Jag knullade min bordsdam på Östgöta Nation

Jag hade inga större förhoppningar på kvällen. Visst brukar studentsittningar vara trevliga, men jag var nog inte riktigt i stämning. Jag var 23 år och nybliven singel efter ett fyra år långt förhållande med en underbar tjej.

Det senaste halvåret hade vi dock växt ifrån varandra och för en månad sedan kom vi överens om att avsluta vårt förhållande och skiljdes som vänner. Månaden hade för min del bestått av ensamhet, flyttstökande och celibat. Nu hade jag precis kommit iordning i min nya studentlägenhet och passade därför på att bjuda hem några vänner på förfest inför sittningen. Det var sex kursare till mig och ett fåtal från klassen som gick året under.

Efter en timme av skitsnack och ölspelet var alla lagom berusade för att bege sig till Östgöta nation och kvällens sittning. Sektionen brukade ordna sittningar två gånger per termin. Idag var det dags igen. Jag försökte hålla humöret upp så gott det gick och tagga för sittningen. Tre snabba öl på förfesten hade helt klart fått mig mer sugen. Väl framme på nationen mötte vi upp med resterande sittningsdeltagare, totalt ett 50-tal festsugna studenter. Jag kollade in bordsplaceringen och såg att en Jenny skulle vara min bordsdam. På andra sidan satt min klasskompis Amanda, en mycket trevlig och söt blondin som visste hur man festade till tillvaron. Jag var inte helt säker på vem Jenny var. Sittningen var höstterminens första och jag hade ännu inte fått koll på folket i den nya klassen som just börjat på universitetet och antog därför att Jenny var en av de nya studenterna.
Jag minglade runt med fördrinken i handen och kände mig bättre till mods än vad jag trodde att jag skulle göra. Förhoppningsvis skulle jag kunna ha kul hela kvällen och inte tänka på Maria, min gamla flickvän. Jag fick syn på Amanda och började gå mot henne. Hon sken upp när hon såg mig, skålade och gav mig en puss på kinden.

– Jag såg att vi ska sitta bredvid varandra, kul, sa hon.
– Ja, det ska bli trevligt, svarade jag.
– Hur är läget med dig, hur känns det med nya lägenheten och allt? frågade hon.

Amanda visste om att mitt förhållande tagit slut och visade medlidande samtidigt som hon nog försökte muntra upp mig. Hon var riktigt söt som vanligt och bar en generöst urringad klänning som visade upp en vacker klyfta mellan hennes bröst.

– Det är okej, det ska bli kul att festa ikväll och tänka på något annat. Kul att sitta bredvid dig! Du är
väldigt snygg idag förresten! varade jag
– Tack så mycket, Hugo! Du är snygg som vanligt också! Vem är din bordsdam ikväll?
– Jenny stod det på placeringen. Jag vet inte vem det är faktiskt så det ska bli kul att lära känna någon ny!
– Ohh, Jenny alltså! utbrast Amanda och fortsatte: Du kommer att känna igen henne när du ser henne. Det är ju hon som kallas ”rumpan”, du vet, hon som började plugga nu i höst, sa Amanda.

Då trillade det ner en pollett hos mig. Jenny var den nya tjejen som genast blivit känd bland killarna på sektionen som ”rumpan”. Hennes rumpa var den snyggaste som vandrade runt på jordklotet, det var jag och de andra killarna i kursen överens om. Jag hade aldrig pratat med Jenny, det hade heller inte någon av mina kompisar gjort. Men det hade ju inte gått så lång tid sen hon började och vi hade ännu inte festat någonting tillsammans med den nya klassen. Men idag skulle hon alltså vara min bordsdam och jag hoppades att det skulle bli en trevlig bekantskap.

Fem minuter senare kallades vi till bords. Jag hade fortfarande inte sett till Jenny. Nu stod hon dock där bakom stolen vid sin plats. Klädd i en kort vit kjol som dock inte var så tajt och en blå topp som också var ganska vid. Mellan kjolen och toppen såg jag någon centimeter av hennes brunbrända hud på magen. Hennes axellånga bruna hår var uppsatt i två lösa flätor. När jag närmade sig vände hon huvudet mot mig och log som om hon kände igen mig.

– Hej, Hugo heter jag, sa jag och sträckte fram handen för att hälsa.
– Hejsan, Jenny, svarade hon och tog min hand i sin och skakade.

Jenny var mycket trevlig och samtalet flöt på bra. Vi pratade lite om hur det var att plugga på sektionen och jag berättade lite om hur sittningarna brukade gå till. Jenny hade bara varit på en sittning tidigare under nollningen. Den första månaden hade hon pendlat hemifrån sina föräldrar som bodde i Ängelholm. Därför hade det varit omständligt att vara med på alla fester och kvällsaktiviteter under nollningen. Nu hade hon just fått sitt korridorrum i Lund. Jag erbjöd mig att gå till baren och köpa dricka till maten och frågade vad hon ville ha. Förrätten bestod enligt menyn av lax varpå vi kom överens om att dela en flaska vitt vin. När jag kom tillbaka ville hon ge mig en 50-lapp men jag nekade den och förklarade att jag bjöd min vackra bordsdam. Hon tackade så mycket, lovade att bjuda mig på något senare under kvällen och fyrade av ett fantastiskt och busigt leende samtidigt som hon la ena armen om mig och smekte över min överarm.

Middagen flöt på bra, jag hade väldigt trevligt mellan Amanda och Jenny. Sittningen innehöll som vanligt mycket sånger och en del mer eller mindre välgenomtänkta tal. Sektionens ordförande hälsade alla nya studenter välkomna och önskade alla en trevlig kväll. Han avslutade traditionsenligt med att dra en fräckis och påminde alla om att använda kondom under eventuella efterföljande nattliga aktiviteter.

Under huvudrätten tog vinflaskan slut. Jenny frågade om jag ville ha mer att dricka och försvann iväg och köpte en öl till mig och en cider till sig själv. Efter att huvudrätten var uppäten ursäktade jag mig och gick iväg för att tömma blåsan. Vid toaletten träffade jag Anton, en av mina kursare som hade noterat att jag hade ”rumpan” som bordsdam.

– Är hon lika trevlig som hon hennes utseende? frågade han.
– Minst. Hon är fantastiskt snygg och det är inte bara tack vare rumpan, svarade jag. Jag är säker på att hennes bröst är lika fina!
– Är de stora? frågade Anton vidare.
– Jag vet inte riktigt för hennes topp är inte så tajt. Men hela hon är sjukt snygg och det skulle förvåna mig om brösten är ett undantag, svarade jag.
– Du får ta reda på det i natt! Gå hem med henne!

Anton skrattade. Jag insåg att jag ville ligga med henne! Det var första gången sen jag och Maria gjorde slut som jag kände mig sugen på att ha sex med någon annan. Förmodligen berodde det på att detta var den första kvällen där jag inte tänkt en sekund på Maria sen den dagen vi gjorde slut.
Efter att blåsorna hade tömts och händerna tvättats återvände vi till borden. På vägen mötte vi Jenny som var på väg i riktning mot toaletterna. Vi såg varandra i ögonen men sa ingenting. Hon blinkade lite flirtigt med ena ögat och efter att vi passerade varandra vände hon huvudet och såg efter mig. Jag gjorde samma sak tills hon försvann in bakom dörren till damtoan.

– Du kommer att få ligga ikväll Hugo, utbrast Anton så fort dörren slog igen.
– Tror du det? frågade jag.
– Du såg väl själv hennes blick. Det finns redan en het stämning mellan er, det kanske bara är du som inte har märkt det, pucko! Ta för dig, för hon vill ha dig!
– Vi får se, svarade jag eftertänksamt.
– Tro mig, svarade Anton innan han vek av till sin plats.
Jag satte mig på min och pratade lite med Amanda som hade blivit riktigt full. Hon lutade sig nära mig och gav mig full insyn mellan hennes bröst. Hon viskade i mitt öra:
– Vad tycker du om ”rumpan”?
– Hon är väldigt trevlig… och snygg, svarade jag och puttade försiktigt bort Amanda lite diskret.

Jag ville inte att Jenny skulle komma tillbaka och se Amandas närgångna sätt. Jenny kom tillbaka lagom till att efterrätten dök upp på borden. Jag frågade om Jenny ville ha kaffe till men hon nekade. Då brydde jag mig inte om att hämta kaffe till mig själv heller. Fruktsalladen och glassen slank snabbt ner. Mellan två tuggor lutade sig Jenny mot mig och viskade i mitt öra:

– Är det sant att jag kallas ”rumpan”?
– Haha, hur har du hört det? frågade jag.
– Är det sant? frågade hon igen med ett leende.
– Ja, det är det faktiskt. Alla killar är överens om att du har den sexigaste rumpan.

Jag funderade två sekunder innan jag lade till:

– Jag är inget undantag…
– Jaså inte?! sa hon självsäkert.

Vi utbytte blickar innan nästa sång precis drog igång. Det sjöngs sång på sång och stojades vilt i lokalen. Vi diskuterade vid bordet att studentsittningar måste vara hemska om man inte är berusad. En bordsskål fick avsluta middagsdelen. Sittningslokalen skulle städas av och bli dansgolv. Så länge fick vi hänga i baren eller i soffgrupperna en halvtrappa upp.

– Jag måste iväg och snacka med Rebecka och Malin, ursäktade sig Jenny.
– Okej gör du så. Vi ses väl sen hoppas jag, svarade jag och blinkade mot henne.
– Självklart, jag ska inte lämna nationen ikväll utan att ha dansat skiten ur dig. Jag är ju din bordsdam så du måste helt enkelt dansa med mig, sa Jenny innan hon snabbt sträckte på sig och gav mig en snabb puss på kinden innan hon snabbt försvann iväg till sina kompisar.
– Det kan du ge dig på att jag ska göra, sa jag tyst för mig själv medan jag betraktade hennes snygga ben vandra bort mot baren.

Efter en kvart av skitsnack med mina kursare i sofforna stod Jenny plötsligt bakom mig och frågade om hon fick slå sig ner. I händerna hade hon två Heinekenflaskor. Jag visade med händerna att det var ledigt bredvid. Hon ställde ena flaskan framför mig och slog sig sen ner, dock inte bredvid där jag visat utan hon satte sig istället i mitt knä och la en arm runt mig. Jag blev ganska paff men fann mig snart och la en arm runt hennes kropp. Med handen smekte jag försiktigt hennes sida. Vi skålade med flaskorna och drack varsin klunk. I några minuter satt hon i mitt knä. Jag snackade med Gustaf som satt bredvid och Jenny pratade med Anton som satt på andra sidan bordet. Det kändes på helt naturligt att hon satt i mitt knä och alla mina tankar på Maria var som bortblåsta. Jag njöt av Jennys närhet och värme. Hon var kort, liten, lätt och fantastiskt snygg. Rätt som det var flög hon upp ur mitt knä och drog snabbt i min arm.

– Jag älskar den här låten! Du måste dansa med mig Hugo!

Jag hann inte ens svara innan hon drog iväg med min hand hårt i sin. Dansgolvet fylldes snabbt nu när DJ:n precis dragit igång en upp-tempoversion av Coldplays Viva la Vida. Jenny drog med mig mitt ut på golvet och började dansa som en galning. Jag rycktes snabbt med av hennes energi och de nästa 15 minuterna dansade vi tillsammans, fortfarande med ölflaskorna i handen. Jag såg att mina kursare och en massa annat folk också var upp och dansade, men framförallt så såg jag Jenny framför mig. Vi släppte nästan aldrig varandras blickar förutom när hon vände sig bort från mig och istället dansade in nära min kropp med sin berömda rumpa. Ölflaskorna tömdes och ställdes i farten på bänken längs ena väggen. Utan flaskor i händerna började vi snart att röra vid varandra istället. Till en början höll vi varandras händer men snart höll vi om varandra under dansen. DJ:n hade skapat en bra stämning på dansgolvet och de tempostarka låtarna avlöste varandra. Jenny lade sin ena hand runt min nacke och drog mig till sig. Jag trodde hon skulle kyssa mig men istället satte hon munnen precis intill mitt öra och halvskrek:

– Vad tycker du om min rumpa egentligen?

Jag halvskrek tillbaka i hennes öra:

– Det sa jag ju förut! Den är fantastiskt sexig!

Hon pussade mig på kinden igen och fyrade av sitt vackra leende igen innan hon återigen vände sig bort från mig. Fortfarande med ena armen runt min nacke lutade hon huvudet bakåt mot min axel samtidigt som hon tryckte sin rumpa hårt mot mitt ena lår. Hon rörde sig rytmiskt till musiken och gned rumpan upp och ner längs mitt lår. Hon var lite för kort för at komma åt min kuk med dessa rörelser. Kuken reagerade ändå snabbt på hennes intima dans och växte till sig i mina kalsonger. Jag rörde mig medvetet lite i otakt med henne för att ordentligt få känna hennes rumpa mot min kropp. Min ena hand höll i en av hennes medan den andra smekte hennes varma hud i glipan mellan toppen och kjolen. Snart hade hela handen letat sig in under toppen och jag kände hennes smala kropp och sköna lena hud. Min tidsuppfattning var som bortblåst och när låten var slut vände sig Jenny återigen om mot mig. Denna gång letade sig båda hennes händer upp om min hals. Lämpligt nog spelade DJ:n en lite lugnare låt. Vi föll in i en lugnare rytm när jag la mina armar om hennes kropp och tryckte henne intill mig. Mitt halvstånd i byxorna hade inte gett med sig men det brydde jag mig inte om. Jag skulle ligga med Jenny ikväll så hon kunde gott börja bekanta sig med känslan av min kuk mot sin kropp. Vi såg varandra i ögonen och log. Efter kanske en halvminut drog jag henne ytterligare lite närmare och slöt ögonen. Mina läppar mötte hennes mjuka läppar i en kyss som snart blev mer och mer intensiv. Jag smekte henne längs ryggen och sidan under tiden som vi hånglade. Våra kroppar gneds mot varandra i en het men långsam dans. Vi snubblade iväg tätt omslingrade till dansgolvets hörn där jag tryckte in henne mot väggen och fortsatta att ta för mig av hennes läppar och tunga. Jag har ingen aning om hur länge vi bara stod där och hånglade och smekte varandras kroppar, det var alldeles underbart! Tyvärr började jag känna att min blåsa gjorde sig påmind igen. Till en början ignorerade jag det men efter några minuter gick det inte längre. Jag avslutade kyssen och förklarade varför.

– Jag är också jättenödig men vågade inte avsluta kyssen. Tack för att du gjorde det! skrattade Jenny och drog iväg med mig i släptåg mot toaletterna.
– Vänta på mig här sen! kommenderade hon innan hon smet in på damernas.

Jag smet in på herrarnas där det lyckligtvis inte var fullt vid pissrännan. Jag öppnade gylfen och plockade fram min fortfarande halvstyva kuk. Medan trycket lättades kom Anton och ställde sig bredvid.

– Jag sa ju att du skulle få ligga med henne ikväll! Bra jobbat Hugo! började han.
– Än så länge har vi bara hånglat, svarade jag.
– Än så länge ja. Jag antar att ni två inte blir kvar så länge här på nationen. Ta med henne hem!
– Det ska jag, absolut!
– Så ska det låta Hugo! Härligt! Du måste beskriva hennes rumpa i detalj för mig sen. Gärna med en bild, det vore nice! En bild säger ju mer än tusen ord vet du!
– Haha, du är ju dum i huvudet, svarade jag.

Tystnad rådde medan vi avslutade vad vi höll på med och tvättade händerna. Jag gick ut och ställde mig där Jenny visat att jag skulle vänta och skickade iväg Anton in på dansgolvet igen. Efter några minuter kom Jenny ut och gick raka vägen fram till mig och kysste mig girigt en stund.

– Jag måste visa dig en grej, sa hon sen och gav mig en pillemarisk blick. Kom!

Hon gick mot garderoben och drog upp en lapp under sin topp. Jag antar att hon hade haft den i behån. Hon fick ut sin lilla väska och drog snabbt iväg med mig upp till sofforna inne på nationen. Hon tryckte ner mig, satte sig i mitt knä igen och grävde fram sin iPhone ur handväskan. Jag såg hur hon bläddrade bland bilderna och visade snart upp en bild som fick mig att tappa hakan fullständigt. Bilden var på mig. Jag stod naken och torkade mig om ryggen med en handduk. Bilden var tagen i omklädningsrummet på Gerdahallen, gymmet där jag brukade träna några gånger varje vecka. Innan jag han säga något lade Jenny sitt pekfinger över min mun, kysste mig på kinden och viskade i mitt öra:

– Jag vill se den i verkligheten. Ska vi åka hem till mig eller till dig?
– Ehh…
Jag var fortfarande paff.
– Kom igen Hugo, var bor du?
– På Delphi, rätt nära faktiskt.
– Bra, då drar vi till dig nu. Jag är otroligt kåt och du ska äntligen få se världens mest fantastiska rumpa. Kom igen!

Återigen drog vi iväg över golvet hand i hand. Jag hämtade ut min kavaj ur garderoben och Jenny smet återigen in på toa. Denna gång var hon snabbt tillbaka och vi gick hand i hand ut till våra cyklar. Lite hångel hanns med innan vi påbörjade cykelturen uppför Tornavägen mot LTH och vidare mot Delphi. Efter tio minuter var vi framme och jag visade Jenny in genom min dörr. När hon böjde sig ner för att ta av sig skorna vände hon upp sin rumpa mot mig. Utan att tveka drog jag upp hennes vida kjol och blottade en liten stringtrosa som var lika blå som hennes topp! En lätt dask på den ena skinkan hann jag med innan hon reste sig upp och kysste mig. Jag lyckades sparka av mig mina skor och låsa dörren innan hon drog iväg med mig in i lägenhetens enda rum och snabbt styrde oss mot sängen. Vi hånglade och händerna var överallt på varandras kroppar. Snart knuffade hon milt med bestämt ner mig på min säng så att jag blev sittande på kanten. Kavajen åkte av innan hon började knäppa upp min skjorta i en rasande fart. Jenny drog av mig den fort och satte båda händer på mina kinder. Hon kysste mig på munnen och fortsatte neråt på upptäcktsfärd över min bara överkropp med händerna och läpparna. Hon klämde på mina muskler på överarmarna samtidigt som hon slickade över en av mina bröstvårtor. Jag lutade huvudet bakåt och njöt av en kvinnas intima närhet igen. Min kuk var sprängfylld i mina byxor och jag längtade tills Jenny skulle befria den från mina byxor och tajta boxers.
Det dröjde inte länge. Hon uppehöll sig inte längre än nödvändigt på min överkropp utan kysste sig snabbt ner mot grenen samtidigt som hon mumlade något om hur sexig jag var mellan kyssarna. Knappen knäpptes upp, gylfen drogs ner och hennes hand tog ett stadigt tag om min kuk. Fortfarande var hon utanför kalsongerna. Hon slickade ett långt drag med tungan längs kuken innan hon visade att jag skulle lyfta på rumpan. Med ett stadigt tag om både byxor och boxers drog hon ner mina sista kläder till knäna. Hon fortsatte med att inte spilla någon tid utan tog återigen ett härligt grepp kring min kuk och började runka den ganska försiktigt. Jag stönade högt och mötte hennes sexiga blick precis när hennes läppar slöts kring mitt blottade ollon. Med en sexig blick fokuserad rakt in i mina ögon slickade och sög hon på ollonet samtidigt som hennes ena hand långsamt runkade skaftet och den andra lekte lätt med mina kulor. Jag var i himlen igen! Maria fanns inte i mina tankar. Det gjorde endast Jenny! Hon var fortfarande fullt påklädd, men vad gjorde det? Jag var naken och hon satt på knä på golvet framför mig och sög min kuk. Fantastiskt skönt dessutom! Efter en minut eller två släppte hon kuken med handen och började istället suga in mer och mer i munnen. Tungan hjälpte till så gott den kunde. Jenny sög hårt och ljuden som hon gav ifrån sig gjorde mig bara ännu kåtare. Jag stönade högt vid varje drag som hon gjorde. Jag kände att jag började närma mig utlösning och sa stönade fram några ord om det. Hon lät mig dock inte komma utan lämnade min styva kuk.

– Wow! Du är verkligen fantastisk på att suga, flämtade jag.
– Wow! Din kuk är helt fantastisk, jag har aldrig sugit av någon så stor förut.
Hon ställde sig upp och gick bort till min dator som stod på det lilla bordet. Hon tryckte på den och sa:
– Jag ska fixa lite stämningsfull knullmusik, sitt kvar där så länge. Jag tror din kuk måste vila lite.
– Mhmmm, svarade jag bara.
– Det kanske lät som om jag har sugit av hur många som helst när jag sa så förut, fortsatte hon. Men du är den tredje som får njuta av min avsugning. Haft ett långt förhållande som tog slut i somras och har inte haft sex sen dess.

Jag tänkte att vi var i samma situation men sa inte någonting om det. Istället sa jag:

– Nu får du snart klä av dig!
– Du ska få se min rumpa, jag lovar Hugo. Du ska få se mig helt naken! Men det ska göras på rätt sätt.
– Vad är rätt sätt då?
– Du ska få se… vänta bara, jag ska bara hitta rätt musik!

Jag satt kvar på sängkanten med kuken pekande mot taket och studerade Jenny som nu öppnade mitt Spotify och sökte upp en spellista. Snart strömmade sexig musik ur högtalarna och Jenny reste på sig. Hon började gå mot mig med blicken fäst i mina ögon. En meter framför mig stannade hon och började förföriskt röra sig i takt till musiken som jag inte kände igen. Hon sträckte armarna över huvudet och blottade då lite mer av sin söta mage innan hon snurrade runt ett halvt varv. Hon kastade en blick över axeln och släppte ut sitt hår som sexigt svängde i takt med hennes huvudrörelser. Jag satt på sängkanten och bevittnade hur Jenny, eller ”rumpan”, bjöd mig på ett striptease! Jag undrade för en sekund hur detta gått till men tappade bort den tanken när hon sakta, fortfarande med ryggen mot mig, började dra av sig toppen. När den drogs över huvudet såg jag att hon inte bar någon behå! Jag undrade om hon inte haft någon på hela kvällen eller om det var den hon tagit av sig under det sista korta toabesöket på Krischan. När toppen landade bredvid mig på sängen satte hon händerna för sina bröst och vände sig mot mig. Sexigt rörde hon höfterna från sida till sida samtidigt som hon tryckte ihop brösten. Jag anade en av vårtgrådarna och ville se mer! Hon fortsatte dock att dölja brösten tills hon återigen vände sig bort från mig. Med händerna rakt ut åt var sin sida backade hon mot mig med sexiga rumpvickningar som fick kjolen att svänga. Min kuk stod fortfarande som ett spett trots att varken jag eller Jenny hade rört den på några minuter nu. Den sexiga situationen och spänningen som fanns mellan oss gjorde att den inte hade slaknat en millimeter.

När Jenny stod mellan mina ben igen sänkte hon försiktigt rumpan rakt mot mitt stånd. I takt med musiken gned hon sig mot mig. Jag tryckte mig närmare mot henne och satte mina händer i sidan på henne. Beröringen fick henne att stöna till och trycka sig ännu mer mot mig. Jag förde mina händer mot hennes mage och vidare uppåt. Hennes mjuka hud under mina händer var fantastisk. Jag hade fortfarande inte sett hennes bröst, men nu när jag smekte upp mina händer över dem förstod jag att jag skulle få se något fantastiskt! Två små styva bröstvårtor utgjorde en härlig kontrast mot de förvånansvärt stora och mjuka kullarna som jag nu knådade i mina händer. Jenny hade mer eller mindre satt sig på mitt ena lår och njöt nu av att få sina bröst masserade av mig. Med sin ena hand runkade hon återigen min kuk. Hon kastade huvudet bakåt och la det på min axel vilket gjorde att jag kunde se över hennes axel. Mycket riktigt, brösten var fantastiska! Jag klämde ihop dem och tryckte dem uppåt innan jag nöp hennes bröstvårtor och släppte brösten helt. Jag ville att Jenny skulle fortsätta sitt strippande så att vi kunde komma till sexet!
Därför knuffade jag upp henne ur mitt knä. Hon fattade meningen med det och drog direkt av sig kjolen. Endast en den lilla blå stringtrosan återstod nu. Hennes skinkor var runda och helt fantastiska att se på. Med ena handen gav jag henne en lätt dask på den högra skinkan. Då vände hon sig mot mig igen och gav mig möjlighet att se hennes bröst framifrån. Återigen började hon röra höfterna till musiken och satte armarna på sitt bakhuvud. De fasta brösten lyftes upp ytterligare av detta och guppade fint i takt med höfternas rörelser. Jenny var så fantastiskt sexig där hon stod nästan naken och dansade framför mig.

Sakta förde hon ner sina händer och smekte sina bröst en stund innan hon fortsatte ner mot trosorna. Hon vände sig bort från mig igen när hon sakta drog ner trosorna och putade extra mycket med sin runda sexiga rumpa. ”Rumpan” var ett perfekt smeknamn på Jenny! En sista gång snurrade hon nu runt och lät mig betrakta hennes nu helt nakna kropp framifrån. Hennes rakade kön var sexigt och såg fuktigt ut.
Jag pekade på sängbordets låda och hon förstod direkt vad jag menade. Snabbt fiskade hon upp en kondom ur lådan, öppnade förpackningen och greppade min kuk. Försiktigt rullade hon gummit på plats och med ett litet hopp var hon uppe i min famn och tryckte ner mig i sängen. Vi kysstes girigt samtidigt som hon grenslade mig och greppade min kuk igen. Efter tre snabba drag styrde hon den mot sitt kön. Jag greppade hennes båda skinkor hårt och ryckte ner dem bestämt mot kuken. Hon smekte sin klitoris med mitt ollon i några sekunder innan hon sakta lät mig komma in i hennes varma och blöta inre. Vi båda stönade högt när Jenny sjönk ner över min kuk som försvann helt in i henne.

– Så stor du är! Fantastiskt Hugo!
– Du är härligt trång Jenny, rid mig ordentligt nu! stönade jag fram.

Hon kysste mig igen och reste sig sen upp. Hon höjde händerna över huvudet igen och började sakta rida mig. Hon reste sig tills jag nästan trillade ut ur henne innan hon snabbt sjönk ner igen. Allt mer intensivt red hon girigt min kuk och stönade varje gång jag gick i botten på henne. Jag klämde hennes bröst hårt och juckade mot henne så gott jag förmådde.
Detta var riktigt skönt sex! Jag såg omväxlande på hur min kuk försvann djupt in i Jenny varje gång hon sjönk ner över mig, på hennes smala och brunbrända mage, på hennes fantastiska bröst som guppade upp och ner och i hennes vackra och intensiva ögon. Jenny stönade allt högre för varje gång jag kom in i henne. Hon höll ett högt tempo en stund innan hon stannade i bottenläge och la sig över mig. Jag kände hennes små och styva bröstvårtor mot mitt bröst när hon sträckte lite på sig och viskade i mitt öra:

– Fy fan vad skönt det här är!
– Fantastiskt, svarade jag.
– Vad tycker du, vill du att jag gör skäl för mitt smeknamn?
– Vad menar du? frågade jag.

Hon svarade inte utan satte sig upp istället och klev snabbt av mig. Kuken var kladdig av hennes safter och stod rakt upp. Med en snabb och smidig manöver krängde hon runt och satte sig gränsle över mig med rumpan på mitt bröst. Jag lyfte upp huvudet lite och kysste hennes högra skinka samtidigt som hon med sin ena hand började runka min kuk igen. En så snygg rumpa precis framför ansiktet kunde man inte få för många gånger i sitt liv! Med ena handen klämde jag till ena skinkan hårt och Jenny svarade med ett högt stön.

Snart hoppade Jenny på min kuk igen, fortfarande med rumpan vänd upp mot mitt ansikte. Sakta och förföriskt började hon rida mig samtidigt som hon bollade med mina pungkulor i ena handen. Jag fortsatte att klämma hennes sexiga rumpa ganska hårt. Vi stönade i kapp med varandra medan Jenny sakta men säkert ökade takten. Jag hjälpte till så gott jag kunde genom att jucka mot henne. I en minut höll hon högsta tempo. Vi stönade ikapp med varandra och hon flämtade av njutning och den fysiska aktiviteten.

– Fy fan vad jag har saknat det här! nästan skrek Jenny när hon stannade till och gjorde en paus i knullandet.
– Du är så jävla skön Jenny, svarade jag upphetsat.
– Smek mig! fortsatte hon och lutade sig sakta bakåt tills hon låg ner helt på mig, fortfarande med ryggen mot mig.

Med små lätta juckanden fortsatte hon att rida mig trots att hon låg ner. Mina händer gick på upptäcktsfärd över hennes kropp. Med ett finger smekte jag hennes klitoris och den andra handen uppehöll sig på hennes mage och klämde på brösten. Jenny gnydde och stönade av mina försök att få henne att komma. Hon bad om mer och det fick hon. Min kuk var fortfarande långt inne i henne och mina fingrar gned hennes klitoris allt intensivare. Jag märkte att hon älskade det jag gjorde. Stönen blev allt intensivare och när jag klämde åt hennes ena bröst riktigt hårt så förstod jag att hon var riktigt nära. Med några hårdare stötar in i henne och med tummen och pekfingret intensivt masserade hennes våte klitoris kom Jenny i en skön orgasm som hon skrek ut.

– AHHH, jaaa aaa aa aag kooooommeeeeer nuu!

Hela Jenny låg ovanpå mig och skälvde av orgasmen medan jag bara fortsatte att stöta min kuk in i henne och massera klitoris. Hennes orgasmkramper kramade skönt om min kuk. När hon återhämtat sig lite vräkte jag av henne åt sidan utan att hon riktigt var med på det.

– På alla fyra! beordrade jag henne och fortsatte: Har jag sex med ”rumpan” så måste jag ju få ta dig bakifrån så att jag riktigt får se den från sin bästa sida.
– Mhhmm, svarade hon bara och intog snabbt ställningen.

Hon svankade riktigt fint för mig och bjöd mig en fin vy över skinkorna, sin våta fitta och den slutna ringmuskeln. Med en hård dask med handflatan på hennes vänstra skinka framkallade jag ett stön igen. Jenny stod på alla fyra och bad om mera! Mera smisk och mera sex. Efter ytterligare tre hårda daskanden var hennes vänstra skinka röd. Min kuk stod fortfarande som ett spett och ville in. Jag positionerade mig snabbt mellan hennes ben och lät smeka lätt över den röda skinkan med kuken för att förbereda henne på ytterligare knullande. Jag lät ollonet glida mellan hennes våta blygdläppar innan jag pressade mig in i hennes värme igen. Både hon och jag stönade till. Nu hade jag ingen anledning att hålla tillbaka längre. Jenny hade fått en orgasm redan och jag ville ha en också!

Med hårda, djupa stötar i takt till musiken som fortfarande spelade från datorn högtalare närmade jag mig orgasmen. Att döma av Jennys allt högre stönanden närmade även hon sig sin andra på bara några minuter. Det var en fantastisk känsla att pumpa henne bakifrån. Utsikten över hennes fantastiska rumpa och min kuk som försvann in i hennes våta och trånga inre gång på gång gjorde bara upplevelsen bättre. Jenny stönade att hon ville ha snabbare stötar och när jag ökade farten kände jag att jag var riktigt nära. Då, helt utan förvarning, kom Jenny i ännu en orgasm som fick hennes fitta att krampa runt min stora kuk. Det var vad som behövdes för att även jag skulle komma. Den välbekanta känslan när hela underlivet och framförallt pungen kittlar till följdes inom en halvsekund av den första kaskaden av sperma som fyllde kondomen djupt inne i Jenny. Tre, fyra, fem härliga kaskader fick mig att tappa kraften i benen. Vi ramlade omkull i sängen men på något sätt lyckades jag stanna kvar i henne även då vi låg som i en sked på sidan av sängen och flåsade tillsammans.

– Åh Hugo, det var alldeles underbart! viskade Jenny efter en minut av tystnad.
– Fantastiskt! var det ändå jag kunde tillägga.

Jag låg kvar bakom Jenny och smekte henne tafatt över brösten. Efter kanske ytterligare en minut hade kuken slaknat så pass mycket att den trillade ur Jenny. Den blöta kondomen låg mot hennes skinka. Vi låg stilla och njöt av orgasmernas härliga uttröttande effekt i några minuter innan Jenny ursäktade sig och smet in på toaletten. Hon brydde sig inte om att stänga dörren utan puttade bara till den efter sig. Jag gick upp och stängde av datorn, slängde kondomen i papperskorgen och smet in på toan när Jenny kom ut. När jag kom tillbaka till sängen låg Jenny ihopkrupen under täcket och tittade på mig. Jag såg att hennes trosor låg kvar på golvet tillsammans med hennes övriga kläder.

– Jag sover gärna här i natt om det är lugnt, sa hon.
– Så klart att det är snygging, svarade jag snabbt.
– Bara så att du vet, började hon. Jag tycker om att sova naken. Är det också lugnt?
– Självklart, svarade jag med ett leende och kröp ner bredvid henne.

Inte heller jag brydde mig om att ta på mig kalsongerna. Hon vände sig bort från mig, gäspade högt och tog min hand till sitt bröst. Jag kröp upp tätt bakom henne och masserade bröstet lätt. Jag kom och tänka på bilden av mig som hon hade i sin mobil. Undrade hur hon fått tag på den, men kom fram till att förklaringen av det fick vänta till morgonen. Jennys andetag blev tyngre när hon föll in i sömn. Även jag somnade snabbt. Vi var båda utmattade av en spännande kväll som avslutades med fantastiskt sex. I mina lågt ställda förväntningar på kvällen ingick inte att jag skulle somna sent på natten, skedandes en naken snygg tjej med världens sexigaste rumpa.

Kommentera

Loading...