Jag tog min tjejs syster i badet medan min tjej…

Det är söndag och dagen efter den omtumlade händelsen med min svägerska sitter jag hemma i lägenheten och tänker på hur otroliga saker som kan hända.
Jag hade ganska förbryllad och förundrad lämnat Annett i morse, vi visste ju att det var så det fick bli tills vi löst hur vi skulle gå vidare med detta, vi var bägge säkra på vad vi ville men vi ville såra våra respektive så lite som möjlig samtidigt.
Jag blir avbruten i mina tankar av att ytterdörren öppnas och Malin kommer in.

Hon börjar genast prata om hur kul dom haft och berättar allt dom gjort, jag lyssnar med ett halvt öra för jag har hört det förut, hur dom festar spelar lägereldsgitarr och drömmer om att resa. Det visar sig dock att en hel del av dom bestämt sig för att resa och malin säjer drömmande att hon också skulle vilja hänga på.
– Ja det skulle säkert va kul. Men jag tjänar inte så mycket pengar och du går bara hemma så blir nog svårt. Säjer jag lite dystert men tillägger.
– Du skulle haft en karl som din syster, han verkar ju tjäna pengar för två. Så kunde du vara hemma och leva lyxliv. Hehe. Lite på skämt, lite på allvar.
– Haha, jag skulle väl det, tönnis. Säger hon men ser faktiskt ut som hon funderar på det.
Vi snackar vidare men lite senare i samtalet återvänder hon till ämnet genom att visa lite avundsjuka på deras saker och att dom alltid har pengar osv.
– ja, fast dom ser inte värst kära ut. Säger jag.
– Nä, de har du rätt i, säger hon lite tankfullt.

Vi fixar lite mat tillsammans och sedan flyter dagen på, vi går och lägger oss och hon slocknar genast, jag ligger och funderar över vårt förhållande och allt som hänt så snabbt.

Egentligen är det inget fel på vårt sexliv, nästan tvärtom. Vi har skön sex och varierad också men det är precis det, bara sex inget annat, det kunde varit med vem som helst.
Så var det inte med Annette och nu vet jag vad vi saknade.
Ju mer jag tänker på det ju mer kommer jag på att jag vill vara med Annette, vill egentligen gå upp och logga in på fejjan men beslutar mej att vänta i alla fall.

Dagarna går och på onsdagen sitter vi hemma och slöar framför tv, jag har för ovanlighetens skull mjukisbrallor på mej, då jag haft en ledig dag och verkligen inte känt för o göra något. plötsligt ringer Malins mobil. Hon går ut i köket där den ligger på laddning och jag hör hon pratar en stund och hör hon låter glad, undrar vem det kan vara?
Hon kommer ut från köket och tittar på mej och säjer lite förvånat men glad.
– det var syrran, hon frågade om hon kunde komma upp på en fika. Säjer hon och går tillbaka in i köket
– Va trevligt säjer jag fast jag också är förvånad, då dom oftast träffas på födelsedagar och liknande annars.
– Ja hon kommer hit om en liten stund. Säjer hon medan hon fixar i köket.
Fan, hade jag visst det skulle jag ha duschat och bytt om, jag skyndar mej in på toaletten och fräschar upp mej. Jag går ut och ska just gå och fixa lite snyggare kläder då det ringer på dörren. Fan är hon redan här.
Malin öppnar och Annett kommer in, hon hälsar artigt o lite stelt som hon brukar på mej men jag hinner se ett svagt leende i alla fall.
Hon har som vanligt eleganta kläder, en grå hyfsat tajt kjol. Ganska kort faktisk vilket är lite ovanligt, en silkig vit blus och en grå kavaj till det, inga smycken mer än ett par glittriga öronhänge.

Hon har med sej lite bullar och vi går in i vårt lilla kök. Vi har bara ett minimalt bord med två stolar mitt emot varandra så jag tar en pall och sätter mej på kortsidan.
Vi börjar fika och det är ju ganska trångt med plats under bordet så jag känner Annetts ben hela tiden, hon rör det lite mot mej och det verkar som hon gillar vår beröring för hon flyttar efter om jag rör på mitt ben.
Jag tar en fot och stryker över hennes, vi sitter så och leker lite försiktigt medan dom pratar om shopping och liknande, jag säjer något då och då men sitter och försöker låta bli att titta rent för mycket på Annett, men jag börjar bli ganska kåt av vårt flörtande.
– Ursäkta, måste ta detta. Säger Annette plötsligt och reser sej och tar upp mobilen och går ut ur köket.
Vi sitter kvar och efter en liten stund kommer Annette tillbaka och ber än en gång om ursäkt.
– det gör inget, är det viktigt så är det klart man ska svara. Säger jag.
– Tack, ja precis, det var en fil jag skulle skicka. Säger hon och jag tycker hon är lite röd om kinderna när hon säjer det?
Hon stoppar ner sin mobil och just då plingar det till i min mobil.
– Nu är det min tur och be om ursäkt, fast var ju ett sms så kollar sen. Säger jag med ett flin.
– Det kan ju vara viktigt ändå, titta du så känner jag inte mej så skyldig för jag svarade. Säger hon och tittar på mej med en underlig min.
Jag lirkar upp mobilen, inte så lätt när jag sitter men kan inte ställa mej då jag fortfarande har lite halvstånd efter vårt tå-flörtande.
Hm. Det är ett mms från ett okänt nr, men jag klickar upp det och det är en bild. Jag känner genast igen vårt rum och personen som sitter där med brett särade ben med kjolen uppdragen och en hand som delar sina blygdläppar. Under står det. Vill ha din kuk här!
Min kuk blir stenhård meddelsamma och jag blir torr i halsen, jag stirrar på den otroliga synen. Vet inte vad jag ska göra, men kan för mitt liv inte titta på Annette.
– vem var det ifrån? Säjer Malin undrande då jag säkert ser lite konstig ut.
– Äh, va Mathias som jäklades bara. Han ska nog få igen. Säger jag och stoppar ner mobilen och reser mig upp och vänder mig snabbt och hoppas att mina svarta mjukisbrallor döljer mitt stånd.
Jag dukar undan mina saker, medan dom sitter kvar och pratar, jag tar nu chansen och sneglar bort mot Annett men hon verkar helt oberörd där hon sitter.
Jag hör att hon berättar att hon ska på ett viktigt möte här i stan imorgon strax innan lunch och att hon va och kollade upp lite saker inför det idag.
– Jag hade tänkt ut och rida när jag kom hem, vill du följa med? Säger Annette till Malin.
– Ohja. Säger Malin och skiner upp.
– Va kul. Gå och byt om så kör vi så vi hinner innan det blir mörkt.

Malin skyndar in i sängkammaren där hon har sina kläder, hon har knappt hunnit ur köket förrän Annett reser sig och går fram till mej och glider i min famn, hon börjar smeka min kropp och jag tvekar, men kan inte stå emot för jag längtat så efter hennes beröring och besvarar ivrigt hennes smekningar
Hon sticker hetsigt ner sin hand under både byxorna och kalsongerna och greppar min fortfarande styva kuk
– e du galen? Säjer jag lågt medan jag lyssnar efter Malin.
– Ja i dej. Säjer Annette.
– Oh jag i dej. Säjer jag och skjuter bort det mesta av min oro och tveksamhet och förnuft och för upp min hand under hennes korta kjol och hon hjälper till genom att sära på benen och skjuta fram sitt bäcken. Jag känner hennes värme och bara jag kupar handen över hennes blyg känner jag hur blöt hon är.
– Jag vill känna dej i mej. Jag tänker på dej hela tiden. Viskar hon hest i mitt öra.
– Jag vill ha dej, du är underbar, du finns alltid i mina tankar nu. Svarar jag och just nu vill jag inget hellre än att lyfta upp henne på diskbänken och köra kuken i henne.
Vi hör steg från rummet och fumlar ur våra händer från varandras kläder och tar ett steg från varandra medan vi försöker ordna till vår klädsel. orolig tittar jag mot dörren, men hör istället toalettdörren gnissla när den öppnas.
– Ska bara på toaletten, sen kan vi köra. Säger malin och vi hör dörren stängas.
Annett vänder sej och drar resolut ner mina brallor och puttar ner mej på stolen.
Innan jag hunnit protestera eller ens fatta vad som händer så har hon dragit upp sin kjol och grenslat mej, hon greppar min stenhårda kuk och sjunker ner över mej, jag stönar till då jag känner hennes heta blöta fitta om min kuk.
Hon kysser mej hetsigt och gungar fram och tillbaka några gånger över mitt värkande kön sen reser hon sig lika snabbt och rättar till kläderna och går med raska steg ut i hallen just som Malin kommer ut från toan.
Jag skyndar mej att hoppa upp och krångla på mej brallorna och har just fått upp dem då Malin skymtar förbi mot ytterdörren.
– Hej då. Säger hon i förbifarten.
– Hej. Säger jag omtumlat.
Dörren slamrar igen och jag är plötsligen ensam där i tystnaden, kåt, frustrerad, förvirrad.
Försöker greppa det som just hänt, vilken otrolig händelse och vilken kåt och skön kvinna hon är. Tänder på henne som jag aldrig tänt på någon, min kuk är fortfarande hur hård som helst och jag känner doften av henne och hennes kön här i köket.

Jag drar upp mobilen och tar en bild av min av kåtsafter glänsande stenhårda kuk.
Vet precis när jag ska skicka denna. Tänker jag nöjd och går och tar en kall dusch.
Jag stannar hemma och slappar hela dagen, kommer mej inte för att göra så mycket.
På kvällen kommer Malin hem och är sprudlande glad hinner jag se innan hon klär av sej och hoppar in i duschen.

Det burrar till i fickan och jag ser det är från Annette.
Hon skickar. Hon fick rida min hingst, inte mer än rätt då jag ridit hennes. 😉
Jag svarar: det var bland det allra häftigaste jag varit med om.
Hon: va verkligen inte planerat men när jag sen var hos er kände jag så starkt att jag bara va tvungen göra så.
Jag: hehe jag klagar inte, tvärtom. 😉
Hon: jag måste gå men vi ses på lörd. 😉
Jag: oki längtar. 😛

Malin kommer ut och berättar att Annette bjudit in oss till helgen, hennes man hade köpt en jacuzzi nu när han blev befordrad, så dom tänkte grilla och sen bada lite.
– låter trevligt. Säger jag genast och tänker att det blir det säkert då jag får träffa Annette igen.
– Ja verkligen, verkar mysigt och bada i en sån.
– Då får du ett tillfälle att använda din nya bikini också ju. Säger jag och tänker att den lilla svarta saken visar mer än den döljer så Annetts man som gillar stora bröst bör ha svårt slita blicken från henne så kan jag ägna mej åt Annette.
Hon fnittrar till och verkar som hon tänker i samma banor som jag. Åtminstone vad gäller hennes systers man.

Nästa dag när jag håller fm fika på jobb passar jag på att smyga undan lite och ta min mobil och leta fram bilden jag tog i går och skicka den till Annetts mobil med texten.
Jag suktar efter att få fortsätta det du starta igår. 😛

Sitter och tittar på mobilen hela rasten men inget händer, hon har väl kanske inte den mobilen på, jag vet att hon satt i möte så hon får väl den sen.
När jag jobbat klart på förmiddagen och är på väg upp för att äta lunch piper det till, jag drar upp telefonen och kollar. Trodde det var Malin som ville ha något handlat men det var från Annett.
” jag satt mitt i mötet då jag fick ditt meddelande och hoppas verkligen att dom inte märkte hur kåt jag blev.”
Jag skriver: är på jobb, men önskar jag var hos dej.
Jag sätter mej och börjar äta då burrar det till.
”jag är i bilen utanför, väntar 5 min sen kör jag.”
Jag stirrar på mobilen i en halv minut sen reser jag mej och slänger resten av min mat och skyndar ut på parkeringen.
Jag tittar snabbt runt och ser hennes bil parkerad längst borta och skyndar dit, jag ser att hon sitter i baksätet med dörren öppen på andra sidan bilen. Jag skyndar runt den och hon tar tag om mitt bälte och drar mej till sig, hon öppnar det och knäpper snabbt upp mina byxor och med ett kraftigt ryck drar hon ner dom. Jag tittar mej oroligt omkring, hon tar tag om min styvnande kuk och runkar lite innan hon böjer sej fram och suger in kuken snabbt och hetsigt. Jag flämtar till och håller i taket och dörren.
Hon suger hungrigt och hetsigt min kuk tills jag knappt klarar mer. Jag tar tag i henne och drar motvilligt ut kuken och puttar ner henne i sätet, jag vill slicka henne men hon hejdar mej och flämtar fram att hon måste få känna min kuk i sej nu.’
Jag ser mej omkring, jag ser inte till någon så jag kryper in efter henne och lägger mej över henne. Hon styr mej rätt och äntligen får jag köra kuken i henne igen.
Jag kör kuken in och ut i hennes tajta blöta fitta i långa tag och njuter så av att ha sex med henne så här oplanerat ohämmat, våra händer är vilt och ivrigt överallt på varandras kroppar och vi hetsas nog lika mycket av detta.
Någonstans lyckas ändå mina sinnen uppmärksamma mej på ett ljud. Det är ljudet av bilar. Jag tittar upp och ser att det är andra skiftets bilar. Om något ögonblick kommer parkeringen att vara fylld av bilar och folk.
Jag drar mej ur och hör ett ogillande ljud från Annette men när hon sen i nästa ögonblick hör bilarna skyndar hon sig också. Vi ser lika förskrämda och skamsna ut då vi fixar till oss så gott det går.
– fan, jag måste gå, har redan dragit över lunchen. Säger jag besviket.
– Inte bara lunchen du drog över. Säger hon med ett litet skratt.
Det kör in bilar hela tiden nu så säjer till henne att det är bäst hon kör så det inte blir allt för mycket snack här om vem det var.
Jag försöker se ut som vanligt då jag går in mot jobbet igen med raska steg. Tobbe en jag känner i det kvällsskiftet flinar och frågar vem den heting var?
– fjällans syster, hon skjutsade mej hit efter jag vart hemma på lunch.
– Ojdå. Va det din bruds syrra? Dom e inte speciellt lika. Säger han och tittar på mej.
– Du brukar ju gnälla över henne, men det verkar som hon i alla fall kan ge dej en åktur ibland.
– Haha jodå. Är väl egentligen inget fel på henne. va nog lite snabb och döma bara.
– Jaja, ska du me ut på lördag? Vi tänkte dra till hotellet och dansa?
– Låter ju kul, men är bortbjudna till brudens syster då. Säger jag och försöker inte se allt för glad ut.
– Ok, men har ni tråkigt kom för all del, nu är det bäst vi går in och jobbar om vi ska behålla jobbet. Flinar han.
Fast det är väldigt upphetsande börjar det bli smått frustrerande att inte få tid för att verkligen njuta färdigt med Annett, denna härliga, frigjorda och otroligt sexiga kvinna.
Eftermiddagen på jobbet var otroligt seg men tillslut var det kväll.

Resten av veckan var ungefär likadan, tiden verka dubbelt så lång som den brukar vara och jag hör inte av Annette mer, är inne och kollar fejjan flera gånger var dag och kollar whatsapp också men helt dött.

Lördagen kommer äntligen och vi åker ut dit. Känner hur spänningen och nervositeten ökar ju närmare vi kommer. Känner hjärtat bulta när vi går fram till dörren.
Dörren öppnas och Annette står där, hon är solbränd och fräknig och har en vit blus med korta puffiga ärmar och en kort jeanskjol och håret i en enkel hästsvans. Hon har inga smycken idag heller utom de där glittriga öronhängena. Hon ser otroligt vacker ut i sin enkelhet. Även om hon passar väldigt bra i sina strikta arbetskläder så ser hon väldigt sexig ut i denna lediga stilen.
Känner det pirrar till med desamma jag ser henne och hon ger mej en blick som jag tolkar att hon känner likadant.

Vi går in och Annette visar ut oss på verandan där det är dukat och det luktar gott från grillen.
Vi sätter oss och värdparet sätter sig mitt emot, Annette rakt framför mej.
Hon blinkar snabbt åt mej och jag ler medan jag tittar uppskattande på henne.
Vi börjar äta och då tappar Annette sin gaffel, jag reser mej snabbt och går ner på knä för att ta upp den, jag ser hur Annett drar in den under bordet med foten och hur hon samtidigt särar sina ben. Jag känner hur jag hårdnar , jag tittar in på den väldigt lockande synen mellan hennes lår. Jag tar gaffeln men passar på att smeka upp längst hennes ben långa smala ben och in mellan låren. När jag kommer fram till trosan kniper hon igen benen och jag kravlar upp.
– Det verka som du inte skulle komma upp igen. Säger Tobias
– Nä det var en lurig en den där. Säger jag med ett flin och tittar på Annett som tittar tillbaka med ett litet lurigt leende.
– Tack för du va en sån gentleman. Säger hon.
– Jag hämtar en ny. Säger jag och går in i köket mest för att lugna ner mej, min kuk står och jag undrar hur resten av kvällen kommer att vara om den börjar såhär.

Maten smakar väldigt bra och vi pratar, skrattar och det känns verkligen annorlunda än alla de andra gångerna vi varit här, tom Annetts man är trevlig. Jag ser att han tittar på Malin allt som oftast och ger henne komplimanger lite då och då. Malin ser ut att trivas som fisken i vattnet med detta. Jag borde bli irriterad över detta men känns faktiskt bara bra, då jag helst skulle vilja smyga iväg med hans fru om det fanns möjlighet till det nu.

Tiden rusar iväg utan mer flörtande mellan mej och Annett i alla fall och maten dukas undan och Tobias säjer att nu är det hög tid att byta om för badandet.
Det tycker vi alla är en bra ide och jag och Malin går in på gäst toan medan värdparet går på andra hållet.

Malin tar på sin nya svarta bikini och hon ser mycket läcker ut måste jag erkänna. Trosan är lite av hipstertyp och gör verkligen hennes runda bak rättvis och bh halterneck i tre mindre delar över varje bröst. mycket syndig.
Känner att jag blir kåt av synen men Malin frågar lite osäkert.
– den är inte för porrig? Jag har min gamla med fall i fall.
– Hehe nädå, tycker du ser grymt fin ut. Du har ju en kurvig kropp så klart du ska visa upp den. Säjer jag ärligt.
– Tack. Säger hon och ler och tittar på mej med en underlig blick.
Vi går ut och möter Annett i hallen, hon har en vit bikini där överdelen är en topp med fransar på hela framsidan och trosan med fransar på överkanten så ser nästan ut som en kort bastkjol med string under. Väldigt sexig och ovanlig, Annett ser makalöst fin ut i den, speciellt solbränd som hon börjar bli.

Annett går till köket för att hämta mer dricka till oss.
Jag ser mej om och ser att Tobias redan sitter i det i altanen nedsänkta karet, Malin skyndar dit och ingen här kan missa Tobias lystna blick på hennes stora runda bröst.
Hon lägger sej på kanten för ett ögonblick sen kasar hon ner mitt emot Tobias.

Just då ringer min mobil, det är Annett. Jag svarar.
– hej, jag står i köket med en hand innanför bikini underdelen och undrar varför du inte är här? Hör jag henne glatt och lite retsamt säja innan hon fortsätter.
– Säj till dom att du måste åka iväg och hjälpa en kompis en tim eller så. Och med det lägger hon på.
Jag tittar på dom två i poolen och märker att dom kanske inte hört mobilen för dom verkar roa sej bra själv så jag går lite närmare
– Malin. Säger jag och ser hur hon vänder sej och ser lite påkommen ut, men jag låtsas som inget.
– Det var Mathias, jag behöver åka iväg en tim eller så.
– Ok, säger hon men verkar inte som det förändrar något.
Just då kommer Annett fram och säger att hon hörde och erbjuder skjuts som tack för att jag hjälpte henne förra gången.
Nu ser dock Malin betydligt gladare ut och Tobias säjer snabbt.
– schyst, då kan du väl stanna till på vägen hem och köpa mer läsk till drinkarna. Och ler sådär oskyldigt som bara en med orena tankar kan le.
– Klart jag gör. Säger Annett och vi går in i huset.
Just som vi kommit in vänder sej Annette om och hennes händer landar på min kropp och hennes läppar söker mina, vi hånglar hetsigt och hett och jag som redan varit kåt en stund känner min kuk styvna allt mer, men vi lyckas besinna oss och Annett vänder sej om där vi står och vi tittar ut genom köksfönstret.

Knappt har vi försvunnit förrän man hör dom prata, jag hör Malin fnittra lite nervöst och dom tittar på varandra medan dom kommer allt närmare varandra. Det dröjer inte förrän dom också hånglar lite tafatt.
Deras lite försiktiga smekande och kyssande, övergår till att befria varandra från de få klädesplagg de har och jag ser hur Malin ställer sej upp helt naken och går över till Tobias och grenslar honom.

Att se sin partner ha sex är en mysko känsla, hur det än är och blir mellan oss så är ju Malin ändå min tjej just nu.
Bitterljuvt att se henne njuta med en annan man, jag märker att jag blir väldigt upphetsad samtidigt som jag känner mej lite svartsjuk.
Jag märker på Annette att hon nog har liknande känslor, kåt är hon i varje fall, det råder det ingen tvekan om.
Jag står precis bakom Annette och min hårda kuk vilar mot hennes lilla tajta röv, jag börjar smeker hennes kropp och pressa mej mot henne, hon trycker sej mot mej och lutar sej fram.
Jag drar hennes trosa åt sidan och halar fram min hårda långa kuk, jag trycker den mot hennes underbara häck och den hittar rätt och jag känner nöjt hur hon svankar när den glider in.
Börjar röra mej sakta och njutningsfullt i dess hela längd medan jag smeker hennes kropp och tittar på hur de i poolen knullar dom också.

Men så flyger något i Annette, hon reser sig upp och puttar bort mej, jag tittar undrande på henne, men hon tar mej i handen och drar med mej ut. Jag undrar vad hon håller på med men hon ger sej inte utan trampar fram till jacuzzin och vi är ända framme innan dom två däri märker något.
Dom fryser till is bägge två och tittar skamset på oss, ingen säjer eller gör något.
Jag vet inte vad jag ska göra står bakom Annett kåt och förvirrad, va skulle vi ut hit och göra?
– nä fortsätt ni men ta inte all plats, säger Annette och glider ner i vattnet och får mej lydigt att gå i efter. Hon drar hetsigt ner mina badbrallor och knuffar ner mej och slänger sej över mej och börjar genast rida mej.
Jag tittar lite osäkert på dom andra som sitter där och vet inte vad jag ska göra. Men jag kan inte hålla mej utan börjar smeka Annetts härliga kropp och göra motjuck.
Dom andra tvekar men kommer inte för sej att gå eller göra något, men när dom hört Annettes kåta stön och sett på när vi knullar ett tag så kan dom inte låta bli utan fortsätter med viss tvekan ha sex dom också.
Snart knullas det villt i den lilla poolen, nakna kroppar och stön och flämtande fyller det trånga området här.
Mitt i allt detta kommer jag att tänka på hur absurt detta är, jag sitter här med min tjej, men knullar hennes syster och min tjej knullar hennes man. Trodde aldrig jag skulle få uppleva något sånt här, men sex med Annett har verkligen öppnat mina ögon för hur se kan vara!
Är egentligen helt knasigt att vi gör detta, men väldigt upphetsande samtidigt!
Jag hör hur alla ljud ökar i intensitet, andning stön och flämt blir högre och snabbare.
Plötsligt hör jag att Tobias frustar till och tror det gick för honom, strax efter det går för Malin. Det känner jag igen hur det låter.
Jag pumpar hetsigt min kuk i Annett som rider mej och gnider sej mot mej helt galet. Mina armar är runt henne och mina händer håller i hennes axlar och vi kommer samtidigt och det känns som jag sprutar som aldrig förr, dunkar min kuk i henne en sista gång och stannar där helt slut. Annett lägger sej över mej och vi smeker varandra och myser, jag sneglar mot dom andra som sitter kvar men inte hopslingrade som oss men ändå nära.
Nu börjar kåtheten lägga sej lite och jag undrar va fan vi nyss gjort? Lite ångerfullt och lite skämmigt, men ändå något av det häftigaste jag varit med om, men nu då? Va gör man, va säjer man?

Plötsligt som om hon läst mina tankar reser sej Annett upp och tar min hand och drar iväg mej, bort och in i huset utan att se sig om, jag kan dock inte låta bli utan sneglar bak just som vi går in och ser då hur de andra rest sej och är på väg mot andra sidan huset…

fleshlight-girls-asa-akira-lotus

Kommentera

Loading...