I damernas omklädningsrum

Jag har varit spinning-instruktör sedan en tid tillbaka och tänkte nu berätta en härlig sak som hände mig för ett tag sen. Efter mitt pass, som var det sista för kvällen, satte jag mig vid entrén för att släppa ut folket. När jag trodde att alla hade gått låste jag dörren för att själv gå och duscha.
När jag gick förbi damernas omklädningsrum tyckte jag att jag hörde ljud där inifrån. Jag öppnade den gläntande dörren och upptäckte till min förvåning att där satt en tjej där inne.
Det var Emma, en tjej på runt 17 år som minsann inte gick av för hackor. Där satt hon på bänken iförd cykelbyxor och en sport-BH.
– Oj, sa jag, jag trodde inte det var någon kvar här.
Det var kö till duschen och jag hamnade visst sist så jag är på väg in i duschen nu, svarade Emma.
Du kanske vill göra mig sällskap, fortsatte hon.
Något förvånad över hennes enastående erbjudande lyckades jag pressa fram ett stapplande: Varför inte.
Jag gick fram till henne och frågade lite försiktigt om hon ville ha hjälp av med kläderna. Det ville hon gärna så jag gick fram till henne och drog av henne BH:n
Under den dolde sig ett par alldeles underbara bröst och två stycken styva utåtstående bröstvårtor.
Jag kunde inte hålla mig utan lutade mig ner och sög in ena bröstvårtan i munnen. Den smakade salt av svett och jag riktigt njöt av det.
Under tiden jag lekte med hennes bröstvårtor började Emma kränga av sig cykelbyxorna. Så fort hon dragit ner dem steg en doft av en blandning av svett och könssaft.
Jag la Emma ner på bänken och lekte med min tunga från brösten ner över hennes svettiga mage för att slutligen nå hennes varma pulserande fitta. Den var väldigt våt dels av fittsafter dels av svett. Smaken var underbar och jag slickade allt vad jag kunde samtidigt som jag körde in två fingrar djupt i hennes varma grotta.
Efter en liten stund tyckte jag att det var min tur att bli behandlad så jag slet av mig kläderna och ställde mig framför Emma.
Hon tog tag i min hårda kuk och sög in nästan hela i munnen. Jag trodde nästan att det skulle gå för mig direkt men jag lyckades hålla mig.
Emma lät sin tunga leka över hela min kuk och min pung. När hon slickat av all tänkbar svett i mina nedre regioner la hon sig på rygg på bänken och särade på benen.
Medan hon smekte sin fitta bad hon mig att knulla henne hårt och brutalt. Hon sa att hon ville vara min slampa.
Tänd över hennes förslag lutade jag mig över henne och körde in min kuk ända in i den våta fittan. Emma stönade högt och bad mig att utnyttja henne så mycket jag kunde.
Samtidigt som jag knullade fittan tog jag tag i hennes bröst så hårt jag vågade. Jag nöp och drog i bröstvårtorna och hon kved allt högre.
Emma drog ner mig så jag hamnade liggandes på henne och började slicka mig i ansiktet. Det var otroligt upphetsande så jag började slicka tillbaks för allt vad jag kunde. Plötsligt spottade hon mig i ansiktet. Detta gjorde mig ännu mer upphetsad så jag spottade tillbaka och efter en stund var bådas ansikten fulla av varandras saliv, och allt detta medan jag körde min kuk in och ut i den savande fittan.
– Ta mig bakifrån! Nästan skrek Emma helt plötsligt.
Jag drog mig ur henne och hon ställde sig på alla fyra, putade förföriskt med häcken, daskade sig själv på skinkan och bad mig köra in kuken.
Jag ställde mig bakom henne och lät min kuk nosa i springan men den liksom sögs in i fittan direkt. Alltmedan jag knullade henne slog jag henne över röven som blev allt rödare och rödare.
– Hårdare, hårdare! Skrek Emma, så jag daskade till ännu hårdare och vi njöt båda av det.
När jag tittade ner och såg vad jag såg tänkte jag en tanke jag tror de flesta killar skulle tänkt i min situation: Men där är ju ett läckert hål till………
Så medan jag knullade Emmas fitta började jag smeka hennes rövhål. Försiktigt förde jag in ett finger ända in och eftersom det slank in så lätt förde jag in ett till. Inne i röven kunde jag känna hur min kuk dunkade fram och tillbaka i fittan.
Emma blev alldeles vild av kåthet och skrek ut hur skönt hon tyckte att det var.
Jag frågade om hon ville känna min kuk där bak också och det var nog som att fråga: “Bajsar björnen i skogen?” för på någon konstig höger lyckades Emma slita ut min kuk ur fittan och lika snabbt trycka in den i röven. Jag har ännu inte klurat ut hur hon lyckades men underbart var det i alla fall.
Så jag började knulla henne ganska fort och ända in till roten. Samtidigt gnuggade Emma sin fitta frenetiskt med ena handen och stönade som vilken porr-brud som helst.
Jag kände att jag snart skulle explodera och stönade:
– Så skön som du är så fyller jag din röv när som helst.
– Ge mig det i ansiktet i stället, stönade Emma tillbaka.
Hon vände sig om så att hon satt på bänken med min kuk framför ansiktet. Hon började suga och runka min explosiva kuk och jag kände hur sperman tog fart ända nere från fötterna. De första kaskaderna slungades in i munnen på Emma som började svälja så gott det gick. Resten av satsen hamnade över hela hennes ansikte. Det var den största sats jag nånsin sprutat och hon hade verkligen sperma i hela ansiktet. Dock tog hon bort det mesta med fingrarna och slickade det i sig. Sedan sög hon min kuk så den blev ren från sperma.
Jag lutade mig ner och kysste henne. Hon smakade svett, saliv och sperma men det var faktiskt riktigt gott.
När vi pustat ut gick vi och duschade tillsammans med breda leenden på våra läppar.
Efter den gången har vi härlig sex med varandra nästan en gång i veckan och förhoppningsvis kommer det bli oftare snart för jag berättade om Emma för min flickvän (?!!!) häromdagen och vi har beslutat oss för att fråga Emma om hon vill ha trekant med oss.
Men det får väl bli en annan historia……..
/Peter

Verspanken

Kommentera

Loading...