Johan får syrran och hennes kompis fitta

En vecka efter studenten var jag och mina vänner lite slitna. Min vän Linda och jag åkte ut till min familjs sommarställe i skärgården. Hon hade varit där med mig något åt tidigare och verkligen gillat det – att leva enkelt utan egentliga bekvämligheter, tvätta sig i havet och leva utan rinnande vatten utöver pumpen utanför huset… På båten ut skämtade vi om hur vi efter studentfesten stått i en korsning utanför hennes föräldrahem och flashat våra kroppar för bilar som kört förbi. ”Vi är ju fan sjuka i huvudet” fnissade hon och tog en sipp av sitt kaffe och blickade ut över havet. ”Hela din familj är ute nu va?” fortsatte hon efter en liten paus med blicken vänd mot mig. Leende nickade jag till svar, morsans pojkvän såväl som min två år yngre lillebror var redan där. De skulle hämta oss vid bryggan, förklarade medan jag försvann in i mna tankar om hur vacker Linda såg ut där hon satt. Hennes mörka hy nästan glittrade i solljuset och hon såg riktigt sexig ut, trots att hon hade på sig mjukisar och en alldeles för stor t-shirt med nån halvflummig logga på. ”Du! Jag har lite hasch på mig, ska vi röka lite innan båten är framme?” Jag tvekade, men nickade till sist. Linda försvann in på toaletten och var tillbaka på någon minut. Droger har aldrig varit min grej, men hennes pojkvän hade gjort henne till ett proffs med såna där saker… Fnittrande stod vi på akterdäck och rökte upp den lagom i tid till vi anlände. Där stod min mamma och min lillebror för att välkomna oss med varsin kram. ”Gick resan bra?” log min mamma, varpå jag fnissade fram ett jakande svar halvt dimmig i huvudet, fortfarande stenad. Lyckligtvis var det ingenting hon tänkte på över huvud taget, då hon genast var i full fart med att hjälpa mig och Linda med vår onödigt stora mängd packning – till skillnad från ungdomen reser jag nu i regel mycket lätt. ”Ska du inte hjälpa till, Johan?” frästa mamma till, där min lillebror stått som förstelnad med blicken mot Lindas byst, som rodnade lite lätt. ”Hur är allt med dig?” harklade hon sig med ett lende mot honom. ”Jodå…” blicken var som fixerad mot hennes fasta bröst som hängde fritt under t-shirten och den hårda blåsten hade fått bröstvårtorna att styvna så de stod rakt ut. ”Det… det är bra, tack” fortsatte han, mumlandes hest.

Vi tog den lilla motorbåten och med kurs mot bryggan till ön där mammas sommarställe låg. Mamma, styvpappa och min bror skulle iväg och handla med den andra båten, så jag och Linda började lasta av båten. Efter att ha burit upp all packning till huset gick jag och Linda in på mitt rum, vi tänkte att vi skulle dela säng då den ändå var rätt stor. ”Det finns en fältsäng annars” började jag innan hon hyschade mig. ”Nej, kom igen, Karin, det blir mysigt att sova bredvid varandra ju”. Hela mitt ansikte sken upp i ett leende. ”Förresten”, fortsatte hon, ”fan va din brorsa stirrade!” fnissade hon. Suckande skakade jag bara på huvudet. ”Jo, han är ju i den åldern eller något… Brukar smygtitta på mig när jag duschar och så… Kom på honom med att komma in i mitt rum en natt. Jag sover ju alltid naken, som du vet… Han hade dragit av mig täcket, vaknade och där satt han på sängkanten och särade mina ben och glodde på min mus… Sen började han runka…. sprutade ner mitt ena lår” Direkt efter jag sagt det kom jag på att det borde kanske varit osagt. Linda bara gapade mot mig. ”Va?! Vad gjorde du då?” flämtade hon ur sig till sist. ”Alltså, först tänkte jag… Det är en sak att han tittar på mig i duschen och så, men… Ja, jag låtsades bara sova. Lät honom hållas, han är väl bara nyfiken. Känner mig faktiskt mest smickrad. Som när din pojkvän gav mig komplimanger för det här håriga eländet” förklarade jag och drog upp kjolen och visade busken. Linda hukade sig ner framför mig och studerade mitt underliv. ”Alltså, du överdriver, det är inget elände. Jag tycker du är jättefin, önskar att jag passade i att vara orakad, men jag vet inte….” hon ställde sig upp, drog ner sina mjukisar och trosor och visade sin slätrakade fitta.

Vi betrakade varandras kön en stund innan tystnaden bröts. ”Jag tycker faktiskt vi är riktigt sexiga” fick Linda fram, lätt darrig på rösten. Trots att jag försökte kunde jag inte svara, mina ögon var fixerade vid hennes lätt bulliga sköte. ”Har jag en bullfitta? Killens kompis sa nåt om det….” fortsatte hon. Jag skakade på huvudet, ”min är värre eller vad man ska säga, men det syns väl inte på grund av behåringen… Vill du känna?” min röst va riktigt hes och darrig. Mina ögon helt kåtglansiga. Linda nickade och förde sin hand mellan mina ben efter att jag satt mig bredbent på sängen. Det började verkligen bli fuktigt nu, vilket Lindas leende bekräftade att hon märkte hur kåt jag blev. ”Är det skönt, sötis?” log hon busigt. Jag nickade bara, följt av ett lätt stön. ”Jag tyckte verkligen om när vi hade tjejsex senast… Det var mysigare när min kille inte tittade på” även hennes röst avslöjade upphetsning. Jag reste mig upp och började kyssa henne djupt, kyssar hon besvarade intensivt. Inom kort låg vi nakna på sängen och hamnade snart i en sextionia med mig överst. Lindas tunga lekte från min stjärt till klitta vilt medan jag sög på hennes klitoris. Tungan lekte över mitt anus, ”du gillar allt det här va? Lilla kåtis…” stönade hon fram. ”Mmm…” stönade jag fram. När hon började föra in tungan i min stjärt kom jag i en högljudd orgasm. ”Var det skönt?” log hon. ”Mmmm…. Gud alltså…” jag andades tungt och la mig bredvid henne. Linda ställde sig på alla fyra. ”Slicka min rumpa nu! Du är så duktig på det, gillar inte alls när killen gör det…. men du är otrolig, Karin!” Jag lydde och började kyssa och slicka hennes hårlösa anus medan hon smekte sin muff, hennes orgasm var minst lika skrikande som min.

Nakna och helt utmattade låg vi på sängen och tittade upp i taket i vad som kändes som en evighet. ”Jag måste kissa, var det utedasset bakom boden?” Jag nickade. ”Om du bara ska kissa, kan du ju bara gå bakom huset… Jag följer med, håller på att kissa på mig!” fnittrade jag, ett fnittrande som smittade av sig i den grad att Linda råkade skvätta ut lite kiss över lakanet. Skamset tittade hon mot mig medan hon flög upp för att klä på sig. ”Föråt!” jag log bara, ”Det är ingen fara” log jag, kom nu! Hon slängde på sig mjukisarna och tshirten och följde med mig ut. I tamburen mötte vi min familj som nu kommit tillbaka. Linda ursäktade sig och for ut, ut förbi husknuten halvspringandes samtidigt som hon knep ihop för kung och fosterland. ”Vi kommer strax! Ska bara kissa”, förklarade jag för att sedan lunka efter. ”Ja, jag hoppas ni inte ska längre om du är klädd sådär” sa pappa lite skämtsamt. Jag hade bara slängt på mig en lite för stor t-shirt som knappt täckte mitt kön och trosor hade jag givetvis struntat i – vilket min bror noterade… I ögonvrån såg jag hur han smög ut efter oss. Jag sa ingenting till Linda när jag hukade mig ner bredvid henne. Johan stod bara några meter bakom oss bakom en buske och spanade in oss. Leende för mig själv såg jag mot den ovetande Linda vars stråle sprutade hårt mot gräsmattan medan jag själv började kissa. ”åh” flämtade jag till när strålen träffade marken, lättnaden var total. ”Brorsan står och tittar på oss…” viskade jag, leende mot Linda. ”Titta inte! Han står precis bakom dig… Klandrar honom inte, du är ju fantastiskt vacker” fortsatte jag, med än lägre stämma så att han inte skulle höra oss där han stod, i tron av att det lilla buskaget gjorde honom osynlig.

Linda sken upp, ”säker att det inte är dig han kikar på då?” sa hon retsamt medan hon reste sig och drog upp mjukisarna medan hon vände sig om långsamt. ”Nämen! Hoppsan!” fick hon ur sig och råkade i tillgjord panik tappa ner byxorna till knäna och blottade skötet för min bror som gapade stort mot oss. ”Nämen, stod du där och tjuvkikar på oss eller?” log hånande jag mot brorsan när jag själv kissat färdigt. ”Eh, jag skulle… Jag skulle bara….” började han, illröd i ansiktet, innan han gick tillbaka in i huset.

Jag och Linda satte oss på gräsmattan utanför ytterdörren och tog varsinn cigg. ”Tack för att du visade mig hur kul sånt här kan vara”. Jag tittade frågande på henne. ”Ja, alltså… att bli ”påkommen”, typ såhär, när man kissar” log hon, ”lät killens farsa ”komma på mig” när jag glömt låsa till duschen för nån vecka sen… hah, han stirrade ögonen ur sig!”. Lindas underbara fniss fyllde luften. ”Utan dig hade jag aldrig ens tänkt tanken, blev kåt redan när Johan stirrade på mina tuttar där vid bryggan… Men… Detta nu var fan otroligt. Jag är fan kåt igen…. Han måste ju sett rakt in i min stjärt så nära han var” rodnade hon. ”Jag med…” svarade jag med en dov röst. Jag var riktigt kåt nu. ”Men trodde inte att han skulle vara såhär modig…eller våghalsig… eller så här pass nyfiken! Den lilla kåtbocken. Men vi säger inget till min morsa va?” Frågande tittade jag mot Linda som bara skakade på huvudet. ”Nädå… Det vore väl onödigt?” fnissade hon. Efter vi rökt färdigt gick vi in i huset, mamma och hennes pojkvän stod och förberedde mat i köket. Vi frågade om de behövde hjälp, men fick som svar att vi kunde ta det lugnt istället. Maten skulle vara färdig om någon timme. Linda och jag gick åter upp på mitt rum.

”Du…” började hon, din bror är väl på sitt rum nu och runkar… eller vad tror du?” hon tittade exalterat mot mig. ”Ska vi se efter?” sken jag upp. Linda nickade glatt. ”Vänta, ska bara byta om…” började hon och drog av sig mjukisarna. Nu hade vi båda bara för stora t-shirts på oss, smygandes mot lillebrorsans rum. Johan hade inte stängt till dörren ordentligt, så vi – tysta som ninjor – öppnade glipan lite mer. Där låg han på sin säng, med shortsen i knävecken och runkade sin stenhårda kuk. Jag hade aldrig smygtittat på min lillebror förut, utan bara min mammas pojkvän när han duschat och ibland när han knullat morsan, och blev förvånad över vilken lång kuk Johan hade. Mycket längre än mammas pojkvän, fast inte alls lika grov. Långsmal… Vilken längd! Jag stod som hypnotiserad, fram till att Linda steg in i rummet. ”Hej” log hon mot honom. Johan stelnade till och tittade mot oss, något osäkert ställde jag mig bakom Linda. ”Så… du tyckte om att se oss sitta och kissa?” fortsatte jag. Han skakade nervöst på huvudet. ”Jaså?” fortsatte Linda lätt hånfullt. ”Varför stod du då och glodde? Och ligger här och runkar…?” Hon satte sig ner bredvid honom och hörde hans hand mot den slaknande kuken och bad honom fortsätta. Frågande tittade han mot mig, jag nickade uppfostrande mot honom. ”Va fin den är! Eller hur Karin?” Jag nickade glatt och stängde till dörren bakom mig för att sätta mig bredvid Linda, jag kände hur det verkligen rann ur muffen och jag andades riktigt tungt. ”Okej…” fortsatte min lillebror, ”jag var först bara nyfiken… och sen kunde jag inte sluta titta. Brukar smygtitta på mamma när hon kissar ibland, men ni… Ni är snyggare”. Vi rodnade båda två. ”Tack” log Linda efter en stunds pinsam tystnad. ”Du verkade gilla de här?” Hon drog av sig t-shirten och blottade sina tuttar. Johan började nu allt fortare runka sin stenhårda och kladdiga kuk igen. ”Karins har du ju redan sett har jag hört…” fortsatte Linda än mer hånande, med kåt och hes röst. Först låtsades han om ingenting, men erkände till sist efter att Linda berättat vad jag sagt tidigare. ”Det är okej” log jag och började smeka hans pung, ”tycker det är smickrande faktiskt….” rodnade jag och såg ner mot ollontoppen som fullkomligen rann av försaft. Lät mitt pekfinger smeka upp längs kuken och över ollonet för att smaka försatsen. Han stönade till lätt. Linda log mot honom. ”Kåt på syrran va?” Han nickade skamset. ”Vem är snyggast då?” fortsatte hon och hjälpte mig av med min t-shirt. ”Alltså…. Syrrans buske är så sexig, men… Jag har alltid tyckt du är jättevacker, Linda, älskar din hud…. Du är en afrikansk gudinna”, stakade han långsamt ut sig, halvt stönande. Linda log uppspelt mot mig. ”Så du tittar på mamma?” började jag för att ändra samtalsämne, medan jag tog ett stadigt grepp om brorsans kuk och runkade honom långsamt. Tonen var anklagande. Johan nickade, ”det gör ju du också… när de knullar… och på Kalle….” flämtade han fram, ”din kuk är så jävla mycket finare Johan”, avbröt jag och tittade skamset bort men såg i ögonvrån hur han sken upp. ”Din mus är finare än mammas…” fortsatte han, rösten var riktigt hes. Linda fnissade till och satte sig bredbent mitt emot honom och gav honom full insyn. ”Vad tycker du om min då?” Storögt såg han på hur hon började smeka sin klitta för honom. ”Den… den är fantastisk. Får jag?” han började sätta sig upp och förde handen hennes mörkhyade lår. Linda nickade. Det började verkligen pirra i mig nu. Jag kände hur lakanet jag där jag satt var plaskvått av min kåta muff, att runka av brorsans långsmala kuk gjorde mig riktigt upphetsad. Kåt som fan. ”Har du slickat en tjej nån gång då?” frågade Linda mellan sina lätta stön när Johan tafatt smekte henne över fittan som praktiskt taget rann – det var helt blött där hon satt. Min brorsa skakade på huvudet. ”Karin, huka dig över hans ansikte!” Jag reste mig upp, tittade mot Johan som tittade förväntansfullt upp mot mig. ”Vill du det?” log jag retsamt mot honom medan min han drog gneom mitt könshår. Han nickade…. ”men jag vet inte hur man gör bara.” sa han med sina kåtglasniga ögon fäst vid min mus. Med blicken mot Linda hukade jag mig ner över Johans ansikte, placerade mig så att hans mun kom precis vid min klitta. ”Oj” flämtade han, ”vad hårig du är… jag såg hur hans kuk blev om möjligt hårdare. ”Gillar du det?” fnissade Linda. Han nickade och började leka med tungan i min mus. Jag stönade lätt. Linda beordrade honom att suga på min klitoris, vilket han lydde genast.

Efter att betraktat oss en stund böjde hon sig fram och kysste mig djupt innan hon böjde sig ner och slickade över den nu av försats helt våta kuken. Jag rättade till mig lite, ”slicka mig i stjärten nu” stönade jag fram. Först slutade han varpå jag var rädd att jag gått lite för långt, men det dröjde inte länge innan jag kände tungan leka runt mitt anus, följt av djupare och djupare kyssar innan han slutligen pressade in tungan i mig. Vi kom ungefär samtidigt, Linda svalde varenda droppe av sperman, för att sedan slicka rent Johans nedkladdade ansikte. ”Vill du slicka mig lite?” log hon. Storögt, kåtglasig blick, fick han inte fram ett ord utan bara en nickning. Jag och Linda bytte plats, ”va duktig han är!” log Linda mot mig medan jag slickade på den slaka kuken till den blev hård igen. ”Mmm…” svarade jag medan jag tog den djupt i halsen. Johan och Linda flämtade högt… Efter en stund tog jag ur kuken ur munnen och satte mig över honom, lät kuken försvinna in i min buske. Jag red min bror långsamt medan jag hånglade Linda. ”Slicka Linda i stjärten också nu!” beordrade jag. Linda stönade allt högre så vårt hånglande var tvungen att avbrytas. ”Åhhh herre gud jag kommern nu” stönade hon innan hon ramlade ihop i en skakning. Jag fortsatte rida Johan hårdare. ”Karin, jag kommer snart” sa han osäkert, jag klev av i rättan tid och fnssade av att se honom spruta ner hela magen. Skamset tittade han upp mot mig. Det var omöjligt att göra annat än att le tillbaka. Han såg så söt och utlämnad där han låg. Sedan mot Linda som låg och myste på sängkanten. ”Middag!” ropades från nedanvåningen.

Vi klädde snabbt på oss. Mamma tittade lite tveksamt mot mig och Linda som kom ner iförda endast t-shirts och stördes antagligen av hur Kalle nyfiket tittade upp under min tshirt när jag stod bredbent på en pall och plockade letade fram ett glas i ett av de högsta skåpen. Han hade ”råkat” tappa en gaffel på golvet, som han tog mycket god tid på sig att plocka upp och fick god insyn under min tröja. Jag log mot Linda som höll sig för skratt. Maten var utsökt och vi åt alla med god aptit och småpratade om lite allt möjligt. Mamma föreslog att vi skulle basta efteråt. ”Fan, jag glömde ju badkläder!” kom Linda på, med besviken röst. ”Det är lugnt” försäkrade jag, ”Har nån extra bikini som jag tro du kan passa dig, annars är det ju bara att vira in sig i en handduk. Finns massor” log jag. ”Egentligen ska man väl basta naken?” flikte Kalle in varpå mamma himlade med ögonen. Linda rodnade när Kalle tittade förhoppningsfullt mot henne. ”Ja, det kanske man ska!” svarade hon kaxigt, vilket fick mammas pojkvän att sätta vinet i halsen. Morsan fnissade till, log varmt mot Linda. Mamma gillade alltid Lindas förmåga att sätta folk på plats på såna där sätt.

Efter vi ätit gick mamma ner till bastun och förberedde den. Väl färdigt gick vi andra dit. Alla satt näck – förutom Johan som försökte dölja bulan under handduken medan hans blick flackade mellan mig, mamma och Linda. ”Ni börjar ju bli riktiga kvinnor” började mamma och såg mot mig, sneglade ner mot min tjocka buske. ”Du brås på mig älskling”, fortsatte hon, ”jag utvecklades också tidigt”, hennes blick föll ner mot den något nedtrimmade men tjocka busken. Jag fnissade osäkert. ”Jo… Hade du också könshår när du var runt tio?” Hon nickade.

Johan satt illröd med benen i kors, till föga hjälp, erektionen var uppenbar. Mamma fnissade till lite åt det, innan hon såg hur Kalle obrytt spanade in mellan Lindas lätt särade ben med en kuk som vuxit sig till ett riktigt grovt stånd och petade honom i sidan. ”Inte ska du sitta och flukta över småtjejer, hörrö!” med en lätt barsk ton. Linda rodnade, ”det är okej… Vill ni att jag hämtar en handduk?” hon särade lite mer på benen där hon satt avslappnat bakåtlutad. Mamma skakade på huvudet, ”bara ifall du störs av min ohyffsade pojkväns blickar”. Linda brast ut i ett skratt, som smittade av sig på mig. Jag lutade mig bakåt och lät benen falla isär, med halvt slutna ögon såg jag hur brorsans ögon inte verkade notera annat än mitt sköte. Det kändes lite fel, men samtidigt otroligt upphetsande. ”Vi ska nog börja röra oss uppåt nu” sa mamma efter en stunds tystnad och drog i Kalle som fortfarande satt och kåtade upp sig över den vackra negressen. Hans ollon var kladdigt och det rann sakta ner mot pungen. Motvilligt följde han med mamma ut med blicken mot mig och Linda in i det sista. Kvar satt vi tre i lätt pinsam tystnad. ”Kan du inte ta av dig handduken nu då Johan?” log jag busigt, ”jag såg att du spana in mamma också, men hon är ju inte här nu.” Linda började tjata om det också. Den åkte av och kuken hoppade fram. Linda berömde honom igen för dess form. Johan log rodnande, vände blicken mot hennes bröst som var glansiga av svett. Återigen rann det försats från hans ollon. Vi satt alla i tystnad och betrakade varandras nakna tonårskroppar.

Genom det lilla fönstret uppmärksammade Linda hur min mamma och Kalle knullade för fullt och högljutt ute på gräsmattan. ”Jävlar vilken tjock kuk han har!” avbröt hon tystnaden med. Jag tittade ut och såg hur hans ganska korta men ovanligt tjocka kuk åkte in och ut ur mammas rumpa där hon stod på alla fyra. Tuttarna guppade för fullt. De var inte mer än några meter bort och det hade inte börjat skymma än, så vi fick en ganska bra show. Johan tittade också på nyfiket, sedan ner mot sin betydligt smalare kuk. ”Var den okej?” frågade han mig osäkert och tog sitt lätt över ståndet. ”Mmm… Det var jätteskönt” svarade jag, ”du kom in riktigt djupt.” Han log nöjt för att sedan vända blicken mot Lindas rumpa där hon stod på knä på den översta bänken och tittade nyfiket ut genom fönstret och tittade på min mamma bli påsatt. ”Er styvfarsa är fan snygg… och jävlar vilken tjock kuk! Hade svårt att slita blicken från den när han fick stånd här inne” fnissade hon rodnande. Själv satt jag tillbaka lutad igen och smekte mig lätt mellan benen… Kunde inte motstå det, alla dagens händelser hade gjort mig alldeles otroligt kåt. Helt bortom rim och reson. Johan gick ner på knä bakom Linda och började kyssa hennes skinkor, för att sedan sära dem och slicka hennes anus. ”Åh gud, ja!” stönade hon till. Mina smekningar blev allt ivrigare, blicken var fäst mot brorsans droppande stånd. Jag ställde mig på alla fyra bredvid Linda, varpå brorsan började knulla mig ännu en gång. Det dröjde inte länge innan han drog ut den och kom över min rygg. Linda satt bredvid och onanerade och kom nästan direkt efter brorsan. Efter slickade hon mig till orgasm. Vi tog ett dopp och gick upp för att sova, jag och Linda somnade i varandras famn.

fleshlight-girls-orifices

One Response to Johan får syrran och hennes kompis fitta

  1. sexyfox_34 skriver:

    Mmm va härlig novell är riktigt blöt och kåt nu hihi

     

Kommentera

Loading...