Gruppsex på valborg

I slutet av andra ring var klassen var samlad på valborg hemma hos linda och alla umgicks och hade det trevligt. Själv hamnade jag i ett rum med Lana och vi satt och snackade lite. Så bestämde jag mig för att testa hur mycket hon gillade mig och gav henne en puss på munnen. Det var en sån där liten puss som man egentligen ger flickor som man är kär i om man är tio år då jag inte vågade ge henne en större kyss. Hon skrattade bara och ställde sig upp och drog upp mig.

Kom igen, vi går ner till viken och tittar på solnedgången. Jag följde henne ner till den klippiga stranden och vi satte oss i ett klipputsprång och bara njöt av tystnaden medan solen gick ner vid horisonten. Lena tog min hand och smekte den lätt och släppte den sedan för att luta huvudet mot mig. Jag la armen runt henne och sen satt vi en bra stund medan solen sjönk ännu mera.

”Tror du de saknar oss?” sa Lena sen

”De flesta bryr sig bara om drickat där borta.” Svarade jag och pekade mot huset. Det hördes musik svagt då vi var nästan 250 meter därifrån.

”Vi har det bättre här.” Sa Lena som för att understryka det mysiga

Nu var det ganska mörkt och vi bara satt där. Men ändrade Lena ställning och lade sig i mitt knä. Jag strök hennes hår och hon smekte min kind. Sen sa hon. ”Nu ska jag visa hur en kyss går till.” Och innan jag hann reagera la hon en hand runt min nacke och förde den mot henne och snart förenades vi i en het kyss. Våra tungor spelade i våra munnar och våra händer gick på utforskningsfärd över våra kroppar. Jag la mig över Lena och sen fortsatte vi att kyssas hen bra stund. Men sen sa hon. ”Nej, nu är det dags att bada!” och rullade så att jag ramlade av henne.

”Vågar du bada näck, eller är du feg?” frågade hon medan hon började ta av sig sina byxor. Vad svarar en kille på det? Jo, en kille som inte vill vara feg badar näck och jag klädde av mig mina kläder. Snart vadade vi ut i vattnet och vi skrek till av kylan. Hon tittade på mig och sa menande. ”Men fryser du? Vad är du för en viking?” Jag tittade neråt och såg att min lem krympt av kylan. Hon gick fram mot mig och sa. ”Stackars liten, ska jag blåsa så den blir stor?” Sen så tog hon min kuk och ställde sig på huk i det kalla vattnet och började runka på den och sen förde hon in den i sin mun och började suga på den. Det tog några minuters sugande och runkande för att den skulle resa sig.

Vi gick upp på land dit våra kläder låg och sen la vi oss bredvid varandra och började smeka varandra över hela kroppen. Vi försökte att undvika kuken och fittan utan jag smekte henne över brösten och på låren och hon smekte mig över hela kroppen. Vi eggade varandra med smekningarna och hon stönade lätt när jag smekte hennes lår och bröst samtidigt. Sen knuffade jag till henne och ville att hon skulle lägga sig på rygg vilket hon gjorde. Jag ställde mig på knä över henne och började smeka henne på ryggen med fingertopparna och hon skrattade till ibland då det kittlade. Sen lade jag mig raklång över henne utan att köra in kuken och började kyssa hennes nacke och rygg.

Jag förde en hand runt henne till hennes fitta och märkte hur blöt den var. Jag fick henne att resa sig på knä och sen så körde jag in kuken i hennes fitta. Jag stod nu över henne som en hund och smekte hennes bröst medan jag pumpade kuken ut och in i fittan. Nu var det tur att vi var utom hörhåll för våra stön blev högre och högre ju mer jag pumpade. Jag smekte hennes bröst där de hängde och hon pullade sig i fittan med ena handen och stödde sig på den andra handen medan jag ökade takten i knullandet. Snart så kom hon i ett stön och sen kände jag hur jag kom in i henne.

Vi låg i några minuter och hämtade andan och sedan började vi klä på oss och gå tillbaka till huset. Där var festen på sparlåga då de flesta hämtade andan efter dryckesfesten. De skulle snart komma i andra andningen som de flesta brukar göra på fester. Jag gick till sängkammaren för att hämta en grej i min ryggsäck när jag hörde ett ljud från kammaren. Jag tittade in och fick se Jesse och Hanna i färd med att knulla. Jag stod och tjuvkikade i dörren på dem och min kuk började växa igen. Jesse låg mellan Hanna som hade benen i ett V mot taket medan Jesse tryckte in sin kuk om och om igen.

Just då kom Annica runt hörnet och fick se mig. ”psst, Jocke. Vad står du och gör?” Jag hyschade henne och vinkade till mig henne. ”står du och tjuvkikar?” frågade hon med ett leende. Hon ställde sig brevid mig och tittade på när Jesse ökade takten. Jag såg på henne att hon var lite kåt där hon stod nerlutad brevid mig och jag började smeka henne. Hon tittade på mig med ett leende och förde en av mina händer in under hennes kjol. Där hittade jag inget så jag började smeka hennes bak.

Jesse måste ha märkt oss stå där för att han drog sig ur Hanna och gick fram och öppnade dörren helt och drog in oss och denna gången låste han dörren. ”Så ni gillar vad ni ser?” Sa han. ”Låt oss då göra det ännu bättre.” sa han och nu var även Hanna framme vid oss.

Hanna och Jesse började kyssas och så även jag och Annica. Jesse knäppte upp Annicas BH och medan Hanna satte sig framför honom och började suga henne så fick han Annica att ställa sig brevid honom och sen började han att smeka henne. Jag ställde mig framför Annica och Hon började suga av mig. Där var vi i en ormgrop, Annica sög av mig och blev pullad av Jesse som låg under henne och blev avsugen av Hanna. Våra stön måste ha hörts utanför rummet för plötsligt öppnades dörren och där stod Lena med nyckel i hand. Hon stängde dörren kvickt och låste. ”Jocke, jag som trodde du och jag hade något på gång.” sa hon och fortsatte med ett leende. ”Men detta ser ut att vara kul så jag ansluter mig.” Hon ställde sig brevid mig och sen började vi kyssas. Snart så kom Jesse i en orgasm då han redan var på gång när vi överraskade honom. När Jesse låg där utslagen så slog jag mig ner i sängen. Annica satte sig över min kuk och Lena satte sig över mitt ansikte. Jag begravde min tunga i hennes fitta och började spela med henne där. Samtidigt så började Annica att guppa upp och ner. Hanna ville också vara med så hon ställde sig i sängen och förde Annicas huvud till sin fitta. Vi hörde hur folk samlades utanför dörren för att lyssna och även att en del stod utanför fönstret och kollade på oss. Detta gjorde oss ännu kåtare och snart kom även Hanna i en mindre orgasm. Jag var nästa på tur och kom i en stor orgasm i Annica och sist kom Lena.

Festen fortsatte hela natten och blev till knullborgsaftonsfest istället för valborgs där alla bytte partner med alla. Men själv orkade jag inget mera då jag fått mitt. När pippandet tagit fart tog jag min bil och åkte hem, tillsammans med Lena. Vem vet, kanske kommer vi på ett party nära er.

Kommentera

Loading...