Helena smiskades i sexgungan

Företaget i Lindesberg var egentligen stängt denna vecka för alla skulle enligt planeringen vara på semester men som vanligt så hade vi några restleveranser, och det var några maskiner som inte städats ur pga det och lite annat fix så under måndag-onsdag var det fortfarande aktivitet och jag var kvar denna vecka för att styra och ställa med det.
Men nu på torsdag förmiddag var alla andra på semester och jag hade ensam gått hela varvet runt och kollat alla fönster, dörrar, maskiner och utrustning och så hade jag sett till att släcka ner all belysning och kontrollerat så att bara ventilationen fungerade så inget rostade under de tre kommande semesterveckorna när ingen var här.

Nu såg jag fram mot en fortsatt torsdag och fredag på egen hand då jag kunde ta det lungt och städa skrivbordet och ha det ‘gött’ – med full betalning.
Detta var ta mig tusan den bästa veckan på året – jag hade tagit på mig att semesterstänga förr och jag gillade när det blev helt tyst på hela företaget.

***

När jag kom tillbaka från lunchen (en riktig långlunch på en lunchrestaurang på stan) en bit in på torsdag eftermiddag såg jag att det stod en bil parkerad utanför firman – Ekonomichefens Merca … han hade aldrig riktigt ledigt tänkte jag. Nåja, inte stör det mig hur han vill spendera sin semester.

Jag hade köpt en kopp kaffe i mugg med lock som jag drack i lugn och ro med fötterna på skrivbordet och lät maten smälta – Det var bara denna vecka när man kunde slappa med fötterna på skrivbordet. En vanlig vecka hade man fått en syrlig kommentar av nån kollega eller chef.

När kaffet var urdrucket bestämde jag mig för att gå hela varvet igen – Ingen hade nånsin blivit av med jobbet för att han dubbelkollade och jag ville då inte bli den första. Jag skulle kolla en extra gång på alla kaffekokare så att de inte satt i vägguttagen – och snegla i kylskåpen så de verkligen var tomma så inget muterade i dem under semestern.

Jag låste upp dörren mellan kontoret och verkstaden och gick in i den helt nedsläckta och helt tysta verkstaden som låg i mörker då de få fönstrena som fanns antingen satt där det fanns rastkurer eller bakom välfyllda pallställ. Det var sjukt så spökligt det blev i en verkstad när allt var avstängt. Det susade bara i ventilationen.

Jag gick alldeles för mig själv men plötsligt hördes det nånting nånstans. En smäll och nån person som lät. Jag försökte lokalisera ljudet och det var nog borta i godsmottagningen och när jag kryssat lite så såg jag att det lyste därborta. VAFAN nu…hade jag inte låst.
Jag skulle precis ropa när jag stannade upp i steget för jag fattade inte riktigt VAD jag såg. Jag stod mitt i gången mellan maskinerna och stirrade.
I godsmottagningen fanns det utrustning för att kunna lyfta och packa om material, i form av ett flertal telfrar (en lyftanordning som har ett lyftblock fäst på en skena uppe i taket).
I en av dessa var det nu upphissat en kvinna och bredvid henne stod det en man och smiskade henne.
Till slut fattade hjärnan vad jag såg och jag drog mig snabbt åt sidan ur synhåll och sedan så kryssade jag fram mellan maskiner och utrustning till jag var ett 10-tal meter från de båda.

Kvinnan kunde jag utan problem identifiera som Helena som också jobbade på firman med ekonomi och lön. Hon satt i en sk sexgunga och handlederna var tejpade fast i remmarna som sträckte sig uppåt mot kroken ovanför henne. Hon roterade runt och när hon spretande svängde förbi så kunde jag se att hon var helt naken och att hon hade en mörk välansad triangel och verkade vara rakad kring skötet.
Bredvid henne stod Ekonomichefen, Tore, och med jämna mellanrum när hon snurrade så piskade han till henne med en ‘slickepott’ som man har när man bakar. Den lämnade en rödaktig fyrkant på hennes hud och hon skrek till och det syntes att det kommit ett par tårar längs kinderna.
Tore och Helena måste ha trott att
ATTAN – detta skulle aldrig nån tro på tänkte jag och sedan insåg jag att jag måste dokumentera det. Jag fipplade upp telefonen och startade kamerafunktionen och sedan så blev jag stående och tittade på de två framför mig.
VAD var oddsen för att Tore som var nånstans mellan 50-60år gammal skulle knulla ‘sköna Helena’ som var strax över de 30 alltså bara några år äldre än mig själv. Vi killar som var i tänkbar ålder för att hänga med henne hade som stående tävling när vi snackade att nån av oss borde lyckas ragga upp henne nån gång men hittills hade alla fått nobben.
Men vi var tydligen för unga i hennes smak – det behövdes en gamm-gubbe som Tore för att få knulla henne. Knulla förresten – detta var inte att knulla – Tore nyttjade och förnedrade ju henne.
Framför mig så sänkte Tore nu ner Helena så hennes skinkor kom att nästan nudda golvet. Han knäppte upp sina byxor och lät de falla ner och så drog han ner kalsongerna till knäna. Han placerade sig framför hennes ansikte och nu kunde jag se hur hon började suga honom. Tore tittade nånstans upp i taket och slöt ögonen och Helena juckade huvudet fram och tillbaka. Jag kände hur min egna kuk växte och jag ställde ifrån mig kameran mot en maskin och lät den fortsätta filma. Jag lirkade fram min hårda kuk ur gylfen och runkade den.

Tore hade tagit tag i Helenas huvud. Han höll en hand runt hennes bakhuvud och en hand runt hennes haka och så började han knulla hennes mun. Helena försökte hålla huvudet lite vridet så att kuken inte stötte rakt ner i halsen utan följde insidan på kinden och jag såg hur kinden spändes ut varje gång Tore stötte in.
Men ibland så förde Tore med flit in kuken i en sån vinkel att den stötte ner i svalget och det utlöste naturligtvis hennes kräkmuskel och hon hostade och fräste och svalde för att undvika att kräkas. Hela Tores ansikte lyste som en sol under denna behandling.

Tore blev nöjd efter en stund och så hissade han upp henne igen och så placerade han sig mellan hennes ben.
Fram till nu hade allt de två sade till varandra handlat om att Tore gav instruktioner eller hejade på ‘sin bitch’ och Helena hade nog inte sagt nånting.
Nu hörde jag Tore säga: “Det här var härligt – om jag nu tar och knullar dig i båda de övriga hålen så klarar jag mig kanske till semestern är slut. Men det kan jag inte lova – men du har väl inget emot att komma hit och jobba extra.”
“Nej!” svarade Helena.
“Bra!!”, fortsatte han och så förstod jag att Tore stoppade in kuken i hennes fitta.

Jag satt en stund och kollade hur Tore knullade den hjälplösa Helena och jag fick för mig att djävlas lite.
Jag stoppade in min kuk i byxorna och smög iväg och letade mig åter till dörren där jag gått in. VAD skulle hända om plötsligt all belysning i hela verkstaden slogs på? Jag ställde mig framför skåpet med brytare och började mata igång dem och som en våg tändes ljuset segment för segment.

Jag rörde mig snabbt tillbaka genom verkstaden mån om att föra så lite oväsen som möjligt men plötsligt blev jag varse att nån sprang fort som fan genom en av gångarna och hur en sidodörr slets upp. Jag sprang åt det hållet och när jag sneglade ut så såg jag hur Mercan susade från parkeringen ut på vägen.
Ja – vad hade jag egentligen väntat mig? Jag hade nog inte riktigt klart för mig VAD som skulle hända när jag tände ljuset.
Jag gick till Godsmottagningen och när jag kom dit så hängde Helena och svajade fortfarande fastsatt i gungan.
FAN – Tore drog bara och lämnade henne.

Jag gick fram: “HEJ! Här hänger du”.
Jag fick en hastig blick av Helena och sedan så tittade hon rakt ner i golvet. Jag hann se att hon såg både rädd och ledsen ut.
Jag gick fram och stoppade upp hennes snurrande och gungande och vände henne så hon kom att sitta med benen spretande rakt mot mig. Mellan hennes lår syntes det en välsmörjd fitta där blygdläpparna låg åt varsitt håll och blottade en blöt fittskåra.
Precis som jag sett på håll var hon helrakad från en punkt några centimeter ovanför klitorisen och ända bak mot rumpan, en välansad mörk triangel satt ovanför. På magen vid hennes vänsta höftben satt det en 5x5cm stor tatuering av en skytt (stjärnmärket alltså).

Magen putade lite vilket antagligen berodde på att hon satt lite ihoptryckt i gungan och sedan så såg jag två välformade bröst. Helena valde ofta att ha en ordentlig urringning så vi grabbar visste allihopa att det fanns några snygga saker där bakom blusarna och jumprarna. Men nu såg jag dem i full dager och de var riktigt välformade.

Min kuk hade slaknat under jakten men nu när jag studerade henne och rent av kände hur hon doftade av kön och parfym så reste den sig på nytt.

Utan ett ord drog jag ner gylfen och tog fram kuken. Helena vände blicken mot min kuk men hon undvek ögonkontakt. Jag gick närmare och ställde mig och strök kuken över hennes fitta i blötte den i hennes könssafter och så stoppade jag in den i henne. Inte ett ljud hördes från henne och jag började knulla henne samtidigt som jag smekte och klämde hennes bröst.

Efter nån minut så tog jag tag i hennes haka och tvingade henne till att titta på mig.
“Tore drog, det sista jag såg var hans bakljus när han körde ut på gatan”
Hon sade inget utan tittade bara på mig.
“Så nu är det bara du och jag och jag har lite frågor som jag vill ha svar på”.

Under tiden som jag fortsatte knulla henne så började jag ställa frågor och hon svarade och jag förstod att detta var första (och antagligen sista) gången som Tore hissat upp henne i denna gunga. En eller ett par gånger i veckan så brukade Tore knulla henne här på jobbet, vanligtvis i arkivet där ekonomi- och personalpapper låg för dit hade bara Tore nyckel. Under mer än ett års tid hade detta pågått och från början räckte det med avsugningar men numera var det både oralt, vaginalt och analt. Tore skickade ett kodat SMS eller mail gällande extraarbete när han ville de skulle träffas.

Jag lyssnade och funderade och under hela tiden hade jag fortsatt att knulla henne. Efter att ha överkommit den värsta chocken av att bli hittad där hjälplöst hängande och allteftersom hon berättade sin historia så började Helena reagera på själva knullandet. Berättelsen kom nu att kryddas med ett och annat stön och gny – och de blev tydligare då jag hissat upp henne några centimeter till för att få bättre vinkel på min kuk mot hennes G-punkt (Jag var dessutom längre än Tore).
Till sist hade vi kommit till de sista frågorna: “Varför ställde hon upp för Tore på detta sätt? Hade han nån hållhake?”
Men dessa frågor fick jag inget ordentligt svar på. Helena blev tyst och undvek att svara.
Hmm tänkte jag – vi får väl se om inte jag kan få fram det ur henne.

Tore hade lämnat allt utan byxorna när han drog och det stod en stor sportbag en bit bort. Jag drog ut kuken och gick dit, i den låg det några sexleksaker (Dildos, analplugg och en gag-ball) och en pumpflaska med glidmedel. Storköpsflaska, tänkte jag glatt.

Jag gick tillbaka till Helena och ställde mig åter mellan hennes ben. Jag höjde upp henne lite till och så pumpade jag demonstrativt fram en klick glidmedel i min hand.
Jag kladdade till detta mitt över hennes anus och gned ute och förde in min långfinger i henne. Hon blundade och böjde/hängde huvudet bakåt. Jag lade en klick till på fingertopparna och smörjde in hennes anal ännu mer med hjälp av pek- och långfinger.

“Nu, kan du välja”, sade jag “antingen så berättar du vad din pojkvän Tore har för hållhake på dig eller så blir du knullad i röven”, och så tryckte jag ollonet mot hennes anus utan att trycka in det.
Hon svarade inget så jag pressade på mha handen och snart gled ollonet in.
“Jag vet inte hur stor kuk Tore har för den har jag aldrig sett”, jag dolde det faktum att jag faktiskt sett den för en stund sedan, “men jag kan berätta för dig att jag aldrig stött på en tjej som kunnat få in min i rumpan”.
(Det var sant – jag hade nämligen inte lyckats övertala nån att ställa upp på analsex! lol)
Jag rörde mig inte utan jag lät bara ollonet vara stilla inne i henne.
“Jag har gjort lite dumma saker”, sade hon.
“Jaha, det fattar jag …. men VAD har du gjort?”
Återigen valde hon att vara tyst och jag insåg att hon inte skulle berätta.
Därmed var förhöret slut – jag började istället knulla henne i analen och hon stönade högt, gnydde och skrek lite men hon bad mig inte sluta.
Jag körde på och lekte med hennes bröst och gungan hjälpte till med takten och efter ett par 3-4 minuter senare så laddade jag av satsen upp i hennes anal. Så djävla skönt.

Jag stod kvar en stund och kände kuken slakna inne i henne.
Helena hade lyft huvudet och hon granskade mig under tiden – ingen sade nåt utan jag hämtade andan.

Jag drog ut min halvslaka kuk och då hörde jag Helena: “Tore låter mig alltid suga den ren efteråt”
Jag tittade på henne ett ögonblick och så greppade jag kontrollen till telfern och sänkte ner henne i sughöjd. Precis innan jag höll fram min kuk mot hennes ansikte så funderade jag på om hon tänkte bita mig eller nåt sånt men det var ingen fara. Hon slickade och sög kuken en stund och när hon sa “klar” så glänste den av hennes saliv. Jag knäppte gylfen.

När hon var losskopplad ur gungan tog hon en trasa ur tras-balarna som fanns runt om verkstaden och torkade sig i rumpan och så ställde hon sig och sträckte på musklerna och stretchade helt naken framför mig.
“Vad gör vi nu?” frågade hon.
“Ja, jag föreslår att du tar på dig, packar ner gungan och de andra grejerna i bagen och så får du gå hem för stunden”
“Sen så skall jag fundera lite men jag tror nog att jag skall ringa Tore”, fortsatte jag.

Jag följde Helena ut och hon tog sin cykel och åkte hemåt, jag tog hennes mobilnummer och så sade jag att hon skulle vara beredd på att jag ville träffa henne igen.
“Vi ses!” sade hon!

Jag trillade ner i kontorsstolen och tänkte igenom VAD jag egentligen varit med om.
FASIKEN – jag hade knullat ‘sköna Helena’, men jag insåg att jag inte skulle kunna berätta det för nån. Jag ägnade den kommande timmen till att redigera filmen som jag hade i telefonen.
Den visade först allt jag hade sett ‘live’ då Tore gav Helena smisk och hade munsex, och så kunde jag se vad som hänt när ljuset tändes.
Tore hoppade till som tusan och han var på väg bort från Helena innan han ens fått på sig byxorna. Han var tvungen att hejda sig bara två meter från kameran och ordna till byxorna och om man inte sett att det var Tore innan så syntes det mer än väl då.
Därefter fortsatte filmen med att jag kom in i bild och fortsatte knulla Helena.
Jag gjorde en kortfilm där bara Tore var med och sedan ringde jag hans mobil. Tore var gift och hade uppväxta barn så det vore inte just att ringa hemtelefonen.
Ingen svarade utan jag lämnade ett meddelande på hans mobilsvar där jag bad han ringa mig omgående gällande hans ‘hobbyarbete’ i verkstaden.

Ingen ringde tillbaka

***

Jag upprepade mitt samtal på fredag morgon och ytterligare en gång innan lunch och då jag försökte låta lite hotfullare och vid 13-tiden ringde han tillbaka.
Som om inget hade hänt så meddelade han att han kunde komma in till jobbet, och jag förstod att han inte var ensam i sin ände.

En kvart senare så kom han in på kontoret och han hade bestämt sig för att vara hotfull.
För det första så hade han inte varit i verkstaden igår, och om jag på nåt sätt försökte bevisa det så skulle ingen tro på mig för han skulle neka till allt.

“Ok”, sa jag “Men innan du snackar för mycket du kan kanske kolla in detta”, och så knäppte jag igång filmen på min dator.
Efter en stund sjönk han ihop i min besöksstol.
Jag plockade fram ett papper som legat i sportbagen och sade “Och här har jag en fraktsedel med ditt namn på där man kan se att du fått 1styck sexgunga levererad. Vilket sammanträffande”

Tores röst var som förbytt när han sade. “FAN, du vinner!”
(Vinner – VAD vinner jag)
“Det stämmer”, fortsatte han, “jag var här igår för att knulla skiten ur Helena men du kom på oss. Vad vill du att jag skall göra för att du håller detta hemligt? Jag kan ställa upp på en hel del för att min fru skall hållas ovetande”.

“Först vill jag veta vad din hållhake på Helena är?”

Tore berättade att han för lite mer än ett år sedan hade kommit på att Helena försnillade pengar genom att styra en extra månadslön till sig själv när någon slutade på firman. I samband med slutlönen som alltid gjordes månaden efter så skickade hon grundlönebeloppet till sitt konto.
Han hade konfronterat henne och det slutade med att han kunde knulla henne när han önskade.

“Aha, men nu rollerna ombytta!”, sade jag, “Jag vill ha bevisen du har gentemot Helena överlämnade till mig!”
“Därefter så är det slut med att du nyttjar Helena – det tar jag över from nu”.
“OK”, sade Tore.
“Sen så har jag ju en intressant film med dig och det blir ju inte bättre i företagets ögon att du undanhållit bevis från ledningen och nyttjat dem för egen del, eller hur?”
Nä, det stämmer nog”, sade han.

“Så, du får nu i uppgift av mig att ta med dig bagen hem – gungan behåller jag – och så när vi ses om 4a veckor efter semestern så vill jag ha en film där du har använt båda dildosarna, analpluggen och gag-ballen på din fru!”
“VA”, sade Tore, “det går hon aldrig med på”
“Vem vet, vem vet”, sade jag, “Du verkar kunna övertala folk”

Tore körde hem en sväng och återkom med en plastmapp och vi gick igenom bevisen gentemot Helena.
Sedan fick han ringa henne och meddela kort och koncist att hädanefter var det jag som hade bevisen i min ägo och att Tore inte skulle be henne om extraarbete.
Därefter skickade jag hem Tore och kunde konstatera att klockan var över 15:00.
Dags att göra helg och starta semestern.
Jag gick en sväng genom kontoret och drog ut alla onödiga kontakter och sedan så gick jag ut och såg till att dörren låste sig.

Jag lutade mig mot bilen och slog Helenas mobilnummer och hon svarade nästan innan första signalen ringt klart.
“Hej”, sade jag, “Jag tar semester nu och jag skulle vilja ha lite fredagsmys ikväll”.
“Okej!, svarade Helena med ett fnitter, “Kan jag då föreslå att du kommer hem till mig så bjuder jag på grillat, kall öl och mig själv som efterrätt”.
“Låter som en perfekt start på semestern”, sade jag nöjt.

Untitled-1

Kommentera

Loading...