Idag jobbar Tuva hemifrån

Det är en helt vanligt morgon när Tuva endast iförd en lång designerskjorta och sin stora kaffemugg hon fick av sin dotter Bianca på morsdag slår sig ner vid sin dator på hemmakontoret. Dottern har gått till skolan och nu väntas en dag av effektivt hemarbete för att jobba undan lite. Som vanligt när Tuva jobbar hemma är klädseln lite mindre strikt. Klackar och pennkjol har bytts en bomullsskjorta som är några storlekar för stor och trosorna… Låt oss bara säga att det är hälsosamt att lufta där nere ibland. Missförstå inte detta. Att jobba hemifrån är för Tuva ett sätt att få saker gjorda. Men om sanningen ska fram finns det en liten annan baktanke.

Eftersom jag och Tuva är kollegor sedan många år är det såklart ganska naturligt att hon skickar ett sms till mig samtidigt som datorn startar upp om att hon jobbar hemma idag. Vore det inte för att min och Tuvas relation är aningen exhibitionistisk så skulle denna historia ta slut här. Tuva och jag har under en lång tid retats och lekt med varandra. Inget fysiskt mer än lite beröring, vi umgås en del privat men vi är inget par. Vi umgås bara 24/7 genom som kollegor och lite privat utöver det. Det svar Tuva får av mig på sms är alltså det hon önskar sig. Sms:et är en tydlig instruktion om att hon ska montera sin 30 cm svarta naturtrogna dildo med sugpropp på stolen framför datorn, samt starta Skype med kameran.

Några minuter senare svarar hon med ett sms och en bild som visar att mycket riktigt hennes 30 cm svarta naturtrogna dildo med sugpropp är nu monterad på stolen framför skrivbordet på hemmakontoret. I samma sekund har jag ett inkommande samtal från Tuva på skype. Jag sitter i ett kontorslandskap så den som vill se min skärm gör det utan problem. Tuvas vackra ansikte dyker snabbt upp på skärmen. “Hej, hoppas det inte är ett problem att jag sitter hemma idag?”. Hon ser väldigt glad ut. Nästan nöjd… “Nejdå inte så länge du gör det du ska”. Jag viftar med min telefon i rutan och hon förstår precis vad jag menar. Sekunden senare biter hon sig i underläppen och blundar någon sekund. “Jag tolkar det som att du läst sms:et…?”. Tuvas svar dröjer några sekunder medans hon samlar sig. Jag anar att hon precis fört in dildon i sig. När hon samlat sig nickar hon och med darrande röst svarar hon “Ja har läst och tänker jobba med just det under dagen… Det är en väldigt… stor arbetsbörda…”. Hon grimaserar och man ser att hon för ner handen och justerar något framför sig. Sedan under tystnad börjar hennes bröst guppa utan bh i den stora skjortan medans hon rider dildon på min skärm. Tyst, diskret, men jag vet…

Plötsligt känner jag en hand på min axel. I ögonvrån ser jag de perfekt målade naglarna och vet precis vad det handlar om. Det är vår projektkoordinator Katrine som försöker få min uppmärksamhet. “Kunden vill ha ett avstämningsmöte efter lunch. Vet du om Tuva kan ta det jag har inte sett henne idag hon är väl inte sjuk?”. Jag pekar mot skärmen där Tuva sminkad och med perfekt hår som alltid tittar in i skärmen och bara det faktum att hon biter sig lite i underläppen kan avslöja att hon har 30cm dildo i sitt sköte utanför kamerans bild. “God morgon Katrine är det något problem med kunden?”. Tuva alltid professionell och närvarande trots att dildon säkert töjer hennes sköte till gränsen. Katrine som tror att hon är chef för hela projektet går igång på alla cylindrarna och berättar om hur kunden ville diskutera en detalj i en av bilagorna… Tuva lyssnar och man ser på skärmen hur hon lutar sig fram ibland, letar efter något på skrivbordet, justerar sin sittställning allt för att kunna rida av dildon i smyg medans skype samtalet pågår. Jag ser att det börjar bli plågsamt för Tuva. Hon kan inte komma så länge Katrine studerar henne på skärmen och nu har hennes vänstra hand inte setts på några minuter i bild. Dessutom är jag själv rejält hård så jag vågar inte resa mig upp. Jag föreslår att jag ska åka hem till Tuva så kan vi förbereda skype mötet med kunden över lite ta hem mat och ta mötet hemifrån Tuva utan att bli störda. Först då lämnar Katrine mitt skrivbord. Jag skriver i chattfunktionen på skype till Tuva: “Ska hämta kaffe, fortsätt medans jag är borta men avsluta inget innan jag är tillbaka och godkänt det”. Jag ser hur hon läser och hon nickar att hon har förstått. Sedan lämnar jag skrivbordet i kontorslandskapet med skärmen på och bilden av Tuva som diskret rider dildon utanför kameran är öppen för alla kollegor som går förbi.

Självklart tar jag en omväg och hinner med två koppar kaffe och prata ikapp med ett par kollegor innan jag återvänder till datorn. Tuva är utanför bild hon ligger över tangentbordet och försöker få det att se ut som om hon läser något utanför kameran. Jag skriver i skype chatten: “Okej nu kan du avsluta bra jobbet”. Hennes dimmiga nästan tårfyllda ögon läser meddelandet sedan försvinner hon ur bild. Det ser ut som om hon dök ner på golvet? Jag ser bara en tom stol och hör några ljud som om någon kvävs. Någon minut senare sträcker Tuva in sin hand framför kameran och hennes glänsande fingrar avslöjar vad som precis hänt utanför bild.

Medans jag fortsätter mot vår favorit salladsbar för att ordna lite lunch inför planeringen av mötet med kunden på eftermiddagen så har Tuvas 17 åriga dotter Bianca precis vaknat. Idag börjar hon sent på sommarjobbet och medans hon äter frukost sätter sig Tuva på balkongen och börjar läsa igenom handlingarna inför eftermiddagens möte. När Bianca på väg mot duschen passerar mammas arbetsrum ser hon anordningen med det med stora svarta dildon och mammas arbetsdator. Dildon glänser ännu av mammas fittsafter. Bianca som brukar lånas mammas leksaker, vilket mamma vet men inte erkänner, smyger in på kontoret. Hon har lekt med det mesta i mammas leksakslåda men aldrig med denna svarta. Storleken har skrämt henne. Även om hon inte är oerfaren så något så stort och grovt som denna svarta dildo… Hon viker undan som trosa och placerar sig mot dildon. Mottar liksom om den skulle gå in i henne. Jo kanske det skulle funka… Iaf ollonet… Hon tar stöd mot skrivbordet och kommer åt datorn samtidigt som hon för in ollonet i sig.

Samtidigt får jag på min dator tidernas bästa live show. Tuva har inte stängt ner vårt Skypesamtal, det gör vi aldrig så dröm om min förvåning när jag ser hennes dotter Tuva nu ovetande om att kameran rullar placera sig på stolen. Med ett diskret klick stänger jag av min kamera. Men Bianca är fullt fokuserad och ser inte det öppna Skype fönstret på datorn. Toppen av den stora svarta dildon har precis penetrerat hennes tonårsfitta och av ren djurisk instinkt vet hon att hon vill ha mer… Hon viker upp linnet och börjar smeka de små med yppiga tonårsbrösten. Hennes mamma är vältränad och har fylliga bröst p.g.a. en bröstoperation. Det sista ett sista desperat försök att få hennes man att stanna. Bianca är smal allt annat än färdigutvecklad och nu utforskar hon helt nya sexuella marker när den tillsynes enorma svarta dildon plöjer in i henne underifrån. Tillskillnad från sin mamma så rider hon den vilt upp och ner i stolen. Stönar högt och slänger med håret och man ser verkligen att hon gillar det.

Trots att jag känner mig som ett pervo kan jag inte sluta titta. Hennes tonårsbröst guppar upp och ner och även om jag inte ser det i webbkameran kan jag föreställa mig hur hennes vita tonårsläppar kramar om den stora svarta dildon. Mjölkar den i med varje juckning. Hon leker med sina bröstvårtor mellan fingrarna och att hon gör detta med målet att komma är helt klart. Det syns tydligt hur hennes lilla hand smeker klittan under skrivbordet medans hon rider mer och mer av den enorma dildon. Plötsligt kvider och till nästan av förvåning och sedan kommer hon över dildon. När hon vaknat ur sin orgasmtrans så rättar hon nästan generat till linnet och trosorna och lämnar mammas arbetsrum. Jag ser det inte men jag kan föreställa mig hur dildon står där svart på stolen och Tuva och Biancas safter rinner över det ner mot roteln.

När jag knappa timmen senare ringer på Tuvas lägenhetsdörr öppnar hon endast iförd den något för stora designerskjortan. Tuva tar emot takeaway lunchen och börjar prata på om hur vi ska lägga upp mötet med kunden. Precis då kommer Bianca ut i hallen på väg ut. “Hej, du ser lite öm ut?” hälsar jag henne med ett leende. Hon ger mig ett sådant skeptiskt leende som bara en tonåring kan ge innan hon utan ett ord lämnar lägenheten utan att släppa mig med en nästan skrämd blick. Jag går ut till Tuva i köket. “Du vet att Bianca lånar dina leksaker?” Jag tar en bit gurka ur salladen och flinar. “Du vet att jag vet och jag vet att du gillar det lika mycket som jag…” hon avslutar diskussionen. Jag studerar hennes nakna ben och perfekt målade tånaglar medans hon packar upp lunchen. Inför mötet har jag ett sista uppdrag till dig för dagen. Tuva stelnar till i sin rörelse och nästan nervöst tittar hon på mig. Att vi leker på tu man hand är en sak. Men att leka på ett möte med en viktig kund…

Kaffebryggaren piper till att bryggningen är klar. Tuva har inte släppt mig med blicken. Lika nervös som spänd. Jag börjar knäppa upp hennes skjorta knapp för knapp och de stora fylliga brösten blottas. “Du vill ju ha mjölk i kaffet” säger jag och börjar leka med hennes bröstvårta mellan mina fingertoppar. “Jag… Jag har ingen mjölk Bianca är ju stor…”. En heshet i hennes röst markerar att hon är kåt och gillar tanken. “Mjölka mig då”. Hon ler nöjt och går ner på knä framför mig på köksgolvet. Medans jag häller upp kaffe i muggarna leker hon med min kuk mellan de fylliga brösten. “Jag kan inte fatta att din man lämnade dig med de brösten” säger jag men ångrar genast den kommentaren. Tuva tar inte illa vid sig. Hon leker med kuken mellan brösten och gapar när ollonet passerar några cm framför hennes mun. När jag inte kan hålla emot räcker jag henne den stora kaffemuggen hon fick av Bianca på morsdag och sedan lägger jag satsen i det svarta kaffet. När vi minuter senare sitter vid Skype mötet med kunden höjer Tuva kaffemuggen under det inledande småpratet. “Fördelen med att jobba hemifrån är kaffet!” Sedan smakar hon på sin alldeles egen Cafe aú lait…

Kommentera

Loading...