Hotell med överraskningar

Ett underbart fint hotell. En innergård med hotellrummen byggda som en hästsko runt om innergården, bara tre våningar högt. Det var ingen stor gård, så visst, rummen rakt över gården låg nära. Min första tanke när vi klev ut på balkongen var att det kanske inte var så lyckat med det korta avståndet till grannarna, om vi nu vill vara ostörda… men den tanken avbröts snabbt av en rysning av välbehag…
Jag rös i den ljumma vinden som smekte mina bara hud där vi stod. Nu var vi här, naturligtvis hade vi klivit ut på balkongen det första vi gjorde.. Jag blundade och tog ett djupt andetag, hav… jag kunde känna doft av hav och mycket riktigt, havet bredde ut sig till vänster om balkongen. Sorlet från stranden hördes på avstånd.
-”Va skönt vi kommer att ha det här sa du”, med munnen mot min nacke. Du tryckte dig mot mig och jag tog tag i räcket. Först höll du om mig mjukt, men jag kände ganska snart att du ville mer än hålla om mig. Du var hård nu och jag kände hur det ilade till i mig av lust. Sen gick allt så snabbt. Innan jag visst ordet av hade du smekt min kjol upp till midjan och nu smekte du mig, först försiktigt sedan hårdare, du förde in fingrarna in i mig och sa lågt ”-Du är så fuktigt… vill du ha mer?” jag hörde på ditt tonfall att du var kåt, jag kände det också. Jag kunde bara nicka till svar, och det var allt som behövdes – du var redan på väg in i mig, jag kände hur ditt ollon var fuktigt och det tog bara någon sekund för dig att glida in i mig. Du höll mina trosor åt sidan, jag kramade räcket hårt när du bestämt trängde in i mig och stannade kvar där – långt in i mig. Jag flämtade till och klarnade plötsligt till. -”Herregud” viskade jag ”någon kan se oss.” Jag stelnade till men du höll kvar mig och var fortfarande djupt inne i mig när du viskade ”Jag vet, och jag tror bestämt att vi har publik…”
Jag lyfte blicken och såg rakt in i två par leende och uppmuntrande ögon. I balkongdörren mitt emot stod ett par som jag inte sett där tidigare. Han stod bakom henne, med händerna sakta och lätt smekandes över hela hennes kropp. Han i bar överkropp och hon endast i en tunn genomskinlig tunika, hon var naken under.

Varför vet jag inte, för vanligtvis hade jag blivit blyg, men jag blev så kåt av att se dem titta på oss, och se dem njuta av det. Hans händer som smekte henne och dina som smekte mig, du började röra dig och stötte nu in i mig i en fast rytm. Du höll hårt men ömt om mina höfter och jag kände att jag blev fuktigare och fuktigare. Nu var jag så våt att det var svårt att vara tyst… ljudet när din kuk stötte in i mig blev högre och högre… trots att du stod bakom mig njöt jag av att, för mitt inre, se din blick när du njuter. Jag vände huvudet och kysste dig. Din kåta blick sa allt, du njöt av det här lika mycket som jag.
Jag vände blicken mot våra hotellgrannar mittemot och i samma stund vände sig tjejen bestämt om och satte sig på huk. Han stod fortfarande i balkongdörren när hon drog ner hans byxor och i en van handrörelse smekte hon hans kuk med båda händerna. Mjukt och lugnt, medan hon emellanåt retsamt slickade och blåste på honom. Så med ens tog hon honom i hans fulla längd i munnen, djupt och girigt. Hon ökade snart rytmen och jag märkte på dig att du stannade av för några sekunder. Det var som om vi kom av oss, men jag fann mig snart när jag mötte grannens blick. Han njöt så och den kåta blicken gjorde mig också så vansinnigt kåt så jag svankade rejält för att känna dig komma in längst in i mig. Då ”vaknade” du till med en flämtning. Det märktes att det nu kom över dig hur häftigt du tyckte att det var att se henne suga av honom samtidigt som du tog mig ståendes bakifrån..
Med grötig röst sa du ”Shit va häftigt, hon suger som om det vore sista gången i livet” och du hade rätt… hon sög honom som om det aldrig skulle ges en chans igen och han njöt och höll sig stadigt i dörrposten. Hans och min blick möttes och jag kunde känna hur han knullade mig i tanken. Du såg nog det också för nu tog du tag i mig och stötte hårt in i mig, och igen, och igen. Nu kunde jag inte vara tyst längre, jag kved till. ”Schhh…” Sa du samtidigt som du fuktade ditt finger med tungan och förde fingrarna till min bultande klitoris. Nu var jag så kåt å jag skrek till när du började smeka mig. Med cirkelrörelser smekte du mig runt klitoris, och du stötte samtidigt hårdare och hårdare in i mig. Nu såg jag att han mitt emot var nära… han skulle komma snart… Jag tog krampaktigt tag i räcket…-” jag kommer snart” kved jag. –”nej vänta!” sa du, ”vänta på honom mitt emot. Kom samtidigt!”. Allt svindlade – dina ord gjorde mig som förbytt och allt jag kunde göra var spänna ögonen i honom mitt emot… nu knullade vi varandra med blicken, du stötte in mig och smekte mig och tjejen mitt emot sög sin kille som jag aldrig sett någon suga. Hon tog hela hans kuk långt ner i svaljet, runkade, slickade, snabbt och långsamt – hon visste hur hon skulle ge honom njutning.

Nu såg jag att han rörde på läpparna, han formade ord, jag flämtade till. Hans läppröreler sa; ”Kom…Kom” Han sa det sakta och i samma ögonblick kände jag hur allt snurrade, från djupet av mig kom orgasmen…du smekte mig, häll mig nära och stötte in i mig snabbare och snabbare. –”Jag kommer nu viskade jag” och jag såg att han mitt emot såg vad jag sa och samtidigt släppte alla spärrar och nu kom han – han höll sig hårt i dörrposten och kastade huvudet bakåt… jag kände min orgasm komma vällande in genom mig och i samma stund inser jag att du kommer att komma. Mina ögon ser paret mitt emot, och jag känner hur du kommer – sprutar mig full långt och djupt in i mig, samtidigt som allt svartnar och exploderar samtidigt. Orgasmen fick mig att skrika till, jag kunde inte hjälpa det…
Vi vacklade bakåt in i lägenheten och föll handlöst på sängen som stod innanför dörren.

Det tog en liten stund innan vi kvicknade till. –”oj, vad hände?” skrattade jag till. Jag tog stöd med armbågarna, reste mig upp lite och tittade upp och över gården.
Killen hade sjunkit ner på huk och tjejen vände sig just mot oss. Hela hennes ena kind var kladdig av hans sats, och han tog hennes ansikte mellan sina händer och kysste henne länge och innerligt. Jag tittade på dig, jag såg på din blick att det här var precis så du ville börja din semester. ”Så häftigt… ” sa du bara… ”-Mmm…” svarade jag.
Vi låg tysta så medan vi såg hur de reste på sig och vände sig om för att gå in lägenheten. Tjejen vände sig om innan de stänge om sig, jag såg hur din och hennes blick möttes och hon vinkade lite lätt. Jag tittade på dig och det var inte utan att jag njöt när jag såg att du rodnade lite, och jag förstod vad du tänkte på. Du skulle vilja att hon sög dig så som hon just sugit av killen mitt emot, och till min förvåning kände jag likadant. Allt jag kunde tänka på var att jag skulle njuta så av det jag med. Jag ville se henne suga av dig…

Det var på väg till hissen den första morgonen, du sa;
”- Du, va härligt det var på balkongen igår”. Jag vände mig mot dig, bara tanken på gårdagens underbara påsättning på balkongen, och även tanken på våra grannar, fick mig kåt.
Jag undrade just hur det skulle vara om vi mötte de, våra grannar, så här dagen efter. Ärligt talat så ville jag faktiskt springa på dem. Jag ville möte dem, särskilt henne – tanken på din och hennes blickar som ni utbytte när de lämnade sin balkong. En blick som fick dig generad, och som lämnade dig med en tanke och en längtan. Säkert är det normala att jag skulle ha drabbats av ett sting av en obehagskänsla – men inte nu. Jag längtade efter att se mer av henne jag med… jag var tvungen att fråga dig; ”-Du älskling..” vi gick in i hissen…
”-Mmm…?” sa du.”-Jag måste fråga dig…”
jag tittade lite under lugg, jag gillade det här – du kände dig inte helt säker på vad som skulle komma….” Vill du ha henne?”
Du skulle ha kunnat spela dum och sagt ”Vem?”, men som tur var spelade du inte det spelet, du svarade bara ”-Ja.”
Jag log och nickade bara. ”-Alltså sa du”, nu vill du förklara det jag redan visste, ”jag vill inte ha henne så… alltså..hrmm…jag har tänk på hur hon sög honom, jag kan inte riktigt släppa den tanken.”
Hissen stannade, vi var nere i lobbyn, vi styrde stegen mot poolen. ”-Vill du fortfarande ta ett dopp innan frukosten?” frågade jag. Du svarade ja, och vi la handdukarna på en tom solstol, det var tomt vid poolen, vi var ensamma.

”- Ok puss – vi ses sen”. Vi hörde deras röster samtidigt, vi vände oss båda mot entrén. Där stod de. ”-Hej då snygging, håll dig i skinnet nu – jag är snart hemma”. Han blinkade och daskade henne kärleksfullt i rumpan, drog henne till sig och kysste henne. Vi stod stilla och stirrade, de kysstes, sedan såg de oss. De log, ”-Hej” sa de i munnen på varandra. Vi svarade, men det var inte så pinsamt, tvärtom – vi kände något i luften, det här var en härlig spänning som vilade mellan oss… -”Ska ni bada?” frågade hon, vi nickade och svarade att ett dopp innan frukost hade vi tänkt oss. ”-Härligt, jag med” sa hon. ”-Tyvärr inte jag då”, sa han, ”måste jobba, det är en sån vecka här, men nästa vecka blir utan jobb, bara poolen och havet med andra ord. Oj, jag måste dra, ha en härlig dag”. Han pussade henne snabbt på kinden, och nickade mot oss. Inbillade jag mig eller gav han mig en blick som sa, ”Ta hand om henne nu, jag kommer sen”? Något spjuveraktigt var där, och hans blick dröjde kvar vid mig några extra sekunder…

Vi var snart i poolen. Några simtag, vi sa inte mycket, bytte några blickar. Du simmade upp bakom mig, smekte mig utmed sidorna, på brösten. Jag kände att du var hård. Gud så kåt du gjorde mig, bara tanken på att du skulle kunna vara inne i mig gjorde mig vansinnigt sugen.
Så plötsligt sa hon ”-Ja han jobbar hela dagen idag, lite trist, men man vänjer sig. Någon reklamfilm som behöver hans handpåläggning, vet inte riktigt vad och varför, men jag följer med, och när vi väl ses så har vi ju det så härligt och skönt tillsammans.” Nu sprack hennes ansikte upp i ett stort, menande leende, det smittade, vi log också. ”Va snygg hon är.” tänkte jag…
Vi stod i poolen alla tre, hon mitt emot oss, du bakom mig. Du fortsatte att smeka mig och nu tog du mig på mina bröst. Min bröstvårtor styvnade… jag rös nu. ”-Ni är så sexiga” sa hon, jag log lite generat, hejade dina händer. ”Nej! Fortsätt!” sa hon, ”smek henne!”, nu såg hon dig rakt i ögonen. Du smekte, jag kände hur du växte, nu var du riktigt hård. Under min bikiniöverdel var mina bröstvårtor nu så styva att det nästa gjorde ont. Du smekte mig på ryggen och plötsligt hade du knutit upp min bikiniöverdel. Nu var mina bröst nakna, du smekte dem, nöp mig i bröstvårtorna, hela tiden såg hon på dina händer, på mina bröst. ”-Åhh jag blir så kåt av att se på er…” sa hon, nu var hennes röst grumlig. Hon var så kåt, jag såg det. Hennes bröstkorg hävde sig, och nu kunde jag se att hon hade börjat smeka sig.
”-Jag vill se när du kommer in i henne”. Sa hon och såg dig rakt i ögonen. Du flämtade till, jag trodde inte mina öron. Jag måste drömma. Hur är det möjligt att en kvinna vi aldrig tidigare mött säger detta till oss i en pool vid halv åtta på morgonen, och det känns som den mest självklara saken i världen. Jag blev så kåt av hennes ord, och tanken på det hon just sa gjorde att jag kved till. ”-Ja!” sa jag ”Kom in i mig!” jag svankade och jag kände dig mellan mina lår. Då tog tag i mig, och lirkade lite och det tog sedan inte många sekunder till du var inne i mig. Jag såg på henne att hon såg på våra ansikten att du var inne, hon smekte nu sig själv, jag såg hur hon njöt.
Plötsligt slog det mig, det här var så underbart, jag ville ha mer, men inte här och nu. Jag drog mig bort från dig, och nu var du inte i mig längre. ”jag vill ha mer ” sa jag bara. Nu såg ni förvånade ut. ”känn på honom” sa jag till henne. ”känn, smek honom. Jag vill det.” Hon tog ett steg fram emot dig, stod alldeles nära… vi trodde båda att hon skulle ta din kuk i sina händer, men inte… Hon nafsade dig i örat, sa bara, ”-Jag vill att ni kommer upp till mig. Jag vill se er njuta och få er att njuta. Det känns som om vi kan ha en skön förmiddag tillsammans”. Allt gick så fort, vi tittade på varandra, det tog oss bara en kort blick för oss att reda ut att ”ja det här vill vi båda två!”. Vi kände båda två att detta var ett äventyr, vi var mitt uppe i något som det bara var att åka med i.

Vi klev in i deras rum, genast såg jag vår balkong på andra sidan och insåg hur alldeles nyss det var, i alla fall bara kvällen innan, som du satte på mig bakifrån hårt och skönt mot räcket. Och här hade de stått på denna sidan…
Tanken gjorde mig så kåt.

Sitt här sa hon, och klappade på sängen bredvid sig. Det var dig hon pratade med. Jag stod fortfarande upp när du satte dig på sängkanten.
Hon reste sig upp, gick fram till mig, viskade: ”Är det OK?” Jag var tvungen att fråga vad, för nu var det allvar..”Vad?”. Hon log och svarade, viskandes i mitt öra. ”Jag älskar att suga kuk, jag vill ha honom i min mun, får jag? Jag skulle njuta så av att du ser på.”

Gud jag trodde jag skulle sprängas av kåthet, bara tanken på att hon skulle suga av dig gjorde mig så vansinnigt kåt och jag kände hur hela mitt sköte bultade, min klitoris var så svullen nu. Jag skulle kunna komma av minsta beröring nu.

Du visste inte vad hon sagt, jag såg det. Hade du vetat hade du inte kunnat hålla dig. Jag log inombords, det här skulle bli då häftigt att se…
Nu vände hon sig om satte sig på knä vid sängkanten, och du anade nu. Du log och stönande kastade du huvudet bakåt. ”herregud, hehe”… du skrattade till och tittade frågande på mig, jag nickade och log. Jag ville se det här nu.

Hon smekte av dig dina badshorts. Jag och hon flämtade till när ditt stånd, sprängfyllt och ådrigt stod rakt upp och bara väntade på beröring.
Jag stod upp, lutade mig mot väggen, nu smekte hon dig…du såg på mig. Jag smekte min bara mage, såg dig i ögonen. Jag visste att du hade drömt om det här, jag också, men att det skulle hända trodde vi kanske inte… Jag fortsatte att smeka min mage, nu slickade hon dig på magen, i ljumskarna. Du var naken, halvlåg, stötte dig på dina händer. Nu såg du på henne, hon såg på dig när hon tog dig i munnen. Du blundade, jag flämtade till, nu såg du på mig… Jag var så kåt så jag skulle kunna komma utan beröring… jag såg dig i ögonen, nu sög hon dig, djupa långa drag. Hela din kuk var i hennes mun, du stönade, såg på mig, jag såg på dig, jag tog mina fingrar i min mun. Jag sög på dem som om jag sög av dig, fuktade fingrarna ordentligt, såg på dig, släppte inte din blick när jag förde fingrarna mellan mina ben. Nu smekte jag mig själv, jag rörde mig i samma takt som hon sög dig. Gud va sexig hon var, jag såg att du tyckte samma sak, du såg på henne ibland, tog hennes hår, bestämde hennes takt med dina händer flätade i hennes hår. Hon njöt, stönade med dig i munnen. Ljudet av hur hon sög av dig och njöt, samtidigt som jag såg på, såg hur du njöt, var nästan för mycket att ta – jag skulle komma när som helst. Mina fingrar smekte min klitoris i snabba cirklar, nu sög hon snabbare, djupare, jag såg att du hade nära nu. Dina ögon släppte inte min blick, jag visste att du skulle komma samtidigt som mig, om jag bara höll ut några sekunder. Nu smekte hon dig, runkade hårt och sög, slickade, du stönade. ”Hon såg dig i ögonen, ”-Kom”, jag vill att du kommer, jag vill ha din sats på mig, din kuk är så skön, kom, kom!” Det var det sista jag hörde henne säga innan du kom, du sprutade henne full i munnen och det rann utmed hennes hals och på kinden. Att se henne ta dig så var droppen, jag skulle komma nu. Jag smekte mig snabbt nu och hade fingrarna ömsom långt inne i mig ömsom runt klitoris. Jag kom så häftigt att jag hade svårt att hålla mig upprätt, jag svajade till och satte mig på huk.

Nu såg jag på er, hon torkade sig med baksidan på handen, log och sa:”-Skönt?” Vi skrattade och log. Skönt, var fel ord. Detta var bland det härligaste jag hade varit med om, och jag såg att du var beredd att hålla med.

Jag hann bara tänka tanken att vi nu hade passerat en magisk och underbar gräns när jag hörde dig säga till henne ”Nu är det din tur, vi har kommit två gånger utan att se dig få orgasm en enda gång. Inte rättvisst”. Du tog bestämt i henne och vräkte henne lekfullt på rygg i sängen och drog snabbt av henne trosorna. Hon säg överraskad ut nu…
Jag satt kvar på golvet fortfarande utmattad av min orgasm och av all intryck. Du förvånade mig, och jag blev så kåt av din beslutsamhet. Du tänkte ge henne det hon hade gett dig nyss… och jag tänkte se på.
Det här skulle jag inte missa – din tunga och hennes njutning…

Hennes förvånade blick förbyttes snart till en vädjande kåt sådan. Jag satt fortfarande utmattad på golvet, men kvicknade till när jag insåg vad jag var på väg att vara med om.
Du var helt fokuserad nu, tänkte inte på att jag satt på golvet snett bakom dig. Du såg hungrigt på henne och började smeka hennes kropp. Giriga smekningar varvat med ömma, sensuella, förväntansfulla… Hennes fitta var renrakad så när som på en liten, liten sträng. Jag ser hur du flämtar till när hon särar på benen, tar spjärn och flyttar upp en bit på sängen så du ska komma åt henne bättre. Herregud så fuktig hon är, hennes fitta blänker. Jag kan för mitt inre föreställa mig vad hon snart ska uppleva.
Jag vet hur din tunga känns, och det är helt fantastiskt. Som du slickar mig och får mig att komma har ingen någonsin gjort.

Nu stannar något upp i rummet, det är som om ni tog sats… Jag sträcker på mig, jag vill se allt. Det är som om ni håller andan, hon vet vad som väntar, hon ser på dig mellan sina ben, du ser på hennes fitta, smeker insidan på hennes lår, blåser på hennes blygdläppar och insidan på låren, försiktigt, hon väntar nu, hennes bröst häver sig upp och ner i djupa kåta andetag. Du vet vad du gör, du håller henne på halster och njuter av det.
Jag känner hur hela mitt underliv bultar, jag är sprängkåt, och utan att jag tänker på det smeker jag mig lätt med ena handen. Jag inser plötsligt att den andra handen smeker mitt ena bröst och min bröstvårta är nu stenhårt. Jag fuktar mitt finger, smeker mitt bröst med cirkelrörelser, och ser på dig och henne.

Du börjar slicka hennes fitta med långa, bestämda lapande rörelser. Hon stönar högt, herregud så skönt just det där är – jag vet ju. Nu smeker jag min fitta, klitoris är stenhård och måste smeka mjukt runt om, fuktar min fitta med att stoppa in mitt finger djupt in i mig för att sedan fortsätta smeka min bultande fitta. Nu slickar du henne med stora långa drag, snabbare och snabbare, plötsligt stannar du upp, du tar tag i henne, borrar ditt ansikte och din tunga djupt in i henne, hon skriker till och stöter hårt sitt sköte mot ditt ansikte. Nu slickar du hennes klitoris i runda snabba cirklar, du varvar med att slicka insidan av hennes blygdläppar. Jag flämtar till, jag vet ju hur skönt du gör det där.

Jag ser på henne, hon blundar och stönar högt, hennes händer smeker ivrigt hennes bröst och hon juckar rytmiskt mot din mun och din underbara tunga. Nu suger du henne, slickar och suger och jag smeker mig hårdare nu. Det här är så häftigt att se dig slicka henne, hon kommer att komma när som helst. Jag hör henne stöna och hon skriker till lite lätt och då inser jag, nu har du fört in ett finger i henne. Snart har du ett till, och ett till finger i henne. Du pullar henne på insidan av hennes blygdben. Tre fingrar masserar hennes g-punkt och du slickar och suger girigt. Hon svarar med att jucka hårt mot dig, och nu kastar hon sig av och an, du är tvungen att hålla fast henne för att kunna fortsätta. Nu är hon så nära och jag med, jag känner det. Då ser jag hur du för in ett finger där bak. Orgasmen är på väg, mitt hjärta slår, ljudet av pulsen som susar i mina öron blandas av hennes stön och det klatchande ljudet av hur du knullar henne med dina fingrar i hennes båda hål, och med din mun. Nu är ett helt finger inne i henne där bak och jag hör hur hon skriker till av njutning. Hon stönar osammanhängande ”ta mig”, ”hårdare”, ”knulla mig” det är för mycket för mig, jag kan inte hålla tillbaka.

Nu kommer jag, vågen väller över och igenom mig och i mitt blurriga synfält ser jag hur hon går upp i brygga och vi kommer samtidigt. Du slutar inte fortsätter att suga, slicka och pulla henne tills hon helt enkelt tar spjärn och lösgör sig från dig.
Jag är helt slut och ser på dig när du vänder dig mot mig och ditt ansikte är alldeles blött av hennes fittsafter. Så sexig du är, och jag måste säga att hon är läcker där hon ligger. Vilken bild! Hon är alldeles utslagen med halvt särade ben, händerna över sina bröst, leendes och med fuktiga lår. Du halvligger på sidan på sängen bredvid henne, med huvudet lutat i handen. Du ser på mig med ömma lyckliga blickar, suckar och ler och jag ser att du njuter.
Rummet luktar sex, kåthet och fitta och jag är så lycklig att ha en man som du, som kan få en kvinna att njuta på det sättet. Vilken semester det här kommer att bli, många dagar, kvällar och nätter med våra nyfunna vänner. Plötsligt slår tanken mig, var det så här hennes kille ville att vi skulle ta hand om henne? Jag minns hans menande blick mot mig vid poolen och ja, så klart var det här han menade.
Jag kommer på mig själv med att se fram emot att vi ska träffa honom igen, kanske redan ikväll?…

Vi gick så småningom tillbaka till vårt rum. Väl där tog vi oss en välbehövd siesta. Vi sov med balkongdörren öppen och hörde eftermiddagens stök nedanför på gatan och det avmattande sorlet från stranden. Baren nere vid poolen började få mer liv när vi väl bestämde oss att gå upp och göra iordning oss.

Vi hade inte pratat så mycket om det som hade hänt, vi behövde inte det. Vi visste vad det här betydde för oss båda. Vi var på ett äventyr och båda var stora nog att dra i nödbromsen om det inte skulle kännas bra. Vi hade hittills bara hittat gaspedalen, och nu var det bara att åka med.

Jag såg på dig och smekte dig över magen, mmm du är så underbart len och bara din nakna hud gör mig kåt.
-”Jag ska duscha, häng med!” Du följde med mig villigt, vi gick in i badrummet, och satte på duschen. Jag hade bara mina små bikinitrosor på mig, med en van rörelse tog jag tag i snöret vid höften, drog lätt med ett knyck och så var jag naken, bikinitrosorna låg nu på golvet vid mina fötter. Jag tog i ett svep av dig dina badbyxor. Underbara du, med din kropp, med bara din blick kan du få mig kåt. Bara att se på din kuk, hård med sitt blanka ollon. Jag vill ha dig i min mun, suga och se dig njuta. Jag älskar att ha dig och hela din kuk i min mun, suga, slicka, runka dig retsamt suga på din pung. Du är redan nu styv, och du har ett ordentligt stånd, men jag vet hur det känns när du växer av min beröring när jag har dig i munnen.

Duschen står på för fullt, hela badrummet fylls av ånga, jag ser inte oss i spegeln när jag vrider på huvudet för att njuta av spegelbilden av oss båda. Istället sätter jag mig på huk, vänder min blick upp mot dig och tar dig i min mun. Jag ser på dig, jag älskar att ha ögonkontakt med dig när jag suger dig.

Du stönar djupt och högt. Nu växer du i min mun, det är så härligt. Jag tar om dig med båda händerna och runkar dig med långsamma, bestämda rörelse, vrider och suger samtidigt. Låter tungan leka runt ditt ollon, ner över hela kuken mot roten, tar dig i din fulla längd djupt in ner i mitt svalj. Gud som jag njuter av det här. Jag ser på dig, dina ögon säger allt. Så ställer jag mig upp.
-”Jag vill att du tar mig nu.” Säger jag med ett fast grep om din kuk, jag runkar dig när jag viskar i ditt öra –”Knulla mig som om de såg på. Ta mig hårt!” Du stelnade till och spände ögonen i mig. Hade jag sagt något fel? Jag blev för en sekund orolig, men nu såg jag – din blick var fylld av kåthet, och du hade inga tankar på att inte ta mig. Nu skulle jag få kuk och jag visste att du skulle fantisera om att vi hade publik.

Du vände mig om resolut, böjde mig fram mot tvättstället. En handen på min axel för att böja ner mig, och den andra på min höft för att ha ett ordentligt tag. Spegeln var igenimmad – jag svepte med handen över spegeln för att avlägsna imman. Jag ville se det här. Ditt fasta grepp om mina höfter utan omsvep stötte du din kuk in i mig djupt och hårt.
Jag stönade högt och du höll ännu hårdare om mina höfter. Nu juckade du hårt, jag svarade med att jucka mot, och stötte hårt mot tvättstället när du tog mig och mitt stönande ökade i takt med dina rörelser. Du knullar mig hårdare och snabbare.
Med din händer smeker du nu hårt mina bröst. Du älskar mina bröst, de fyller din hand och lite till, de ligger tunga i ditt fasta grepp. Nu tar du tag i mina höfter, brösten skakar i takt med dina juck och du kom längre och längre in för varje stöt. Jag stönar högt nu och jag ville att grannarna skulle höra.

Du såg så där underbart sammanbiten ut, med bestämda rörelse tog du mig, hårdare och hårdare. Jag tog ett fast tag om handfatet, nu tog du mig så hårt så det var nästan svårt för mig att stå upp på benen. Spegeln immade igen och jag tog bort imman, ville se dig.
Nu var du nära – jag hörde att du skulle komma snart, jag ökade på tempot och manade på dig; -”Kom! Kom! Knulla mig! Ta mig hårt!” Nu knullade mig snabbare och snabbare och så kom du – djupt in i mig stötte du mig och släppte lös din ljumna sats långt in i mig. Jag stönade högt, och du kastade huvudet bakåt. Med pumpande rörelse tömde du dig i mig och din sats rann utmed mina lår.

Vi stötte oss båda mot handfatet och hämtade andan. Du höll om mig bakifrån, vi var anfådda och flämtade djupt efter andan. ”-Åh du är så sexig, jag älskar våra snabbisar” sa du. ”-Jag med!” svarade jag och log.

En dusch senare stod vi och bytte om. Vi resonerade om hur kvällen skulle bli, vart skulle vi gå, vad skulle vi ha på oss. Det blev de säkra korten, du i jeans och en t-shirt och jag i en klänning. Vi hade inte solat ännu, vår första dag hade ju spenderats inomhus, men vi hade fin färg hemifrån. Min klänning visade en bar rygg och ganska mycket av benen. Jag vet att du gillar det.
För mig var det bästa för stunden att känna dig i mig. Fortfarande en stark förnimmelse av din kuk i mig, och framförallt din sats inne i mig som då och då gjorde sig påmind. Du rann ibland ut ur mig mitt i ett steg, men jag njöt av det. Tänkte ibland att kanske, kanske ser någon att det rinner en liten stril utmed benet, knappt synlig för ögat som en minne…din sats, din sperma…

Vi gick ner till baren, en drick först sen skulle vi bestämma oss för vart vi ska äta.

Vi satte oss beställde in varsin drink. Jag såg att de som var i baren såg på oss, syns det så väl att vi njuter av varandra? ”- Du är så snygg…” säger du till mig. ”Det är fler än jag som tycker du är sexig här, och jag älskar det.” sa du med ett nöjt leende.
Vi satt på varsin barstol mitt emot varandra, dina ben nuddar mina och jag särar på benen för att du ska kunna komma närmare mig. Jag ser på din blick att du vill ha mig,, vi får helt enkelt inte nog av varandra. Det är snarare så att ju mer sex vi har desto mer vill vi ha.

Du sken upp, ”-Vi får sällskap.” Jag lyfte blicken, och där var de – våra grannar. Jag fick fjärilar i magen, det hisnade, någonting med dessa två personer har väckt något efterlängtat inom mig. ”Så snygga de är.” tänkte jag. De kommer emot oss hand i hand, styr stegen med en härlig självklarhet rakt emot oss, deras leenden är varma och säger att de är glada att se oss.
”-Hej” säger hon och kramar om dig, sedan mig. ”Tack för senast.” ”Mmmm det samma ” svarade du. ”-Hej”, nu hälsade vi på honom. Ni tog manligt i hand, och jag fick en skön kram. Han höll en hand runt hennes midja, och stannade kvar med en hand på min svank. Jag satt på barstolen, och hans hand kändes så skön där den hamnade. Med små lätta rörelser kände jag hur han smekte min rygg och ner över mina skinkor. Du såg det och verkade inte misstycka det minsta. ”-Hur har din dag varit då?” Frågade jag honom. ”Jo jättebra, tills jag fick höra vilken underbar förmiddag jag missade här hemma.” Han log brett och mötte en menande blick från henne. ”-Men jag har planer på att ta igen det.”
Med de orden tog han ett fastare grepp om min ena skinka och klämde flirtande. Det ilade till i magen, vad händer? Hur kan jag känna mig så avslappnad i deras sällskap – vad är det med vår kvartett som känns så rätt, lekfull och avspänd? Det var svårt att sätta fingret på det, men helt klart var att dessa människor en härlig krydda i vår så annars välsmakande och heta gryta.

”-Ska ni med och äta?” frågade hon. Vi svarade att vi gärna gjorde det. De hade ett förslag, de var hemma på den här orten, han jobbade ofta här, så de visste vilka minor de skulle parera bland turistfällorna. –” Vi vet en underbar restaurang nere på stranden lite längre bort. Vi tar den!” Sagt och gjort, vi betalade våra drinkar och reste oss för att gå mot restaurangen.

Vi gick utmed stranden, det skymde nu, snart skulle det vara alldeles svart. De gick före oss, med armarna om varandra. Jag kände din hand på min ena skinka, du viskade och nickade menande mot de övergivna solstolarna. ”-Jag vill knulla dig här. Ta dig och slicka dig, jag vill att du rider mig. Gud så mycket jag vill göra med dig!” Du nickade mot de som gick framför oss och fortsatte ”Jag vill att han tar dig, jag vill se dig bli knullad av honom”. Jag vände min blick mot dig, och tanken hissnade. Jag hade aldrig gjort något sådant, men vi ha ofta fantiserat om det. Aldrig tidigare har ett tillfälle dykt upp, förrän nu på denna semester. Vi stannade till, jag drog dig intill mig och kände att din kuk var hård och nu var du så kåt. Jag med, bara tanken på det du nyss sa var hissnande.
Vi fortsatte gå, båda två log och vi längtade tills vår längtan skulle infrias.

Middagen förlöpte och det var underbart trevligt. Restaurangen låg helt perfekt på stranden, små bord utströdda, facklor nedstuckna i stranden, soffor för de som bara ville hänga och ta några drinkar, skön musik i bakgrunden. Maten var fantastiskt god, vinet likaså och det var smått berusade som jag och hon reste oss för att gå på toa innan vi lämnade restaurangen för en nattpromenad hemåt.

Vi kom in på toaletten, det var fräscht, men det var en ganska flott restaurang så det var kanske inte så konstigt. Vi speglade oss snabbt och rättade till det som skulle rättas till. Så möttes våra blickar i spegeln. ”-Du är vacker.” Sa hon till mig. ”-Tack!” Sa jag, ”du med.” svarade jag uppriktigt. Vi log mot varandras spegelbild. Hon vände sig mot mig och smekte mig långsamt på kinden. Hon såg mig djupt i ögonen och så helt plötsligt kände jag det, en spänning i luften som det gick att sköra i med kniv. Ögonblicket var så erotiskt laddat, henens andetag och mina, blickarna, jag hade aldrig någonsin upplevt det med en kvinna, aldrig. Så kysste hon mig, innerligt och djupt och jag tappade andan. Känslan i magen gick inte att beskriva, det kändes så nytt och spännande. Hon kysste mig så underbart skönt, och hennes tunga smakade sött och underbart gott. Kyssarna blev hungrigare och hungrigare. Nu glömde jag tid och rum. Detta var så härligt, jag kände att jag blev kåt. Min fitta var blöt och jag kände att hon nu skulle kunna få mig att gå med på vad som helst. Hon tog kommandot, vände mig mot väggen. Med ryggen mot det svala kaklet tog jag emot hennes smekningar, hon kysste mig hungrigt… så tog hon handen in under min kjol. Drog undan trosorna, och tryckte bestämt in ett finger i mig, sedan två. Så stod vi nu helt stilla, hon stod tryckt tätt mot mig, jag kände hennes andetag mot mitt ansikte och hennes fingrar i mig. Så började hon röra på fingrarna. Djupt inne i mig pullade hon mig sakta och sa samtidigt utan att vika med blicken, ”-Vi ska vara ensamma en kväll du och jag, jag vill ha dig och jag vet att du aldrig har varit med en kvinna. Sånt märker man. Jag ska få dig att komma som ingen annan har gjort tidigare.” Så drog hon ut sina fingara och tog plötsligt ett steg bakåt och lämnade mig mot kaklet. Jag andades häftigt nu. Jag var sprängkåt och det hon nyss sagt fick mig att vilja slita ner henne på golvet och få henne att göra allt det hon just sagt till mig. Hon tittade under lugg på mig, stoppade fingarrna som just varit i mig i sin mun. Hon sög fingrarna långsamt och sexigt, som när hon sög kuk. Hon smakade på min fittsaft och sa: ”Gott, mmm du smakar så gott.”

Nästa sekund stod vi utanför toaletten igen och jag var minst sagt överrumplad. Detta var så oväntat och inte allra minst mina känslor var nästan för mycket. Kunde en kvinna göra mig så här kåt?! Jag blev lycklig, för det var så häftig och nytt.

Vi fnittrade när vi satte oss vid bordet, bytte några menande blickar och gav oss in i den pågående diskussionen som du och han hade om allt och inget. Snart hade vi betalat notan, han bjöd på denna underbara brakmiddag och snart promenerade vi hemåt igen. Förvånande nog tog vi en annan väg. Jag såg hur besviken du var. Du hade längtat efter solstolarna. Jag viskade: ”- En annan gång älskling, veckan har bara börjat.” ”Lova!” sa du och jag nickade till svar, ”-Jag lovar” svarade jag. Ett löfte är ett löfte, det visste vi båda, och gick vidare mot hotellet i våra grannars sällskap. Jag visste också att jag inte behövde en strand och inga solstolar. Jag skulle bli knullad och jag längtade så efter att du skulle se på när jag blev det…

Det var under tystnad vi klev in på hotellet. Det var ett allvar som sänkt sig över oss, laddat med erotik. Vi visste att vi styrde stegen mot något som skulle förändra allt, men som också var efterlängtat. Jag hade fantiserat om mannen framför mig under tystnad på vägen hem, och nu var jag så kåt och fuktig att du, eller han för den delen, skulle kunna komma in i mig utan att behöva fukta mig med smekningar och förspel. Hela middagen och promenaden var ett enda långt förspel till det som komma skulle…

I lobbyn stannade vi en kort stund, det var ingen som tog initiativet tills du sa –” Ni kan väl hänga med upp till oss? Vi kan alltid ta en GT på balkongen, men jag måste erkänna att jag hoppas på mer än så!” jag blev förvånad över hur ärlig och rättfram du var, det gillar jag – att du säger vad du vill, även i sådana här situationer.

-”Gå ni!” sa hon, ”jag kommer över sen. Måste fixa en grej först.” Jag tittade förvånat på henne. Vad nu?! Men hon log bara åt mig och blinkade med ena ögat. Hon lutade sig fram emot mig och tog min arm, hon viskade i mitt öra –”Ta för dig, jag ser att du har längtat. Jag med, men jag vill titta på avstånd, jag finns på vår balkong, men jag kommer sen. Promise!” Jag rodnade lite, Gud – nu var det verkligen allvar.
-”Jag följer gärna med er sa han.” ”Bra!” sa du. ”Du kommer sen då?” sa du och såg uppfordrande på henne. ”-Absolut”, sa hon. ”Jag vill vara med er…”

Vi kom in på vårt rum. Du drog för draperierna, ”-Nej!” sa jag häftigt, låt de vara fråndragna.” Du fattade på en gång, så klart skulle hon hålla koll på oss från andra sidan gården. Du ville också att hon skulle se på…
”-Jag blandar varsin drink.” sa du och gick till vårt pentry. Hotellrummet var stort, en liten lägenhet egentligen med ett köksbord, en soffa med en tv, ett sovrum med en säng och ett badrum. Balkongen sträckte sig utmed både vardagrumsdelen och sovrummet, det fanns två utgångar till balkongen, en från vardera rum…

Jag tittade på honom och släppte inte blicken. Bakom min rygg hörde jag dig klirra med isen, blanda varsin drink. Du tog god tid på dig. Under tiden åt jag och han varandra med ögonen. Jag ville ha honom nu, alla eventuella tveksamheter var sedan länge borta, nu återstod endast en stark åtrå, mitt bultande sköte och en längtan efter att ge dig det du längtade efter. Du ville se på när jag blev knullad av honom och jag skulle ge dig det – min åtrå var lika stor efter dig. Att få ta emot din kuk i mig efter det att han tagit mig, att bli knullad av dig hårt och vansinnigt – det är vad jag vill. Inget annat. Leken med honom var vårt förspel och jag längtade så.

Jag tog ett steg fram mot honom, min hand mot hans skrev och jag kände nu hans enorma stånd i min hand. Jag var nära till att bara slita av honom kläderna och kasta mig över honom. Men det skulle inte hända nu, men snart.

Han och du måste ha pratat om det här, för era blickar hade ingen osäkerhet, inget sökande efter godkännande. Ni var säkra på det här och det smittade av sig till mig. Jag öppnade hans gylf sakta, sakta och drog fram hans kuk. Jag flämtade till, det var så länge sedan jag höll i en annan kuk än din, och det var en spännande och eggande känsla.
Jag gick ner på knä, och tog honom i min mun. Han hade en läcker kuk, grov och med härliga ådror. Han var så hård och hans kuk var redo för att ta mig. Hans pungkulor var tunga och fyllda, där fanns en sats som låg och väntade på att spruta ner mig, tyngden sa allt.

Nu sög jag häftigt och tog honom djup ner i mitt svalj. Jag hade nästan glömt bort att du stod bakom när isen i glasen klirrade till. Jag avslutade det jag höll på med och reste mig.
Vi tog alla tre varsitt glas och skålade. ”-För en härlig semester!” sa du, ”För en härlig semester!” svarade vi i kör.

-”Jag vill se på när du knullar henne”. ”-Så bra” sa han ”för jag ska knulla henne, jag lovar. Men ska du inte vara med?” frågade han med ett finurligt leende. ”-Jo jag är med, men nu ska jag se på, först i alla fall. Tänk inte på att jag är här”, sa du och det sista sa du till mig. Nu ville du att jag skulle släppa allt och bara njuta. Jag hade inga andra planer heller. Jag längtade efter att ha hans kuk i mig men ärligt talat kunde jag knappt bärga mig tills jag blev tagen av er båda två.

Du stod lutad mot diskbänken och med ett snabbt lyft hade han plötsligt placerat mig på köksbordet. Nu var han bestämd i sina rörelser, vi kysste varandra hungrigt och hans kyssar gjorde mig så kåt. Allt han gjorde, hans smekningar, hur han tog i mig gjorde mig alldeles galen av åtrå. Nu kysste han mina bröst, mina bröstvårtor blev styva, stenhårda. Han nafsade, jag gnydde till. Jag tog hans ansikte i mina händer, kysste honom djupt och såg sedan på honom, ”-Slicka mig!” sa jag ”jag vill ha din tunga, knulla mig med din mun”. Hans ansikte sprack upp i ett underbart leende, ”-Så gärna.”

Nu låg jag på bordet, lyfte på huvudet så jag skulle se honom, jag stötte mig på mina armbågar. Jag älskar att se när jag blir slickad. Det är så underbart upphetsande, och nu kände jag att jag var inte bara fuktig, jag var våt. Han skulle få mig att komma med så små medel nu.

Med ens mindes jag henne, jag vred på huvudet och där stod hon på balkongen i dunklet mitt emot. Jag såg att hon hade en morgonrock på sig och den var öppen. Hon smekte sig där hon stod. Jag vred huvudet åt andra hållet, mot pentryt, och där stod du. Du hade din underbara kuk i handen och runkade dig med långsamma drag. Du måste njuta nu tänkte jag.

Jag väcktes genast ur mina tankar på din njutning av en sval tunga. Jag stönade högt, herregud som jag älskade detta. Nu blev jag slickad av en annan man än du, och visst var det annorlunda, men skönt. Hans tunga slickade mig med långa drag – han tittade upp på mig, våra blickar möttes, och jag såg i hans ögon hur kåt han var. Nu tog hans tunga en annan rytm, de långsamma dragen ökade snabbt och nu slickade han mig snabbt, cirklande rörelser runt klitoris, han blundade, sög tag i klitoris, gnuggade hela sitt ansikte i mitt sköte och nu skrek jag ut min njutning. Det här är vad jag skulle kunna dö för, det enda i livet som jag aldrig skulle vilja vara utan – så kändes det i stundens hetta i alla fall.
”-Knulla mig med din tunga” kved jag, jag juckade och rörde höfterna mot hans mun och tunga, ”Knulla mig! ” stönade jag – högre denna gång. Nu tog han om mina höfter, höll fast mig med händerna på min mage, och stoppade in sin tunga djupt in i mig. Han vickade på tungan inne i mig, alternerade med att suga hårt, slicka i cirklar och knulla mig med tungan. Nu stoppade han in två fingrar, han slutade slicka och tittade på mig, hämtade andan lite, han masserade mitt bakre hål med tummen. Han slickade med ett långt drag mitt anus och min fitta, han spottade lite lätt på fingrarna och smörjde in sin tumme. Nu förde han in hela sin tumme där bak, samtidigt två eller var det tre fingrar in i min fitta. Nu stötte han in i mig och mina båda hål hårt och samtidigt slickade han mig . Jag kände hur orgasmen var när nu. Allt snurrade, han var så skön med sina händer och tunga, jag vände mig mot dig och du runkade dig snabbare nu. Jag tittade på dig, ”-vill du komma på mig? Jag vill ta dig i munnen! –” Inte än – senare” log du. Din röst var alldeles grötig av kåthet.

Nu höll jag inte emot, jag skulle komma och jag skrek ut min orgasm. Hela min kropp skälvde och han fortsatte att knulla mig med fingrar och tunga genom hela orgasmen.
Jag ålade och stönade och tjöt ut min njutning. Orgasmen var lång och han fortsatte och fortsatte att knulla mig. ”-Fortsätt skrek jag, sluta inte” han fortsatte och jag kände det – en andra orgasm var på väg. ”-Herregud, jag kommer igen, han tittade på mig sög tag i min fitta med ett hårt tag,, gnuggade och knullade mig med handen och nu – Jag exploderade och nu skrek jag, Ahhhhh, det var så underbart, hela världen välte och snurrade. Det var länge sedan jag kom på det här sättet…

Jag flämtade, låg på rygg på bordet, och såg först på dig, sedan på honom. På balkongen mitt emot satt hon nu på golvet och smekte sig i vad som såg ut som en efterdyning av en orgasm. Jag vände mig mot dig. Du suckade och skakade lyckligt på huvudet, ”-herregud, vilken tjej du är. Vilken orgasm älskling!” ”-Mmmm, kom hit” svarade jag. Du gick lydigt mot mig, och ditt stånd svajade nu framför mitt ansikte. Jag tog tag i din kuk och slukade den med munnen. Jag runkade och sög, men du lirkade dig snabbt ur mitt grepp. ”-Nej, nej skrattade du till”. Jag vill hålla på mig älskling, jag ska snart komma och då vill jag komma i din mun, hela satsen”. Jag nickade bara till svar…

Nu drog han ner mig från bordet och omfamnade mig. ”-Wow, du är underbar” suckade han. ”-Underbar” sa han igen och vände sig mot dig. ”Vilken tjej!”
Nu föste han mig mot soffan, jag längtade efter hans kuk och hoppades att han nu skulle ta mig, hårt och härligt,

Med blicken mot sin flickvän på balkongen mitt emot ställde han sig vid soffan. Han tog tag i mig, föste mig mot soffan och vände på mig. Åh han ville ta mig bakifrån, och jag längtade så! Det skulle vara andra gången detta dygn som jag skulle bli tagen bakifrån, och nu var det nära.

Jag tog ett fast tag i ryggstödet på soffan, satte upp ena foten på soffdynan och svankade. Jag hörde hur du och han stönade till i kör. Du älskade den här ställningen och han verkade också göra det… ”-Smek dig!” sa han bestämt till mig. Jag vred på huvudet och såg på honom, jag svankade ännu mer nu och jag tog några fingrar i min mun. Sedan förde jag fingrarna till min blanka och kåta fitta. Jag smekte min klitoris i mjuka cirklande rörelser, såg på honom, stack in ett finger in i mitt våta sköte och han såg på mig. Jag hade vid det här laget helt glömt av er två, dig och henne… Nu ville jag bara ha honom, hans kuk i mig.

Han klädde av sig… mig hade han ju för länge sedan smekt av kläderna. Hans stånd var så underbart präktigt och lockande. Jag blundade och stönade ”-Ta mig! Ta mig nu!” Han klev fram mot mig, tog tag i mina höfter med en hand, med den andra handen styrde han sitt blanka, kåta ollon in i min fitta och mot njutningen.

Med en liten rörelse var han en liten bit inne i mig, ”Åh, vad trång du är” sa han förvånat, jag visste det, trots orgasmen och att han knullat mig med handen var jag trång, jag är det av naturen. Jag svankade och stötte mot honom. Han juckade nu och så var han inne i mig med sin fulla längd! ”Ahhhhh!” jag stönade högt, ”Knulla mig!” kved jag igen, för andra gången ”Stöt din kuk i mig!”, nu hörde jag dig flämta vid sidan om mig, jag vred på huvudet och där stod du med din praktfulla kuk i handen och runkade snabbt… nu skulle du komma snart om du inte saktade av på tempot.

Jag juckade hårt mot hans kuk, hans välfyllda pung daskade hårt mot min fitta och ljudet var underbart, helt underbart. ”Jaaaa” stönade jag. ”Hårdare!” Han knullade mig nu, hårt och bestämt. Klatschandet var så upphetsande och nu skulle jag komma snart igen, han smekte mig nu med fingret och stötte samtidigt djupt in i mig. ”Ahhh..Ahhhh” Han stönade i takt med hur han juckade och hela hans längd slukades av min fitta.

Snabbare och snabbare knullade vi, nu stönade vi så högt och våra kroppar var svettiga. Hans svett droppade från hans panna ner på min rygg och nu förde han in sin tumme i mitt rövhål, ”Argh” jag skulle komma igen, jag skrek ut min vällande orgasm och nu knullade han mig så hårt i fittan med sin kuk och även med hela tummen där bak. Nu skulle han komma, det behövde han inte tala om. Jag kände hur han stötte in i mig, frustade och nu… han kom, och som han kom! I pulserande och pumpande spasmer kom han, hela hans sats sköt han in i mig, djupt in och jag svankade och tog emot. Min orgasm välde över mig fortfarande och den mattades av först när jan slutade pumpa… Vi stannade upp helt utmattade och föll ihop i en hög på soffan.

Jag såg på dig nu, du var underbar där du stod med kuken i din hand, ditt stånd sa allt om vad du tänkte just nu. Mitt sköte bultade i efterdyningarna av orgasmerna, och jag såg trånande mot dig. Allt jag fick ur mig var” jag vill ha din kuk i min mun”, du log och sa bara ”mmmm”, då knackade det på dörren.
Du gick motvilligt och öppnade, gömde dig bakom dörren som du öppnade lätt på glänt.

Där stod hon. Du klev fram och visade ditt praktstånd, och hon sa, ”Det verkar som om vi måste avsluta något här…” du flämtade till och svarade ”ja det verkar så, vill du hjälpa till”. Hon skrattade och sa, ja du ska få hjälpa mig också. Hon klev in i lägenheten och såg på oss. ”-Skönt?” frågade hon sin kille och mig. Vi log bara till svar.
”Mmmm” sa hon och vände sig mot dig, ”ska vi också börja på köksbordet?….”

Det fanns ingen tvekan hos henne när hon ledde dig mot köksbordet. Hon tog tag i dig med handen bakom din nacke och kysste dig. Kysste dig djupt långsamt och sensuellt, du besvarade kyssen och samtidigt vred hon på huvudet lite, bara lite men lagom mycket för att kunna se oss i ögonen – mig och hennes man.

Gud så sexiga ni var, det lilla uns av osäkerhet du hade vid första kyssen var som bortblåst. Nu besvarade du henne girigt och du tryckte dig mot henne. Nu stod hon mot bordsskivan, med dig mot sig. Ditt hårda stånd talade sitt tydliga språk, du vill knulla henne och hon skulle ta emot dig. Med en hand smekte hon dig, tog din underbara kuk i sin hand och drog med lätta mjuka drag.

Hon släppte taget om dig och förde handen mot sin mun, långsamt, långsamt sög hon på sina fingrar, vätte hela handen med sitt saliv, släppte dig inte med blicken samtidigt som hon förde handen mot ditt härliga stånd och runkade dig igen.

Du flämtade till nu. Ahhh… Så plötsligt vände du tempot, det långsamma ömsinta var nu förbytt till något ivrigare. Din smekningar var nu starka, kåta och du hade ingen annan plan än att stöta in dig i din fulla längd in i henne, djupt och långt in i henne.
Du snurrade runt henne, hon var helt med på noterna. Så märkligt tyst det var ändå. Bara våra andetag – alla fyra var nu i rummet och det var inte bara ni två som vid det här laget var sprängkåta. Flämtningarna hördes, och det luktade sex och kåthet i rummet.

Jag och han hade nu hämtat oss från vår härliga påsättning i soffan – och jag låg på sidan med honom bakom mig. Jag kände hur hans stånd växte. Herregud han var redo igen, och jag ville ha mer. Att veta att jag snart ska sig dig knulla henne var så makalöst upphetsande. Han började smeka mig, kom närmare och viskade i mitt öra ”Visst är de underbara att se? Han smekte mina bröst långsamt och mjukt, lekte med fjäderlätta rörelser över mina bröstvårtor, viskade ”Jag längtar efter att se henne ta hans kuk.”
Jag flämtade ”Jaa” till svar och svankade upphetsad mot hans härliga stånd. Han tryckte sig mot mig, och jag kände hans smekningar fortsätta ner mot min fuktiga, bultande och nyknullade fitta..

Nu svankade hon, satte upp ena knät på bordsskivan och du tog ett stadigt tag om hennes höfter. Hon kastade håret åt sidan, och vände sig om, djupt svankande med sitt fuktiga sköte redo och väntande mot dig. Hon var nu vänd så gott hon kunde mot dig, mötte din blick och väste med en underbart kåt stämma. ”Knulla mig! Ta mig hårt, jag vill ha din kuk i mig – nu!”
Du behövde inte höra mer, du hade redan byxorna nere vid fotknölarna, ditt underbara
ådriga stånd sa allt du endast kunde stöna fram. Nu hade du bara ögon för henne, din tanke fanns bara där – och det gjorde mig ingenting. Jag visste att du var min, bara min så mycket som man nu kan vara någons, och jag njöt så av att ”låna” ut dig. Att se dig njuta och veta att du trots det sköna sex och den underbara njutning hon skulle ge dig bara skulle få dig att vilja ha mig mer. Ahhh det här var oslagbart. Du njöt av att se mig med honom, och nu var han redo igen.
Jag kände hans hand smeka min klitoris, han fuktade fingrarna genom att doppa fingrarna i min fittsaft i min öppning, och förde fingrarna till klitoris. Gud som han smekte mig, jag svarade med att jucka mot honom – snart skulle jag ta emot honom igen. Jag kände hans ollon, han lät sin kuk glida fram och tillbaka mellan mina blygdläppar. Fittsaften fuktade hela mitt bultande sköte och jag var så redo nu.

Jag såg på dig hela tiden. Du tog tag i hennes höfter, hon var så läcker – precis som du älskar när kvinnor ser ut, det visste jag. Du förde henne bestämt mot ditt sköna stånd- jag visste vad som väntade henne nu, jag kan när som helst, var som helst, förnimma hur det känns att ha dig i mig, och nu var inget undantag. Nu hade han halva inne i mig. Ahh jag flämtade högt tog tag i hans nacke där han låg bakom mig. Jag svankade och väntade… på dig.
Nu stötte du dig in i henne! I en enda djup stöt förde du dig in i henne med en beslutsamhet som gjorde mig vansinnig av kåthet. I samma sekund som du stötte dig in i henne tog han tag i mig och med en lika beslutsam stön nådde han botten i min vagina. Ahhh…! Ett unisont stön från oss alla fyra hördes i rummet. Det här var det härligaste jag någonsin varit med om. Det var som att bli knullad av dig och samtidigt se dig knulla någon annan.

Nu var det som om du kom på att vi fanns i rummet. Hon med… Ni vände er samtidigt mot oss med kåta leende och sedan var ni för er själva igen. Hon greppade tag i bordsskivan, pressade magen mot bordsskivan, fortfarande med ena benet uppe på bordet tog hon emot dig och stötte med höga stön emot dig och svarade ditt underbara knullande med motjuck som fick det att klatcha och jag hörde din pung mot henne. Nu knullade du henne så hårt och hon älskade det. ”Ahhh!….Oohh ja!!”, nu skrek hon nästan, och du höll hårt i hennes höfter. Stötte dig in i henne om och om igen, nu blundade du, lutade dig i en båge bakåt och du var som galen nu. Som du tog henne har du aldrig tagit mig, och det väckte en sån längtan efter att du skulle ta mig så nu när du väckt det som krävdes i dig.
Nu tog hon ner benet, stod på tå, höll fortfarande i bordet – hon låg platt mot bordet, och dina stötar fick henne att stöna och det var omöjligt för henne att hälla sig still på bordet.

Nu lugnade du dig lite, du var genomsvettig, och ditt frenetiska knullande saktade av. Nu var du mjuk, drog dig ut och in i henne med långsamma drag. Du smekte henne med mjuka, sensuella drag utmed hennes rygg, lutade dig fram och kysste henne mellan skuldrorna. Under tiden du knullat henne hade jag fått min beskärda del. Han hade hela tiden tagit mig underbart beslutsamt bakifrån där vi låg på soffan. Han höll om mig bakifrån med ett stadigt grepp om mina bröst och upp över axlarna. Jag var egentligen inte med honom bara, du var i mig – när du tog henne knullade du även mig, och han var min njutning så som hon var din för stunden.

Nu vände hon sig om, emellanåt möttes hennes och mina blickar och det var något hos henne som gjorde mig så vansinnigt kåt. Jag förstod att du ville ha henne, jag hade aldrig tidigare känt så för en kvinna, men jag ville ha henne… och jag visste att det var möjligt. Bollen var hos mig…

Smidigt och lätt satt hon plötsligt på bordet. Hon särade på benen och med dig mellan benen smekte hon av dig t-shirten, åh din underbara kropp som jag älskar så var täckt av svett. Hon hasade fram mot dig på bordet, la sig ner, svankade så hon nästan låg i brygga, hennes hår bredde ut sig över ansiktet och bordsskivan, Hon vände sig mot oss, mötte min blick, hennes mun var halvöppen och hennes ögon halvt slutna. Hon var så kåt och vi njöt av att se på henne.

Nu kände jag att hans kåthet kom in i en ny fas, han blev mer beslutsam och nu knullade han mig snabbare. Han njöt så av hennes kåta blick mot honom och mig, och han var inte ensam. Du stod med ditt stånd och vilade det mot hennes fuktiga blygdläppar, du smekte henne med din kuk och nu fuktade hon stönande sina fingrar och förde dem mot sina sprängfyllda blygdläppar. Med ena handen smekte hon sitt ena bröst och med den andra smekte hon sin fuktiga klitoris och hon var nu så nära orgasm, det syntes så väl. Hon smekte sig med snabbare rörelser, juckade mot dig men utan att du gled in i henne och hela tiden såg hon ömsom på honom och ömsom på mig.
Nu ville du in i henne, men plötsligt satte hon handen för – du fick inte komma in. Jag såg din förvåning, lekfullt försökte du fösa undan hennes hand men det gick inte. Nu såg hon rakt på dig och sa; ”jag kommer snart men ska vänta på dig. Jag vill se er tillsammans, jag vill se er tre – jag kommer när du kommer i henne”.

Jag trodde inte mina öron, och att döma av det stön som slapp ur honom var det knappt han trodde sina öron heller. Du tvekade inte en sekund, lutade dig fram kysste henne på munnen djupt och innerligt, sedan ner mot hennes bröst och mot hennes mage för att sedan avsluta med att kyssa hennes ljumskar, just i höjd med höftbenet, där lekte du med din tunga. Hon stönade högt nu och så lämnade du henne så.

Med tre steg var du borta hos oss. Jag fick kuk nu och han stötte in i mig där vi låg på sidan. Jag såg på dig och viskade; ”Kom! Kom till mig, jag vill ta dig i munnen”. Du gick ner på knä. Nu var ditt stånd framför mig och jag tog ett fast tag om din härliga ådriga kuk, och tog dig resolut och djupt i munnen. Du var långt ner i mitt svalg, och samtidigt tog jag emot hans kuk längst in i mig. Jag svankade och vårat svett fick våra kroppar att halka mot varandra. Han hade sin mun mot mitt öra och stönade när han stötte in i mig, för varje stöt stötte han fram ett ord, väsande och sexigt sa han: ”Ta…Hans…Kuk…Djupt…Ner… i ..Halsen…!” ”Aargghh du gör mig så kåt!” väste han till slut och jag sög nu dig djupt och girigt. Jag blev knullad i munnen och fittan och det var något helt nytt för mig. Jag hade fantiserat om det här, det var bättre än jag någonsin anat. Din njutning, att ha dig i min mun, och så hon och han. Han i mig pumpande och hon på bordet – allt detta gjorde mig helt vild.

Nu vred hon sig av och an, hon smekte sig, kastade huvudet åt sidan och såg på oss med en blick som sa allt. Nu var hon nära och du med. Jag tog tag i dig med båda händerna, smekte din pung, sög, slickade. Nu smekte han mig och jag lyfte på ena benet något så att han skulle komma åt. Hans härliga kuk pumpade in och ut ur mig och hela tiden smekte han mig med cirklande rörelser. Jag hade nära nu, jag skulle komma när som helst. Jag hörde henne gny på bordet och nu flämtade hon” Kom…! Kom…!” jag såg upp mot dig, mötte din blick när jag sög dig och du njöt. Du tog tag i mitt huvud och föste lätt mig fram och tillbaka. Han stötte in och ut i mig och jag riste i hela kroppen och hade svårt att kontrollera mig nu. Du såg på mig att jag var på gång och så sa du: ”Älskling, jag kommer nu! Jag kommer nu… AHHhhhh! Du stötte djupt in i mig jag kände hur din sats var på väg, din pung drog ihop sig och nu knullade han mig snabbare och snabbare. Han skulle också komma, det här var som en dröm. I ett unisont underbart cresendo och med ett högljutt stön kom vi alla samtidigt. Du pulserade inne i min mun, jag kved och stönade med dig i munnen och jag svalde dig om och om igen. Nu rann du utmed min haka och ner på mina bröst, jag kunde inte ta emot allt, samtidigt sprutade han nu så djupt och långt in i mig.

Det här var underbart, med henne på min näthinna kom jag i en orgasm som jag aldrig tidigare upplevt och jag såg henne smeka sig upp i brygga då hon skrek ut sin orgasm medan vår stilla ebbade ut så fortsatte hennes en stund som kändes som minuter. Hennes kåta stön var så makalöst upphetsande och jag kunde inte fatta att jag fick uppleva det här med dig. Du föll ihop framför mig på golvet och han gled sakta ur mig samtidigt som hans smekningar avtog. Våra blickar möttes och innan vi slumrade till log du saligt och formade läpparna till ett ”Tack!!”

Addintimlagret336280One Response to Hotell med överraskningar

  1. lia skriver:

    Har du skrivit flera noveller?
    Den härnäst så bra!!!

     

Kommentera

Loading...