Jag insåg att jag snart skulle få knulla min lärarinna

Nu hade det gott ett par veckor sedan jag och Gina hade sex första gången. Ginas mamma och Lisbet visste inget ännu. Gina måste tänka ut ett sätt som inte skulle smärta kvinnorna när de fick vetskap om konkurrensen från Gina. Jag vill inte påstå att Gina smög om vårt s.k. förhållande i skolan, tvärt om, men utan att säga det rent ut till någon.
En dag när första lektionen var slut bad min lärarinna att jag skulle vänta, hon ville tala med mig. Lite ovanligt eftersom hon mest verkade vilja slippa se oss elever och prata med en vuxen i stället. Hon bad mig sitta på en stol och hon satte sig på en stol mitt i mot mig. Hon log lite och sade. Du har ju sällskap med Gina, en mycket vacker flicka, det är väl trevligt, sa hon och log lite mer. Kan knappt påminna mig att jag sett henne avslappnad och leende tidigare. Riktig snygg var hon när hon satte den sidan till. Hon var nog cirka trettiofem år.

Har Gina sagt att vi har sällskap frågade jag? Då skrattade lärarinnan lite generat och sade, jag tror inte någon i den här skolan kan ha missat det? Hm, sa jag, hur då? Jag visste ju att hon menade på det sätt Gina betett sig hela terminen, fast det skulle vara kul att höra. Ginas sätt mot dig, så kärvänlig som hon är förtydligade lärarinnan. Märks det sa jag och mådde som en kung igen. Hon skrattade sött igen och sa, ja det syns, men det var inte det jag ville tala om.

Hon fortsatte, det här är ett lite närgånget ämne som jag tänker ta upp med dig. Jag har ryktesvägen hört att du även träffar två andra kvinnor, äldre än jag, sa lärarinnan med en bister min. Hur fan, funderade jag, kan någon ha gissat detta, eller har någon hört Gina och mig prata om det. Var har du hört det frågade jag? Det avslöjar jag inte men är det så att du utnyttjas eller något så måste du berätta det, sa hon med en allvarlig min. Oj då, sa jag med en förvånad min, skulle det ha varit två vackra kvinnor, undrade jag? Det här är inte skoj utan allvarliga saker, sa hon och den informationen har jag inte. Men den är viktig, om de är vackra kvinnor så kan det väl inte vara så allvarligt, svarade jag och log. Du förstår nog inte, är det någon som har en hållhake på dig, undrade hon allvarligt. Inte så vitt jag vet, skulle någon ha en hållhake så ligger det väl närmre till hands och tro att det är jag som har den, svarade jag.

Lärarinnan tittade förvånat på mig och sade, jag får väl tro dig då men det är allvarliga saker. Visst, sa jag, såvida de inte är attraktiva, förtydligade jag. Jag fortsatte, du kan väl prata med Gina om saken, vi har inga hemligheter för varandra. Om inte du vill svara så vill inte hon eller vet inget, sade lärarinnan. Prata med henne du så får du kanske veta något, sa jag. Vi kommer inte längre nu och rasten är slut, suckade hon.
Lena, som hon heter, satt med händerna på sina knän. Jag gick fram och tog hennes händer, så böjde jag mig ner och kysste henne på munnen. Hon stirrade häpet på mig och jag sa, tack för att du bryr dig Lena. Jag gick till min plats och satte mig just som de andra eleverna kom in. Lena såg förvånad och följde mig med blicken, hon kunde inte kommentera kyssen nu med massa elever i rummet. Jag såg att Lena i bland tittade på mig under lektionen men jag låtsades inte se det, hon ska få fundera, tänkte jag.

Direkt på nästa rast måste jag tala med Gina om vad Lena berättade. Jag träffade henne på gården och efter den sedvanliga kyssen berättade jag vad Lena sagt. Gina såg lite fundersam ut och sa, för din del så är det nog ok men om Lisbet är en av de utpekade så är det inte så bra. Hon fortsatte, det kan bara vara gissningar av någon som sett eller hört något, ingen kan ha sett dig ha sex med dem, helt omöjligt. Jag tar hand om det sa Gina, då blir det nog slut på ryktet som jag ändå inte tror är så utbrett.

Nästa rast mötte jag Gina på väg in till min lärare. Gina gick fram till Lena, hälsade och sa, du har visst listat ut att vi har sällskap? Det har inte varit så svårt, sa Lena med ett leende. Det var en annan sak du funderade över, om Johan, fortsatte Gina. Har han berättat vad vi talade om, undrade Lena. Ordagrant, svarade Gina. Hon fortsatte, förnekar han att han träffar två stiliga kvinnor i fyrtioårsåldern, undrade Gina. Vad säger du utbrast Lena, var det sant? Ja det är sant och han träffar dem ganska ofta, sa Gina. Han verkade road och han undrade om det var vackra kvinnor, berättade Lena. Dom är vackra, svarade Gina. Har du sett dem undrade Lena nyfiket. Visst, ofta, svarade Gina, den ene är min mamma och den andre är mammas bardommskompis. Bosses mamma, Lisbet, berättade Gina, Bosse slutade här för tre år sen, minns du hans mamma. Mycket väl, svarade Lena, det är en vacker kvinna och likaså din mamma. Där har du de vackra kvinnorna som Johan träffar, fortsatte Gina. Johan och Bosse är lite kompisar också, berättade Gina. Kan nog förklara ryktet, antog Lena?

Var det därför som Johan envisades med att veta om det var vackra kvinnor, fortsatte Lena? Han tycker de är vackra, blir lite irriterad över att få höra det, förklarade Gina. Han är nog en charmör Johan, sa Lena och log. Mamma och Lisbet har också den åsikten, förklarade Gina. Hur som helst så vet vi hur det ligger till med ryktet och jag skall se till att det inte går vidare, lovade Lena.

Efter nästa lektion bad lärarinnan mig att vänta lite. Hon berättade att Gina förklarat hur det troligen låg till med de två kvinnorna. Hon fortsatte, varför inte bara berätta det. Tycker du att Louise och Lisbet stämmer bra in på ryktet, att de skulle ha utnyttjat mig och att jag ligger med dem, frågade jag. Nu rodnade Lena och sa, men du verkade så road när jag tog upp ryktet med dej, jag fick uppfattningen att det förhöll sig så.
Hon fortsatte, du ville bara veta om de var vackra kvinnor och skojade bort min oro. Allvarligt Lena, sa jag med ett leende, skulle du vara orolig om jag hade två stiliga älskarinnor i din ålder? Hon funderade lite och rodnade igen, kanske inte men jag skulle inte tycka om att gjorde det för pengar eller under tvång. Jag skrattade lite sen sa jag, det skall du aldrig behöva oroa dig för. Bra, men varför kysste du mig sedan, undrade hon? Din omtanke om mej och det jag frågade om kvinnorna, om de var vackra, där var tanken, svarade jag. Lena rodnade än mer och blev tyst, sen sa hon, men du har ju redan en sådan stilig flickvän. Visst har jag, men vi är inte gifta, påpekade jag.

Nu hade jag satt myror i huvudet på min lärarinna, det kunde jag se. Under nästa lektion tittade hon åt mitt håll flera gånger men jag lotsades inte se det. Lektionen var nästan slut när jag såg hon kollade in mig igen, Jag blinkade lite åt henne och hon vände sig snabbt om. Nu har hon nog blivit förvirrad tänkte jag, precis som Louise blev när Lisbet lämnat oss ensamma.

När skolan var slut gick Gina och jag tillsammans hem och hon berättade om samtalet med Lena. Gina var övertygad om att det var ett vagt rykte men någon misstänkte något, sa hon, men det struntar vi i för de vet inget. Nästa dag när vi gick in i skolsalen såg jag att Lena tittade efter mig, och jag tänkte, hon måste vara förvirrad över mina antydningar. Hon var en kvinna av den sort jag inte skulle ha något mot att knulla, stil och fint utseende. Men hur fan skulle det gå till, att få slicka fittan på sin högstadielärarinna? Jag visste ju inte ens om hon var gift eller singel.

När lektionen var slut bad Lena mig att stanna för ett samtal. Hon frågade mig om vad jag håller på med? Vad då håller på med, undrade jag? Tror du jag är född i farstun, du kysser mig och kommer med antydningar om stiliga kvinnor i min ålder, svarade hon. Hon fortsatte, sen flörtade du med mig i går, tänk om dina kamrater skulle se det. Det ser de inte, men du såg det, hur tog du det, undrade jag? Det är väl smickrande men nu tror jag nästan ryktet var sant, svarade hon.

Hon fortsatte, är det på allvar som du beter dig så mot mej, attraherar jag dej, undrade hon. Jag hade svårt att sova i går när jag tänkte på det du gjorde, fortsatte hon. Varför, är det för att du oroar dej för mej, eller undrar du om du attraherar mej, frågade jag? Tydligen bör jag vara orolig för dej, men mest för att jag undrade om du var attraherad, svarade hon. Vill du att jag skall svara eller vill du fortsätta ligga vaken, undrade jag? Det tycker jag du skall behålla för dig själv för tillfället, sa hon.

Lektionen började och inget mer sades den dagen av Lena. Nästa dag hade Lena klätt upp sig och stilat till håret, även sminkat sig lite diskret. Nu misstänkte jag att jag fått henne att fundera lite, myror i huvudet, tänkte jag. Lena kollade in mig flera gånger och jag visade att jag noterade det. Före sista lektionen ville Lena tala med mej igen, hon sa, jag blir inte klok på dig Johan, är du intresserad av äldre kvinnor? Inte nödvändigtvis äldre, svarade jag, men kvinnor som jag attraheras av. Naturligtvis, självklart är det så, men jag anser att du kan ha ett problem när de kvinnorna är i ungefär din mammas ålder. Du är en hel del yngre än min mamma, svarade jag. Lena rodnade och sa, nu talar jag inte om mej utan i allmänhet, upplyste hon.

Hon fortsatte, jag har läst en hel del psykologi och jag skulle vilja testa lite av vad jag lärt mej, på dej. Kul, det skulle vara spännande att få veta vad felet är med mej, svarade jag. Behöver inte vara fel på dej, men jag är nyfiken på att se om studierna var till någon nytta. Skulle du kunna tänka dej att komma hem till mig i eftermiddag, vid hav femtiden så får vi se, frågade hon.

Nu blev jag jävligt nyfiken på vad hon menade med det, men det kändes nästan som om jag hade halva inne nu. Ok sa jag, vart bor du då? Inte så långt bort, men bestäm vart jag skall hämta dej, halv fem blir bra, svarade hon. Jag sa vart och sen blev inget mer sagt.

Väl hemma så blev det den vanliga duschen och lite rena kläder, morsan var inte hemma ännu så inga kommentarer om duschandet. Halv fem hämtade Lena mej på stället vi bestämt, hon luktade nyduschad och såg fräsch ut. Det var en jävla skillnad på henne nu och den griniga fröken jag var van att se. Det tog inte mer än tio minuter med bilen till Älvsjö där hon bor. Väl uppe i lägenheten bad hon mig sitta i soffan i vardagsrummet. Bor du själv, undrade jag. För det mesta svarade hon bara. Jag ordnar något så kommer jag snart, sa Lena.

Hoppas det inte blir så mycket psykologi utan mest fitta, tänkte jag för mig själv. Lena frågade om jag ville ha kaffe och en bulle? Tack, svarade jag. Snart kom hon med kaffet, med fanns även ett glas Cola. Det ser ju lovande ut och jag tänkte på när Lisbet och Ginas mamma bjudit mej på Cola, efter det så blev det knulla.

Efter en stund frågade Lena om jag var attraherad av äldre kvinnor? Det har jag redan svarat på i skolan, svarade jag, om de är attraktiva och råkar vara äldre än jag, så är jag ändå intresserad. Har du haft kontakt med äldre kvinnor, frågade hon? Många, men mest morsan och mormor, så Lisbet och Louise förstås, förklarade jag. Det var inte så jag menade, sa Lena. Inte, vad menar du då, undrade jag? Lena såg lite besvärad ut eftersom hon nu måste förtydliga sig, prata sex, gissade jag. Jag menar på det sätt som du och Gina umgås, sa Lena. Nu blir det roligt tänkte jag, så jag frågade, du menar som när Gina pussar och kramar mig i skolan? Någonting ditåt, svarade hon och tystnade.

Nu behövde hon hjälp ansåg jag, så jag sa, du undrar alltså om jag legat med äldre kvinnor? Ja just precis, har du det, undrade hon? Nu blir jag generad, när du frågar så, sa jag. Men i skolan blev du inte ett dugg generad över att prata om det, påpekade hon och såg förvirrad ut. Nä, inte där, men nu sitter jag ensam här med en stilig kvinna, äldre än jag, som pratar om sex, så klart jag blir generad, ljög jag.

Jag har nog misstagit mig, sa Lena, jag verkar vara fel ute, det kanske inte alls är som jag trodde och onödigt med psykologin. Hur menar du, frågade jag. Jag fick den uppfattningen att du haft ihop det med äldre kvinnor, förtydligade hon. Hoppades du på det då, frågade jag? Nja, hoppades, det var vad jag fått för mej, sa Lena.

Nu lutade jag mig fram och kramade Lena, så sa jag, har jag förstört allt nu då? Hon drog sig inte undan men sa, jag har inget att fråga dej om nu. Trist sa jag, men kan jag ta lite Cola så skall jag berätta vad som hänt mej, behöver säkert en förklaring. Jag tog en klunk Cola medans Lena tittade förväntansfullt på vad jag skulle berätta. Det är väldigt konstigt och du får nog nytta av din psykologi då, sa jag.
Nu blev hon nyfiken på allvar, så jag sa, jag måste få en kyss först annars fungerar det inte, förklarade jag. Hon såg förvirrad ut men protesterade inte när jag kysste henne, och det ordentligt. Jag tror fan hon blev upphetsad, det kändes så. Berätta nu, sa Lena otåligt. Ett par gånger de senaste månaderna har jag blivit bjuden på Cola av lite äldre kvinnor som jag knappt kände namnet på, och vid båda dessa tillfällen har det lett till sex med dem, verkar inte det konstigt, undrade jag. Lena blev alldeles röd i ansiktet och visste inte vad hon skulle säga. Så jag sa, jag känner ju dej väl så den här situationen är helt annorlunda.

Nu blev hon än mer vilsen och generad. Jag lutade mig mot henne och kysste henne igen, nu var hon inte lika på som senast, hon såg ut att fundera, så backade hon. Hon var tyst lite, sen sa hon, i skolan kom vi aldrig fram till om jag attraherade dej? Vill du veta, frågade jag? Ja, svarade hon. Jag kramade om henne och kysste henne igen, på riktigt. Nu gick det bättre och jag smekte hennes lår. Hon rörde sig inte först, men snart kände jag att hon besvarade kramen. Jag fortsatte smeka henne på låret och snuddade hennes fitta utanpå trosorna, flera gånger. Hon särade inte på benen men hon var helt avslappnad så de var lätta att peta isär lite.

Nu kunde jag lätt stryka med fingrarna utan på trosorna. Jag nöp lätt några gånger i blygdläpparna där jag antog att klitoris var. Hon särade lite på benen och andades häftigare. Nu blev jag lite kåt av att höra hennes åtrå och gissade att hon var nästan förlorad. Nu kändes trosan lite fuktig så jag drog den lite åt sidan. Jag petade in ett finger mellan läpparna och kände att där var ordentligt blött. Nu blev det bredare mellan benen och fröken gjorde små ljud i mitt öra.

Plötsligt tryckte undan mig lite och sa, du får inte, om detta kommer ut är jag slut som lärare. Är det bara det du oroar dig över, undrade jag? Ja, svarade hon. Om inte du berättar för någon så vet ingen, förklarade jag. Då kramade hon mig hårt och kysste mig. Nu var hon förlorad insåg jag och jag blev kåt som fan. Jag strök henne lite mer på fittan och kände i henne med ett par fingrar. Nu stönade hon i mitt öra och jag bestämde mig för att göra som Lisbet ville ha det första gången.

Kan du ställa dig upp, bad jag. Hon såg lite undrande ut men gjorde så. Jag satt mig i soffan och drog henne till mig, jag knäppte upp hennes snäva kjol så den föll till golvet. Lena sparkade undan kjolen, nu stod hon i bara trosorna. Jag lyfte hennes blus och kysste hennes mage runt naveln och lite nedåt. Hon hade en härlig kropp och ljuvligt len hy, lite, nästan knappt synliga ljusa fjun. Jag strök hennes lår på insidan, lika lent där och Lena stönade skönt när jag strök fittan utanpå trosorna. Lena höll sina händer lätt på mitt huvud och jag insåg att jag snart skulle få knulla min lärarinna.

Det hade jag funderat på länge, men då mest för att få bort hennes tråkiga sätt, nu verkade hon inte tråkig längre. Jag drog ner hennes trosor till golvet, Lena hajade till som om det inte var väntat. De sparkades ändå i väg. Nu kunde jag se Lenas fitta, liten fin och med en liten ljus tofs, underbar tyckte jag. Jag höll om hennes rumpa och drog henne till mig, jag tryckte mitt ansikte mot tofsen, ljuvlig doft av fuktigt kvinnokön. När Lena kände min hand på fittan särade hon lite diskret på benen.

Nu kunde jag peta in två fingrar i henne, jag hörde hennes upphetsning och benen särades mer. Jag kunde nu slicka på klitoris, den var nu svullen och tydlig. Lena stönade mer och kunde inte hålla underlivet stilla. Jag pullade snabbare och benen särades än mer, så som de borde vara. Nu skakade Lenas ben mer och jag förstod att hon snart skulle komma. Jag slickade klitoris snabbt men försiktigt och bearbetade hennes fitta med fingrarna som jag lärt mig, samtidigt smekte jag med andra handen lätt vid rumpan.

Nu skakade hon ordentligt och stönade. Plötsligt skrek hon lågmält men ihållande och jag kände i henne att hon kom. Några kraftiga jucka och lite skrik, sen rann det ljummen väska utefter min arm. Mitt hår var ordentligt tilltufsat av hennes rivande. Lena sjönk ner i soffan och lutade sig mot min axel, hon var tyst. Jag frågade, mår fröken bra? Hon såg på mig med ett dämpat leende och sa, detta är inte sant, har inte hänt. Var inte detta meningen när du bjöd mig hit, undrade jag? Jag förstod nästan att det var hit du ville ha mig, men jag blev inte klok på dej, svarade hon.

Ångrar du dej nu då, undrade jag. Nej, sa hon och kramade mej, det var riktig skönt och härligt. Men ville du detta då undrade jag? Troligen så ville jag nog, utan att erkänna det för mej själv, hon fortsatte, jag hade mina misstankar om de två kvinnorna efter att du kysst mig och flörtat, nu är jag övertygad. Jag förstår att även att kvinnorna ser bra ut men jag kommer inte att ta upp det mer. Jag tycker du är så fin och härlig, sa jag, och detta var inte som en trofé, utan för att jag längtat efter att få ligga med dej. De också, utbrast hon?

Jag kramade och kysste henne, ingen tveksamhet utan hon besvarade kyssen. Jag knäppte upp hennes blus och bh, ingen protest. Hennes bröst var underbart inbjudande och de var sköna att smeka. Lena var helt med på vart det bar iväg och jag snattade och bet i hennes bröstvårtor. Plötsligt sa Lena, hoppas jag inte kommer att få ångra detta, men vi kan väl gå till mitt rum. Jag reste mig och sa, visa, samtidigt kunde Lena då notera mitt kraftiga stånd.

Hon visade vägen och jag satte mig på sängkanten. Jag drog henne till mig och kysste hennes fina mage igen. Hon höll mig om huvudet och pressade fram underlivet. Nu var jag sugen på att knulla henne men jag ville tända upp henne ordentligt i fall att hon ruvade på tveksamheter. Jag strök henne mellan benen och pillade lite i hålet.

Då knuffade Lena ner mig på sängen och kastade sig över mig. Hon sa, nu räcker det med förspel, du ville ju knulla. Nu kände jag inte igen min fröken längre, men intressant blev hon. Klä av dej sa hon och kastade av sig blusen. Hon knäppte upp min livrem, ner med gylfen och drog av mig brallor och kalsonger som hon slängde på golvet.

Gud vilken härlig fröken jag hade, vem fan kunde ha gissat det. Nu låg jag med bar underkropp och lena greppade min kuk, hon runkade sakta och smekte mina kulor. Nu blev jag väldigt kåt och stönade av hennes beröring. Lena böjde sig fram och slickade runt hela ollonet, försatsen försvann. Snart slöt hon sina läppar om ollonet och sög mig härligt och ivrigt. När hon märkte att jag var ordentligt upphetsad och kåt slutade hon suga.

Lena kröp fram och kysste mig intensivt och härligt, samtidigt som jag kände hennes fitta sänka sig över min kuk. Gud vilken ljuvlig känsla när hon trängde på fittan så långt det gick. Hon lät fittan glida sakta med långa sköna rörelser. Hon tittade mig i ögonen hela tiden och jag såg i hennes ansikte att hon njöt obeskrivligt. Nu ökade hon takten och hon gnydde härligt. Jag juckade mot, kunde inte ligga stilla. Hennes fina tuttar dansade runt när hon red mej, mycket upphetsande att se.

Jag lade händerna mot de dansande brösten och märkte att det berörde henne. En hand stack jag ner och pillade på klitoris, med den andra petade jag med ett par fingrar henne lätt i rumpan. Nu hördes stönanden från henne och jag förstod att hon var på väg igen, på tiden, tänkte när jag insåg att jag snart skulle spruta i henne.

Nu kände min kuk att det blev trångt i henne och hon stönade högre, knullade fortare. Åååhh så skön du är stönade jag högt. Då kom hon, hon juckade orytmiskt och hon stönade härligt ett långt ååååhhhh och vätska rann över pungen. Då kunde jag inte hålla inne längre, jag skrek, det är så sköööönt, det gåååårrrr nuuu fröken.

Lena sjönk i hop över mig och andades tungt och vi kysste varandra av sexuell lycka. Lena sa att det var härligt skönt, men det kunde blivit pannkaka. Hur menar du, frågade jag? Det du stönade om fröken när det gick för dej, sa hon, hade du sagt det några sekunder tidigare så hade du förstört för mej. Jag skrattade och sa, jag visste när jag kunde säga det, kunde inte låta bli. Det är kul nu men kunde gått illa, sa hon och skrattade.

Jag tyckte bättre och bättre om min lärarinna nu. Jag drog henne till mig och kramade henne hårt och vi kysstes intensivt. Snart sa Lena, nu har jag fattat att du inte är en oerfaren niondeklassare, jag märker att du är erfaren. Hon fortsatte, du har bara drivit med mej, lotsades att du blev generad när vi talade om sex för en stund sedan, i stället var det jag som fick sitta och skämmas. Hon fortsatte, står det veklingen rätt i dina uppgifter, är du femton år? Sexton om några månades, sa jag stolt. Minst arton, nitton verkar du som, påpekade hon. Hon fortsatte, jag är säker på att du inte skaffat dig den erfarenheten tillsammans med Gina, sa hon med övertygelse i rösten.

Hur länge har du haft sällskap med Gina, frågade hon. Vet inte ens om vi har sällskap, svarade jag. Men hon har ju klängt på dej hela terminen, sa Lena undrande. Vi har varit bästisar sedan höstterminen började, Gina ville det förklarade jag. Har ni inte legat med varandra då undrade hon? Om jag svarar får du lova att inte säja något till någon, lova det sa jag. Lena lovade. Jag låg med Gina första gången för två veckor sedan, jag var den förste. Men varför har hon då betett sig så hela terminen undrade Lena?
Hon samlade väl poäng till ett samlag gissar jag, jag hade ingen aning om att hon ville knulla eller ens var intresserad, insåg det när hon plötsligt klädde av sig och antydde vad hon ville, svarade jag.

Jag förstår mig inte på er två, minst av allt dej Johan. Du får väl ta psykologin till hjälp då, föreslog jag. Vi skiter i den nu, sa Lena, tror inte den leder någon vart. Man måste nog ha hela bilden klar för sig för att förstå, förklarade jag. Jag är törstig sa Lena, ska vi ta lite Cola sa hon med en lurig min. Vi satt nakna och drack Cola i vardagsrummet och jag kollade in min fröken. Hon har en härlig kropp och ett vackert ansikte, det insåg jag först helt nyligen.

Plötsligt sa Lena, måste nog gå och duscha ur mig lite, känner något som rinner. Jag också, sa jag, tjing för att tvåla. Lena bara skakade på huvudet och log. Vi tvålade in varandra och jag fick känna på hela hennes fina kropp. När vi sköljde av varandra visade fröken hur man duschar ren en fitta, det var upphetsande att se, jag älskar min fröken tänkte jag. Fast jag äskar även Lisbet, Gina och hennes mamma, kom jag på. Fan jag har ju lika många vackra kvinnor som en negerkung, tänkte jag stolt för mej själv.

Fast det här med fröken var nog svårslaget, ansåg jag. Lisbet är ju lärarinna förstås, men inte i min skola. Hade det inte varit för ryktet som hon tog upp, hade jag nog inte fått se henne tvätta fittan, så jävla perfekt timing. Efter det att Lena ordnat ett par badrockar gick vi åter till soffan och drack lite Cola.

Lena sa att detta skulle hon inte ens kunnat drömma om för ett par dagar sedan. Jag har nog drömt lite om det en tid, erkände jag. Jag frågade Lena om hon aldrig haft de tankarna om mej. Hon rodnade lite och sa, jag har lagt märke till att du ser mer vuxen ut än dina kamrater. Hon funderade lite och sade, men jag har inte riktigt sett oss i den här situationen. Men något i den stilen kanske, undrade jag? Kanske, svarade hon lite blygt, i alla fall sen ett par dagar.

Lena svängde upp benen på soffan så att hon satt mot mig, hon böjde sig fram och kramade mig och kysste min kind. Jag satte mig likadant så vi satt mot varandra. Lenas badrock var halvöppen så jag såg min lärarinnas fina kropp. Riktigt upphetsande och jag var tvungen svälja ett par gånger. Lena log när hon märkte det och tog mej om midjan och kysste mej på munnen.

Nu blev jag lite het och jag kände att det spände lite i kuken. Jag förstod varför hon satte sig på det sättet. Lena såg nu min kuk styvna och verkade uppskatta vad hon såg. Hon tittade på kuken och sen i mina ögon, hela hennes ansikte lös nu. Lena greppade kuken med ena handen och lyfte försiktigt mina kulor med den andra. Jag rös i hela kroppen när hon sakta drog förhuden av och på, ett lite smackande ljud hördes samtidigt.

Nu var jag stenhård och kåt igen, jag sträckte mej fram och strök hennes fitta, försiktigt fram och åter. Lena såg mig i ögonen hela tiden för att se min stigande upphetsning. Jag pillade lite med ett finger i fittan och lite runt klitoris. Nu såg jag att även min fröken började bli påverkad och andades med öppen mun. Hon var sagolikt åtråvärd när hon började bli kåt.

När jag tittade på hennes fitta såg jag små droppar som sakta gled nedåt. Jag fångade ett par med fingret och smakade med tungan, salt och gott, sa jag. Lena tittade intresserat och erkände att hon inte smakat det. Jag fångade lite fler droppar, jag höll fingret framför Lenas mun och sa, pröva. Lena sträckte tveksamt ut tungan, men smakade, sen sa hon, salt men inte så gott. För en kille är det gott, om man vet vart det kommer från, sa jag och flinade.

Nu hade Lena blivit kåt av mitt petande på hennes fitta och hon stönade lätt. Hon hasade närmre mig och svängde sina ben över mina. Nu var hennes fitta bara några centimeter från min stående kuk. Lena stödde sig med armarna bakom ryggen och lyfte på rumpan. Lena gungade fram underlivet mot mej och sa, styr. Jag förstod vad hon menade så jag styrde kuken mot hennes hål och hon tyckte på. Detta hade jag inte varit med om tidigare, ruskigt upphetsande att se henne gunga fram och åter på kuken. Härliga ljud kom från den blöta fittan när hon gungade och jag stirrade fascinerat mellan hennes ben.

Kuken blänkte av hennes saft. Jag såg klitoris och fingrade på den, Lena slängde huvudet bakåt och tittade i taket. Jag kände att det inte skulle ta lång stund innan det gick för mig, så ruskigt skönt och den upphetsande synen skulle förkorta den här sköna stunden.

Jag tog tag under Lenas skinkor och hjälpte henne med knullandet och även att öka takten. Nu kände jag hur det började ila och förstod att jag skulle komma.
Jag stönade, jag klarar inte mer, det går snart. Spruta bara stönade Lena. Jag gungade Lenas rumpa så fort jag kunde och kände orgasmen närma sig snabbt. När lena stönade och hennes fitta började krama mig kom jag, jag stönade högt när jag kände hur sperman i flera strålar fyllde hennes härliga fitta. Lena skrek samtidigt något obegripligt och juckade hejdlöst.

Nu rann hennes orgasm och min sperma ner på soffan när hon helt slut gjorde sina sista rörelser.
Snart kastade sig Lena mot mig och tyckte ner mig i soffan. Vi kysstes och Lena flåsade fram, gud va härligt det var, tack för att du inte nämnde något om fröken när du kom. Hon fortsatte, när jag kände att du sprutade så kom jag direkt, så upphetsande och härligt, sa hon och kysste mig igen. Jag erkände att jag inte varit med om detta förut och att det var en skön ställning, därför kunde jag inte hålla mig längre. Men det var perfekt och precist timat, log Lena.

Lena torkade lite på skinnsoffan med morgonrocken och sa, nu blev jag törstig igen. Jag frågade Lena om hon trodde det var ovanligt det vi gjorde? Mycket, troligen det enda liknande fallet på flera år i Sverige, det skulle inte se bra ut för mej om det kom ut, gissade hon. Jag hörde Lisbet säja ungefär samma sak några månader tidigare, men hon var ju inte min fröken.

Lena sa, tror du vi kan hantera vad vi gjort så ingen misstänker något? Jag kan det och om du slutar kolla in mej på lektionerna så fattar nog ingen, sa jag. Lena rodnade lite och sa, du såg det? Var gång, svarade jag och log, och jag förstod att jag rört om i ditt huvud och att du börjat fantisera lite om oss. Problemet för mej var att jag inte visste om du var gift eller sambo, fortsatte jag. Jaha, så du såg inga andra svårigheter, undrade hon förvånat? Nja, om du nu var singel förstår jag inte vad som skulle hindra dej, förklarade jag.

Jag tror att du måste känna dej jävligt säker på dej själv, sa Lena. Varför inte, det här var väl trevligt, sa jag. Jag klagar inte och det var en av mina bättre upplevelser, men om jag från början fattat vad det gick ut på, så hade jag kanske bromsat, sa Lena. Då hade jag sluppit tramsa om min psykologi och ligga vaken, när du ändå bara drev med mej. Men det var ju för en god saks skull, intygade jag.
Det blev det också sa Lena och kramade mig.

Det hade börjat mörkna och Lena sa att det var bäst om hon körde mig hem. Efter en skön dusch, med lite undervisning av fröken, skjutsade hon hem mig. Vi kysstes och sa, vi ses i morgon. Jag funderade på hur fan det skulle gå, skulle jag bara sitta tänka på hennes fitta under lektionerna nu? Jag måste nog skärpa mig lite, insåg jag.

fleshlight-girls-asa-akira-lotus


Kommentera

Loading...