Kåt trans på resa

Jag var på resa i Västsverige, satt i hotellbaren och tog ett glas vin. Tittade runt men såg inget av intresse. Om sanningen skall fram var jag småsugen. Så vad skall man göra?
Jag tog ytterligare ett glas vin och gick sen upp på mitt rum…men jag var fortfarande sugen. Då tog jag fram min laptop och kopplade upp mig på nätet och hittade ganska fort något intressant, en klubb fanns i staden. Jag fixade till mig och gick.
Det var inte svårt att hitta klubben och jag slank in. Där fanns både det ena och andra. I baren visade man trevliga filmer så jag stannade där och beställde en öl. Medan jag drack ölen tittade jag runt för att se om där fanns någon trevlig karl.
– Hej, hörde jag. En riktig snygging stod vid min sida.
– Hej, svarade jag och log.
– Ensam? frågade han.
Och det kunde jag inte neka till.
Vi stod och småpratade lite och spanade in varandra. Till sist frågade han om jag inte ville följa med in i ett bås. Jag tog då hans hand och följde med. Inne i båset tog han tag i mig och kysste mig, våra tungor lekte och vi smekte varandra utan på kläderna. Vi var mycket kåta båda två.
Nu tycker jag inte att det är så sexigt i ett bås men nöden har ingen lag. Jag bad Bosse, som han sa att han hette, att sätta sig ner. Jag satte mig på knä framför honom och drog ner hans gylf. Tog fram hans härlighet och började smeka den. Den stod så vackert.
Han smekte mig på kinden och rufsade mitt hår. Sakta började jag slicka på hans kuk från roten och uppåt, tungan fladdrade över hans ollon och Bosse stönade. Jag öppnade min mun och började suga samtidigt som jag smekte hans pung. Jag sög honom djupt och det smakade så gott. Det dröjde inte länge förrän Bosse kom och jag svalde så mycket jag kunde.
Bosse ville då suga av mig som tack, men jag föreslog att vi skulle gå till mitt hotell. Snabbt gick vi från klubben till hotellet. Jag fumlade med nyckelkortet, jag var ju fortfarande kåt, så Bosse fick öppna dörren.
Innan dörren hade slagit igen bakom oss började Bosse att kyssa och smeka mig. Han tog av min kavaj, min slips och min skjorta på två röda sekunder. Jag hjälpte Bosse av med sin jacka och tröja. Vi stod med nakna överkroppar och kysstes igen.
Bosse ledde mig till sängen…..började kyssa mina bröstvårtor och slickade neråt, med ena handen öppnade han min livrem och drog ner min gylf. Med andra handen smekte han mitt bröst. Sakta började han ta av mina byxor.
– OJ, sa Bosse när han fick se vad som var under.
– Va sexig du är! han log stort.
Under hade jag svarta stringtrosor i siden och svarta stayups. Bosse fick fort av sig sina kläder och stod naken och fin framför mig och bara tittade på mig.
– Jag vet inte vad jag ska göra, sa han och log.
– Du kan ju fortsätta att klä av mig om du vill, svarade jag.
– Ja det vill jag, sa Bosse, men bara trosorna det är så sexigt med stayups.
Bosse drog av mig mina string och började att suga min påle. Han sög hårt och djupt.
– Mmmmmm, kved jag, det är så skönt älskling.
Ögonen svartnade på mig och jag kom som jag aldrig kommit tidigare. Jag hade ju varit kåt i flera timmar. Bosse sög i sig sista droppen. Jag tittade på honom och såg att han var redo igen.
– Vänta lite raring, sa jag och gick in i badrummet.
Jag var snabbt tillbaka med det jag skulle hämta – glidmedel. Jag ställde mig på alla fyra med stjärten mot honom.
– Smörj in mig, sa jag, sen skall du ta mig ordentligt.
Bosse började först att slicka mitt anus, tungan gjorde mig blöt. Sen tog han och smörjde in min stjärt. Sakta förde han först in ett finger, sen två. Så skönt det var men……
– Ta mig på riktigt nu, sa jag.
Det tog inte lång tid för Bosse att gör som jag ville. Han förde sakta in sitt vackra ollon i mig. Sen stötte han in hela.
– Mmmmmm så skön din kuk är, sa jag och gjorde motjuck.
Bosse tog ett fast tag om min midja och knullade, knullade, knullade med långa härliga tag.
– Din rövfitta är så trång och skön, sa han, jag kommer snart.
– Kom bara kom, sa jag.
Efter ett par minuter kom Bosse i mig och strax efter gick det för mig igen. Sakta drog Bosse sin slaka kuk ur mig. Vi låg på rygg och flämtade båda två.
Bosse var tvungen att gå, han kunde inte stanna över natten så mer sex blev det inte den kvällen. Men vi skall träffas igen nästa gång jag kommer till staden och då skall jag bo hos honom.
– När vi ses nästa gång måste du ha sexiga underkläder på dig igen, sa han.
Det lovade jag.

Kommentera

Loading...