Jag blir transflicka för första gången

1996 var första gången som jag prövade på ett par högklackade skor. Jag var då 12år, på den tiden hade Telia flera textbaserade nät-spel och ett av dem utspelades på en tropisk ö. där kunde man i en butik köpa de kläder som ens karaktär skulle ha. 12år gammal och ett stort fan av engelsk humor, tyckte jag det var helt hysteriskt kul att sätta på min karaktär en kort kjol och högklackat.

Självklart, gjorde det mig nyfiken och jag ville pröva det på riktigt. Så, när mina föräldrar en kväll sade att de skulle gå ut, skyndade jag mig till deras rum, öppnade min mammas byrå och drog fram den första bh:n och trosorna som jag kunde hitta. Snabbt klädde jag av mig och darrade när jag klev i mammas trosor. Med en gång kände jag mig helt fantastisk. En otrolig känsla av bekvämhet och njutning svepte över mig. Det kändes helt enormt att ha på mig ett par trosor. Sen, satte jag på mig bh:n, något som jag alltid hade drömt om att få ta av en kvinna. Nu, fann jag mig själv sättandes på en. Jag försökte göra det som jag sätt kvinnor göra i film. Jag trädde armarna genom banden, sträckte mig bak och knäppte den. Jag kände mig så feminin när jag gjorde det.

Jag stod där och såg ned på den ljusbruna bh:n som jag faktiskt fyllde ut, litegrann. Jag hade alltid blivit retad för mina knubbiga små pojktuttar och mer än en gång fått höra att jag behövde en bh. Nu, hade jag äntligen en och kunde hålla med om att jag faktiskt behövde en. Beundrande såg jag på mig själv i mammas spegel. För första gången var jag stolt över min kropp.

Jag klädde mig i smyg så ofta jag bara kunde. Slutligen gick jag vidare med mammas kjolar, blusar och klänningar. Jag dök djupare ned i hennes underklädeslåda och prövade både strumpbyxor som stay-ups. Så snart mina föräldrar inte var hemma, gick jag i kjol och prövade på att sminka mig.

Jag började även utforska transexualitet via nätet. Jag fann olika chattar, varav vissa hade jag besökt förut. Jag hade chattat lite med andra tjejer, men fick nu idén att chatta som en tjej, som Rebecca. Jag skapade ett nytt konto och några sekunder senare, blev jag inbjuden av andra män. Jag hade aldrig gjort något på riktigt med en annan man, inte ens tänkt på det, men här satt jag, låtsades vara Rebecca och flirtade med män. Flirtandet ledde till cybersex och jag älskade sex. Här satt jag, 12år gammal och låtsades vara en 20-årig tjej som sa att jag sög deras stora kukar. Ingen av dem visste att jag var en pojke och jag var säker på att dessa 20cm online, inte heller var sanna. Allt var en dröm och jag älskade det!

Samtidigt hade jag även ett konto för mitt äkta, trans-jag, som jag också döpte till Rebecca. Jag chattade med andra trans som jag kände och för att få vänner. Självklart, fann jag även män som var intresserade av unga transvestiter och innan jag visste ordet av hade jag cybersex med dem som mig själv. Jag vart så kåt när jag skrev saker som ”Jag faller på knä och kysser din kuk” eller ”Jag väner upp min kjol, böjer mig fram och väntar på att du skall ta mig”. 14år gammal ifrågasatte jag på allvar min sexualitet och jag chattade nästan dagligen med andra män. Jag hade även nu, stulit en liten uppsättning kläder från mamma som jag gömde i mitt rum och jag tömde flera satser i dessa trosor var gång jag tog dem på mig och lekte online som Rebecca. Jag visade även upp mig på några bilder för dem.

Till sist ville männen mer än cybersex. De ville få höra Rebecca komma och säga deras namn, det ledde till att jag blev en tonårsslampa i telefonen och faktiskt sade hur gärna jag ville ha deras kukar i mina hål. Vissa män bad mig stoppa in olika saker i min röv, vilket jag varit nyfiken på och gärna gjorde. Jag använde lotion som glidmedel och stoppade in hårborstens räfflade (för min njutning) handtag, min eltandborste (hemmagjord vibrator!) och även mammas locktång (lång och hård som Rebecca kom att älska). Vid den tidpunkten var jag säker på att jag var minst bi, om inte bög.

Jag var 17år när det äntligen hände.

Jag hade chattat med en kille i mer än ett år och han var en av de som jag regelbundet hade cybersex med. Det var i slutet av Maj och mamma hade rest iväg en vecka med några av sina väninnor och pappa var mer, eller mindre jämt på jobbet, så jag kunde nästan närsom klä mig som Rebecca och prata/ha cybersex med alla män jag ville, inklusive honom.

Även han bodde i stor-Stockholm, vi på Lidingö och han i Västerort. När jag berättade för honom att jag var ensam hemma hela dagen, frågade han mig med en gång om jag ville att han skulle komma. Jag vart så förskräckt, men nyfikenheten tog över och jag sade ja.

Han loggade ut och genast så rakade jag benen och klädde mig. Jag hade då en redig liten garderob som jag både ”lånat” från mamma som köpt själv. Jag tog på mig min röda Halloween peruk, ett par svarta trosor, en svart bh, svarta strumpbyxor och en brun, knälång klänning. Jag sminkade mig och gick sen omkring och väntade på min förste älskare.

Han kom in genom bakdörren (nej, inte den) och mötte mig i vardagsrummet. Han kysste min kind och jag kände hur det gick en stöt genom mig. Den lilla kindpussen kändes underbar. Den betydde att han fann mig söt och att han var glad att få vara med mig som Rebecca. jag ledde honom till mitt rum, vi satte oss på sängen och såg på TV. Jag var så nervös. Hade inte gjort något på riktigt med en man, hade inte gjort något med någon! Jag var en äkta oskuld, inte ens blivit kysst av en tjej och här satt jag klädd som en och väntade på att bli kysst av en man som jag bara känt via nätet.

Efter att i ögonvrån sett hur han tittade på mig ett par gånger, kom så ögonblicket. Jag vände mig mot honom, just som han såg på mig. Han lutade sig fram, tryckte sina maskulina läppar emot mina och jag smälte. Jag VAR Rebecca. Jag blev kysst av min ståtlige älskare och hade aldrig varit så lycklig. Genast slog jag armarna om och tog emot hans kyssar.

Vi smekte varandra, hans händer fann mina ben, medan jag sakta sträckte mig uppför hans lår till skrevet. Jag kunde känna hans bula och var så stolt över att det var jag som påverkade han så. Han stönade gillande när jag smekte den och slutade att kyssa mig.

– Vill du suga min kuk?

Nära automatiskt, gled jag ned från sängen och på knä framför honom. Han lutade sig fram och kysste mig lite till samtidigt som jag knäppte upp hans byxor. Kunde inte tro att jag äntligen skulle få vara med om det som jag ofta chattat om. Hans kuk var som gjord att suga. Lagom lång. Jag försökte ge honom den bästa avsugningen man kan ge och jag lyckades! Han höll mitt huvud, stönade och älskade det jag gjorde. Jag var så glad att få vara feminin, att få göra det skönt för min man. Jag älskade att få stå på knä och guppa upp och ned på hans sugvänliga kuk. Jag smekte hans pung medan jag sakta sög, sträckte mig upp för att leka med hans bröstvårtor och såg till att ofta se upp på honom. När jag kände hur hans pung drog ihop sig, var jag inte alls orolig. Jag hade smakat min egen sperma och visste vad jag hade att vänta, så jag såg ivrigt fram mot att få ta emot varenda droppe.

I samma ögonblick som den sista droppen av den härliga sperman nådde min tunga var stunden Rebecca föddes officiellt och Richard dog. Jag var så stolt att jag tillfredsställt en man. Jag kände mig så feminin, så åtråvärd. Jag tänkte även att jag var den lyckligaste tjejen på jorden som just fått en man att komma och han älskade det!

– Det gjorde du bra. Hoppas vi kan ses igen.

Han kysste mig åter på kinden och gick sen. Jag såg honom köra iväg från köksfönstret, klädd som Rebecca och brydde mig inte i om grannarna såg. Det var, vem jag nu var.

Kommentera

Loading...