Kåta Jonna i skolan

Jag satt i den isolerade skolkorridoren på femte våningen och läste. Det var långt kvar tills lektionen skulle börja, så friheten att vara själv i ett eget hörn av skolan var fantastisk men snart stördes ordningen, fotsteg mot golvet. Jag tittade upp från boken och såg Jonna komma gående, hon var en av de som var närmare plågoandar än mig i vanliga fall, jag hade aldrig riktigt tittat på henne men jag kunde inte riktigt låta bli nu. Hon var bland de kortare i klassen med långt hår och bruna ögon, hennes bröst lutade ut från hennes kropp och hon hade flyttande kurvor. Inte helt illa egentligen, men inte någon jag riktigt lagt märke till. Det var hon som påbörjade ett samtal med enkla samtalsfraser som jag grymtande svarade på, jag ville tillbaka in i bokens värld. Men plötsligt kom en oväntad fråga från henne ‘Brukar du runka’?, vad svarar man på en sån fråga, först undvikande och tillslut fick jag gå med på att ja det gjorde jag. Hennes nästa två frågor gjorde mig röd i ansiktet ‘Brukar du runka i skolan, får jag titta på’. Det här var ett avgörande ögonblick, var det en fälla eller bara hennes nyfikenhet, skulle jag gå med på det eller dra mig undan. Det blev en stor chansning, men när hon sa att hon skulle visa hur hon gjorde så gick jag med på det och vi smög oss in på en toalett och lite ensamhet.

När vi låst om oss tog hon av sig sin topp och knäppte upp BH:n för att vissa upp undersköna behag, min mandom reagerade som förväntat på vackra nakna bröst och stod som ett tält emot jeansen. Jag knäppte upp och drog ner både jeans och kalsonger, hon flämtade till när min hårda kuk kom fram, jag gjorde vad hon ville och började långsamt runka. Jag noterade hur hennes fingrar rörde sig innanför linningen på hennes tajta jeans, och sen låt hon jeansen falla tillsammans med trosor så hennes fingrar kunde smeka i henne. Plötsligt så tog hennes händer tag i mina armar och stoppade mig från att röra vid mig själv, samtidigt tog hon sina läppar emot mina och intierade kyssande. En lång och intensiv första kyss, fylld med redan uppbyggd hunger efter kroppar.

Hon viskade i mitt öra att hela hennes kropp ville bli kysst och jag var inte sen att hjälpa till, mina läppar smakade av hennes axlar, armar, midja. Vid brösten stannade jag upp och tog mig tid att verkligen njuta av deras härlighet, hennes andning antydde att hon njöt ordentligt av det men efter ett tag fortsatte jag ner till hennes navel. När jag var där tryckte hon mig ner till sitt skrev, det var första gången jag var så nära en kvinnas helighet och jag smakade försiktigt på henne. Hon dirigerade mig till hur hennes njutning blev som mest och hennes andning blev tyngre och tyngre samtidigt som hennes händer smekte igenom mitt hår, till slut skakande hela hon till och hon drog mig på fötter.

När jag var på fötter igen så tog hennes mun och smekte över min kropp, rygg, hals, bröstkorg, ben och sen en fantastisk tunga på mina kulor hon gav de massage i sin mun med en magisk tunga, och sen tog hon in min kuk i sin mun, så mycket varmhet och närhet men hon stannade snabbt upp. Utan ett ord tryckte hon ner mig på toalettstolen, min kuk stod rakt upp och hon lyckades styra in mig i henne utan problem. Våra kroppar var komprimerade mycket nära varandra och hon styrde farten i sin rytm samtidigt som jag inte kunde hindra mig själv från att ömsom kyssa på hennes bröst och ömsom kyssa hennes läppar. Hon besvarade kyssarna med glädje och stannade upp lite i farten vid varje kyss. Vi verkligen njöt av att komma varandra så nära och hon skakade snart till i en orgasm.

Till en liten besvikelse för mig så försvann vår närheten efter det när hon inte längre reed mig, men snart kunde jag inte klaga. Hon ställde sig på knä framför mig och tog återigen in min kuk i hennes mun. Hon såg till att få in mig djupt i sin mun, precis som med allt annat som hänt styrde hon takten nu. Hon stanade upp i bland och låt tungan smaka över pungen igen och sen smeka upp för roten av kuken innan den återigen hamnade i hennes mun. Tillslut fanns det ingen återvändo och jag sprutade i hennes mun, till min förvåning verkade hon gilla att jag kom i hennes mun och hon svalde med ett leende.

Vi klädde på oss igen, men hennes sista ord innan hon smet ut strax innan mig var ‘jag hoppas vi kan göra det här igen i kväll’ och sen lämnade hon en lapp med sitt telefonnummer.

Kommentera

Loading...