Han tar nu ett stadigt grepp om mina höfter och knullar mig hårt och intensivt.

Jag var 20 år och min mamma och pappa hade precis skilt sig. Jag bodde numera med min mamma och hennes nyvarande sambo Freddy. Han var 33 år gammal och riktigt läcker för sin ålder. Han var mycket vältränad,brunett,blåa ögon, och en solbränd kropp.

Mamma jobbade natt på ett ålderdomshem nära byn så jag och freddy var nästan alltid ensamma på kvällarna, jag var det enda barnet. På den senaste tiden hade jag märkt att Freddy hade gett mig lite annorunda blickar emot vad han brukade, det var mer lust i dom.

Självklart trodde jag att han skojade med mig, han var ju alldeles för gammal för mig och för snygg. Sen får vi ju inte glömma att han dejtade min mamma, men så en kväll ändrades allt.

-Jag sticker och jobbar nu! Hörde jag massa skrik från ytterdörren. I en kör svarar jag och freddy samtidigt:
-Gör så!
Sen bröt vi ihop i skratt för att vi hade sagt exakt likadant vid exakt samma tidpunkt. Han var så sexig idag, självklart kunde jag inte säga det till honom. Men han hade på sig ett par mörk blåa jeans och en vit nästan genomskinlig tajt t-shirt. Det pirrade i min lilla fitta, jag kände att jag hade blivit lite våt.

-Nu blir det chips och film skrek han till medans han gick ut i köket.
-Underbar idé svara jag.
Egentligen ville jag bara ta av han kläderna och hoppa på honom och knulla honom som fan, men det skulle väl aldrig hända.
Plötsligt känner jag en hand på varje axel det var Freddy. Han började massera mig.
-Tyckte du såg lite spänd ut! Han ger ifrån sig sitt sexiga leende och jag bara blundar och njuter.

Känner att hans fingertoppar letar sig neråt under min tröja han böjer sig fram och viskar i mitt öra:
-Du är så jävla sexig idag Emma och du gör mig kåt!
-Vad säger du?
-Vet du hur länge jag har väntat på detta?
Jag trodde att jag drömde så jag nöp mig lite diskret i armen utan att han såg. Ville han verkligen ha mig, min lilla fitta och hans stora kuk? Men jag ville ju knulla med honom, men var han verkligen seriöst?

Freddy hade nu förflyttat sig från baksidan av soffan till att sitta jämte mig. Han la sin hand på mitt lår och jag ryckte till lite.
-Tror du inte att jag har sett dina blickar Emma?
Han börjar att smeka och nypa lite lätt längre in på mitt lår, han försöker reta upp mig. Han drar sina fingertoppar precis vid fittan utan att nudda. Känner hur våt jag är och våtare blir jag av denna behandling. Han börjar nu att dra pekfingret och långfingret i en sakta rörelse över min våta fitta.
-Känner att du gillar hur jag leker med dig Emma?
– Eh…ah…sköönt…
-Nu vill jag se din lilla rosa tonårsfitta, ta av dig trosorna! Säger han med en mjuk men ändå bestämd röst.

Jag lyder honom utan att protestera, och där ligger jag. Endast iklädd en liten vid t-shirt ligger och gränslar mot honom och han sitter och inspekterar min rosa lilla våta fitta.
-Mm, den ser skön och god ut, får jag smaka på den?
Det enda jag kan göra är att nicka, jag är så himla kåt just nu så har börjat att andas väldigt djupt och intensivt. När han börjar att leka med sin tungspets vid min fitta gnyr jag.

Han suger på min klitta och stoppar sedan in tungspetsen så långt han kan, Jag börjar att få det svårt att ligga still. Hade aldrig varit med om något såhär skönt, han var helt suverän på att leka med min fitta.

-Det gillar du va, när jag slickar din lilla våta tonårsfitta? va?
-MmmMm mera! Vill ha din kuk. Blir själv förvånad över att jag säger det men det är för att jag är så himla kåt, mina fittsafter rinner ner vid mitt anus.
-Du får den inte än ska leka med din fina rosa fitta först!

Han börjar nu att föra in pekfingret i min fitta och jag gnyr och stönar jätte högt nu. Jag tänker för mig själv, jag ligger här och har nästan sex med min styvpappa! Och gud vad jag gillade det, och så förbjudet det är!

Han har nu börjat att pulla mig med två fingrar och det är så himla skönt, jag verkligen älskade hur han behandlade mig. Utan för varning kör han in ett finger i mitt anus, jag ger ifrån mig ett högt stön av njutning. Ingen hade behandlat mig såhär innan, detta var det bästa som hade hänt mig.

-Så du gillar när jag fingrar dig i röven?
-Ja du gör det så bra, vill att du ska knulla min fitta!
-Lugna dig nu min lilla tonårsslyna!

Han tar nu tag i mitt hår och drar upp mig och sätter mig på soffkanten.
-Du ska allt få göra lite för mig först!
Han börjar att knäppa upp knapparna på sina jeans och låter dom falla till golvet. Och jag ser att hans bula verkligen har växt, han hade verkligen stor kuk! Och jag ville bara att han skulle tränga in i min våta lilla fitta.

-Sug nu din lilla slyna!
Jag lydde som en ivrig liten slav och försökte få in hela kuken i munnen, det gick inte för den var så stor men han älskade det ändå, han började att munknulla mig hårt nu.Han munknullade mig ännu hårdare, samtidigt som han drog i mitt hår och sa hur duktig jag var och att han gillade det. Jag fick kväljningar men försökte fortsätta och jag lyckades.
-Du gillar när jag knullar dig i munnen va?
-Garrww ….Mm… var det enda jag fick fram.

-Luta dig mot soffan nu!
Ställde mig framåt lutad mot soffan och kände hans varma kropp närma sig han slog lite med sin kuk på min rumpa.Han slår till på mig lilla flickrumpa med sina stora händer. Och han gjorde mig så kåt….Jag känner hur hans ollon leker vid min rosa springa och han börjar att pressa in ollonet men stannar där för att reta upp mig ännu mer. Jag försöker att svanka så kuken ska åka in längre.
-Stygg flicka här är det jag som bestämmer, tror jag måste straffknulla dig!
Han pressar in hela kuken i en rörelse och jag böjer bak huvudet och gnyr och stönar , vet inte riktigt var jag ska ta vägen.
– Stygg flicka säger han och slår till mig på rumpan.

Han tar nu ett stadigt grepp om mina höfter och knullar mig hårt och intensivt..Han spottar mig på anus och börjar att smeka mitt anus med sitt pekfinger. Känner att jag nära att komma i en stor orgasm och försöker hålla mig men det går inte, känner hur mina safter omslukar hans kuk. Och jag faller ihop för mina ben orkar inte hålla uppe mig.

-Jag då? ska inte jag få det lika skönt säger han?
Han lyfter upp mig i doggystyle igen och lägger sitt ollon mott min lilla anusrosett och pressar sakta in ollonet.
-Aj utbrister jag, jag har aldrig fått den i röven innan.
-Lugn jag har grejer här! Han plockar fram en påse med glidmedel som han hade under ena soffkudden. Han hade alltså planerat detta!

Han lägger en klick med glidmedel på mitt anus och börjar att smeka in det sen så för han in ett finger efter ett så att han utvidgrar mitt anus. Sen trycker han dit kuken igen och börjar att pressa in ollonet, det går bättre denna gången och jag känner hur han kommer in djupare och djupare i mig.

Han ger ifrån sig massa stön och säger hur jävla skön mitt lilla anus är. Jag hade aldrig varit med om detta innan det var så jävla skönt att bli knullad i röven. Han började nu pressa hårdare och hårdare i mitt lilla trånga anus.

-Aw Emma jag ska fylla ditt lilla anus med min varma sats.
Precis när han hade sagt det så fylldes mitt anus med hans varma sperma. Jag rycker till av njutning när jag känner hur spermas pumpas in i mig.
-Slicka rent min kuk nu slyna!
Han drar runt mig och jag ler mot honom och slickar rent hans kuk. Sen lägger han sig jämte mig och ger mig en djup och passionerad kyss.

-Emma, vill du göra detta igen?
-Behöver du ens fråga det säger jag med ett leende på läpparna!

Detta var ju bara början på kvällen hur ska natten sluta?

/amour

Kommentera

Loading...