Jag fick ligga med en härlig norska på hotellet i Oslo

För en tid sedan var jag stationerad i Oslo under en kortare period. Jag bodde på Scandic Edderkoppen och gick ofta ut för att ta en öl efter arbetsdagens slut. Inte långt från hotellet ligger en pub som jag tyvärr glömt namnet på.

Det är en liten lokal som alltid är välbesökt och varje kväll uppträder där olika band. När jag näst sista arbetsdagen i Oslo efter dagens slut som vanligt besökte puben var stämningen hög och bandet som spelade var mycket bra. Efter att bland alla människor tagit mig fram till bardisken och dessutom lyckats beställa en öl började jag se mig om efter någonstans att sitta. Där borta intill en mörk tjej fanns en tom stol, jag tog mig fram till henne och frågade om platsen var ledig. Hon visade med en gest att det bara var att slå sig ner. Efter ett par klunkar ur min kalla goda öl började vi småprata med varandra, den mörka tjejen och jag. Jag fick veta att hon hette Lykke och var 19 år gammal, hon bodde hos sin pappa inte långt från puben vi befann oss på. Lykke berättade att hon varit tillsammans med en kille sedan hon var 14 år men efter att förhållandet nyligen tagit slut hade hon flyttat hem till sin pappa. Hon jobbade som vakt på Falck och skulle börja sitt skift vid midnatt. Av den anledningen drack hon bara mineralvatten nu men hade ändå gått till puben för att lyssna på bandet innan hennes arbetspass började. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och tiden flöt iväg. Plötsligt tog hon min hand och förde in den under hennes blus. Jag kommer ihåg att jag fullkomligt häpnade.
– Känn här, sa hon.
Hon placerade min hand över hennes bara bröst och jag förstod ingenting. Här satt jag med en okänd norska på en pub i Oslo med min hand under hennes blus smekandes hennes ena bröst. När jag rörde handen runt bröstet kände jag en ring på hennes bröstvårta, det var alltså det hon ville visa mig, att hon piercat sig!
– Häftigt, utbrast jag.
Jag hade aldrig tidigare känt på en bröstvårta som var piercad. Lite konfunderad drog jag tillbaka min hand från hennes blus och vi fortsatte att prata. När klockan började närma sig 22.00 reste vi oss upp från bordet. Jag skulle upp tidigt nästa morgon och Lykke skulle börja jobba om ett par timmar. Vi tog sällskap från puben eftersom vi skulle åt samma håll. När vi kom fram till mitt hotell hade vi fortfarande mycket kvar att prata om och jag bad henne följa med upp till mitt hotellrum en kort stund. Väl inne på rummet hade vi plötsligt inte så mycket att säga till varandra utan började genast hångla med varandra. Vi hamnade så småningom i sängen där våra kläder åkte av plagg efter plagg tills vi nakna låg och kramades och kysstes. Det var ljuvligt, två nakna kroppar som tumlade runt i sängen under kyssar och smek. Efter en stunds hångel bad jag henne lägga sig på mage. Hon gjorde som jag bett henne om och jag betraktade med beundran hennes sexiga kropp. Perfekta kurvor med hennes mörka hår mot hennes rygg. Jag smekte försiktigt hennes hår, hennes axlar och hennes rygg. Därefter lät jag mina händer vandra ner över hennes bak och ner mot hennes ben. När jag smekte insidan av hennes lår särade hon villigt på sina ben och jag nuddade vid hennes sköte, hon var våt. Med den ena handen vilande mot hennes våta sköte böjde jag mig över henne för att med min andra hand lyfta bort hennes hår från axlarna och kysste sedan hennes hals, hennes, axlar, hennes rygg för att därefter fortsätta ner mot hennes lår.
– Lägg dig på rygg, bad jag henne.
Hon gjorde som jag bad henne om och gav mig överblick över hennes perfekt formade bröst, midja, höfter och lår. Jag lade mig över henne och kände hu min hårt bultande kuk vilade i hennes buske medan jag kysste hennes mun. Med min tunga utforskade jag hennes hals innan jag flyttade min kropp lite längre ner vilket fick mitt ollon att nosa på hennes fittöppning medan jag lät jag min tunga röra sig i cirklar runt hennes vårtgårdar samtidigt som jag andades på hennes ringförsedda bröstvårtor, dessa var nu stenhårda. Jag lekte med bröstvårtor och ringar med min tunga innan jag fortsatte ner över hennes mage. Lykke andades allt häftigare. Jag kysste hennes mage och höfter. Med min näsa rörde jag runt lite i hennes buske innan jag lade mitt huvud mellan hennes särade ben. Jag tog gott om tid på mig då jag kysste insidan av hennes bägge lår. Sedan lät jag min tunga vandra upp och ner på bägge sidor om hennes sköte. Lykke gnydde och flämtade om vartannat. Nu blåste jag svagt på hennes sköte och på hennes klitoris. Lykke rörde sina höfter fram och tillbaka för att försöka nå min mun. Jag började ge hennes sköte en behandling med min tunga innan jag lade större vikt vid klitoris. Jag lät min ena finger tränga in i hennes våta öppning medan min tunga cirkulerade runt klitoris. Hon var verkligen trång, det räckte med ett finger för att känna hur hon kramade mitt finger med sin vagina. Här vill jag verkligen komma in med min stake, tänkte jag. Vilken underbart tajt brud. Jag lät mitt finger glida ut och in i henne medan jag fortsatte att slicka hennes klitoris, Lykke rörde sitt underliv i takt med min behandling och med sina händer bergavda i mitt hår pressade hon mig mot sig. Hennes andhämtning blev allt häftigare tills hon flämtade:
– Du…, jag vill att du kommer in i mig nu, jag har kondomer i min handväska.
Nu är Jag inte speciellt förtjust i kondomer, de brukar vara för små och tar bort lite av känslan, men ok. Jag skulle kunna göra allt för att få komma in i denna ljuvliga tjej. Hon gav mig en kondom som jag försökte rulla på. Liksom vid tidigare försök fick jag ner kondomen på halva staken där gummibandet pressade runt min stake, alldeles för hårt. Lykke hade redan lagt sig på rygg med särade ben och väntade på mig. Jag tog plats ovanför henne och lade den gummiklädda kuken mot hennes öppning. Sedan började jag pressa kuken mot hennes mynning men utan resultat. Jag tryckte förtvivlat hårdare och hårdare med kuken ville inte glida in. Jag ville ju så gärna tränga in i henne men det verkade omöjligt.
– Jag tror inte att det här fungerar, sa Lykke besviket. Du är för stor för mig.
– Det är snarare kondomen som ställer till det, sa jag. Om vi provar utan kondom kommer det att gå bra, fortsatte jag. Jag lovar att inte göra dig gravid.
– Är du säker? Frågade hon
– Lita på mig, svarade jag
– Ok, vi provar utan kondom, sa Lykke
Jag slet av mig kondomen och slängde den därefter på golvet. Lykke såg både förväntasfull och kanske lite oroad ut när jag nu utan kondom styrde min stake mot hennes sköte. Jag kände direkt att motståndet i hennes öppning var mindre nu när min stake var naken. Jag höll kuken i handen och förde toppen av ollonet fram och åter längs hennes fittöppnimng. Hon var fortfarande våt. Ljuvligt att vara utan kondom tänkte jag. Nu lade jag kukhuvdet på rätt plats och började försiktigt trycka på. Hennes öppning vidgade sig sakta, sakta och snart var hela ollonet omslutet av hennes fittläppar. Gud så skönt det var.
– Hur känns det? Frågade jag.
– Det känns bra, svarade Lykke. Men du är stor.
Nu ville jag djupare in i henne och fortsatte försiktigt att pressa på. En fantastisk skön känsla. Centimeter för centimeter pressade jag mig in i henne och stannade ibland till för att jucka lite där nu hennes öppning anpassat sig. Ett sista tryck och jag bottnade henne. Äntligen, staken satt som gjuten i henne och jag kände ett oerhört välbefinnande av att bara ligga still och kyssa henne. Jag hade äntligen bottnat denna underbara tjej och låg länge med kukroten hårt pressad mot hennes blygdben medan vi kysstes intensivt. Därefter började jag sakta röra mig ut och in i henne. Jag drog ollonet ända ut till fittöppningen innan jag trängde in i henne till botten i en jämn takt. Det var helt fantastiskt skönt, hela hennes grotta kramade mig hårt och jag fortsatte att knulla henne i jämn takt. Lykke flämtade och kved, hennes höftrörelser kändes tydligt i min sprängfärdiga kuk. Det började bli alldeles för skönt och jag kände att min utlösning inte var långt borta. Jag gjorde en liten paus för att inte spruta i henne.
– Nej, sluta inte, flämtade Lykke och började röra sina höfter fram och tillbaka över min kuk. Jag kommer snart, jag är så nära.
– Ta det lugnt, annars kommer jag i dig, svarade jag.
– Det gör ingenting, bara du inte slutar, kom, knulla mig tills det går för mig snälla, det är så skönt!
Jag fortsatte att knulla henne i snabbare takt tills hon skrek:
– Nuuu, jag kommer, jag kommer!
Hela hennes kropp vred sig fram och tillbaka, hennes händer höll krampaktigt om min rygg och hennes vagina pulserade runt min stenhårda kuk. Nu var det omöjligt för mig att hålla tillbaka längre, en enormt skön känsla tornade upp som det var för sent för mig att avbryta, jag sprutade kaskad efter kaskad i hennes oskyddade inre och det kändes som att hon med sin vagina mjölkade ur mig varenda droppe. Utmattade föll vi ihop bredvid varandra.
– Herregud så skön du var, sa jag. Men det kanske inte var så bra att jag kom i dig.
– Nej, kanske det. Men nu är det som det är och jag hade det fantastiskt skönt, svarade hon.
Klockan hade blivit mycket och Lykke måste skynda sig för att hinna till sitt jobb i tid. Hon lämnade hotellrummet och jag somnade djupt tillfredsställd.
Dagen efter när jag efter hotellfrukosten kommit tillbaka till mitt rum knackade det på dörren. Jag öppnade och möttes av Lykke som gav mig en kram och tackade för senast. Hon hade precis gått av sitt skift och var fortfarande klädd i sin Falckuniform. Jag bjöd in henne på mitt rum men sa samtidigt att jag snart måste åka för att hinna i tid.
– Jag vill ha dig igen innan du åker, sa Lykke. Det var så mysigt i går.
– Jag vill gärna ha dig också, svarade jag. Men då måste det bli en snabbis.
– Ok, sa Lykke och satte sig på sängkanten.
Hon tog genast av sig sina byxor och trosor. Därefter lade hon sig på rygg i sängen med fötterna på golvet. Det såg minst sagt inbjudande ut, staken spände redan i mina byxor. Jag ställde mig på knä mellan hennes ben och började därefter slicka hela hennes härlighet.
– Åh äntligen, kved Lykke. Jag har längtat efter detta hela natten.
Efter att jag en stund med min tunga behandlat hennes klitoris och med mina händer masserat hennes uniformsklädda bröst stönade hon:
– Nu vill jag att du tar mig, jag vill så gärna ha dig i mig.
Jag drog ner mina byxor och kalsonger till vristerna och min ståndare sprätte fram i det fria. Jag sänkte mig sakta över denna gudomliga tjej och styrde in kuken i henne. I dag gick det mycket lättare, hon var förvisso väldigt trång och skön men jag kunde låta kuken glida in ända till botten utan problem. Jag kysste Lykke medan jag med en jämn takt pumapde ut och in i denna underbara grotta. Jag stödde mig på armarna för att bättre kunna titta på denna gudinna medan jag knullade henne. Hon var verkligen vacker där hon låg och stönade med slutna ögon och sitt mörka hår utslaget på sidorna. Hennes fasta bröst gungade svagt under hennes skjorta i takt med mina stötar. Hennes mage var bar och jag tyckte mig skönja att den rörde sig varje gång jag kom in i henne. Herregud vad sexig hon var. Lykke började andas häftigare och jag kvävde hennes stön genom att kyssa henne. Hela hennes kropp började nu rycka som i spasmer innan hon frigjorde sin mun från min och skrek:
– Nuuu, det går! Gud va skönt!
Jag kunde inte heller hålla emot längre och vi kom i en samtidig orgasm, min stake pulserade in sperma i hennes kramande grotta. Vi höll om varandra och kysstes en stund innan vi var tvungna att klä på oss, lämna hotellrummet och gå var och en till sitt.
Tyvärr har jag inte kontaktuppgifterna kvar till denna underbara tjej men jag tänker ofta tillbaka på denna händelse med saknad.

Kommentera

Loading...