visst har jag också runkat i duschen någon gång och smakat min sperma, men detta var annorlunda ! Hela munnen full av sperma och mer kvar i glaset ! Jag svalde och svalde, lite kväljning kände jag, men det var också förbannat upphetsande !
– Nu är du med i gänget sa Eva och alla applåderade igen ! –Kvällen är din, när du känner dig klar kan du sätta igång med att önska att dina sexuella fantasier blir verklighet !
Vi tog några nya flaskor champange, jag kände mig klar och hade samlat mina tankar. Sexuella fantasier har jag gott om, de flesta alltför fantasifulla för att tro att jag någonsin skulle få tillfredställa dem. Om detta gäng ställde upp på mina planer skulle jag nog bli ganska förvånad.
Vi samlades runt bordet igen och alla väntade på att jag skulle berätta om mina fantasier.
– Mina vänner, jag har många fantasier. Vissa mer perversa än andra, men samtliga är fortfarande fantasier eftersom jag aldrig fått uppleva dem. Det vi ska göra här i kväll har jag inte ens kunnat drömma om att få uppleva, så jag tror nog att ni förstår hur upphetsande detta är för mig ! Jag vill dela upp kvällen och natten i 3 delar för att täcka in de fantasier jag vill tillfredställa. Innan vi kommer igång vill jag att alla går till badrummet och rakar av allt könshår som eventuellt finns kvar på era kroppar. För tjejerna är det inte speciellt svårt, jag kan inte se någon orakad fitta, men för er killar blir det lite besvärligare. Jag vill att killarna rakar varandra så att ni kan smeka kukarna samtidigt. Om det är någon av er som inte brukar smeka kukar kan jag lova att ni kommer att göra det mycket denna kväll och natt !
Det blev en ganska upphetsande syn att se killarna raka varandras kukar ! Tjejerna var intresserade åskådare när deras egen finputsning avslutats. De gav små goda råd till killarna, bad dem suga lite på kukarna och var allmänt flamsiga och hade roligt !
Vi samlades i matrummet igen för den första fantasin.
– Vänner, nu ska vi ut på en upptäcksresa i varandras kroppar som kommer att avslöja allt ! Eva har visat mig var alla sexleksaker är så nu vill jag att alla tjejerna hämtar var sin strap on dildo och sätter på den. Ni killar ska lägga er på knä med röven uppåt, ni ska öppna era skinkor så mycket som möjligt och slicka varandra rövhål så att det blir vått och halt nog för en plastkuk att penetera. Det är upp till er själv att bestämma hur vått ni vill ha det och hur ont det kommer att göra. Slickar ni ordentligt gör det inte så ont så sätt igång nu !
Tjejerna hämtade löskukarna och killarna började slicka varandras rövhål med ett intresse som fick mig att le ! Själv var jag tillsammans med Roland och slickade hans rövål, smekta hans stora härliga kuk och njöt ! När mitt eget rövhål fick samma behandling kände jag att min första orgasm var glömd och att nya safter samlades !
Eva kom fram till mig. Inte bara med löskuken fastspänd utan med ett par handbojor som hon låste fast mig med i bordsbenet. Alla tjejerna gjorde samma sak och började dra löskukarna upp och ned längs rövhålet. De petade lite runt pungen och började nosa på hålet. Efter en stund kände jag kukhuvudet komma in i mig sakta, sakta. Halvvägs inne ändrades allt ! Med en kraftfull stöt fick jag hela kuken in i mig ! Jag skrek rakt ut ! Det gjorde så förbannat ont och smärtan var något alldeles nytt. Jag har haft tjejers fingar, 3-4 fingar max, i anus tidigare, men löskuken var stor ! Den var mer än 20 cm lång och ca 4 cm tjock ! Mitt eget stånd bara dog och jag undrade vad jag gett mig in på. De andra killarna reagerade likadant och vi blev alldeles tysta.
– Förstår ni nu hur det känns när ni rövknullar oss, sa Eva ! I början känns det så här och då måste man vara lite försiktig, då blir det skönt efter en stund !
Vi förstod !
Vi blev efterhand mer avslappnade i anus och nu började vi bli mjukt och fint knullade. Våra egna kukar reste sig sakta igen och det blev skönt ! Eva drog plötsligt ut kuken och kom runt mig till mitt ansikte.- Sug min kuk, sa hon. Doften av min egen röv kändes och smaken var ny för mig ! Eva knullade min mun och de andra tjejerna var inte sena att följa hennes exempel. Långt senare samma kväll fick jag veta att ingen av dem någonsin tidigare gjort så här.
Tjejerna bytte killar och jag blev nu rövknullad av en liten tjej, säkert inte mer än 20 år gammal med en kropp som var alldeles bedövande ! Hon hade små bröst, men allt var i proportion ! Fittan var så vacker ! Ljus rosa, inte ett fjun och alldeles skinande av all fittsaft som rann ur henne ned längs låren. Efter en stunds knullande placerade hon fittan i in mun och tryckte sig mot min tunga. Jag slickade och svalde hennes safter. Hon rörde sig snabbare och snabbare mot min tunga och näsa och exploderade i en fantastisk orgasm som jag sög i mig. Alla de andra paren var ungefär i samma situation och verkade rätt så klara med vad de höll på med. Handbojorna lossades och min nästa åtgärd var att beordra löskukar av.
Vi gick ut på terassen för en nypa luft samtidigt som jag förklarade den första fantasin avslutad. Min andra fantasi skulle nog bli svårare att få med dem på, men ett löfte är ett löfte !
– Mina vänner. När vi nu är på terassen passar det utmärkt att genomföra min andra fantasi. Den kräver nämligen lite speciell miljö, eller rättare sagt en miljö som inte tar skada av det vi ska göra ! För 20 år sedan såg jag min första videofilm i detta ämne. Sedan dess har jag sett många och alltid undrat hur det känns, smakar och upplevs. Blickarna började flacka och deltagarna undrade vad i herrans namn jag nu skulle komma med !
Vi ska nu leka med vad som på fint språk kallas “golden shower”. På vardagsspråk kalls det pissing ! Jag har länge velat känna känslan att stå med min kuk i handen och pissa rakt in i munnen på en tjej. Samma längtan har jag haft efter att ligga på rygg och se en fitta spruta mig i munnen ! Lek lite, knulla lite, sug varandra, men när jag säger till vill jag att ni börjar med vattenleken !
Jag tog tag i den lilla tjejen jag hade slickat, hon såg lite förskräckt ut, men tog min hand. Hon började suga min kuk, mina pung och mitt rövhål på ett så underbart sätt att det nästan gick för mig. Någon orgasm skulle jag inte ha nu, den skulle sparas till den slutliga fantasin, så jag fick be henne lugna sig lite och koncentera sig på anus och pungen. Några sköna fingrar i röven samtidigt som hennes tunga gled över pungen är inget dåligt alternativ ! Har ni inte provat så gör det nästa gång du har chansen !
Min lilla Blondie viskade i mitt öra
– Jag vill pissa först, det känns bättre då, är det ok med dig ?
– Kom och sätt dig på min mun så ska jag slicka lite först, sa jag. Hon satte sig gränsle över mig och nu hade jag denna underbara fitta i ansiktet igen. Jag kände hur hon drog ihop musklerna i fittan och väntade på strålen. Först kom det några droppar, sen lite mer och sen kom det en kraftig stråle av urin rakt på mitt ansikte. Jag placerade munnen rakt under strålen och tog emot ” en munfull “som rann längs mina kinder. Jag svalde lite för att känna smaken, men i ärlighetens namn smakade det inte gott ! Visst, det var upphetsande men värmen på pisset tog bort lite av det häftiga, det kändes bara varmt och lite klibbigt. När hon pissat färdigt såg hon lite skamsen ut så jag tog hennes ansikte mellan mina händer, bad henne slicka mina kinder och kysste henne djupt. Hon satte sig på knä framför min kuk, lekte med den, runkade sakta och kyssten den. – Kom nu, jag vill att du ska få känna den oerhörda maktkänsla man känner när man får göra så här ! Något förvånad blev jag, men upphetsad över hennes inställning. Jag kände att det började rinna till och plötsligt pissade jag rakt in i hennes ansikte ! Hon tog kuken in i munnen och jag fortsatte att pissa med kuken långt inne i hennes mun. Nu förstod jag vad hon menade med makt. Kanske var det fel ord men man känner sig som kung när ens partner gör denna yttersta av handlingar för ens skull !
Runt omkring oss flödade safterna och hela terassgolvet var alldeles vått och halt.
– Vänner, nu är våra kroppar alldeles våta av varandras safter. Vi ska behålla det så, jag vill ha kvar allt som det är inför den sista fantasin. Ingen ska duscha eller bada, vi ska lukta och smaka precis så här inför finalen !
Jag hörde av mumlet runt mig att jag nog hade bidraget lite mer till festligheterna än vad de trott från början !
– Den stora finalen är enkel, men ändå har det varit svårt för mig att få uppleva det tidigare. Jag vill helt enkelt att vi ska knulla, i fittan i röven, killar med killar, killar med tjejer i par, i grupper, ja hur ni vill. Bara njut och blanda er. Själva fantasin ligger i slutet av övningen. Jag vill att killarna ska spruta sin sperma på fittorna. Tjejerna ska öppna fittläpparna så att sperman stannar mellan läpparna. Därefter ska killarna slicka fittorna helt rena från sperma, inte en droppe får det finnas kvar. Sätt igång !
Maken till gruppsex har jag aldrig sätt ! Inte ens i de mest avancerade porrfilmerna har jag sett något bättre ! Att se en kille sitta gränsle över en annan killes ansikte samtidigt som den killen blir sugad av Eva, att se 2 tjejer slicka varandra samtidigt som den övre tjejen blir rövknullad gör att ens kuk vill spruta snabbt ! Min lilla Blondie och jag hade fått sällskap med Roland, som nog var rätt sur för att jag lagt beslag på henne, och vi dubbelknullade henne allt vad tygen höll ! Att hennes lilla späda kropp klarade 2 kukar och så hårt som vi knullade henne förvånade mig oerhört ! Eftersom jag var överst med kuken i hennes anus var det jag som bestämde takten. Roland började röra sig stötigt så jag förstod att han snart skulle spruta. Med några sista hårda stötar i hennes rövhål avslutade vi och vände henne om. Roland sprutade sin säd mellan hennes fittläppar, en enorm sats, som delvis sögs in i fittan. Min sats följde därefter, men det mesta av den rann mot rövhålet. Den nyknullade röven var öppen så en hel del av min sats rann in i henne. Blondie satte sig gränsle över mitt ansikte, öppnade fittläpparna och lät Rolands sperma strömma ut, rakt in i min mun ! Jag svalde, slickade och svalde igen. När fittan var så ren jag kunde slicka den kallade Blondie på Eva.
– Eva kom hit och slicka min röv. Jag har den full av din gästs sperma ! Eva kröp fram till oss och la sig rakt under Blondies anushål. Blondie öppnade skinkorna och min sats rann längs skinkorna ner i hennes mun. Eva slickade runt hålet och formligen sög i sig varenda droppe som inte hamnat på golvet. Tungen sökte sig långt, långt in i Blondies anus och Blondie hjälpte till med att trycka sig försiktigt mot ansiktet. Till och med de sista dropparna som hamnat på golvet slickades upp av Blondie ! Blandningen av sperma och urin slickade Blondie i sig med en lysten blick som klart visade att hon förväntade sig mer av mig !
– Hämta en dubbeldildo, sa hon. –En sån som har en kuk till fittan och en till röven, jag bara måste ha mer !
Jag tryckte in dildon med kraft. Nu var det slut på ömsintheten. Råknull var ordet ! Blondie tyckte ändå att det var för snällt så hon tog över dildon själv och körde den i och ut i ett ursinnigt tempo ! Hon började skaka i hela kroppen, tog tag i min arm och förde den mot fittan. -Jag vill ha hela handin i mig nu, skrek hon. Stoppa in 4 fingrar i röven också ! Jag tryckte sakta min hand in i fittan, hon kunde få in hela min hand ! Tänk er själv, hon var ca 1,60 lång, vagde kanske 45-50 kg, smal och finlemmead ! Nu hade hon hela min högerhand i fittan, tummen och tre fingar i anus ! Hon kom i en våldsam orgasm och avslutade med att låta en stråle piss spruta rakt i mitt ansikte när jag skulle kyssa hennes fitta till avsked !
Hela gänget låg utslagna på terassen. Doften av sperma, svett, urin och champagne blandades med syrsornas malande och vår tunga andhämtning.
Festen avslutades med få ord. Det enda som bestämdes var att vi skulle träffas på golfbanan senare i veckan. Utmattad kom jag hem till mitt hus. Min kuk värkte, anus var ömt, ja jag var så slut att jag somnade utan att ens ta en dusch !

Några dagar efter den stora festen ringde Blondie och tyckte att vi skulle träffas igen. Hur svårövertalad tror du att jag är ? Med hennes kropp i välbevarat minne fanns det ingen tidpunkt som var bättre än just nu, så det var vad jag föreslog ! Hon tyckte likadant så vi bestämde att träffas i hamnen på en av restaurangerna inom en timme.
Jag tog en taxi till Puerto Banus och strosade lite på kajen, tittade avundsjukt på alla båtarna som guppade i vattnet. Överallt snygga människor, lättklädda och lovligt byte för mina sökande ögon.Blondie kom från andra hållet tillsammans med en jämnårig tjejkompis, båda runt 20 år gamla, men med helt olika utseende. Blondie var liten och finlemmad, med små härliga bröst, hennes kompis säkert 1,80-1,85 lång, bredaxlad med bröst i storleksklass jätte ! Att se dessa två vackra men olika flickor gå längs hamnen, hand i hand, leende, var en ren fröjd ! De skrattade och tafsade lite på varandra, uppenbarligen förtjusta i varandra.
Vi möttes med ett leende. – Hej igen, sa Blondie ! Det här är min bästa vän och ibland sängkamrat sa hon och presenterade Vera.
Vera pussade mig på kinderna och avslutade med en snabb kyss på munnen. – Julia, så hette tydligen Blondie, har berättat en hel del om dig, sa hon och log med hela ansiktet. – Bara fördelaktiga saker hoppas jag ?- Jo, men ganska kinky, det är därför jag ville träffa dig !
Vi satte oss på närmaste café och beställde svart kaffe och likör. Tjejerna fortsatte sitt småtafsande på varandra, små snabba smekningar över brösten och lårens insida. Det fanns inte mycket kläder som hindrade beröringen. Vi tilldrog oss en del uppmärksamhet av de förbipasserande, men detta verkade inte störa, snarare uppmuntra dem ! När Vera förde upp sin hand under Blondies korta kjol, motade bort tyget såg jag hennes rakade fitta i all sin skönhet! Jag var inte ensam om detta ! Det hade samlats 4-5 killar som stirrade rakt in i Blondies skrev och att de uppskattade vad de såg kund tydligt skönjas i deras byxor ! Kukarna började spännas vilket måste ha känts obekvämt med tanke på de trånga byxorna !
– Ska ni bara glo så får ni gå, sa Vera på spanska, annars får ni plocka fram kukarna och visa om det finns något som är värt att suga på ! Två av killarna gick direkt, men de andra stannade kvar, öppnade gylfarna och drog fram sina “vapen”. Av de tre hade en kille en kuk som fick oss alla att stirra ! Han var förvisso mulatt och man har hört att svarta killar har stora kukar, men detta var i ordets riktiga bemärkelse något i “hästväg” ! Den var lång, minst 25 cm och säkert 5 cm tjock. Ollonet glänste och var så stort att jag kom på mig själv att undra om det skulle få plats i Blondies mun !
Vera gillade vad hon såg och tog kommandot. – Vi måste härifrån illa kvickt annars blir det folksamling, polisingripande och jag vet inte vad. Kan vi sticka hem till dig, sa hon och tittade på mig ? – Visst, sa jag, häng på, men ska vi ta med vår nye vän ?- Det kan du ge dig fan på, sa Vera och log med hela kroppen !
Hand i hand promenerade vi till taxistationen precis utanför bommarna, satte oss i första bil och for iväg.
– Nu gäller det smida direkt när vi kommer hem, sa Vera. Jag vill inte att vår nye vän ska ångra sig innan jag fått smaka på hans “bamse”. Har aldrig sett något liknande och jag undrar om den får plats i fittan ! Blondie och jag smålog, men vi var lika intresserade som Vera av vad som komma skulle.
I mitt lånade hus finns det 3 sovrum Det stora sovrummet har en väl tilltagen säng, tydligt inköpt för att kunna erbjuda gott om plats för sexlekar med mer än 2 deltagare !
Jag fick en stilla funderare på vad min vän i Sverige brukade göra när han var i sitt hus ! Ska försöka komma ihåg att fråga när jag kommer hem.
Vera lät inte tiden fly ! Så snart vi kommit in i sovrummet bad hon Michel att klä av sig. Han gjorde som han blivit ombedd utan kommentarer. Det enda han sa var att vi skulle tala engelska eftersom han var från USA.
Stående naken framför oss var han än mer imponerande ! Lång, välbyggd och med en kuk som halverigerad var större än något jag tidigare sett i full erektion. Blondie satt redan på knä framför honom och slickade hans ollon med långa svep med tungan. Vera hade satt sig på knä bakom honom, särade hans skinkor och slickade hans anus intensivt. Kuken lyfte sig mer och mer för att slutligen stå i en liten vinkel uppåt taket. Ollonet var underbart skinande av Blondies saliv. Hon knullade ollonet med munnen, det var allt som fick plats i hennes mun ! Veras bearbetning av Michels rövhål i kombinatiom med sugandet ledde till djupa stönande från honom och han började närma sig klimax.
– Du måste prova den här kuken, sa Blondie. Jag trodde hon talade med Vera, men hon tittade upp emot mig och vinkade mig ner på knä ! Även om jag har fantiserat mycket om att suga kukar har jag aldrig innan denna resa ens varit i närheten av att göra det. På ett par dagar har det hänt mycket ! Nu låg jag på knä med en gigantisk kuk framför ansiktet. Öppnade munnen, sög in ollonet och förstod vilken kuk det här var ! Michels rörelser blev allt intensivare, Vera hade flera fingar i hans anus som hon körde ut och in i en allt snabbare takt. Hon drog ur fingrarna då och då för att slicka av dem och sen in igen ! Blondie och jag turades om att suga och vi kände att sperman var på väg !
Vera ville också vara med på framsidan så hon bytte plats med Blondie som kastade sig in i ett rövslickande jag aldrig sett förr ! Vera runkade kuken allt fortare, stoppade in ollonet i munnen då och då och klämde hans pungkulor med andra handen. Själv satt jag på golvet med kuken i handen och runkade sakta för att hålla satsen kvar !
– Vi måste dela på sprutet, sa Vera. Julie vill väl också smaka, eller hur ? Det enda som hördes från Julie /Blondie var ett grymtande och stönande, men detta tolkade Vera som ett ja.
– Vi gör så här, sa Vera, han får spruta i min mun så delar vi upp satsen med en kyss, är det ok? Nytt grymtande från Michels baksida.
Kuken var nu så spänd och stor att det var frågan om sekunder innan explosionen skulle inträffa. Vera fick syn på en liten glasskål på ett bord och bad mig hämta den fort. Jag kröp dit, min kuk gjorde ont så laddad den var, hämtade skålen och gav den till Vera.
När Michel började spruta riktade Vera sperman så att den landande i glasskålen. Hans sprut var så häftigt att första strålen for förbi skålen och rakt i ansiktet på mig som satt precis bakom Vera. – Torka dig inte sa Vera, jag vill slicka av dig, sa hon till mig ! Hans sats bara fortsatte, jag var alldeles matt ! Hur kan man ha en sån sats ? Det fick mig att tänka på en porrfilmskille, som brukade spruta sin sats i ansiktet på tjejerna så att de blev alldeles vita av sperma.
De sista dropparna av sperma runkade Vera ut och såg mycket syndig ut ! Blondie som nu var alldeles våt i ansiktet av allt sitt rövslickande kröp fram till Vera och de delade en blöt tungkyss. – Vilken härlig smak, sa Vera, hans arsle smakar nästan lika bra som kuken ! Hon vände sig mot mig och slickade av all sperma som landat på min kind och näsa.
– Vi måste ha en sked, sa Blondie, och sprang ut i köket. Hon kom tillbaka med en dessertsked och ett sexigt leende. Michels sperma låg i skålen, han tittade med förundran på vad som höll på att ske, samtidigt som han runkade sin halvstyva kuk.
– Flickorna satt med benen i kors mitt emot varandra. Blondie fyllde skeden med sperma och förde den långsamt för att inte spilla en droppe, till Veras mun. Vera gapade, tog skeden mellan sina läppar och tömde den fullständigt. Hon lekte lite med sperman i munnen innan hon svalde. Blondie laddade en ny sked och Vera sög i sig dess innehåll oclså. – Härlig vit sperma,sa hon ! Hon tog skeden och upprepade samma sak men med Blondie som mottagare. Även hon svalde 2 skedar, men där fanns mer kvar.
– Nu är det din tur sa Vera och riktade sig till mig. I skålen finns det nog 2 skedar till dig också och jag blir så vansinnigt kåt av tanken på att du sväljer en annan mans sperma, så sätt igång ! precis när jag skulle föra in den första skeden i munnen stoppade Blondie min hand och tog skeden ifrån mig.- Vad gör du, sa Vera ? –Jo,sa Blondie, jag tänkte att det kunde vara än mer upphetsande om vi hällde sperman på Michels kuk och sen lät honom slicka av den ? Detta tilltalade Vera i allra högsta grad, så sperman från den första skeden hälldes på den nu helt erigerade jättekuken och jag sög av den. Sperman kändes klibbig efter all väntan, men vad ska man göra ? Vera hade nu kommit på var de skulle göra av den resterande satsen. De hällde lite vatten i skålen så att all sperman kom med från skålens kanter och hällde innehållet i Blondies skrev. Det rann sperma blandat med lite vatten och Blondies fittsafter från fittan, förbi rövhålet ända upp mot ryggslutet. Vera la sig mellan Blondies ben och slickade henne helt ren. Tungan sög upp all västka och hon svalde allt !
Michel var nu så kåt att han var färdig att spruta igen, för att inte tala om mig ! Jag var så kåt, så färdig, så tokig att jag kunde göra vad dom helst för att få spruta ! Vera erbjöd mig sin anus och jag tackade inte nej ! Det är inte många gånger i livet jag knullat på detta sätt. Fullständigt hämningslöst och utan tanke på min partner, jag bara körde kuken in och ut i hennes röv så årt jag kunde ! Blondie försökte få in Michels kuk i fittan och efter lite vickande hit och dit slank den in ! Hon skrek av smärta och någon form av vällust, tror, jag. Besatt av kåthet körde jag vidare och kände att satsen var nära. Jag släppte satasen i Veras röv, pumpade in den och kände att hon blivit rejält fylld ! Vera höll ihop skinkorna, satte sig gränsle över Blondies ansikte och släppte hela min sats in i hennes mun och ansikte. Det blev för mycket för vår nye vän. Han drog ut kuken, kröp upp mot Blondies ansikte, bad henne öppna munnen och runkade sakta, mycket sakta, ut hela satsen i hennes vidöppna mun. Det blev så mycket sperma att det rann nedför hennes kinder innan hon hann svälja undan. Vera slickade i sig all som kom utanför ! Allt avslutades av en spermafylld kyss, där min och Michels sperma blandades och svaldes av båda flickorna.

Fleshlight

Två dagar kvar, sen hem till Sverige och vardagen igen. Inte utan att man undrade hur det skulle gå att anpassa sig till medelsvensson-livet igen ! Även om man bor i Lund som har en öppen attityd och med många unga människor, så är det inte där man upplever de sexlekar jag berättat om ! Å andra sidan kanske det är tur att man har det lite på avstånd, hur ska man orka annars ?
Jag hade inte träffat Blondie eller hennes väninna på ett par dagar när vi plötsligt stötte på varandra på den stora “supermarcadon” nere intill hamnen. Blondie var ensam och djupt försjunken i ett samtal med skaldjursförsäljaren. Jag iakttog henne på avstånd och kunde inte låta bli att beundra denna vackra kvinna. Hon var inte 20 år som jag hade trott, utan 25 med ett nyligen avslutat samboförhållande bakom sig. Hon bodde tillfälligt i Marbella, men hörde egentligen hemma i Malmö, bara 25 km från min hemmabana.
Diskussionen var i full gång om vilka skaldjur som passade bäst till en speciell maträtt som Blondie tydligen skulle tillreda. Med en stor påse under armen gick hon bort från disken med riktning mot kassorna. Jag fick lite ångest, skulle jag gå fram, gömma mig, eller vad ? Jag beslutade mig att följa efter henne på avstånd och se om det gavs ett bra tillfälle att komma fram och säga hej, som av en ren händelse liksom.
Hon gick sakta ner mot hamnen och jag såg att hon gick nynnade på någon sång. Verkade helt obekymrad över alla blickar som följde hennes vackra halvnakna kropp. Blondie var som vanligt endast iklädd något kort, genomskinligt och sexigt ! Trosor verkade hon aldrig ha på sig och bh tror jag inte hon har haft någon gång. Väl nere i hamnen satte hon sig på ett café med många lediga stolar. Beställde en campari som hon smådrack av lite då och då. Hennes telefon ringde och jag kunde se en liten skiftning i ansiktet. Beskedet var inte positivt ! En stunds pratande följdes av ett abrupt avslut på samtalet, Blondie var förbannad ! Påsen med alla skaldjuren åkte rakt ner i hamnbassängen och ordet “helvete” kom samtidigt som påsen landande i vattnet.
Nu tyckte jag det var dags att helt apropå strosa förbi ! – Hej Julie, sa jag och väntade på en välkomnande kram, som uteblev. – Va vill du, sa hon och tittade surt på mig ? – Tja, inget speciellt om du inte känner för att tillbringa en stund med mig innan jag far hem, sa jag lite vresigt. – Låt oss åka hem till dig så jag får knulla sa hon på sitt rättframma sätt.
Hemma fick jag förklaringen till hennes dåliga humör. Vera hade bestämt sig att följa med sin nya kärlek Michel till USA. Vi hade alla älskat med honom och jag misstänkte att Blondie var lite avundsjuk att hon inte fick känna på Michels kuk fler gånger. Vi hade alla varit imponerade av storleken, mängden sperma och hans sexighet.
Blondie klädde snabbt av sig den lilla klänningen, la sig på sängen och började smeka sin fitta. Hon slickade på sina fingrar och stoppade in 2 fingrar i fittan, upp till munnen igen osv. Att se henne smaka sin egen fitta gjorde mig naturligtvis kåt, men jag njöt av att bara se. Med andra handen började hon smeka anus. Ett finger gjorde cirkelrörelser i rövhålet och efter en stund hade hon ett finger i röven och 2 i fittan. Hon fortsatte att ta ut fingrarna ur respektive hål för att slicka dem, ömsom det ena ömsom de båda från fittan. Det syntes att hon njöt, kanske också av att jag satt och tittade på henne !
– Kan inte du runka din kuk samtidigt, sa hon plötsligt ? Idén hade redan slagit mig men jag ville inte störa henne. Kläderna åkte snabbt av och kuken hamnade i höger hand, den bästa runkhanden. – Smek ditt rövhål också, sa hon. Stoppa in ett finger och smaka på det, det är så upphetsande att se en man göra så, fortsatte hon. När jag gjorde som hon bad mig så jag att det hade effekt ! Hon smekte sig allt mer intensivt och betydligt hårdare nu. De två fingrarna hade blivit 3 och det ensamma fingret hade fått sällskap med ytterligare ett.
– Jag vill att du runkar tills det går för dig, spruta din sats över din mage och kleta in den överallt, sa Blondie. Jag runkade allt intensivare och kände att satsen var på väg. En kraftig stråle landande på magen, sen kom det lite mindre sprut som landade runt pungen och kukroten. Jag smekte in sperman runt kuken och på magen. Det stelnade snabbt och kändes strax ganska trist. Blondie närmade sig sitt climax och körde sina fingrar allt hårdare i fittan. Rövhålet hade nu fått plats för 3 fingrar och hon jämrade sig när hon tryckte in dem till botten. Orgasmen kom, kroppen rörde sig som i ett krampanfall. Hela hennes högra hand var inne i fittan och hon blev stilla. Sakta drog hon ut fingrarna ur rövhålet och handen ur fittan. Hon smakade på sina fingrar och suckade djupt.
– Kom nu och låt mig smaka din sperma, jag ska slicka allt av din kropp. Den stelnade sperman gjorde att den kändes märkligt att röra sig. Sperman liksom sprack på kroppen när jag gick fram till sängen. Detta hindrade inte Blondies mun ! Hon spottade lite på kuken och pungen så att sperman började lösa upp sig och slickade i sig allt. Hon fortsatte med samma behandling på magen och snart var jag våt av hennes saliv, men befriad från den klistriga sperman. Hon hade satt i sig alltsammans.
Vi somnande ett slag i varandras armar, som ett riktigt älskande par och jag måste erkänna att detta tilltalade mig mer än jag ville tillstå.
När jag vaknade var det mörkt i rummet. Jag var ensam i sängen, men jag hörde ljud i huset. Musik kom från vardagsrummet och det var tänt på toaletten. I vardagsrummet fann jag Blondie på knä med 4 killar sittande i soffan, kukarna stod givakt och hon kröp mellan dem för att suga av dem. En av killarna runkade för fullt och var redo att komma. Blondie såg mig inte och jag ville inte störa så jag höll mig bakom draperiet. Killen som runkade skrek något på spanska och Blondie kröp fram till honom. Hon tog hans kuk mellan läpparna, den andra handen förde hon mot röven. Hon stack snabbt in 2 fingrar i hans anus och det räckte. Han sprutade sin sats rakt i hennes ansikte. Det rann från pannan, från kinderna, ur hennes öppna mun, ja hela ansiktet var täckt av sperma. Det var nu dags för nästa spanjor som fick samma behandling. Han sprutade också i hennes ansikte som nu var helt täckt av sperma. Hon fick ingen chans att torka av sig för den tredje killen vara nu nära. Han tyckte att ansiktet var för fullt så han sa till henne att svälja satsen. Den fjärde killen var också klar att komma så båda sprutade sina satser i hennes mun samtidigt. Hon svalde allt hon kunde men det hindrade inte att en del rann utanför. Först nu såg jag att hon hade en halskedja och att benen var bundna. Med ett enkelt grepp kunde den störste av killarna strypa henne med halskedjan ! Hur hade jag kunnat missa detta ? Upphetsningen hade tagit överhanden och jag var fullständigt absorberad av sexlekarna. Blondie tvingades nu att slicka rent alla kukar och fick slicka alla killarna i rövhålet som extra “belöning”. En killarna hade en massageapparat som hand körde in i sin egen röv, så långt det gick. Han tvingade Blondie att suga den varefter han körde in den igen och upprepade samma procedur. Blondie slickade massageapparaten, hon slickade deras kukar, deras anus, deras pungar och till slut tröttnade de och lämnade henne.
Jag smög fram till henne och väntade mig tårar och elände. Istället fann jag henne leende.
– Nu är jag klar med det här sa hon. Liksom du ville jag tillfredsställa dina fantasier och det har jag gjort nu. Det finns inget som jag inte upplevt av allt det jag fantiserat om. Mitt problem har varit att finna någon att dela mina fantasier med, det har jag hittat nu. Du och jag är väldigt lika varandra. Vi tycker om sex i alla former. Vi har upplevt allt vi drömt om, så när vi älskar med varandra behöver vi inte hålla dessa fantasier hemliga. Vi kan när som helst tala om denna vecka då vi levt till 200 *Du har sugat kukar, hon bara fortsatte och fortsatte, svalt sperma, rövknullat med killar och tjejer, blivit rövknullad, smakat piss. Ja är det något kvar så säg till så gör vi det innan vi åker hem, för jag åker med dig !
Jag var alldeles tyst. Ville denna underbara, kåta, roliga och unga kvinna åka hem med mig ? Ja, tydligen ! Fanns det då något kvar att uppleva innan hemfärden, något som måste provas innan vårt gemensamma liv skulle ta sin början ? Ja, det fanns det. Vi hade gjort allt i sexuell väg tillsammans, men än hade vi inte knullat med betoning på älskat ! Mitt på golvet med sperma i hela ansiktet, med spermasmak i munnen från andra män älskade vi lugnt och vackert till vi somnade.
Det är ganska trevligt i Lund numera. Vi bor tillsammans mitt i sta’n. Blondie är i 5:e månaden, vi ska ha tvillingar ! Hon jobbar rådgivare på RFSU, finns det någon som kan mer än hon i detta ämne ?

Untitled-1

Kommentera

Loading...