Han famlade med handen ner mot hennes skrev

Så kom då kvällen då vi skulle fira vinsten som vi skrapat ihop tillsammans. Vårt team består av 7 personer fördelat på 3 män och 4 kvinnor som skulle konsumera vinsten.
När arbetsdagen tagit slut dukades det fram snacks, vin och öl. Stämningen steg snabbt och det syntes att alkoholen gjorde verkan på en del håll. För egen del hade jag jobbat en hel del den senaste tiden så jag kände mig också ganska påverkad efter några glas.
Efter en stund gick vi vidare till en spaanläggning för att njuta av den tillvaron. Alla hade pengar till en ”egen” liten behandling. För min del blev det lite skön thaimassage. Efter massagen blev det både bastu, och bubbelpool. Stämningen var hög i poolen och killarna kom verkligen in i barnstadiet och skulle överträffa varandra i en det ena eller andra. Kul hade vi i alla fall.
Tyckte nog att Christoffer var lite väl nära ett par gånger, eller var det så att han bara kom emot mina ben. Min känsla var i alla fall att han tog tillfället i akt att sitta nära. Jag gjorde inte någon notis av det, och jag tyckte samtidigt att det var lite spännande. Hur det än är så bildas det en liten spänning inom en tight grupp även om man vet att alla är gifta förutom jag som är sambo. Han satt där ganska bredbent och tryckte ihop mina ben i och med att han tog all plats. Någon gång kände jag hans hand som kom emot mina bikinibyxor. Obemärkt för alla andra förstås.

Efter den sköna relaxen var det dags för middag. Man märkte att några började bli trötta, dels av maten, spabesöket, alkoholen och inte minst arbetsdagen. Klockan var inte mer än 21, när de första ursäktade och tackade för sig. Alla bestämde sig för att bryta upp och vi lämnade restaurangen. Eftersom jag skulle jobba hemma påföljande dag skulle jag gå tillbaks till jobbet och hämta min dator. Alla blev hämtade av sina respektive och Christoffer skulle gå till sin buss som skulle ta honom hem. Han tittade på klockan.
–   Shit bussen gick för fem minuter sedan, nästa går inte förrän om en knapp timma. Vad ska jag göra nu då? Kan lika gärna gå upp till jobbet jag med. Har lite saker jag behöver ordna, så hinner jag ta en öl till också sa han.
–   Då slipper jag gå ensam. Lite kusligt är det allt svarade jag.
När vi kom in på jobbet var det helt mörkt, men med hjälp av lysknappen tändes hela kontorslandskapet. Ingen mysbelysning direkt. Jag gick till min plats för att koppla bort datorn och göra mig klar för att ringa min sambo så han kunde hämta mig. Men innan dess ville jag plocka undan lite skräp från kvällen. Då hörde jag Christoffer från sin arbetsplats. – Kom hit ska du få se? Han visade några spel han hade laddat ner. Kolla den här flygsimuleringen t ex. Sätt dig sa han. Han reste sig och jag tog hans plats vid spakarna. Oj, det var riktigt kul. Jag var helt inne i flygningen när jag kände hans händer på mina axlar. Du måste sitta lite mer stilla. Du får inte svänga så mycket med kroppen skrattade han. Jag håller dig. Han höll ett bestämt tag om mina axlar och jag fortsatte flyga. Nu kände jag att hans händer började massera mig . Han blev tystare och händerna gled ner utmed mina sidor. Kände att han stod närmare mig. Han drog ner dragkedjan i min jacka. Nu kom han åt att massera mina axlar under jackan och jag kände hur hans händer drog sig närmare brösten. Nu var det ingen tvekan längre. Han hade lagt båda händerna på mina bröst utanför blusen. Det var knäpptyst i rummet. Min koncentration på flygsimuleringen var borta.
Det är kanske dags att avsluta flygningen nu fick jag fram för att han skulle förstå. Ja du kan stänga av datorn svarade han, annars kanske jag missar nästa buss med. Jag stängde av datorn, han drog bort händerna då jag reste mig upp. När bildskärmen släcktes upptäckte vi att det automatiska belysningen för länge sedan hade släckts. Det blev mörkt i rummet förutom gatubelysningen utanför. Pulsen steg. Han drog mig till sin famn för att kyssa mig. Jag hann inte parera och helt plötsligt stod jag där i hans famn i mörkret, mitt i en intensiv kyss. Kände hans tunga som letade sig in mellan mina läppar, och omtumlad och överrumplad besvarade jag hans kyss med att möta honom med min tunga. Vet inte varför, men hans maskulina kropp, hans fylliga läppar, hans initiativförmåga tog udden av mig. Han kysste mig intensivt och tungorna började leka med varandra på allvar. Hans händer smekte mig innanför jackan och in under blusen. Mina bröst var hans nästa mål.

Han:

Jag kom hem tidigare än förväntat från min Stockholmsresa och tänkte att jag lika gärna kunde passa på att åka till jobbet och invänta min sambo som skulle ut med sina jobbkompisar och fina sina spelvinster den här kvällen. Hon skulle ringa när hon var redo att åka hem, så istället för att ödsla bensin fram och tillbaks hem kunde jag lika gärna jobba några timmar och ta ledigt dagen därpå istället.
Vi jobbade på samma ställe och jag visste att de skulle börja kvällen på jobbet för att därefter fortsätta ut någonstans. Snart var jag i full gång med mitt arbete. Det är så skönt när det är tyst i omgivningen runtomkring. Koncentrationsförmågan ökar, och jag tänkte inte på att det var helt mörkt i lokalen förutom några ledljus och ljuset från min bärbara datorskärm.
Plötsligt bröts tystnaden av en dörr som öppnades, några röster hördes och en knapptryckning gjorde att kontorsbelysningen tändes.
Så här dags tänkte jag. Vem kommer nu? Kunde det vara…?
Kände igen Christoffers röst men det var någon mer. Hennes skratt avslöjade att det var min sambo som var på ingång. Men så bra då tänkte jag. Då löser det sig smidigt med hämtningen. Men så slog det mig att det kanske inte var så smart att hon såg mig här. Hon kunde ju tro att jag spionerade på henne, så jag hukade ner mig på den sida jag satt. Kontoret är avlångt och det finns arbetsplatser på båda sidorna. I mitten av lokalen finns några inglasade sammanträdesrum skyddade för insyn av gardiner. Min bil stod i garaget så den hade hon inte heller sett.
Jag tog med datorn och tog min tillflykt till ett sammanträdesrum. Stängde även av telefonsignalen för säkerhets skull. Från min plats kunde jag se dem komma gående. Hon hade sin vinterjacka på sig, och han hade en stor överrock. De gick till sina respektive arbetsplatser. Hon började plocka undan ölburkar, chips och annat skräp. Han startade sin dator och satte sig ner framför den. När hon plockat undan skräpet och kom tillbaks såg jag att han vinkade henne till sig. Han reste sig, pekade på skärmen och hon tog hans plats. Måste vara ett spel av något slag och hon kunde inte sitta still på stolen. Hon svängde kroppen från sida till sida som en slalomåkare. Såg att han försökte styra henne med sina händer. Hade lagt sina händer på hennes axlar för att hålla fast henne. Båda skrattade. Det verkade barnsligt kul. Hon fortsatte övningen. Jag följde hans agerande mer noggrant nu. Hans händer styrde henne med ett fastare grepp. Hans händer rörde sig utmed hennes sidor och upp mot axlarna igen. Nu använde han mer masserande rörelser. Han flyttade sig närmare och stod tätt bakom henne. Kontorsbelysningen hade släckts igen, så det var svårt att se exakt vad som hände i halvdunklet. Men kunde se att han drog ner dragkedjan i hennes jacka. Öppnade upp den lite så han kom åt att massera axlarna innanför jackan. Är han inte lite väl nära nu tänkte jag. När jag tittade mer noggrant såg jag att hans händer försvunnit ner under jackan på hennes framsida. Såg ut som han höll händerna över hennes bröst. Ja, visst gjorde han det. Hon sa något till honom som gjorde att han tog bort händerna. Hon släckte datorn och reste sig upp. När bildskärmen släcktes blev det ännu mörkare i rummet. Vad skönt att hon avspisade honom tänkte jag. I samma ögonblick såg jag att de mänskliga konturerna närmade sig varandra. Såg hur han tog hennes arm, drog henne till sig och kysste henne. Kyssen varade länge och han hade henne i ett fast grepp. Hon försvann nästan i hans starka grepp, och hans armar var försvunna under hennes jacka. Kyssen varade i en evighet och jag kände hur mitt hjärta bultade. Kunde inte se att hon gjorde något för att komma ur situationen. De stod tätt tillsammans och kysstes intensivt. Hon höll sina armar om honom. Hans händer tycktes vara överallt på hennes överkropp. Han avlägsnade hennes jacka som föll till golvet och nu kunde jag tydligt se hur han smekte henne. Händerna var innanför hennes vita blus. De gled utmed ryggen så han kunde pressa sig tätt intill henne. Handen gled ner över hennes rumpa och jag såg hur deras underliv trycktes mot varandra. Såg hans cirkulerande juckande rörelser mot henne som tvingade isär hennes ben lite grann. Han höll ett fast grepp om hennes bakdel och det var bara kläderna som skiljde deras kön. Han var säkert stor nu så hon kände konturerna av hans mandom. Han satte sig i kontorsstolen och hon följde efter och grenslade honom. Hans ena hand knådade hennes bröst och hon gned sig mot honom i samlagsrörelser med kläderna på. Han sjönk ner på stolen så hon skulle känna honom bättre. Båda hans händer var innanför blusen nu och han hade tagit sig innanför bh:n. Han hade onekligen fått henne dit han ville, Hon fortsatte gnida sig mot honom långsamt och med kutad rygg såg hon så där skönt intensiv, sexig ut som ett vilddjur.
Han famlade med handen ner mot hennes skrev. Han kupade handen och smekte henne utanpå, han lossade hennes bälte, knäppte upp knappen och försökte föra in handen innanför. De kysstes återigen och hans hand hade försvunnit in under jeansen. Hans armrörelser avslöjade vad han gjorde. Han bearbetade hennes fitta och hon lät honom hållas. Hennes juckande avslöjade definitivt vad han gjorde med henne. Nu lossade hon hans bälte, knäppte upp knapparna, förde ner handen och tog ett bestämt tag om hans kuk. Såg hur hon började runka honom. Hon hade fört bort hans hand från sitt eget kön och gjorde det nu skönt för honom istället. Med den andra handen frigjorde hon kuken helt från sitt bo och jag såg den i hela sin prakt. Christoffer njöt verkligen av hennes behandling, det var inte svårt att förstå. Hon runkade honom med långa drag. Hon tittade hungrigt på hans stora kuk som följde med hennes rörelser. En hand runkade honom, men den andra smekte hon ollonet. Hon hade bestämt sig för att runka honom till orgasm. Han lutade sig bakåt så mycket han kunde och sköt upp sin kuk mot henne. Det var en präktig apparat, närmast tjock i sitt omfång. Hon runkade fortare och fortare och han var tvungen att hålla sig i stolen. Han bet sig i underläppen, hans ansikte var förvridet när jag såg de första spermastrålarna spruta ut. Hon mjölkade honom med sin vana hand, och satsen måste ha hamnat lite varstans. Efter en stund verkade de komma till sans. Hon reste sig och gick mot toaletten. Hon försökte hålla kvar sperman i handen på vägen dit. Han följde efter med kuken hängande utanför jeansen. Det var dags för mig att dra mig undan. Smög mig iväg, men kunde inte låta bli att passera utanför toadörren för att höra om det pågick någon aktivitet där. Hörde bara deras viskande röster när de torkade bort sperman från hennes hand och hans kuk. Han frågade om han fick göra det skönt för henne när de var på toaletten. Hon svarade nej. Hon förklarade att det kanske inte var så smart det de hade gjort, och hon lät ångerfull. Hon sa att hon skulle ringa mig för att bli hämtad. Det blev signalen för mig att smyga iväg till bilen och köra ut den från garaget. Kände mig helt snurrig av det jag sett, och kunde inte tro att det verkligen hänt. Och hur skulle jag hantera detta. Beslutade mig för att vara avvaktande och höra med henne hur kvällen varit.
I samma stund ringde telefonen. – Hej det är jag sa hon. Kan jag bli hämtad?
Absolut, svarade jag. Kom precis in till stan så jag kan hämta dig där du är. Var är du någonstans?
Du kan hämta mig utanför jobbet, svarade hon. Är där och hämtar datorn just nu. Jag älskar dig sa hon innan hon ringde av.
Älskar dig med, svarade jag samtidigt som jag kände att jag var tvungen att svälja. Kunde inte få bort tanken och synen av att hon för bara några minuter sedan hade hållit i en annan mans kuk och runkat av honom, och att han sprutat sin sperma över hennes hand och handled.

Untitled-1

Kommentera

Loading...