Jeg pumper sæden dybt oppe i Betinnas fisse

Sent på aftenen efter at have været ude og spise og gået en tur langs strand promenaden ved byen, sad Betinna og jeg på terrassen og nød aftenen med et par glas vin, Betinna var blevet rød i kinderne af det vin vi havde fået, vi snakke om at Peter og Ole nok var noget lun på modne kvinder sådan som de havde stirret på Betinna´s bryster hele dagen, måske de ligefrem var blevet vild med Betinna, hun siger pludselig det kunne være skægt at forføre dem og griner lidt af sin egen bemærkning. Jeg siger du kan jo se om du/de tør når det kommer til stykket, syntes hun skulle prøve flere mænd på en gang hvis muligheden byder sig. 

Betinna går ind i lejligheden og kommer tilbage i en nedringet kjole hvor hendes bryster hænger frit inden under, hun går hen til mig i stolen, trækker det ene bryst frem og putter vorten i min mund og stønner sagt, tager fat i min hånde og føre den ned til sin fisse, hun har heller ingen trusser på. Jeg kigger rundt ved poolen, det ser ud til vi er de eneste som er ude på terrassen her til midnat, så jeg løfter hende op på bordet og slikker hendes fisse til hun kommer hvorefter jeg bedækker hende mens hun ligger hen over bordet og stønner liderligt, jeg stønner højt da jeg kommer dybt oppe i hendes fisse som malker min pik tom for anden gang i dag, da jeg trækker mig ud dykker hun ned og slikker mig rent…

Vi har lige været på ferie på Tenerife, min kone Betinna og Jeg, vi er et par livsnydere på 41 og 45 år med 3 børn, Villa og Vovse. Betinna er en rigtig flot kvinde, str. 38, med både god røv, flotte ben og lækre naturlige bryster (b-skål), med bryst vorter som peger lidt op selv om hun har ammet 3 børn, dem er der mange mænd som spejder efter når vi er på stranden eller på ferie hvor hun altid solbader topløse.

Denne gang var vi kommet af sted alene ned til playa del Americas, hvor vi skulle bo i 14 dage, vi trængte bare til at komme af sted fra hver dagens stress og jag.

På hotellet var vi kommet til at bo dør om dør med et par unge fyre, Peter og Ole, de var taget af sted for at skrive deres bachelor projekt som pædagog i fred og ro, der ud over var deres mål med turen og, de ville ned og score nogle unge piger, få en masse fisse og noget at drikke. Vores lejligheder lå i den samme ende af pool området med terrasser lige ud til poolen.

Allerede nede ved poolen faldt vi i snak med dem, hvor de fandt ud af at Betinna arbejdede som pædagog inden for speciale området med børn. Vi kunne ikke lade hver med at grine af deres andet mål med ferien, og var noget spændt på udfaldet af deres første aften.

Dagen efter var de kommet over til os nede ved poolen. Betinna spurgte om de havde haft held med pigerne aftenen før, men det var langt fra gået som planlagt, der var jo mange fyre om budet.

Vi pjattede noget med dem og fandt ud af de begge var meget interesserede i Betinna`s bryster, som de stirrede helt uhæmmede på i løbet af dagen når de snakkede med hende om deres projekt, hvor Betinna også provokerede dem ved at nulre bryst vorterne når de kiggede på dem, øjnene var ved at trille ud af hovedet på dem.

Betinna sagde, at de burde bruge energien på nogle mere modne kvinder i stedet for på de unge piger som bare går rundt og spiller op til fyrene, modne kvinder ved hvad det drejer sig om, og de kunne måske også lære jer meget, samt de er ikke så sarte som de ung piger der ikke har prøvet meget. Jeg kunne kun samtykke og tilføje, alle unge drenge og piger burde have en ældre lærermester så de fik mere ud af deres sex liv.

Der blev grinet en del og Peter mente jeg var en gammel gris der bare ville prøve en ung pige igen, du er jo også over 40, og vi grinte af det alle sammen.

Sidst på eftermiddagen gik vi hver til sit, jeg gik ind og i bad og lagde mig nøgen på sengen, Betinna kom ud fra badet og gik hen til mig, hun løftede op i sin bryster og slikkede på hvert af sin bryster vorter og sagde i er vist et par slemme nogen, hun var ikke upåvirket af at de unge mænd viste så megen interesse for hendes bryster. Hun lagde sig ned til mig og førte det ene bryst hen til min mund, hvor jeg gik i gang med at behandle brystvorten nænsomt, hun lukkede øjnene og stønnede sagt, hun var allerede godt liderlig. Efter de 2 bryster var blevet kysset nulret kyssede jeg mig vej hendes mave, lod tungen køre rundt ved navlen og videre ned mod fissen, hun komme i den første orgasme efter 4-5 slik hen over hendes kilde og hun spændet ryggen i en bue, jeg stak en finger op i hende og begyndte at slikke hende igen, hun skreg den næste orgasme ud i rummet hvorefter jeg stik mit lem op i hende og elskede hende stille og roligt indtil hun havde fået styr på sig selv. Betinna væltede mig rundt og red mig mens hun nulrede sine bryster og sagde de ikke skulle snydes på denne ferie, hvorefter hun red mig til en gigantisk udløsning, hun faldt slap ned over mig og var helt udkørt. Da hun kunne mærke at mit nu slappe lem kom ud af hendes fisse rullede hun af mig og tog lemmet i munden og slikkede rent for sæd og fisse saft hvorefter vi tunge kyssede og smagte på vores fælles elskovssafter.

Sent på aftenen efter at have været ude og spise og gået en tur langs strand promenaden ved byen, sad Betinna og jeg på terrassen og nød aftenen med et par glas vin, Betinna var blevet rød i kinderne af det vin vi havde fået, vi snakke om at Peter og Ole nok var noget lun på modne kvinder sådan som de havde stirret på Betinna´s bryster hele dagen, måske de ligefrem var blevet vild med Betinna, hun siger pludselig det kunne være skægt at forføre dem og griner lidt af sin egen bemærkning. Jeg siger du kan jo se om du/de tør når det kommer til stykket, syntes hun skulle prøve flere mænd på en gang hvis muligheden byder sig.

Betinna går ind i lejligheden og kommer tilbage i en nedringet kjole hvor hendes bryster hænger frit inden under, hun går hen til mig i stolen, trækker det ene bryst frem og putter vorten i min mund og stønner sagt, tager fat i min hånde og føre den ned til sin fisse, hun har heller ingen trusser på. Jeg kigger rundt ved poolen, det ser ud til vi er de eneste som er ude på terrassen her til midnat, så jeg løfter hende op på bordet og slikker hendes fisse til hun kommer hvorefter jeg bedækker hende mens hun ligger hen over bordet og stønner liderligt, jeg stønner højt da jeg kommer dybt oppe i hendes fisse som malker min pik tom for anden gang i dag, da jeg trækker mig ud dykker hun ned og slikker mig rent og giver pikken et kys og siger du er en frækkert som jeg elsker.

Betinna går ind for at gøre sig klar til at gå i seng, jeg sidder ude og nyde det sidste vin i mit glas, da Peter og Ole kommer hjem, de er noget beruset og har ikke haft held med erobringerne i løbet af aften, så de er noget slukøret.

De sætter sig ned og vi snakker lidt frem og tilbage om deres aften, jeg finder 2 glas og vi nyder rødvinen da Betinna pludselig står nøgen i terrasse døren og kigger på os, hun siger godaften drenge, hvordan er det gået for jer, de ser bedrøvet på hende og fortæller at de endnu en aften må gå forgæves hjem. Betinna tage en stol og sætter sig i mellem dem ved bordet og skænker sig selv et glas vin hvorefter hun kigger på dem, de er helt vilde i øjne over hun har sat sig nøgen ved bordet, de kigger på mig og ved ikke hvad de skal sige. Betinna beder dem om at sætte sig tæt ved hende på hver sin side, hvorefter hun nulre sin bryster vorter og siger dem har i stirret uhæmmet på hele dagen, nu kan i smage på dem og nulre min patter efter behag, Peter lukker nænsomt sin mund om det højre bryst vorte og klemmer forsigtigt på brystet, nærmest vejer det for at mærke vægten og fyldet i det, Betinna stønner let ved den kærlige berøring, hvorefter Ole tager det venstre Bryst vorte i munden og begynder en helt anderledes hårdhændet behandling af det venstre bryst, kan se på Betinna det gør ondt og hun tager ham hårdt i håret og trækker ham væk og siger på den måde får du aldrig fisse på en kvinde, derefter trækker hun ham tilbage og han behandler hendes venstre bryst med stor omhu, kan se på Betinna at hendes orgasme er på vej bare ved den behandling hendes bryster får, hun lukker øjne og nyder det, pludselig trækker hun dem begge tæt til sig og ryster en stille orgasme ud. Hun skubber dem lidt væk fra sig og siger til Peter at han skal sætte sig på bordet, hun trækker hans busker ned og tager det stive lem i munden, 3-4 slik over hovedet på ham og han kommer med et brøl i munden på Betinna, hun malker ham færdigt og sluger klatten, Peter kigger forelsket ned på min kone og siger det var den stærkeste oplevelse han havde haft til dato. Derefter vender hun sig mod Ole som står forventnings fuld og kigger på Betinna, hun siger du skal ikke snydes min ven og trækker hans lem frem og tager den i munden efter nogle få slik over hovedet begynder hans åndedrag at stige, Betinna tager lemmet ud og holder tæt om roden og siger, ikke så hurtigt lille ven, hun venter til han er faldet ned og tager den herefter i munden igen og klemmer hans kugler lige så stille, Ole vender det hvide ud af øjne og begynder at lave sammenleje bevægelser inde i munden på Betinna, hun holder lidt ingen og lave vacum inden i munden, det blev for meget for Ole som skyder hele sin ladning af dybt inde i munden på min Betinna som har svært ved at rumme den mængde sæd som pump ud af lemmet i 5-6 stød, hun slikker ham ren. Vi sidder alle sammen og kigger på hinanden, Betinna begynder at grine og siger nu har i jo fået lidt i aften alle 3, vi griner alle sammen og drikker ud og går i seng.

Næste morgen vågner jeg ved at Betinna nulre min brystvorte og kigger på mig, vi snakker om vores fælles oplevelse fra aften før, den var også meget stærk for os. Jeg kysser hende kærligt og hun tager om mit lem med den ene hånd og nulre det, mens hun putter sit ene brystvorte ind i munden på mig, hun stønner let, kan mærke hun er tændt lige fra morgen af. Jeg vender hende rundt og ligger hoved puden under hendes røv, suger hendes skamlæber ind på skift, slikker hende op mellem skamlæberne og ender ved hendes kilder, hun rotere sit underliv, køre det op og ned og kommer med et brag, hun ligger helt stille og smiler til mig og siger du er en frækkert, stiller sig på alle fire, tager så din tæve af kone som en rigtig tæve skal tages, trænger op i hende, klemmer hendes vorter så hårdt at hun vrider sig i smerte og skyder hele ladningen af i hendes fisse, vi står sådan og damper af indtil hun ligger sig ned og jeg ovenpå, jeg kysser hende i nakken, bider hendes øre og fortæller hende at hun er en frækkert, hun stønner let og siger det er jo sådan du elsker det min skat.

Vi får placeret os ved poolen og Peter og Ole dukker hurtigt op ved siden af os, de har deres bøger med ud og siger tak for en dejlig aften, men de har svært ved at koncentrer sig om deres opgave, Betinna og Jeg beslutter os for at tage en tur til stranden, det skal jo have lavet deres opgaver inden de rejser hjem dagen efter.

Vi lejer et par drømme senge i vandkanten, der er ikke mange her nede den dag, hvorfor man i ro og mag kan svømme en tur uden at blive generet af nogen.
Jeg svømmer en tur, da jeg er næsten tilbage kommer Betinna ud til mig, jeg stopper op hvor jeg kun lige har hovedet oven over vandet, Betinna der er 10 cm kortere end jeg kan ikke bunde, så hun tager mig om halsen og kysse mig, hun hvisker ind i øret jeg elsker dig min skat, slår bene rundt om mine hofter, jeg lusker en finger ind under bikini trusserne og nulre hendes fisse, hun stønner svagt men bliver hængende på mig, min pik står som en flagstang, trækker min pik frem og lader den smutte in i hendes godt liderlige fisse, jeg står og knepper hende i små stød, kan mærke hendes udløsning er oppe over, da hun kommer klemmer hendes fisse det sidste liv ud af min pik og jeg pumper sæden dybt oppe i hendes fisse, vi står og holder lidt om hinanden og svømmer en kort tur og får sæden vasket af os.

Her efter er det hvile resten af dagen, går tilbage til hotellet kl.16-17, her bliver vi budt velkommen af Peter og Ole, man kan se de har savnet vores selskab med den måde de kigger på Betinna med.

Betinna spørger hvordan det er gået med deres bachelor projekt, de viser hende det og hun sætter sig ned ved bordet og læser det igennem, Peter og Ole sætter sig ved mig, vi får en øl, mens vi skænker Betinna et glas vin.

Da Betinna er færdig med at læse siger hun det er godt, aflevere det til dem og giver dem et kys på kinden mens hun står så de kan kigge lige ned i kavaler gangen og nyde et par stive brystvorter, reaktionen udebliver ikke på Peter og Ole som har øjeblikkelig flag på stangen, Betinna giver dem et nap hver og siger jeres tid skal nok komme.

Betinna og Jeg går ind i vores lejlighed og sætter os nøgen på sengen, hun er tændt igen kan jeg se,
Men som jeg siger, går vi i bad inden vi skal ud og spise aftensmad.

Vi går ud og spiser og tager igen turen ned omkring promenaden før vi er hjemme kl.2200, hvor vi tager et glas rødvin med udenfor på terrassen og nyder vejret, men kan mærke at Betinna er lidt urolig, hun vil gerne sige ordentlig farvel til Peter og Ole.

Der går ikke lang tid før de kommer hjem, de sætter sig ved os og åbner en flaske vin, vi sidder længe og kigger ud i luften, da Betinna går ind på toilettet, snakker vi om deres aften, den var kedelig, de har forsat ikke fået fisse på Tenerife, Betinna står nøgen i terrasse døren og siger det jo er sidste chance for det fisse, så er vi til noget er det nu. Vi rejser os op og går ind, jeg lukker terrasse døren og trækker gardinet for, Betinna ligger på sengen og beder drengene om at tage deres tøj af og komme op og kæle for hendes bryster som endnu engang får en kærlig og øm omgang, Betinna stønner vildt og jeg kan se at fissen er godt fugtig, jeg ligger mig ned og sætter tungen på og slikker hende til første orgasme, hun rejser kroppen op i en bue. Hun tager nu Peters hårde lem i munden og malker ham kærligt men hun kæler ømt for hans kugler med den anden hånden, han er ved at komme og lave sammenleje bevægelser i hendes mund, da hans vejrtrækning stiger klemmer
Hun hårdt om roden og stopper ham, hun stiller sig på alle fire og beder Peter om at bedække hende som den tæve hun er, hun tager Ole lem i munden og giver ham samme tur, i mens er Peter ved at når klimaks, han stønner højt og kæler blidt for Betinna´s bryst hvorefter han skyder sin sæd dybt op i hende; Ole kommer hen og tager over for Peter, som bliver kaldt hen til Betinna som slikker hans nu slatne lem rent, Ole er mere udholdende i aften, så han nulre Betinna´s bryster hårdt, det får en hård behandling i aften, Ole knepper hende hårdt og stønner at han kommer og han ligger sæden dybt i fissen, Betinna spænder i en bue, de kommer sammen og falder sammen på sengen, kan godt se at hendes fisse er godt brugt, skamlæberne er hævet og mørkerøde, sæden render lige så langsomt ud af hende, Ole sænker sit nu slatne lem ned til hendes mund og det bliver slikket rent, hun siger godnat drenge, fisse fik i trods alt på Tenerife.

Kommentera

Loading...