Jag läste hennes dagbok och sedan beställde jag sexleksakerna jag behövde

Jag minns hur konstigt det kändes när mamma förklarade att hon hade träffat en ny. Jag hade knappt vant mig vid tanken av att mina föräldrar var skilda, även fast de hade varit det i ett år vid det laget. Och sen, bara något halvår senare, skulle mamma och hennes nya kille flytta ihop, och jag och Linn med dem.

Det var väl inte så farligt egentligen – mammas kille, Mats, var riktigt schysst och faktiskt ganska ungdomlig av sig trots att han närmade sig 50. Och sen var det Linn. Linn var Mats dotter från ett tidigare förhållande och skulle alltså bli min låtsassyrra.

Hon var liten och kortväxt med lockigt hår. Hon var tretton då, det vill säga två år yngre än mig, och väldigt brun, tydligen utan att hon ens behövde sola. Hennes stora passion var fotboll, och hon spelade i ett tjejlag – fast jag har ingen aning om hon var bra eller inte, jag brydde mig inte nog mycket om sport.

Jag hade väl inte lika lätt att komma överens med Linn som jag hade med Mats. Linn var ju dessutom bara tretton, en småflicka! Men vi skulle ju bo under samma tak så vi fick lov att acceptera varann… och när det väl gått några månader gick det faktiskt bra.

Nu går jag i årskurs tre på gymnasiet, Linn har börjat ettan. Jag vet inte riktigt vart all tid har tagit vägen. Mamma och Mats håller fortfarande ihop och verkar lyckliga tillsammans, och det är ju bra det. Och Linn… hon har växt till sig, om än inte på längden.

Klockan är fyra på en onsdag och Linn är inte hemma. Jag har gått in på hennes rum på jakt efter senaste numret av Kerrang!, en musiktidning jag prenumererar på och som Linn brukar ”låna” – sno – varje gång det kommer ett nytt nummer.

Hon gillar inte att jag går in i hennes rum utan hennes tillåtelse, men hon ska på fotbollsträning och kommer inte hem mellan skolan och träningen, så jag kollar runt i lugn och ro. En lila bh ligger slängd på golvet och jag plockar upp den och kollar förstrött. Linn har C-kupa, tydligen.

Jag tittar igenom högarna av papper vid hennes dator men hittar ingen tidning. På nattduksbordet hittar jag heller inget, och inte i bokhyllan. Jag börjar fundera på om Linn har gömt tidningen för att jävlas och letar i hennes skrivbordslådor, under hennes säng, i garderoben.

Det är i garderoben, gömd i troslådan, som jag hittar boken.

Först tror jag att det är en skrivbok hon använt i skolan. Jag öppnar den och läser lite och inser att det inte är det, det är en dagbok. Eller… dagbok kanske man inte kan kalla det. Linn är inte tjejig nog för att skriva en dagbok. Snarare är det en bok med privata tankar. Det gör mig lite förvånad, trodde inte alls att Linn var den sortens person som skulle bestämma sig för att skriva något frivilligt – men det här är tydligen sånt som hon ville få ur sig på nåt sätt.

Plötsligt hör jag hur någon går uppför trappan. Jag stegar snabbt ut ur Linns rum och in i mitt eget. Där gömmer jag boken under kudden just som mamma tittar in och säger att maten är klar.

”Okej”, säger jag.

När hon har gått plockar jag fram boken, en sån där med hårda pärmar och spiralrygg som man kan köpa på bokhandeln. Jag öppnar den. Det är inte så mycket skrivet i den, bara ett tiotal inlägg, och jag bläddrar fram till det senaste och tittar på datumet. 10:e september. Det är november nu, alltså skrivet för ett par månader sen. Bra – då kanske jag kan behålla boken ett tag utan att Linn saknar den. Jag gömmer den under kudden igen och går ner och äter.

Efter middagen går jag upp på mitt rum igen och plockar fram boken. Jag tänker att det är omoraliskt att läsa Linns privata tankar så här, och ler förväntansfullt. Jag är elak nog för att bara känna nyfikenhet inför tanken!

Första inlägget är ungefär ett år gammalt och handlar om någon kille som Linn ville ha men som istället blev ihop med en av hennes kompisar. Det är inte särskilt intressant, men jag läser vidare. Något om hur mycket hon hatar nån tjej… typiskt tjejskvaller, kort sagt.

Sedan kommer något som överraskar mig helt: en (tyvärr ganska detaljlös) redogörelse för hur hon förlorade oskulden på en fest som jag läser med stort intresse. Var övertygad om att Linn var oskuld! Inlägget är daterat 12:e maj, alltså i slutet av Linns högstadietid.

Jag njuter hejdlöst av läsningen, men det verkar som att inlägget om hennes oskuld kommer vara det mest intressanta… tills jag kommer till det sista, det från den 10:e september. Det står så här:

”JAG ÄR SJUK I HUVUDET.

Min största hemligaste fantasi är att jag vill bli våldtagen. Det gör mig så kåt. Jag kan inte berätta för någon jag känner för det är sjukt. Det är ju hemskt. Om man vill bli våldtagen måste man vara någon sorts hora. Så det är jag väl.

Jag vill ha vanligt sex också såklart men inget gör mig så kåt som om jag skulle bli knullad mot min vilja. Sjuk i huvudet, jo. Men jag kan inte låta bli. Hor-Linn som vill bli våldtagen, det är jag.”

Jag läser texten en, två, tre gånger med stora ögon. Aldrig har jag anat denna sida av Linn! Kan det vara sant? Efter tredje genomläsningen stänger jag boken och lägger den under kudden igen. Jag sätter mig vid min dator och försöker göra skolarbete, men kan inte riktigt koncentrera mig.

Det dröjer bara ett par dagar innan jag bestämmer mig för att det här är ett tillfälle jag bara inte kan missa.

Först går jag in på nätet till intimlagret där jag handlat sexleksaker förut. Jag väljer ut det jag behöver med ett stort leende på läpparna. Känns lite konstigt att köpa sånt här, men det bästa är ju att grejerna kommer i diskreta paket så man inte behöver skämmas.

Linn är fortfarande lika kort som hon var när hon var tretton – men i övriga avseenden har hon helt klart mognat. Hon är sexton nu och har fått en hel del kurvor. Hon är fortfarande lika brun, och håller fortfarande på med fotbollen, så hon är väldigt vältränad.

Jag och Linn är väldigt olika, och i vilken annan situation som helst skulle vi nog inte ha varit vänner. Men när man ska bo i samma hus måste man liksom acceptera varann, annars blir det bara jobbigt. Så nu har vi en relation som består av lika mängder vänskap, syskonkärlek och rivalitet.

Att vi nånsin skulle kunna bli tillsammans är otänkbart. Det är nog ingen av oss som har något intresse av ett förhållande med den andra. Trots det så har Linn blivit otroligt snygg faktiskt, med sin vackra bruna hy och vältränade men ändå väldigt kvinnliga former. Det har ofta hänt att jag har fantiserat om henne när jag har runkat, och när hon kommer ner till frukosten på morgnarna i bara sina underkläder brukar jag kolla in henne så mycket jag kan i smyg.

Det är lördag, alltså tre dagar efter att jag först hittade boken. Varje lördag brukar mamma och Mats gå ut och äta på nån restaurang bara de två, de brukar stanna ute sent och det blir nog oftast fler än ett glas vin. De har just farit så det är bara jag och Linn i huset.

Linn är på sitt rum, hon sitter vid datorn. Hon tittar upp på mig när jag kommer in med en frågande, lite otålig blick. Jag ler mot henne, grejerna från sexaffären har jag i bakfickan på jeansen. ”Jag har en överraskning åt dig”, säger jag glatt, och det om något är ju sant. ”Ställ dig upp.”

Hon ställer sig upp med ett lite förvånat leende.

Jag knuffar till henne och hon stapplar baklänges och ramlar på rygg i sängen. Blixtsnabbt är jag över henne, jag sätter mig på hennes mage så att hon, som väger säkert 20 kilo mindre än mig, inte har en chans att ta sig lös.

”Vad fan gör du?!” utbrister hon upprört. Hennes blå ögon är uppspärrade och jag ser rädsla i dem, men också en omisskännlig liten glimt… Jag tar tag i hennes handleder och tvingar upp hennes händer mot sängkarmen. Jag kan lätt hålla i båda hennes handleder med en hand och jag använder den andra för att fiska fram handbojorna, en av sakerna jag köpte på nätet, ur bakfickan.

När Linn ser dem blir hennes ögon om möjligt ännu lite större, och både rädslan och den lilla glimten i dem växer… fast glimten växer lite mer än rädslan. ”Vad fan gör du?” frågar hon igen, men med mindre eftertryck, när jag låser fast hennes händer i sängkarmen. Du vet vad jag gör, tänker jag, men jag säger ingenting.

Sedan tar jag fram nästa föremål från sexbutiken. En ballgag. Jag ser i Linns ögon att hon vet vad det är, och hon kämpar emot när jag för den mot hennes ansikte. Jag örfilar till henne, inte hårt alls, mer bara som en markering, och greppar sedan tag i hennes ansikte. ”Gapa”, väser jag. Och lilla hor-Linn som vill bli våldtagen gapar genast.

Jag pressar in ballgagen i hennes mun och spänner fast den bakom hennes huvud. Hon är vacker i den – jag valde den faktiskt med tanke på hur Linn skulle se ut med den i munnen. Bollen är glänsande röd, kanhända att den är ganska stor och obekväm också. Jag tittar ner på min låtsassyrra som just ska få sin vilja igenom och bli våldtagen, och säger:

”Jag hittade boken du hade gömt i din garderob. Så jag vet att du tänder på det här.” Hon stirrar på mig med sina stora, stora blå ögon. Jag blir tyst i några sekunder, sen säger jag: ”Om du verkligen inte vill det här så är det bara att du skakar på huvudet nu.” Jag vill ju trots allt inte åka i fängelse för våldtäkt. Så mycket är Linn inte värd.

Men Linn verkar inte ens fundera på saken. Hennes huvud rör sig inte en millimeter, hon fortsätter oavvänt att stirra på mig och jag ser rädslan och skammen i hennes ögon… och den där glimten, helt tydlig nu. En djupröd rodnad sprider sig över hela hennes ansikte.

Hon vill det. Hon vill verkligen att det ska hända.

Min kuk är smärtsamt hård i mina jeans och jag vill bara släppa ut den, men först är det en sak till. Jag tar fram en avlång svart tygbit. Linn ser den och verkar förstå vad den är till för.

Jag väntar inte ens den här gången – Linn kunde ha skakat på huvudet när hon hade chansen – utan örfilar till henne direkt. Det låter som att slaget svider i alla fall. ”Lyft på huvudet”, säger jag sedan. Jag sätter tygbiten över hennes ögon och binder fast den bakom hennes huvud. Jag har själv provat den, och man ser inte ett dugg i den.

Linns kinder är nu helt djupröda, hon är väldigt vacker där hon ligger med både ballgag och ögonbindel. Jag sliter vårdslöst upp hennes T-shirt över hennes huvud och lämnar den där. Sen drar jag ner hennes mjukisbyxor – hon sparkar litegrann men det märks att det mest är för syns skull. Nu ligger hon där i bara underkläder. Jag tar in synen en sekund innan jag fortsätter.

Det är en våt fläck på hennes trosor. ”Inget gör mig så kåt som om jag skulle bli knullad mot min vilja…” Jag ler elakt och trycker handen mot Linns skrev, hon reagerar genast, gnyr och trycker med höfterna, hårt mot mitt skrev.

Nu blir situationen för mycket för mig. Jag vill bara vara inuti henne.

Jag formligen sliter av henne trosorna och särar hårdhänt på hennes ben. Hennes fitta är öppen och glänser av safter. Jag fumlar med mitt bälte, drar ner jeans och kalsonger så att kuken äntligen får komma ut i det fria. Jag kan inte minnas att jag någonsin varit såhär hård.

Utan omsvep stöter jag in i Linn. Hon kastar huvudet bakåt och nästan skriker genom sin ballgag. Jag är inte försiktig, jag stöter hårt och snabbt. Jag lutar mig fram och känner Linns doft, hon luktar som kanel.

Linn kommer på bara några få stötar, hennes fitta krampar kring min kuk och jag saktar ner tempot och njuter av känslan. Hon halvt stönar, halvt gnyr hjälplöst, och trots ballgagen lever hon om ordentligt, hela hon skakar. Jag märker på hela henne hur skönt det är. Hon kommer länge, och genom hela hennes orgasm stöter jag långsamt in i henne.

Till slut, efter vad som känns som en hel minut, slappnar hon av och blir alldeles lealös i kroppen. Små stön hörs från henne, jag tror inte att hon är riktigt medveten. Jag kan fortfarande känna orgasmens efterdyningar kring min kuk.

Jag örfilar till henne, på andra kinden den här gången, och börjar stöta hårt och snabbt igen. Nu spänner Linn hela kroppen igen och gnyr så ljust att det skär i öronen. Hon verkar vara känslig efter sin orgasm. Jag bryr mig inte.

Jag önskar att hon inte haft sin bh på sig. Den skulle jag ha tagit hand om, men nu är det försent. Jag gör så gott jag kan efter omständigheterna och drar upp den så att den sitter ovanför hennes bröst. Linns bröstvårtor är väldigt hårda. Jag nyper lätt i hennes ena bröstvårta och hon stönar litegrann. Jag nyper i den andra, fortfarande lite försiktigt. Sen flyttar jag handen tillbaka till det första bröstet igen och nyper väldigt hårt.

Det måste göra väldigt ont. Linn kommer plötsligt igen, hennes höfter krampar och hon stönar hjälplöst. Det är som att hon på samma gång försöker komma bort från min hand och komma närmare den. Jag ler (lite småelakt kan jag väl erkänna), och böjer mig fram, tar Linns andra bröstvårta i munnen och biter försiktigt. Hon gnäller till, hon tror väl att jag tänker bita så hårt jag kan.

Istället lyfter jag huvudet och tittar på henne. Hon är otroligt vacker, kinderna är röda av en blandning av upphetsning, skam och mina örfilar. Den klarröda ballgagen ser fortfarande obekvämt stor ut, Linn dreglar och verkar inte kunna göra något åt det. Hennes ögon är dolda av ögonbindelns svarta tyg.

Jag drar långsamt ut min kuk ur henne och hon mumlar i protest. Med ett leende sätter jag istället kuken mellan hennes skinkor. Linn stelnar till. Jag hittar hennes anus och leker runt lite med ollonet.

Nu skakar Linn frenetiskt på huvudet. Små desperata ljud hörs från henne, hon försöker antagligen säga något. Jag fnyser till och säger: ”Nu är det försent, du skulle ha skakat nej när du hade chansen.”

Nu börjar hon kämpa emot, hennes dämpade ljud blir om möjligt mer desperata. Jag örfilar till henne, två gånger, hårt, och viskar: ”Ligg för helvete still.” Till min stora förundran gör hon faktiskt det – det hade jag aldrig trott! Kanske upphetsningen över situationen är större än skräcken? Lilla hor-Linn som vill bli våldtagen…

Jag tänker faktiskt inte ta henne där bak.

Jag ler åt hur uppskrämd Linn är och stöter in i hennes fitta igen. Har väl egentligen inget intresse av analsex, ville bara göra henne lite rädd. Nu känner jag orgasmen komma genast, och efter bara några få stötar drar jag ut kuken ur Linn igen – jag har ingen kondom och vill ju helst undvika att göra henne gravid – och kommer på hennes mage.

Det är nog den bästa orgasmen jag har haft i mitt liv. Jag är inte oskuld, jag har haft ett par flickvänner som jag har haft sex med men det går inte ens att jämföra med det här. Jag flämtar till och ett dovt stön undflyr mig. Jag blir stel i hela kroppen. Jag ligger i en lite obekväm ställning, stödjer mig på ena armbågen med andra handen kring min kuk. Min sats är större än nånsin, strängar av kletig vit sperma sprutar ut över Linns säng, hennes mage och hennes lår. Jag ligger så i några sekunder tills orgasmen avtar, och sen försvinner all styrka ur musklerna.

Jag lägger mig, eller snarare kollapsar bredvid Linn. Efter några sekunders återhämtning tar jag bort ballgagen ur hennes mun, fast jag lösgör inte hennes händer eller tar bort ögonbindeln. Sedan lägger jag mig ner igen.

Det är helt tyst. Jag är lite dåsig efter min orgasm och har ingen större lust att prata, och Linn verkar inte kunna komma på nåt att säga. Vi ligger så i någon minut, det enda som låter är ljudet av vår andhämtning, och sen säger Linn med liten röst: ”Jag märkte att boken var borta.”

Jag hajar till. Det tar en stund innan jag lyckas svara. ”Va?”

”Joo. Faaan vad tur att det var du, inser du hur pinsamt om pappa hittade den? Eller Anneli?”

Anneli är min mamma. Jag skrattar till. Det hade verkligen varit fruktansvärt.

”Jag tänkte att…” Linn försöker formulera sig. ”Jag tänkte att, om det nu var du som hade hittat den, att… och om du läste den, då, fast det trodde jag att du skulle göra… att kanske skulle du hitta på nåt sånt här. Eller jag hoppades det. Men jag trodde aldrig att du faktiskt skulle göra det.”

”Jag kunde faktiskt inte låta bli”, ler jag.

Nästa dag sitter jag vid min dator när Linn kommer gående från sitt rum och lutar sig i dörröppningen. Jag vänder mig om mot henne, och när jag ser att hon ler så ler jag också. I handen har hon exet av Kerrang! som jag letade efter när jag hittade hennes hemliga bok.

”Antar att du letade efter den här?” frågar hon. ”När du hittade boken?”

Jag ler och nickar och hon går fram till mitt skrivbord och lägger tidningen där. Hon står nära mig nu och jag känner den där doften av kanel igen. Hon möter oblygt min blick och säger, ”Jag kan knappt gå idag, så öm är jag i fittan.”

Jag skrattar till, av lättnad för att det jag gjort, det vi gjort inte verkar har kommit i vägen för vår relation, lite av dum-manlig stolthet, men också bara för att det var roligt sagt. ”Sorry”, säger jag med ett flin.

”Det är lugnt”, säger Linn. Och sen, lite blyg, olik sig själv: ”Jag älskade det.”

Sen tittar hon mig i ögonen och är 100% Linn igen, och säger: ”Gör det igen, när som helst.”

fleshlight-stoya


One Response to Jag läste hennes dagbok och sedan beställde jag sexleksakerna jag behövde

  1. Tintin skriver:

    Helt ok novell.
    Ganska skön undomshistoria

     

Kommentera

Loading...