Jag tvingas knulla min tjejs mor

När jag var i 18-årsåldern träffade jag en söt tjej som hette Pernilla som var två år äldre än mig, och efter ett tag så ”blev vi ihop”, båda bodde hemma, och jag hade ett antal yngre syskon medan Pernilla var enda barnet, varför vi oftast var hemma hos Pernilla för att få vara i fred.

Pernilla var lång och smal, blond med långt hår bak på ryggen, jättesött ansikte, och jag var upp över öronen förälskad i henne. Vi var som sagt oftast hemma hos henne, och jag sov ofta över hos henne. Hennes pappa Hans var resandesäljare, så han låg ute i veckorna, medan Pernillas mamma Eva var chef för ett call-center. Pernilla var nästan en exakt kopia av sin mamma, Eva var i 45-årsåldern, men väldigt fräsch och såg ut som 30. Lika långa ben precis som Pernilla, och även i övrigt påminde hon väldigt mycket om Pernilla.

En eftermiddag efter skolan stack jag hem till Pernilla, vi sjönk ned i deras bubbelbad och satt bara där och hånglade och smekte varandras kroppar. Enligt Pernilla skulle hennes mamma komma hem lite senare, så vi behövde inte tänka på att stänga om oss. När vi var klara i bubbelbadet fortsatte vi in på Pernillas rum, och när vi kom in på Pernillas rum vände hon sig om mot mig och sa: -”Nu har du värmt upp mig i badet, men jag vill ha mer” allt medan hon lossade sin handduk som föll till golvet. Hennes kropp var som en gudinnas, helt perfekt, och jag såg hur hennes bröstvårtor stod rakt ut av upphetsning. Hon tog ett steg bakåt och la sig på sin säng och fortsatte: -”Släng handduken, jag vill njuta av att se hur din kuk styvnar när du ser min nakna kropp”. Jag lossade handduken, och lät den falla till golvet. Kuken var redan på väg upp igen efter förra resningen i badet. –”Kom lite närmare så att jag ser ordentligt” sa Pernilla, och när jag kom fram till henne tog hon tag i mina höfter och vände mig 90 grader, så att jag stod vinkelrätt mot långsidan på sängen, istället för att stå mot kortsidan och med ryggen mot dörren. –”Jag älskar att se hur din kuk hårdnar, känna på den medan den växer i min hand” säger Pernilla medan hon låter sin hand söka upp min kuk, hon drar förhuden fram och tillbaka medan hon ser mig i ögonen. –”Skönt va?”, jag bara nickar till svar. Jag är dock lite konfunderad, Pernilla brukar aldrig prata på det sättet, vi brukar ha våra sexakter under tystnad, men nu plötsligt så är Pernilla väldigt verbal.

-”Mmmmm, så skön kuken känns, längtar den efter mer?” fortsätter Pernilla medan hon runkar min kuk långsamt. Jag hummar till svar, men Pernilla är inte nöjd med mitt svar: -”Jag hör inte vad du säger, vad vill din kuk göra med mig?” Jag är fortsatt förbryllad över Pernillas uppträdande, men tänker att det kanske är någon typ av rollspel som hon testar, så jag beslutar mig för att spela med och svarar högt och tydligt: -”Min kuk vill knulla din lilla kåtvåta fitta tills du ber om nåd”. Pernilla svarar:-” Vad gör du om jag ber om nåd innan du har blivit tillfredsställd?” Jag tycker att samtalet blir alltmer konstigt men fortsätter att spela med: -”Då byter jag hål och knullar jag dig i munnen eller i röven!”. –”Du vet att jag inte gillar det, så vad skulle du säga om jag istället erbjöd dig min mamma?”. Tusen tankar for genom min skalle, Pernilla måste älska att prata snuskigt tänkte jag, men jag har aldrig hört henne såhär tidigare, men jag beslöt mig för att spela med: -”Din mamma är läcker, så jag skulle gärna knulla henne, men vad händer om hon får nog och jag fortfarande inte är tillfredsställd?”. –”Hon kanske låter dig knulla henne i munnen, tror hon gillar det!”.

Jag tyckte att samtalet blev alltmer bisarrt, och Pernilla såg nog hur ”vilsen” jag var under samtalet, så till sist särade hon på benen och släppte min kuk: -”Slicka mig din lilla horbock”. Jag gick ned på knä mellan hennes ben och lät tungan stryka över hennes fittläppar. Hon var så våt, så kåt, jag hörde hur hon gnydde när jag ivrigt slickade hennes fitta. Snart kom hennes första orgasm, hon spände sig och gick upp i brygga innan hon föll ihop på rygg i sängen igen. –”Gud vad skönt, knulla mig nu!”. Jag kröp upp mellan hennes ben, styrde in min sprängkåta kuk mellan hennes uppsvällda fittläppar, retades lite med henne och lät kuken stryka fram och tillbaka mellan hennes fittläppar innan jag tryckte in kuken med full kraft. Jag böjde mig fram och våra tungor möttes i en lång het kyss, min ena hand smekte hennes ena fasta bröst, hennes bröstvårta var stenhård, jag nöp till i den, och jag kände att hon ryckte till. Jag knullade henne allt intensivare, och hennes höftrörelser mjölkade min kuk så skönt. Snart kom Pernilla i sin andra orgasm, och jag fortsatte att pumpa på under hela orgasmen, och den tredje orgasmen lät inte vänta på sig. Hennes ord om att jag skulle knulla henne tills hon bad om nåd, sporrade mig till att knulla henne i en takt som jag aldrig tidigare hade gjort. Jag såg hur hon vred på sig under mig, såg hennes ansträngda ansiktsuttryck, och när den fjärde orgasmen sköljde över henne, blev det för mycket och hon skrek: -”Nåd, jag klarar inte mer!”. Jag stannade upp, lät kuken vara kvar i henne, kände hur hennes fitta kramade min kuk genom hela orgasmen, och när hon började komma till sans igen, drog jag mig ur och lade mig bredvid henne. Kuken stod nu i givakt och pekade rakt upp i taket, scenariot att Pernilla hade bett om nåd medan jag ännu inte nått klimax var nu ett faktum.

Pernilla tittade på min kuk, fångade upp den med handen och förde förhuden sakta fram och tillbaka över ollonet. –”Hmmmm, du vann, jag bad om nåd innan du blivit tillfredsställd, och så kan vi ju inte ha det……..” När Pernilla hade avslutat meningen, gled den nästa stängde sovrumsdörren upp, och Pernillas mamma Eva uppenbarade sig i dörren, iklädd sin strikta chefsdress i form av en stram knälång klänning och pumps. –”Och vad händer här då?” säger Eva medan hon går fram till sängen. Jag försöker skyla min styva kuk, men Pernilla håller den i ett stadigt tag, och täcket ligger Pernilla på, så det finns inget att täcka över kuken med. –”Daniel har inte blivit tillfredsställd medan han knullade mig, och nu säger han att han vill knulla dig tills han kommer!” säger Pernilla. Jag blir pionröd i huvudet av den uppkomna situationen och efter vad Pernilla har sagt till sin mamma, så jag stirrar rakt ned i golvet framför Eva.

-”Jaså, jag tror att du har fått tag på en liten pervers kille till pojkvän, och varför tror du Daniel att du överhuvudtaget skulle få knulla mig, Pernillas egen mamma??!!” Jag stammade fram: -”Det var ju bara en replik i ett rollspel, det var inte på riktigt.” Eva tog tag i min haka och förde upp mitt huvud så att våra blickar möttes. –”Så, du tycker inte att jag är attraktiv nog för att knullas??!!” säger Eva medan hon spänner ögonen i mig. Jag fortsätter: -”Det var inte så jag menade”. –”Vad menar du då, är jag attraktiv nog för att knullas, eller kan du trots att du är otillfredsställd och sprängkåt säga att du inte är intresserad, jag vill veta vad du tycker här och nu??!!”. Eva för undan Pernillas hand och tar själv tag i min kuk och börjar runka den, och när mitt svar dröjer säger Eva: -”Är det inte skönt?” Jag nickar till svar, men det duger inte för Eva som fortsätter: -”Är det skönt, och tycker du att jag är attraktiv nog att knullas??!!” Jag mumlar till svar, så Eva säger: -”Jag hör inte vad du säger, svara nu högt och tydligt!!”. –”Jag tycker det är skönt, och om det är ok för Pernilla, så knullar jag gärna dig här och nu!”. –”Bra Daniel, då skall du få känna på hur det är att knulla en vuxen och mogen kvinna, och du kommer inte att ångra det, det kan jag lova!”

Eva släppte taget om min kuk, och snart var Pernillas hand tillbaka och smekte min kuk lite försiktigt. Eva tog något steg tillbaka, knäppte upp klänningen och lät den falla till golvet, en svart spetsbehå och svart spetstrosa uppenbarade sig, liksom ett par svarta stayups.-”Jag känner hur den styvnar, så han gillar nog vad han ser!” säger Pernilla. –”Är det så Daniel, gillar du vad du ser?” säger Eva. –”Mmmmmm, läckert” svarar jag bara medan jag fortsätter att stirra på det som händer framför mig. Eva knäpper upp behån på ryggen och låter behån sakta glida av och brösten blottas. Eva bröst är större än Pernillas, hänger lagom naturligt, gungar till när Eva låter sina händer smeka dem, innan hennes händer fortsätter ned mot den svarta spetstrosan. Hon drar upp trosan så att grenen glider upp i springan, jag förstår av det jag ser att Eva har en helrakad mus, därefter tar hon några steg fram till sängen så att hennes trosbeklädda fitta bara är någon decimeter från mitt ansikte. Nu drar hon sakta ner trosan och den släta fittan uppenbarar sig framför mig, jag ser hur den dryper av kåthet, ser hur droppar har samlats på blygdläpparna. Hon stiger ur trosan, drar med sitt finger längs skåran, för att sedan föra sitt finger till min mun. Jag öppnar min mun som i trans och Eva för in sitt finger så att jag kan smaka på hennes fittsafter, sedan fortsätter hon med att föra in ett finger till in i min mun för att sedan sakta knulla min mun med de två fingrarna.

Eva kliver upp i sängen medan hon fortsatt har sina fingrar i min mun, ställer sig med ett ben på var sida om mig, iklädd endast stayups och pumps. Hon tar tag i sänggaveln med den ena handen medan hon för fram sitt sköte mot mitt ansikte och styr in min mun mot sin fitta med de två fingrar hon har i min mun, och när hon drar ut sina fingrar väser hon: -”Slicka mig nu som du gjorde med Pernilla, det såg så skönt ut!!”. Eva tog nu tag i sänggaveln också med sin andra hand och tryckte sitt sköte mot mitt ansikte. Jag sträckte ut min tunga och la min händer på hennes bak för att kunna trycka henne hårdare mot min virvlande tunga. Medan jag slickade henne rusade tusen tankar genom mitt huvud, och på Evas senaste kommentar förstod jag att hon hade stått i dörren hela tiden och tittat på mig och Pernilla när vi hade älskat. Nu förstod jag varför Pernilla hade vridit mig 90 grader när jag kom fram till sängen, det var för att Eva skulle se bättre.

Eva var sjöblöt, smakade så härligt salt, och den första orgasmen lät inte vänta på sig, och snart stelnade Eva till, men jag fortsatte att slicka henne genom hela orgasmen, höll fast henne med ett stadigt tag om baken så att hon inte kunde komma någonstans. När vågorna hade ebbat ut från den första orgasmen fortsatte jag att slicka henne och jag hörde hur hon njöt av behandlingen. När den andra orgasmen sköljde över henne, lyckades hon att slita sig loss och landa med sin bak på min bringa, och jag såg nu rakt in i hennes fitta hur den pulserade genom hela orgasmen.

När den andra orgasmen hade ebbat ut, gled Eva ned mot min styva lem, Pernilla styrde in den i Evas kärleksgrotta, och snart hade Eva börjat få igång en stabil ritt över min påle. Jag fångade upp hennes mjuka och naturligt hängande bröst, knep henne hårt i de styva i bröstvårtorna, såg hur hon grimaserade av min behandling, men Eva fortsatte sin ritt. Eva red allt intensivare, och snart försvann hon in i sin tredje orgasm, och ritten stannade nästa helt upp medan orgasmvågorna strömmade genom hennes kropp. När orgasmen la sig, ökade ritten igen, men efter en stund gled hon av och sa: -”Ta mig bakifrån, knulla mig hårt bakifrån!!” Jag reste mig ur sängen, och Eva ställde sig med baken i vädret, och blottade två uppsvällde blygdläppar mellan stjärthalvorna. Jag särade på hennes skinkor, lät kuken nosa på läpparna, innan jag körde in kuken till botten och började knulla henne hårt. Jag fångade upp hennes gungade bröst med mina händer och smekte dem medan jag knullade henne allt hårdare. Pernilla ställde sig nu på knä och böjde sig fram till mig, och våra tungor möttes, allt medan jag knullade hennes mamma allt intensivare. Snart klarade Eva inte mer, utan hon föll ihop på sängen, medan jag och Pernilla fortsatte att kyssas allt hetare medan Pernillas hand sökte sig upp till min nu lediga kuk. När Eva hade återhämta sig, vände hon sig om till ryggläge i sängen, och lät sin hand söka sig till min kuk som Pernilla höll på att runka. Eva reste sig på en armbåge så att hennes mun nådde min kuk, och snart kände jag hennes läppar omsluta min kuk. Pernilla smekte nu mina kulor medan hennes mamma runkade min kuk med sin ena hand samtidigt som hon sög mitt kukhuvud mellan sina läppar och hennes tunga virvlade över ollonet. Pernillas och min tunga lekte samtidigt med varandra, och till sist blev det för mycket för mig med, och jag pumpade ut sperman i Evas mun och Eva svalde allt med stor hunger.

Vi föll alla ihop i sängen helt utmattade, och när vi kom till sans berättade Pernilla och Eva att de alltid delade på sina älskare med varandra, på så sätt fick Pernilla lite äldre män med erfarenhet att ”träna med” medan Eva fick lite ”lammkött” att roa sig med. Nu ville de veta hur jag såg på det hela, och jag kunde bara säga att jag älskade det som precis varit, och jag ville gärna fortsätta med båda. De tog mig direkt på orden, och snart låg jag i sängen med Evas renrakade sköte över min mun och Pernillas fitta kramades min kuk. Vi knullade hela natten som galningar, alla tre tillsammans, eller bara jag och en av dem medan den andra tittade på, i sängen, i köket, i badet……

Kommentera

Loading...