Kåta känslor i Värmland

Det var en helt vanlig fredag och som pensionär så hade jag fixat hemma i rabatterna. Min fru gick bort ett par år tidigare och jag bodde kvar i huset i Värmland. Familjen har ägt huset i flera generationer och jag hade inga planer på att tyna bort på något ålderdomshem. Min fru fick cancer och det hjälpte att arbeta på gården.

Trots min ålder på 73 så har jag hälsan kvar och allt kroppsarbete har gjort att jag fortfarande är starkare än de flesta stadsbor och män som bara sitter och hänger på ett kontor. Kroppen visar ganska tydliga spår av ett liv av kroppsarbete där ryggen inte riktigt är som den ska, men det bekymrar mig inte så mycket. Tydligast är nog mina grova underarmar och händer. Jag har inte mycket fett på kroppen, men all god mat har gjort att jag fått en mage, vilket är naturligt ändå i min ålder.

I grannskapet finns det några få hus och det är endast släktingar som kusiner, sysslingar och annat som bor i husen vilket är trevligt. Alla har dock kommit upp i åren och de unga flyttar ut. Det fanns ett undantag och det var Rebecca som bodde i köpmansstugan som vi kallade den. Rebecca var min systerdotter som var ensamstående och som i samband med sin skilsmässa för några år sen hade flyttat tillbaka till hit till Sundsbacken i Värmland igen. Rebecca var 42, brunett med långt vågigt hår, ganska nätt och säkert inte mer än 165 cm lång. Jämfört med mina 1.90 så var hon ganska liten. Men hon var väldigt trevlig och kom ofta över och pratade om det ena eller andra. Hon var en vacker tjej men också väldigt social, samtidigt som hon hade bestämda åsikter. En kvinna som visste vad hon ville och inte är någon som man sätter sig på hur som helst.

Hon, Rebecca, brukade ofta säga att jag var den pappan som hon själv saknade. Den enda mannen som kan få henne att vara tyst med min naturliga pondus som hon sa. Hon sa också att det var skönt att få ha en manlig vän som inte var en typisk 08a mespropp.

Rebecca hade också en dotter som gick i gymnasiet och hade fyllt 17 precis. Fördelen med att jag var hemma som pensionär var att Rebeccas dotter Minna kunde tillbringa tid hos mig när Rebecca var bortrest i jobb eller när hon av andra anledningar behövde vara borta. Det är ingen överdrift att säga att Minna nästan var lika ofta hos mig som hemma med mamma. Men det gjorde mig absolut ingenting då jag fick sällskap.

Just den här dagen i våras så hade Rebecca åkt iväg till Oslo på konferens och kick off och skulle inte komma hem förrän ett par dagar senare. Minna skulle iväg på något evenemang med kompisar och vi kom överens om att jag skulle hämta henne vid niotiden på kvällen. Minna är liksom sin mamma en liten nätt och väldigt söt tjej med skinn på näsan. Att äpplet faller inte långt från trädet var tydligt i deras fall, i alla fall om man utgår från personlighet och egenskaper. Men när det gäller utseendet så hade hon fått mycket från sin pappa, vilket innebar att hon var blond, hade långt rakt hår, blå ögon men var i övrigt som mamma, kort och nätt.

När jag hämtade Minna så var hon uppe i varv och pratade hela vägen hem i bilen om det ena eller andra, vilket var vanligt och vid det här laget kände jag henne bättre än hennes egen far som aldrig dök upp. Bland annat berättade hon att det var hopplöst att hitta en kille då de flesta var riktigt bonniga och mesiga. Jag älskade verkligen att höra hennes historier och skrattade ofta till hennes små historier.

När vi kom hem till huset så hoppade Minna in i duschen samtidigt som jag gick in och bytte om till morgonrocken och tofflor. Minna ville titta på någon film som jag i och för sig inte var så himla intresserad av, men det gjorde inget då Minna själva var hela behållningen då hon som vanligt relaterade alla scener till det verkliga livet med mer eller mindre lustiga kommentarer, utsagor och teorier. Hennes favoritämne var killar och det var mer regel än undantag att hon kommenterade dem på det ena eller andra sättet. Minna hade tagit på sig en vit T-shirt och vi satt båda i soffan som är av en äldre sekelskiftesmodell som gått i familjen. Inte den mest bekväma, Minna satt alltid i samma hörna och bullade upp med kuddar och gjorde det skönt.

Själv satt jag i andra hörnan och ända sen tidigt så innebar det som oftast också att hon la sig i mitt knä lite senare när hon blev trött. I alla fall när hon var yngre så var det vanligt. Filmen gick och jag kan inte säga att jag följde med speciellt, men jag kommer ihåg att det var en film där en av ungarna Skarsgård spelade en styvpappa som inledde en relation med sin styvdotter. Jag försökte få Minna att ändra, men det var lönlöst och frispråkig som hon var efter sin mamma så tyckte hon det var bra med lite kärlek i huset då filmen innehåll en hel del intima scener.

Vid tillfälle så kommenterade Minna filmen och sa att vad är poängen med att ha en relation med sin styvpappa om han nästan är lika ung som en själv. Hela poängen är väl att man vill ha något annat, någon mer erfaren och så fortsatte hon i stort sätt hela filmen. Men det jag reagerade på var att hon vid tillfälle sa att hon mycket hellre hade varit med en äldre man som jag om hon nu skulle välja. Jag kommenterade det och frågade vad hon skulle ha en gammal gubbe med mage till. Det är bättre att vara med någon i ens egen ålder. Hennes svar kom lika fort som tydligt;

”Vad skall man göra om man inte attraheras av pojkar, skall man då vara själv hela livet?”.

”Du kommer såklart också hitta någon du tycker om sa jag” och tänkte inte mer på det.

”Jo, men det är bara att se på mamma och dig” sa hon.

Jag förstod vad hon syftade på och vi hade väl inte direkt dolt att hennes mor och jag hade en ömsesidig sexuell relation när vi kände för det, vilket jag själv tyckte var underbart efter att inte haft sex sista åren med en sjuk fru.

”Hon är en väldigt vacker och bra kvinna din mamma, och hon är betydligt äldre än jäntan på tv” svarade jag.

”Jaha, så det handlar om åldern? Finns det en regel för det eller säger du nu det som är rätt. För i så fall så måste jag påminna dig om att mamma är hälften så gammal som du” sa hon och skrattade.

Jag försökte att avsluta samtalet och började prata om annat, men Minna kom tillbaka till samtalet och jag är av den uppfattningen att det är bättre att prata med ungdomar än att tysta samtalet så som minan föräldrar allt som oftast gjorde när man kom in på känsliga ämnen. Men det var andra tider då. Men det gjorde att jag försökte svara så korrekt och ärligt som möjligt.

Jag sa att hon hade rätt, vilket hon också tyckte. Nej, det har inte med åldern att göra, det handlar om attraktion, kärlek och respekt för sin partner och ibland så finner man en partner i en annan ålder men som är mentalt på samma nivå, med samma värderingar och synsätt generellt.

”Ja, men kom igen morfar. Ni är ju inte direkt ihop. Ni hoppar ju bara i säng tillsammans” sa hon finurligt som ungdomar kan.

”Ja, men vi är också väldigt goda vänner som delar synsätt och uppfattningar”.

”Så då är det okej att bara bli kåt med andra ord?” svarade hon.

”Jo, ja det är det väl antar jag”, sa jag.

Efter en stund så somnade Minna i soffan mot ett par kuddar och med bena uppe på mina knän.  Jag slötittade på filmen som var inne i sluttampen. Som vanligt så var det någon intim scen i slutet och nu när Minna sov så kände jag en viss upphetsning. Det var trots allt en absurd film, men där den förbjudna relationen i filmen skapade en ovanlig spännande känsla. Jag kände att det var rätt olämpligt att bli upphetsad i soffan där Minna låg bredvid mig, men det var ingen större skada skedd då hon sov.

Jag kunde inte låta bli att snegla på Minna och även om jag aldrig skulle erkänna det så var hon otroligt attraktiv ung tjej och filmen gjorde att jag ofrånkomligen kom att tänka på hur det skulle vara att ha en relation med en sådan ung tjej. Men upphetsningen blandades med skamkänslor som trots det ändå gjord att jag satt där med ett präktigt stånd. Eftersom Minna också hade fötterna på mitt ben, så kunde jag inte riktigt få ihop morgonrocken, och det var svårt att dölja ståndet som min fru i våra yngre år kallade för Kaknästornet av välgrundade anledningar.

Jag drar ihop morgonrocken så gått det går, men samtidigt så sneglar jag på Minna. Hon ligger på kudden och hennes långa blonda hår fördelar sig mjukt på hela kudden. Hon Låg på sidan, hade ena handen under kudden och den andra handen vid sidan om kroppen. Hennes vita T-shirt formade sig mot kroppen och hennes bröst som var små, men där man tydligt kunde se bröstvårtorna avteckna sig mot tröjans bomullstyg. Hon var nätt, men hade tydliga höftar som mjukt formade en upphöjning där tröjan inte täckte hennes hud. Hennes övre ben var uppdraget medans det undre benet var sträckt och med en fot som vilade på mitt lår. Hon låg lite mer på magen än på sidan.

Hon hade vita trosor med ett tryck på där det stod ”MyBooty” med rosa text och guldrand runt texten. Ett par trosor som såg ut att ha hängt med ett par år då trycket och storleken såg ut att passa en yngre Minna. Det var inte några stringtrosor, men storleken och kroppsställningen gjorde att trosorna hade dragit sig mer åt ena sidan, tydligt visade en fördjupning, en skåra i tyget. Den del av huden jag kunde se visade att hon också var slät, så slät att jag inte kunde se någon minsta tendens till hårbeväxning.

När jag satt där med stånd, skämdes för mina tankar, så gjorde inte den synen det lättare. Jag titta ner där än något öppen morgonrock både avslöjade min något håriga mage, men framförallt mitt stånd som nu stod rakt upp. Jag har aldrig haft något potensproblem, vilket jag är glad för, men i denna situation så önskar jag att jag hade haft det. Jag hamnar för en sekund i mina egna tankar, stirrandes på ståndet där ollonet är väl tilltaget, så fyllt att det är helt slätt och vått av försats som runnit ut och gjort ollonet glansigt. Nedan ser jag ett grovt stånd som vid mitten av skaftet är extra brett, nästan som den ledstången i trappen. Tydliga ådror som i ett utstuderat mönster letar sig upp över kuken där ett par av dem nästan når ända upp till ollonet.

Jag tar min vänsterhand och greppar mitt stånd och för handen sakta och först ljudlöst hela vägen upp med rysningar som går igenom hela kroppen, för att sen lika sakta, men bestämt tillbaka. Jag fortsatte att smeka mig sakta eftersom inte ville att Minna skulle vakna av något ljud. Även om det kändes som en längre stund så var det nog inte mer än någon minut tiden stannade upp innan jag kom på mig själv då Minna rörde på sin fot. Snabbt ryckte jag till, försökte torftigt dölja ståndet vilket var omöjligt och vände mig mot Minna, som tur var verkade sova djupt.

Jag sitter kvar en stund innan förståndet tar över och jag reser mig sakta upp och tar en filt och lägger över Minna. Jag går till mitt sovrum som ligger i ett angränsande rum till vardagsrummet och släcker alla lampor utom en liten lampa som får vara tänd i vardagsrummet om Minna skulle vakna mitt i natten. Minna lånar normalt gästrummet som ligger på samma våningsplan, men eftersom jag inte ville väcka henne så lät jag henne ligga kvar.

Jag la mig i sängen och hade svårt att inte bli upphetsad av tanken och där i mitt sovrum så fick jag vara för mig själv, där kunde jag njuta utan att vara rädd för att Minna skall vakna. Jag blundar, jag ligger på rygg och tänkte på förbjudna fantasier samtidigt som jag smeker mitt stånd som inte riktigt hade velat lägga sig ner tidigare. Jag drar ner täcket då friktionen mot täcket gav ett ljud ifrån sig som både var störande och som var onödigt då jag inte ville att Minna skulle förstå att jag onanerade.

Tankarna är mest kring Minna, men även också hennes mamma Rebecca som är lika vacker fast på ett annat sätt. Det förbjudna i tankarna gjorde att jag var mer upphetsad än någonsin och jag njöt av varje gång min hand smekte mitt stånd i långa medvetna drag. Jag ligger där i mina tankar i säkert minst 10 minuter då det trots allt inte går lika fort för mig som när jag var ung. Upphetsningen förkortade ändå tiden avsevärt och känslan var otroligt stark när jag väl kände hur pungen drog ihop sig och att satsen var på väg. Jag känner till och med de välfyllda ådrorna mot min hand, jag känner hur det är sperman är på väg att pressas ut och samtidigt som jag njuter mer än vanligt så vill jag samtidigt inte komma för fort. Jag försöker dra ut på det genom att sakta ner mina smekningar, och även om det inte gick att stoppa utlösningen så blev känslan extra stark.

Jag känner hur första sprutet trycks iväg ordentligt, flyger iväg och landar på min mage då jag riktar ståndet uppåt för att inte få det på ansiktet. Jag är inte heller så ung längre så andhämtningen tilltagen då jag sprutar andra gången och även en tredje gång med Minna i tankarna. Jag ligger kvar, njuter av känslan och smeker mig sakta några drag till för att sen ligga helt still med handen runt kuken. Jag öppnar ögonen, tittar upp i taket och ligger helt stilla. Det är beckmörkt i rummet och endast ljuset utifrån natthimlen och månen gör att man kan urskilja konturerna i taket, mot stuckaturen och Arne Liljefors-lampan som hänger i taket. Jag andas in och funderar på om jag kan gå ut i badrummet som bara ligger någon meter från sovrummet. Men om jag gör det så behöver jag ta på mig morgonrocken då Minna skulle se mig om hon vaknade. Samtidigt hade jag sperma över hela kroppen så jag ville helst inte sätta på mig morgonrocken.

Under tiden jag funderar på hur jag skall göra så hör jag en röst; ”Är det ok om jag ligger hos dig”.

Chockat vänder jag huvudet blixtsnabbt i riktning mot ljudet och samtidigt fumlar täcket som jag får tag i och drar det i panik över kroppen så gott det går.

”Jag har redan sett allt så du behöver inte vara så blyg” hörde jag Minna nu säga.

”Vad gör du här?”, säger jag bestämt till Minna.

Istället för att svara så går hon fram och lägger sig i sängen och tar tag i täcket och säger åt mig att släppa efter lite. Jag måste erkänna att jag inte riktigt visste vad jag skulle säga och blev tyst någon sekund för att samla tankarna.

”Äh, så farligt var det väl inte. Det är inte första gången jag ser en kuk”, säger Minna självsäkert samtidigt som hon lägger sig tillrätta.

Jag reser mig upp och går ut i badrummet och tvättar av mig. Lika mycket för att jag var kladdig som för att få vara ifred och samla tankarna en stund. Jag går sen ut i sovrummet med en handduk virad runt magen och frågar Minna hur länge hon hade stått där. Hon svarade att hon hade sett allt, och att hon i hemlighet också hade sett allt i vardagsrummet innan jag hade gått och lagt mig i sängen.

Jag hade svårt att lägga mig och stod fortfarande bredvid sängen trampade och sa att vi måste byta lakan innan vi kan sova och att det är högst olämpligt att Minna skulle sova i sängen. Minna reste på sig och samlade ihop lakanet och gick ut med det till badrummet samtidigt som jag stod där jag stod. Först när hon kommer in i sovrummet så ser jag att hon inte längre har någon T-shirt på sig i det svaga skenet.

”Ska du bara stå där och titta?” säger hon samtidigt som hon börjar bädda på sin sida.

Jag tar då och stoppar in påslakanet och stoppr in täcket samtidigt som jag tittar på Minna utan att ha något vettigt att säga i situationen.

”Du vet, jag är inte helt oerfaren och även om det inte fanns något internet på din tid så går det mesta rätt lätt att hitta om man vill”, kommenterade Minna bekymmerslöst där hon stod barbröstad.

”Kan du tända sänglampan så vi ser något”, sa hon.

Jag tände lampan och med ett ljus som var i stark kontrast till mörkret innan gjorde att det tog några sekunder innan jag noterar hur Minna stod där stod hon i sina vita trosor med tryck på. Ett par små bröst med tydligt avtecknade bröstvårtor, och hon bäddade med en bestämdhet som jag inte förväntat mig av en så ung tjej.

”Är du färdig snart eller skall vi stå här och prata om din kuk länge till?” sa hon.

Jag bredde ut täcket och la mig under täcket och släckte lampan igen utan att säga ett ord. Minna la sig bredvid och drog upp täcket över sina bröst. Sängen var en dubbelsäng, men av äldre modell som inte var så bred vilket passade rummet som inte heller var så stort. Jag kom på mig att jag inte hade några kalsonger på mig, men bestämde mig för att det fick vara nu när jag väl lagt mig ner.

”Det var inte min plan att du skulle se det. Vad jag menar är att det inte var meningen att bli upphetsad när du satt bredvid och det var inget jag planerade”, sa jag lite tafatt som en ursäkt.

”Det är lugnt. Jag tyckte om det och som vi pratade om så spelar ju inte åldern någon roll. Det sa du själv”, svarade Minna.

”Jag åsyftade inte oss och det är viss skillnad på en äldre man och en gubbe som jag. En gubbe som också har en relation med din mamma och som är nästan 60 år äldre än vad du är”, svarade jag.

”Så du menar att man inte kan känna något för någon som är ung eller gammal för att någon har sagt att det bara är personer i samma ålder som får vara kåta”, svarade Minna.

”Du vet vad jag menar”, svarade jag och försökte tysta samtalet.

”Vilken dubbelmoral för att vara en erfaren man. Jag såg att du blev kåt på mig och vill du veta sanningen så blev jag också kåt av att se dig”, sa Minna.

Jag svarade inte och visste ärligt talat inte vad jag skulle säga. Jag håller på sätt och vis med henne, men det finns också en moralisk aspekt på situationen tänkte jag där jag låg. När jag ligger där så bökar minna omkring i sängen och vänder sig mot mig och lägger sig på mitt bröst.

Jag frågar vad hon håller på med samtidigt som hon helt sonika lägger sig tillrätta utan att ta notis om min kommentar alls. Hon borrar sig verkligen ner i bröstet och lägger sig bekvämt. Jag låter henne göra det och är mest intresserad av att glömma det som hänt.

”Du behöver inte vara orolig. Jag fattar och kommer såklart inte säga något till mamma. Det är vår hemlighet och det går i graven med mig, så ta det lugnt”, sa Minna ungefär som om hon kunde känna av vad jag tänkte.

”Det var verkligen upphetsande”, hör jag henne säga.

”Det var busigt, lite förbjudet och verkligen tändande att se dig runka”, säger hon sen.

Jag ligger tyst, blundar och försöker tänka på annat. Det är inte helt lätt, samtidigt som jag inte är trött överhuvudtaget, men det kunde inte hjälpa. Utan att jag själv noterade det så försvann skamkänslorna vilket var skönt.

Jag håller nästan på att somna så jag känner Minna lägga sin hand på min mage. Jag säger inget och försöker mest somna om. Efter en stund så känner jag hur hon flyttar ner handen mot mitt könsorgan samtidigt som jag känner hur hon rytmiskt trycker sitt underliv mot min höft och gnider det mot mig.

Jag öppnar ögonen och tittar ner på henne och precis när jag skulle öppna min mun för att säga till henne så säger hon åt mig att inte säga något. Att det var hennes val och att hon bestämmer själv. Hon hinner också säga att jag borde känna till det eftersom jag vet hur hennes mamma är.

Jag känner hennes hand nu treva sig fram över ovansidan på min slaka kuk, som trots situationen snabbt reagerar på känslan av hennes hand. Hon når till slut ollonet, och väl där som formar hon handen runt ollonet så gott det går och för tillbaka min förhud sakta men målmedvetet. Jag känner hur hon för varje gång hon drar tillbaka förhuden nästan koordinerat trycker sitt underliv mot min höft. Det tar inte många sekunder förän jag återigen är riktigt hård. Så där hård man kunde vara när man var ung och allt var nytt. Det här var nästan samma känsla.

Jag har Minna på bröstet, hon pussar mig då och då på bröstvårtan samtidigt som hon smeker mitt stånd nyfiket och utforskande med fingrar som också letar sig upp och glider lätt på ollonet för att sen fortsätta dra rytmiskt hela vägen upp och ner. Jag är så hård att jag känner den enkla silverringen på hennes långfinger lätt beröra för varje drag utan att det är obehagligt. Hon slänger av mig täcket som mest är i vägen och fortsätter smeka mig.

Jag sträcker mig ner mot Minnas rumpa då hon ligger på sidan med ryggen mot mig och huvudet på min mage. Jag för handen över den mjuka böjen från midjan upp mot höften och sen ner mot och över skinkan. För varje centimeter som handen flyttar sig över rumpan så känner jag hur hon ryser och små knottror avtecknar sig mot min hand. Knottror som inte uppstår för att det är kyligt, utan för att handen medvetet smeker rumpan tillräckligt långsamt, men inte för långsamt för att hennes kropp skall reagera väntande för varje ny yta handen letar sig över. Jag når stjärtskåran med mitt lillfinger och fortsätter smeka och stannar upp när långfingret når skåran.

Minna svankar samtidigt och visar att hon vill mer genom att samtidigt skjuta upp rumpan som min hand vilar mot. Med min kroppshydda och med tanke på att Minnas är så nätt så var det inte svårt att nå runt hela vägen kroppen. Jag för sakta ner handen ner över skåran och kontrasten är tydligt när jag ser min grova hand, känner mina permanenta valkar, och någon reva efter ett långt liv av hårt arbete skava lätt mot hennes släta ljusa hy. Jag låter handen följa rundningen och för varje centimeter så låter jag långfingret sjunka djupare in i skåran tills jag når fram till stjärten och stannar upp.

Trots mina grova fingrar så är det en obeskrivligt upphetsande känslan att känna formerna, de små mjuka vecken mot mitt finger. Jag låter fingret vila och ser samtidigt hennes långa blonda hår bölja sakta fram och tillbaka på magen för varje gång hon ändrar ställning när hon varvar mellan att suga in toppen eller slicka på mitt ollon. Då och då känner jag hur hennes tunga leker med mitt urinrör och emellanåt hör jag hur hon sväljer ner saliv och försats för att sen fortsätta obehindrat. Jag trycker lätt med fingret rätt på stjärten utan att fingret åker in. Hon gillar det och svankar medvetet varje gång hon känner ökat tryck.

Jag visste sedan tidigare att hon hade haft ett par killar som enligt henne själv inte var mycket att ödsla tid på, men trots att hon var relativt oerfaren så förde hon sig om hon hade betydligt mer erfarenhet. Bestämde mig för att det måste vara ett resultat av hennes personlighet som precis som sin mamma var väldigt framåt och försigkommen. Jag är dock glad att hon fick sin pappas utseende för det skulle kännas väl märkligt att ligga naken i sängen med en kopia på Rebecca, som mamman heter.

Jag känner hur hon stannar upp. Suger in toppen av ollonet riktigt hårt och låter sen läpparna mjukt forma sig runt övre delen av ollonet som om de nästan var gjorda för att passa just mitt ollon. Jag känner hur hon sen försiktigt drar tänderna mot ollonet uppåt mot toppen och när hon når toppen sträcker hon ut tungan och sticker in spetsen i urinröret och låter sen tungan följa kanten på urinröret i jämn rörelse en stund. Jag känner samtidigt hur hon kramar min ena pungkula i handen och masserar den och varierar trycket från att vara mjukt till hårt. Hon byter sen till andra pungkulan då det inte är en möjlighet att hon får in båda i sin kupade hand och jag njuter. Håret rör på sig och det ser nästan ut som om hon sover och andas tungt när jag varje gång andas och min mage gör att hon flyttar sig upp och sen ner.

Hon drar ut tungan ur urinröret, stannar upp och tittar på min kuk samtidigt som hon klämmer ihop så hårt hon kan med två fingrar och tummen och sakta drar upp längs hela skaftet. För varje centimeter så rinner det ut mer försats och jag ryser skönt av synen och behandlingen så att pungen drar ihop sig och blir hård. Hennes fingrar möts uppe på toppen och smeker ut försatsen över hela ollonet. Hon vänder sig sen om mot mig, tittar på mig med ett finurligt leende sträcker sig fram mot mig, lutar sina händer mot kudden bakom mig och ger mig en lång, hård, eller rättare sagt bestämd puss samtidigt som hon sätter sig gränsle över min mage.

”Du är allt jag fantiserat om”, viskar hon i örat.

”Fantiserat om?”, frågade jag.

”Det är inte första gången jag är kåt på dig och det är många gånger jag hört dig och mamma ha sex när ni tror att jag ligger och sover”, viskar hon vidare.

Jag säger inget, vet inte riktigt vad jag skall säga eller om jag skall säga något. Kanske för att jag inte vill påminnas om hur ung Minna är, eller kanske för att jag helt enkelt är så upphetsad att jag inte kan tänka klart. Brukar det vara så hann jag tänka innan Minna sträckte på sig lätt bakåt, la sina händer mot höfter, tittar jag in i mina ögon för att se om hon får en reaktion. Hon lutar bak huvudet en gång för att få bort håret som hänger i ögonen och när hon sen ser att jag tittar på hennes kropp så märks det tydligt att hon gillar det. Hon är nätt, har en ljus hy och ett typiskt nordiskt utseende. Om jag inte visste bättre så hade jag gissat att hon kom från Norrland. Hon ser ut att vara en sådan tjej som man föreställer sig komma från Norrland, eller kanske Jämtland. Det som gör henne speciellt vacker är hennes personlighet, hennes skrattgropar, den fint formade munnen och de klarblå ögonen som gnistrar av liv och ler oavbrutet. Även när hon var bestämd så såg man aldrig det i ögonen.

Jag ser på henne, jag utforskar henne och tycker om att hon gillar det. Jag går med blicken från hennes ansikte, ner mot axlarna som var framåtkupade när hon lutade tillbaka med stöd av händerna på mina höfter. Jag ser hennes små bröst som i den positionen knappt sticker ut från övriga kroppen. Hennes bröstvårtor var ljusa, små, men inte så ljusa som man kunde tänka sig. Någon grad mörkare, med en toppig form, de var för hennes kropp väl avvägda och proportionerliga. Följer med blicken ner mot magen som var smal, men ändå med en lätt kvinnlig form. Trots hennes nätta kroppsbyggnad, trots hennes små bröst så är hon kvinnlig i sitt utseende, har former och utstrålar ungdomlig självsäkerhet.

Jag ser hennes slida där hon sitter mitt på min upphöjda något håriga mage. Hon har benen ut med magen och knäna når inte riktigt ner till sängen, men jag känner hennes fötter snudda mot mina höfter. Lätt tillbakalutat på sina armar sittande i sadelposition så ser jag alla detaljer, även de små detaljerna. Hennes slida är ungdomlig, slät och trots att hon uppenbarligen har rakat sig helt, så finns inte ens spår av fjun. Inte heller några spår av synliga hårsäckar eller rodnader efter någon rakning. Det är precis som om hon aldrig haft hår och det är väl så det är när man är ung och har så fin hy som hon har.

Jag ser hur hon slidan i den positionen pressas ner lätt mot min håriga mage. När hon ser att jag stannar upp med blicken just där så kupar hon sin rygg lätt så att jag skall få se mer. Jag ser en len hud, en skåra, jag ser en liten skymt, en uppböjning i början av skåran som avslöjar att hennes klitoris är där. Jag ser bara de yttre blygdläpparna, men när hon upphetsad av situationen börjar röra sina höfter fram och tillbaka på min mage så ser jag mer av klitoris som av friktionen mot min mage på tillbakavägen visar sig tydligare.

Hon sträcker på sig där hon sitter och nästan hasar sig fram så att hon sitter med sin slida på mitt bröst. Hon flyttar fram sina fötter under sin kropp och håller balansen genom att hålla i sängkarmen bakom mig. Hon tittar ner på mig samtidigt som hon lyfter upp sin höft, mot mitt ansikte och för att sen stanna upp ett par sekunder när hon är precis ovanför min mun. Hon vrider ner huvudet ännu mer och möter min blick med nyfikna uppmanande ögon. Jag tar då tag i hennes rumpa och för henne mot min mun.

Jag sträcker ut tungan och slickar lätt på klitoris och varvar med att också slicka längs hennes inre blygdläppar, som nu är exponerade helt för mig då hon särar benen så mycket det går. Efter en stund så kupar jag munnen runt hela hennes slida och håller den var samtidigt som jag låter tungan i långa drag blandad med mjuka runda rörelser smeka klitoris. Jag suger samtidigt och ökar på det sättet trycket mot klitoris vilket bruka ge en överraskande bra effekt när man väl lyckas vet hur man skall göra.

Jag fortsätter en stund och hela tiden ser jag att Minna tittar neråt på mig samtidigt som hon då och då blundar, kniper ihop ögonen parallellt med att hon jämrar sig av lust, eller kåthet som hon skulle uttrycka det. Jag släpper taget när jag känner hur hon är på väg att komma, och så fort jag gör det så ser hon mig i ögonen och säger åt mig att fortsätta. Sträck ut tungan säger hon. Hon placerar sin klitoris på min tunga och börjar sen röra sina höfter fram och tillbaka. Hon blir tydligt mer och mer upphetsad och intensiteten tilltar och för varje gång hon når så långt ut hon kan i rörelsen så når hon upp en bit på min överläpp och den skäggstubb jag har. Det verkar inte bekomma hennes som fortsätter.

Hon avslutar och lyfter abrupt upp slidan några centimeter som om hon vore rädd för att tiden skulle ta slut. Hon tittar på mig, och jag tar återigen tag i hennes rumpa och för henne närmare mig. Men istället för att slicka klitoris så sträcker jag ut tungan och börjar slicka hennes trånga stjärthål. När hon känner det så vinklar hon sin höft och kupar ryggen så jag kommer åt bättre. Jag sträcker ut tungan och för den mot stjärthålet. Jag spänner tungan och sträcker upp hakan för att komma in i stjärten. Jag tar samtidigt två fingrar och smeker hennes klitoris. Hon blir så upphetsad att hon ny trycker sig hårt mot min tunga för att jag skall komma längre in och det tar inte lång stund innan jag märker hur hennes kropp spänner sig, hur hennes ben knappt synbart börjar skaka för att sen pressa in min tunga in i hennes stjärt någon centimeter till och samtidigt få en orgasm. Hon stannar upp i den positionen och jag känner hur hennes stjärt sluter sig och rytmiskt kramar den del av tungan som fortfarande var i hennes rumpa.

Hon sitter kvar en stund, lägger sig sen på min mage, håller sina armar om mig och börjar kyssas intensivt och djupt för att sen övergå till mjuka varma pussar. Hon ligger kvar en stund och njuter av känslan.

”Jag har aldrig upplevt något liknande. Hur kan du veta allt det där. Jag har aldrig varit i närheten av en sådan orgasm förut. Så skönt!”, viskar Minna där hon ligger på mitt bröst.

”Du vet vad fördelen med att vara ung är?”, frågade Minna.

”Vad tänker du på?”, sa jag.

”Jag är uthållig och kan hålla på länge och du behöver inte vara rädd för att göra mig illa. Jag säger till om något inte är skönt. Jag vill att du skall göra det som du vill göra med mig. Jag vill lära mig allt”, viskade hon vidare.

”Men vi får vara lite försiktiga eftersom jag inte har skydd. Men jag vill att du är i mig”, sa hon.

Hon pussar på mig och trycker sen sina händer mot mina axlar för att komma längre ner på magen, fram till min kuk som fortfarande var stenhård. När hon känner min kuk så söker hon sig fram till mitt ollon med lätta rörelser. När hon känner ollonet mot sin slida så pressar hon sitt underliv mot ollonet med stöd av händerna som tar spjärn mot mina axlar. Jag tror inte att ollonet kom in mer än någon centimeter före hon slappnade av och tog nytt tag och position för att få ännu mer kraft och stöd.

Men det är inte första gången som kvinnor har problem med storleken på mitt stånd vilket inte alltid är till en fördel, speciellt inte med kvinnor som är nätta i sin kroppsbyggnad så jag var inte så förvånad att hon fick jobba för att få in den. Jag valde att medvetet ligga passiv för att låta henne styra för att jag inte skulle göra henne illa.

Hon tar nu kraftigt spjärn mot mina axlar och säger åt mig att hjälpa till. Jag tar tag i höfterna men vågar inte trycka för hårt och trots att hon verkligen tar in så åker inte ollonet in nämnvärt längre än första gången och jag är övertygad om att det inte kommer gå. Hon avslutar och tittar på mig samtidigt som hon frågar varför min kuk måste vara så stor. Jag säger då åt henne att hoppa av och lägga sig ner. Hon lägger sig på rygg och jag lägger mig sen över henne. Hon är så liten att jag inte vågar lägga hela min tyngd, 98 kg på henne. Hon kan inte väga mer än 45 kg och vara 160 cm, så det vågar jag inte helt enkelt.

”Jag tycker om att känna din tyngd över mig och var inte rädd för att göra mig illa. Jag säger till”, viskade hon igen.

Jag lutar över henne och min mage är mot hennes mage och hon måste sitta fast som ett skruvstäd hann jag tänka. Hon krokar fast sina armar runt mina armar och klämmer åt samtidigt som hon känner hur jag letar mig fram med mitt ollon mot hennes slida. När jag känner toppen av ollonet pressa undan hennes inre blygdläppar så lägger jag min kroppstyngd bakom och trycker sakta in ollonet och till skillnad mot innan så åker ollonet nästan helt in, hon jämrar sig av lust, kanske lite smärta också, men jag stannar upp precis innan hennes slida kommer över kanten på mitt ollon för att inte göra henne illa. Jag drar sakta ut ollonet och tittar på henne för att se om hon är beredd.

Hon möter min blick med en bestämd puss och visar med sina höfter att hon vill att jag kommer in i henne. Jag gör samma sak igen och lägger kroppstyngden bakom, men denna gång så går jag ner på armbågarna och pressar dem mot henne för att hon skall ligga helt stilla när jag pressar på. Jag trycker därefter ollonet mot hennes slida, jag känner hur blygdläpparna särar sig och formar sig perfekt runt mitt ollon utan att lämna det minsta utrymme mellan.

Jag trycker nu sakta, men så hårt att jag måste ta tag i hennes axlar och hålla fast henne så inte hela hon åker in i sängkarmen med huvudet. Jag tror också att jag nästan har hela min tyngd över henne. Hon gräver in sitt ansikte i nacken och kniper ihop ögonen och jämrar sig högt när hon känner hur jag pressar mig mot henne. Jag tar nu i så hårt att jag inte vågar ta i mer och när jag känner hur slidan precis är på väg att pressa sig över kanten på ollonet så ploppar det ljudligt då ollonet plötsligt tränger sig in i slidan. Jag hör hur Minna gnyr och kan inte avgöra om det är av smärta eller för att det är skönt.

Jag tittar på henne och får ögonkontakt när hon när hon öppnar ögonen sakta.

”Är det okej”, frågar jag.

Hon tittar på mig, ler och säger ”Det kändes, det gjorde lite ont, men jag vill ha dig i mig. Ligg still en stund bara”.

Jag pussar henne och njuter av känslan. Hennes slida kramade verkligen min kuk så att det var tydligt. Nästan så att jag trodde att det inte skulle gå. Efter en stund så slappnade hon av och bad mig dra ut den en gång vilket jag gjorde sakta. Jag för sen ollonet mot slida, tar tag i axlarna igen och pressar in ollonet som nu ganska obehindrat tar sig in i slidan. Jag sträcker på mig och stödjer mig nu mot mina armar och tittar ner. Mitt stånd som har kraftigt expanderade ådror som följer skaftet och hittar in i slidan där toppen av mitt stånd är. Hennes slida är hårt uppspärrad och blygdläpparna formar sig mot min kuk. Klittan är upptryckt och visar mot ovansidan. Jag tittar på henne samtidigt som hon säger åt mig att komma längre in i henne.

Hade vi inte varit så våta, kladdiga och uppvärmda hade det aldrig gått. Jag tittar samtidigt som jag pressar in kuken sakta en centimeter i taget. Hon lägger sina ben runt mina ben och stönar, eller snarare grymtar och jämrar sig av lust. Jag trycker då in kuken så långt jag kan vilket var ungefär till hälften innan det tog stopp. Jag drar du ut kuken försiktigt och gör om samma sak igen ett par gånger tills jag känner att det går lättare. Jag ökar farten och hon drar upp benen så långt hon kan så att jag skall komma så nära och djupt som möjligt.

Jag känner hur det börjar rycka i pungen, känner igen de välbekanta sköna ilningarna som samtidigt går från ryggen och knävecken upp till rumpan och pungen som blir hård och sen känner jag hur sperman är på väg att pressas ut i kuken och drar därför tillbaka kuken för att inte komma i Minna även om jag hade velat det. Hon sluter då sina ben runt mig och säger åt mig att komma in henne. Jag ser henne i ögonen och fortsätter direkt med att stöta in kuken djupt in i henne. För varje gång den tar i botten på henne så stannar jag upp en halv sekund för att sen göra samma sak igen. Vid varje stöt så hör jag också hur Minna högre och högre stönar till i takt med mina stötar.

Några sekunder senare så pressas sperman ut i min kuk och jag trycker in den så långt jag kan för att sen känna hur satsen sprutar djupt in in Minna. Hon möter mig intensiv puss som hon håller kvar hårt samtidigt som hon trycker sitt underliv mot min kuk. Jag drar ut kuken och gör samma sak igen och känner hur andra satsen var minst lika omfattade och kraftig som första och jag avslutar inte förrän jag har sprutat fyra eller fem gånger i henne.

Jag stannar upp och njuter med kuken kvar i henne. Jag är varm och njuter fullt ut samtidigt som jag försöker hämta andan. Hon fortsätter pussa och hålla om mig och njuter av stunden. Jag ser ner på oss och kan se att det läckt ut en hel del spermier som pressats ut, vilket kanske inte är så märkligt med tanke på hur trång hon är och hur mycket jag kom. Jag drar ut kuken sakta och när jag gör det så rinner det ut mer sperma i en ränna från slidöppningen, ner över stjärtskåran och ner på lakanet. Jag lägger mig på ryggen och hon vänder sig om mot mig och lägger sig på mitt bröst. Hon vänder sig om med huvudet och tittar en kort stund på min våta kuk. Hon sträcker sig då ner och ger kuken en puss på toppen av ollonet för att sen lägga sig tillrätta igen på mitt bröst.

Vi ligger och småpratar och efter en stund så frågar jag varför hon ville att jag skulle komma i henne när hon strax före bett mig om att inte göra det. Hon svarade att det kändes rätt. Att hon ville ha mig djupt inne i henne och att hon ville ha mina spermier. Hon försäkrade mig samtidigt om att hon inte skulle bli gravid och att jag inte behövde vara orolig. Hon bad mig också att inte berätta något för hennes mamma som hon inte ville såra. Inte för att hon var den känslig sorten då hon trots allt medvetet valt ett singelliv för att kunna göra det hon vill och jag hade heller ingen relation med henne annat än som vänner som också hade sex ibland.

Minna som är framåt frågade givetvis retandes hur det kändes att både ha haft sex med en mamma och dotter till följd av ett ljudligt skratt. Jag tittade bara på henne utan att svara på det. Nog för att hon är en ung tjej, men jag är också gammal och har integritet även om det inte verkar så just där och då i den situationen.

Vi somnade inte långt därefter och på morgonen så vaknade jag långt före Minna och gick ner i köket och drack kaffe och läste tidningen. Men då medierna numera mest innehåller massa skräp och lögner så läste jag den enda tidningen som går att läsa utan att man blir förbannad varje gång och det är Nya Wermlands Tidningen.

Minna kom ner för trappan efter några timmar och hon hade fortfarande samma vita T-shirt som jag själv tyckte föll fint över hennes kropp. För varje steg i trappen så ser det ut som hon får anstränga sig. Jag frågade om det var okej, varpå hon log mot mig och sa att det aldrig varit bättre.

Den helgen så sov Minna hos mig hela helgen och på söndagkvällen kom Minnas mamma Rebecca hem. Vi tog alla en bastu och jag måste erkänna att det kändes märkligt och det blev inte mindre märkligt av att Rebecca kommenterade min kropp framför Minna. Det resulterade i att vi fortsatte bada bastu och hoppa i sjön, nakna såklart som sig bör när man bastar och det var bara början på kvällen.

Men det är en annan historia för ett annat tillfälle.

/Johan Jansson

Kommentera

Loading...