Hyresvärden kräver sex

Varning. Vi har fått in en sexnovell till sexbiblioteket.nu som vi först funderade på om vi skulle publicera eller inte. Det handlar om en tjej som söker bostad i Stockholm och hennes erfarenhet av detta och hur det går. Hon ska i höst flytta in hos en hyresvärd med speciella villkor på Östermalm. Det är ett aktuellt ämne, trovärdigt och lite beklämmande. Men samtidigt lite upphetsande.  Vi väljer att publicera då det trots allt är en sexnovellsajt. Vi har dock bytt ut namn och gatuadress, i övrigt är allt autentiskt.

Hösten kommer inte bli som jag hade tänkt den…inte på alla plan.

Så här började det. Jag heter Anna och kommer från en liten by i Blekinge och fick undersommaren det glädjande beskedet att jag blivit antagen till Läkarutbildningen vid Karolinska Institutet i Stockholm med start nu i höst 2017. Vi i hela familjen gladde oss i att jag kommit in. Som den första i familjen att studera vidare såg jag nu fram emot en spännande höst och förhoppningsvis starten på mitt nya liv som 20åring i Stockholm. Jag har dock fått uppleva baksidan av Stockholms bostadsmarknad och lär blir varse hur det ser ut under hösten då jag ingått ett avtal med lite speciella förutsättningar.

Min far suckade dock och nämnde att nu kommer nästa prövning, nämligen att försöka hitta ett boende storstan. Hans bror bodde sedan många år där och det hade gått bra för honom men min far hörde emellanåt hur svårt det var för många att bo där och att man fick hoppa mellan andrahandsboenden eftersom det var så svårt att få förstahandskontrankt. Att köpa en lägenhet var det inte tal om.

Jag fick sätta mig vid datorn och börja söka. Det fanns mängder av sajter men ingen verkar ha något att erbjuda till hösten som faller inom min budget. Jag började därför titta lite på blocket.se för att se om jag hade bättre tur där. Först kikade jag lite på hur andra gjorde som lagt ut annonser om boende sökes. Upp kom en lång lista med sökanden. Det som först förvånade mig var att det var många personliga bilder på de som sökte bostad. Många tjejer i sexiga positioner, snygga bilder, par och en del killar. Ska man behöva snygga upp sig och fläka ut sig på nätet för att möjligen få komma på en visning tänkte jag stilla. Konstigt att blocket inte sätter upp regler för den här karusellen tänkte jag vidare. “Ung skötsam tjej” var det många som hade som rubrik. Hm det stämmer in på mig tänkte jag och började författa en annons. När den var färdig sminkade jag mig och satte på mig en snygg bikini och bad min syster fota mig på verandan. Tänkte att det blir fint med ett sommarmotiv från Blekinge. Så, där var den, annonsen på blocket. “20-årig läkarstundent från Blekinge söker bostad”. Jag hade angett att jag hade referenser, det var väl en halvlögn om man inte räknar sin egen familj som referens men alla andra sa ju det så då gjorde jag det med. När det var upplagt stängde jag Macbooken och stack iväg med Evelina till stan. Vi skulle äta glass och kolla på killar och planera hösten eftersom vi hade tänkt gå på alla kända klubbar i Stockholm i höst. Evelina drömde om att träffa en stockholmsadvokat och gifta sig rikt. Hon hade varit så fräck att hon hade mejlat några snygga killar på några advokatbyråer som hon nämnde (Vinge, Hammarskiöld, Lindskog&Malmström mfl). Jag hade aldrig hört dessa namn men log inombords och tänkte ja lycka till med det du barnsköterskan. Dom där killarna vill inte ha lanttjejer utan utbildning. Evelina var på ett strålande humör.

-Du kan aldrig tro vad jag ska göra, sa Evelina.

-Berätta, sa jag.

-Jag ska till Stockholm i juli och träffa den här killen, sa hon och bläddrade fram en kille på Tinder.

-Vem är det, frågade jag.

-Han heter Lars och är advokat på Lindahl.

-Jaha vad spännande, men ska du resa ända dit du känner honom ju inte.

-Äsch, jag tänkte att jag följer med dig när du ska titta på lägenhet och om han inte faller mig i smaken så sover jag med dig på hotellet. Och faller han mig i smaken så…

Vi skrattade båda. Evelina var den mer sexuellt inriktade. Jag var inte heller ointresserad men Evelina hade inga spärrar. Evelina gjorde allt killarna gillade och hon verkade gilla det också. Hon berättade en gång att hon hade sugit av tre killar stående på knä en gång i Karlskrona och en efter en hade dom sprutat henne i ansikte och sedan hade hon bett en av dem fota henne med de tre kukarna över ansiktet med all sperma. Jag tappade hakan när hon visade mig fotot den gången. Evelina var på en helt annan nivå när det gäller sex. Jag tror faktiskt hon är sexmissbrukare.

-Ja men vad roligt. Jag har planerat att åka upp den 14 juli om jag nu får några visningar till dess. Du får gärna följa med då, det vore roligt.

Vi bestämde att vi skulle resa upp med tåg under förutsättning att jag hade fått några inplanerade visningar. Eftersom det bara var drygt en och en halv vecka kvar till den 14 juli var det väl att begära mycket men man vet ju aldrig.

Dagen efter kollade jag mejlen då min telefon höll på med nya IOS uppdateringen mest hela dagen kändes det som. Glädjande nog hade jag fått hela 12 svar. Skitbra tänkte jag. Jag satte mig med morgonkaffet och en surdegsmacka och började gå igenom svaren. Den första var från en man som hette Gunnar. Han bodde i Bromma i en stor villa där han hyrde ut ett rum. Han ville ha 4000 i månaden, det lät ju bra. Ju längre jag läste började jag dock ana ugglor i mossen. Hans fru hade lämnat honom och han kände sig ensam och därför vore det bra att ha en hyresgäst att ha kul med. Vaddå kul tänkte jag. Så mycket mer stod det inte så jag tog och ringde upp honom för att se vad det hela handlade om. Gunnar lät inte lika trevlig som i mejlet i telefonen. Han sa frankt att han ville ha en yngre tjej som hyrde och att han haft en som var bra förra året. Jag frågade varför hon var bra och han svarade att hon betalade alltid hyran i tid och så sög hon av honom varje gång hon betalade hyran, det tyckte han var ett bra upplägg fast nu skulle han börja med halvmånadsbetalningar för att få fler avsugingar skrockade han. Jag sa nej tack och la på.

Vad fan är det här tänkte jag efter att ha gått igenom hälften av mejlen. Alla verkar ju vilja att jag ska utföra någon form av sexuella tjänster eller insinuerar det i alla fall.  Något missmodig fortsatte jag med resten av mejlen. Det blev inte bättre. Det fanns endast en som verkade någorlunda vettig, han, Erik, hade skickat med en bild på sig själv också som om det nu hade någon betydelse. Ja i detta fall kanske, alla som hade skickat svar ville hyra ut rum i lägenhet eller hus där de själva bodde, ja så även denne Erik. Han var en man på 46 år, såg vältränad ut, hade en t-shirt med Stockholms Marathon 2017 tryckt över bröstet. Han bodde på Östermalm och hade en 4 rummare där han upplät två rum till studenter. Han hade ett kvar, det andra var bokat av en tjej som också skulle plugga i stockholm i höst, ni kan ju bli vänner hade han skrivit. Han hade många resdagar i jobbet men när han var hemma så var han hemma en vecka i streck och jobbade vid datorn och tränade.

Jag slängde iväg ett mejl och frågade om det var möjligt att titta på lägenheten den 14 juli. Han svarade snabbt att det gick bra då han hade lite semester då. Han sa att det går bra att provbo en natt också om jag inte hade boende ordnat och han ville vara snäll då jag hade lång resväg. Jag frågade om min kompis skulle kunna sova där med eventuellt eller i alla fall ha sin väska där. Han svarade igen lika snabbt att hon kunde sova där med om inte fick något “hugg” på krogen med en smiley. Så var det bestämt, jag skulle titta på en lägenhet på Östermalm om en och halv vecka, och sedan skulle jag snart börja mitt nya liv i Stockholm. La ut en glad smiley på insta, #leverlivet

Dagen för avresa mot Stockholm var här. Jag mötte Evelina på tågperrongen, det var varmt. Hon kom i ett par korta jeansshorts som visade en del av skinkorna. Du är knäpp sa jag och garvade. Kiss my ass sa hon och vickade på baken. Tåget skumpade iväg. Vi hade några byten. Vi spenderade tiden med lite kort spel och vid varje stopp satt Evelina och swipade på Tinder. Jag hade inte Tinder. Jag hade haft kille länge men det hade tagit slut och jag behövde tid för mig själv. När vi kom fram till Stockholm sa Evelina att vi tar en bulle till Östermalm så slipper vi krångla med väskorna i tunnelbanana. Väl framme på Birger Jarlsgatan  nr (vi väljer att inte ange exakt var detta utspelar sig) hoppade vi ur taxin och ringde på. Hallå vem är det hördes från dörrtelefonen. Det är Anna och Evelina sa vi i kör. Välkomna hörde vi och ett surr från dörrporten ljöd och ett klick vilket innebar att det bara var att stövla in. Erik bodde högst upp visade det sig. Lägenhetsdörren öppnades av en snygg väldbyggd leende man. Evelina spratt till och sa “oj”, lite väl högt och lite väl tydligt förstod han att hon gillade vad hon såg.

-Hej tjejer, kom in, jag heter Erik, sa han och sträckte fram handen.

-Ja det här är min lägenhet. Ni kan hänga av er här i hallen så tar vi en tur i lägenheten. Det var tidigare två lägenheter men jag slog i hop dom, så därför har jag också två balkonger. Ni som eventuellt hyr kan använda en, jag tar den andra, den med utsikt mot Strandvägen sa han med en blinkning. Turen fortsatte i den enorma lägenheten. Köket var stort, två mikrovågsugnar, två kylar och två frysar. Eftersom jag hyrt ut dessa två rum under lång tid har jag kommit fram till att det är bäst att jag får ha min egen kyl och frys även om jag är borta mycket, sa Erik. Vi fick sedan titta på badrummen och rummet som var till uthyrning. Rummet var fräscht, helt tillräckligt, wifi, fönster mot innergården.

-Jag tar gärna rummet, sa jag.

-Vad bra, du har dessutom gett mig ett gott intryck så du får gärna hyra. Ska vi titta på villkoren i köket? Du Evelina kan väl hänga på balkongen en stund om du vill, det finns dricka i kylen där.

-Visst, sa Evelina och slank iväg mot balkongen som vette mot saltsjön.

Vi gick in i köket och Erik satte sig på soffan. Det låg några hyresavtal och en penna på bordet.

-Du vet, Sandra som har hyrt det andra rummet hon blir nog en bra rumsgranne, en glad och sprallig tjej som ska plugga ekonomi i höst, gillar träning och fest, fast här tillåts inget hålligång så ni vet, det får ni ägna er åt på klubbarna, sa Erik.

-Visst inga problem. Så, jag betalar 4000 i månaden då och en månads deposition?

-Ja det är den hyran som gäller om du uppfyller några andra villkor. Sandra fick samma villkor och hon gick med på dem, det är inget konstigt egentligen.

-Jaha, vad är det för villkor då? Inte röka i huset eller?

-Ja, nej, nej röka får ni inte göra inne det stämmer men det var inte det jag menade sa Erik och harklade sig.

-Jo det är så här att Sandra är precis som du en ung sexig kvinna som jag är attraherad av och Sandra kommer att ha sex med mig så länge hon hyr här när jag vill och jag vill att du och jag har samma villkor. Minimum ett par gånger i månaden, har du mens kan du suga av mig, det är helt okej.

-Skojar du?

-Nej. Passar det inte ringer jag nästa tjej på listan, hon var minst lika snygg som du och hon har skickat flera bilder utmanande bilder på sig själv, se här!

I Eriks telefon syntes en tjej poserande leende med bröst och rumpa upptryckta i kameran. Vad fan tänkte jag, ska jag behöva prostituera mig för att kunna studera i den här stan? Är det värt det? Är inte jag värd bättre?

Jag blundade och allt snurrade. Vad skulle jag göra nu. Gå med på det här och sedan tvingas knulla en 46 åring under hela hyrestiden när han så önskade. Hur skulle jag må av det? Jag öppnade ögonen. Erik hade en tajt tröja. Han var ganska vältränad, kort mörkt hår, skäggstubb och lite grånad på sidorna. Han var ju snygg karln men vad fan det lär väl finnas gränser..

-Accepterar du de här villkoren så får du suga av mig nu på momangen så jag vet att det inte blir något tjafs sedan.

Erik gick mot köksdörren och stängde den och tittade på mig. Jag nickade. Han låste.

-Bra snyggAnna. Min kuk är god, kom nu. Han puffade ner mig på kökssoffan och knäppde upp byxorna och lät en stor halvslapp kuk komma ur kalsongerna.

-Börja nu med att slicka mina kulor, skafft och ollon innan du börjar suga.

Fy fan vad smutsig jag kände mig. Trots det hade jag ändå blivit lite blöt och kåt innerst inne. Nu skulle jag sitta här i en okänds mans kök och suga kuk som en hora för att få boende medan min kompis satt och drack läsk på balkongen. Tänk om släkten såg det här. Tänk läkarlinjen, tänk läkarlinjen….och så började jag.

Efter att ha blött eriks kuk ordenligt började jag suga rytmiskt med ena handen runkande skaftet. Erik stönade och famlade efter mina bröst.

-Ta fram tuttarna Anna, jag vill suga på dom.

Jag knäppde upp behån under linet och tog av både linne och behå. Erik böjde sig ner och sög och smackade på bröstvårtorna.

-Vilka härliga ungtuttar du har. De ska bli skönt att gosa med dom i höst. Så, sug igen nu min lilla kukhora.

Kukhora. Är det det jag är? Är det allt jag är värd? Nej, jag hade 2.0 på högskoleprovet, jag var mer än en kukhora, men kanske inte just nu, nu var jag en kukhora som behövde bostad tänkte jag.

Erik började närma sig.

-Nu sväljer du allt Anna.

Kuken började rycka och sedan pumpade den sprut efter sprut i gommen och min mun fylldes, för att inte det skulle börja rinna var det bara att svälja. Skulle det aldrig ta slut. Efter några sprut drog Erik ut kuken och lät den spruta över mitt ansikte.

-Neeeej, Evelina kommer se det här du förstör ju sminket!

-Haha nejdå sötis du får en handduk här.

-Så, nu har du fått som du vill, får jag mitt hyresavtal nu då?

-Ja det har du förtjänat. Så farligt var det väl inte.

-Hrm…

-Tänkte väl det. När du flyttar in vill jag att vi gör om det här första dagen.

-Visst, sa jag. Vad har jag gett mig in på.

/AnnaSthlm97


Anna har satt sig i klistret. Men hon behövde bostad för studierna. Anna har sagt att hon kan komma att berätta mer om hur hennes höst i Stockholm kommer att te sig.

 

One Response to Hyresvärden kräver sex

  1. sexhacker skriver:

    Man borde kanske köpa en villa i Stockholm och börja hyra ut rum 😉

     

Kommentera

Loading...