Kinkytjejerna gillar att dominera män

Jag har arbetat på ekonomiavdelningen på ett halvstort företag i Kista i 8 år nu och om jag får säga det själv är jag duktig på det jag gör, har gått den långa vägen och slutade efter gymnasium med hyggliga betyg, fick jobb på företaget där jag gjorde praktiken. Har en väldigt bra chef, märkte direkt att jag kom bra överens med Anders, som han heter, han är mycket trevlig men kan också vara mycket bestämd, han ställer upp för alla som ställer upp för honom och hans företag men om någon utnyttjar sin situation, position eller inte gör sitt bästa så är det inte roligt att få ett ”personligt samtal” som det brukar stå i mötesinbjudan som dimper ner i mailen.

Har endast fått två sådana ”inbjudningar” under mina första år och måste erkänna nu när jag lärt mig lite mer att de var helt befogade jag hade klantat mig rejält, men när man satt där mitt emot denna normalt trevliga chef som inte ens höjde rösten bara bit för bit var mycket tydlig om ens tillkortakommanden kröp i alla fall jag ihop i stolen och backade hela vägen – något annat fanns helt enkelt inte utrymme för annat och om man visar att man förstått sitt misstag och inte upprepar det så har det också varit bra med det så länge man inte gjorde om samma misstag.

Det har visat sig att en del personal, som så tydligt strulat till det och inte backat utan försökt skylla problemet på andra eller tom på chefen, har gjort ett stort misstag och alltid resulterat i avsked och i de fall någon försökt med facket så har det alltid resulterat i vinst för Chefen och ju mer jag jobbat med honom så förstår jag att det beror på att han aldrig hittar på, eller fattar drastiska beslut på annat är fakta, en imponerande person helt enkelt och jag hyser stor respekt för honom.

När jag började var jag 20 år och han 30, då såg jag honom inte som annat än en ”gubbe” men med åren har jag ändrat mig – han är ganska snygg, vältränad har förstått att han varit elitidrottare fram till någon knäskada satte stopp för fortsatt karriär men jag vet att han tränar regelbundet.
För ett år sedan så skilde han sig och då det var hans fru som var hans sekreterare och om jag har fattat det hela rätt så hade hon träffat någon annan bakom hans rygg och han tog det som ett stort svek och tappade allt förtroende för henne, det ryktades om att han hade äktenskapsförord så att han bara kunde slänga ut henne direkt men han hade för första gången visat lite återhållsamhet när han var besviken på någon och låtit henne flytta ut ur huset medan han bodde på hotell samt bett henne sluta jobbet med ett avgångsvederlag så hon kunde leva gott i två år innan hon behövde jobba igen. Efter det fick jag mer och mer uppgifter som hans fru hade haft tidigare men det stod klart att han inte tänkte lite på någon lika mycket som han gjort på henne tidigare – han var helt enkelt bränd.

För två månader sedan ringde han mig från ett möte han gått ut ifrån och ville att jag skulle ta fram några siffror som han hade på sitt kontor och SMS:a dem till honom då han skulle in på mötet igen och behövde dem. Det var inget avancerat men han behövde detta snabbt och det var bara jag kvar på kontoret en fredag några minuter över 17.
Jag gick in på hans rum fixade det han frågat om snabbt innan jag satte mig på hans stol för att ”känna” hur det kändes, mindes en gång för några månader sedan då jag var sist kvar på kontoret gick jag in på hans rum och satte mig i samma stol – den gången lade jag upp benen på skrivbordet tänkte på Anders och blev så tänd på honom och situationen gjorde mig så kåt att jag tog upp min dildo ur handväskan och började smeka längst låren upp innanför min klänning, jag hade inga trosor så jag fick lätt in dildon och startade den blundade och njöt när jag sedan rullade en av mina bröstvårtor mellan tummen och pekfingret så fick jag snabbt en orgasm, i hans stol!, jag tänkte på episoden och log åt mitt tilltag –att jag vågade, men spänningen av att göra det förbjudna och vilka konsekvenser det skulle bli, garanterat sparken, gjorde att jag blev extra kåt.

Plötsligt noterade jag att en fläkt surrade från sidobordet och där låg hans privata minidator med ett mobilt bredband inkopplat han hade nog lagt den på laddning tänkte jag men blev nyfiken så jag rörde lite på musplattan och till min förvåning visade det sig, när skärmen ljusnat att han var inloggad, märkligt tänkte jag, han som alltid är så noga och kunnig med datorerna, min nyfikenhet blev nu för stor så jag klickade på ett av de öppna fönstren längst ner i skärmen när det blev stort fick jag en chock.

Det var en film med tydligt femdominslag. Tjejen på bilden såg mycket tuff ut, blond med stora välformade bröst och smal midja de små plagg hon hade var av läder och hon hade en strap on påspänd på sig och svarta latexhandskar, en man stod framåtlutad över ett bord med benen fastsatta i bordsbenen. Tjejen klickade ut något glidmedel i hans anus och började sakta pressa in ett finger, jag kände hur upphetsningen steg inom mig.

Jag gillar själv att ta befälet i sängen och har besökt en hel del webbplatser med dominans och rollspel, faktiskt också dejtat ett par killar som jag haft kontakt med på ett kinky forum men inte fastnat för någon av dem då det varit lite för mesiga killar, för även om jag gillar att ta kommandot sexuellt så vill jag inte ha någon mes till kille. Men det positiva var att jag vet mer om var jag skall stimulera för att få igång killen och klart effektivast är ett finger i anus det slår alrig fel.

Mannen på skärmen stönande högt och hade svårt att stå still man såg att han ville ha mer, det lilla han kunde röra baken försökte han pressa mot hennes fingrar så hon skulle komma längre in. Hon tog tag i hans grova ganska stora kuk och började runka honom med andra handen, man såg tydligt hur han spände sig och sedan slappnade av och njöt, det syntes på kroppshållningen även om man inte såg hans ansikte, när jag trodde han skulle komma slutade hon tvärt och gick runt honom då kom nästa överraskning när mannens ansikte kom i bild -det var min chef!.

Tankarna snurrade detta hade jag aldrig gissat. Lite fundersam fortsatte jag att klicka på fler fönster och de alla innehöll en blondin med stora bröst mellan 25-30 år de var ganska lika varandra och faktiskt, slog det mig, rätt lika mig. Alla var inte femdom men man såg tydligt att chefen gillade att tjejen hade kommandot och han gjorde som hon sade. Jag blev ganska upphetsad och kände hur jag blev kåt kunde inte låta bli att dra upp kjolen en bit och smeka mig utanpå trosorna som genast kändes blöta genom tyget.

Sista rutan var ett word dokument där det stod några adresser till webbsidor samt inloggningsuppgifter och användarnamn. Jag sprang in till mitt rum och hämtade ett USB minne och sparade allt jag hittade, jag vet att det är olagligt men var helt enkelt för intresserad att ta reda mer om min chef som jag nu började känna en rejäl dragning till, jag ville helt enkelt höra honom be mig göra det skönt för honom och se hans ansikte live när han får den utlösning som han omöjligt kan hålla emot och att det är jag som hetsat upp honom till den laddningen.

När jag kopierat klart lutade jag mig tillbaka i hans stol, min kjol var nu uppe över höfterna och trosorna dragna åt sidan medan mina händer smekte på rätt ställe samtidigt som jag tittade på hur chefen blev knullad med en strap on, av samma blondin jag föst klickat upp, han låg nu på rygg och när blondinen samtidigt smekte honom runt pungen med ena handen och runkade honom med den andra sprutade han en stor laddning över sin egen vältränade mage, då gick det för mig i hans flotta skinnstol. Jag flämtade ett tag innan jag reste mig och återställde allt som det varit när jag kom in på rummet, gick tillbaka till mitt rum, avslutade dagen och gick hem.

När jag skulle kliva in i min bil så kom chefens flotta BMW inglidande och han stannade och hoppade ur med orden ”jag visste väl att min klippa skulle vara kvar tills jag kom tillbaka, fast alla andra gått! Här får du en flaska skumpa och en blombukett jag hann fixa till min favoritmedarbetare” ”oj vilken överraskning” svarade jag “- vad är du nu ute efter skojade jag” blev smickrad och rodnande men kunde inte tänka på annat än hans stenhårda kuk som sprutade över hans mage då den sexiga blondinen med perfekta bröst, knullade honom hårt hennes händer i latexsvarta handskar runkade honom. Han tog kommentaren som skoj även om jag nog inte lät så övertygande och sa” det är du värd – ha en trevlig helg så ses vi på måndag!” det sista sa han med ett leende och blinkade.

Med darrande ben gick jag in i min bil och åkte hem medan jag tänkte ”ikväll skall jag ta reda på mer om dig så jag vet hur jag skall få dig -snart är det min tur att hetsa dig och du skall bli min”

Väl hemma i min stora etagevåning i Vasastan, köpt för ärvda pengar, gick jag raka vägen till datorn och tryckte i mitt USB minne, klickade på word dokumentet med alla användaruppgifter, koder och vilka sidor de gick till, det var främst två sidor som fångade mitt intresse. Surfade snabbt dit och skaffade mig konto med användarnamnet ”Bestämd6”. När jag fått inloggningsuppgifterna gick jag in på sidan och började söka efter chefens användarnamn som var” divml” han var inte inloggad och jag bedömde det som han var kvar på, eller på väg hem från kontoret nu så det borde vara riskfritt att kolla närmare, jag öppnade en ny flik och gick in på samma sida men nu med chefens användarnamn.

Klickade på mailboxen för att se vad han chattat om och med vem, förvånade nog var det bara 5 olika tjejer som han hade kontakt med, jag läste korrespondensen och kände en mig först svartsjuk när jag såg hur öppet de diskuterat vad de skulle göra med varandra och hur tydlig han var med sina önskningar om vad han förväntade sig få och ge när det träffats, det verkade som han träffat alla under de senaste 3 månader men innan han började träffa någon ny så var den förra kontakten avslutad –alltid lika korrekt i sitt uppförande tänkte jag , den senaste kontakten hade användarnamn madameX , de hade skickat en del filmsnuttar till varandra och jag förstod att det var blondinen som jag sett knulla och smeka Anders till utlösning. Jag kopierade det mesta jag kom åt och loggade ut.

Gick och duschade kände hur skönt avslappnade det var, njöt ordentligt av det varma vattnet, smörjde in mig i mjukgörande olja när jag var klar och smekte mig över sakta över brösten tills vårtorna stod rakt ut lade mig naken på sängen smekte mig över brösten och började känna upphetsningen, fortsatte nedåt, fyllde på med mer olja över magen, lade mig på sidan och smörjde in skinkorna, nu var jag riktigt på gång, drog upp mitt högra ben och kom åt både min fitta och anus där jag lekte mjukt med fingrarna utan att stoppa in dem. I nattduksbordet hade jag mina favoritleksaker dildo och buttplugg, oljade in buttpluggen och sakta gled den in.

Alltid lika befriande när den största delen glider igenom och liksom drar in resten av pluggen, ett kort tryck på knappen och ett svagt surr hördes samtidigt som en behaglig vibration spred sig i kroppen nu gled dildon in lätt, jag rörde den lite sakta fram och tillbaka avslagen, min puls steg nu och jag kände den behagliga spänningen och förväntan att bara få mer innan jag tryckte igång den och vibrationer spred sig i hela underlivet.

Nu var jag rejält kåt och båda mina händer smekte mina stenhårda bröstvårtor samtidigt som det surrade både i baken och mot clitoris, kände att det var nära och tog bort en hand och tryckte två snabba gånger på buttpluggen så den kom upp i högsta hastighet när handen återvände till bröstet fick jag en kraftig orgasm och stönade rakt ut jag flämtade länge innan jag kunde stänga av och sakta dra ur dem. kände hur jag sakta kunde slappna av och bli totalt avspänd, just avspänningen njuter jag extra mycket av det rensar verkligen alla tankar. Jag slumrade till några minuter men vaknade av att jag fick ett SMS.

Det var min kompis Anna som undrade om jag, som hon uttryckte det” hittat något nytt offer” typ örebrokillen 🙂 leende svarade jag ”det finns en mycket lovande aspirant men det kommer krävas lite extra av mig då det är ”högvilt” avslutade med en smilis. Började tänka på det som Anna syftade på med ”örebrokillen”, vi hade träffats på en webbsida och berättat lite om vad vi gillade, han ville ha en eller två bestämda tjejer samtidigt, jag tänder inte på tjejer men min fantasi började skena iväg, den enda av mina väninnor som vet något om att jag är inne på att ta för mig i sängen, är just Anna. En ganska kort tjej med mörkt, nästan svart, lång hår som räcker ner till baken hennes bröst är inte lika stora som mina men väldigt fasta och välformade, hon har ett klassiskt vackert ansikte många har trott att hon varit italienska men hon är född i Borås av svenska föräldrar. Hon gick ut Handels i med toppbetyg och har ett mycket bra jobb på en av Sveriges större börsnoterade företag.

Efter en blöt kväll när vi beklagade oss för varandra om våra misslyckade relationer så kom vi in på vad vi gillade. Vi fnittrade mycket, provade oss fram vad som verkade ok för den andra, hela tiden med möjligheten att skrattade dra sig ur och säga att man skämtat. Det ingen av oss som drog sig ur så snart visste vi båda att vi hade liknande önskemål men med skillnaden att Anna berättade att hon gillade att vara två tjejer på en kille, där även tjejerna gav varandra njutning.
Stämningen hettade till när hon berättade att hon hade svarat på en annons en gång där en tjej ville överraska sin kille med två tjejer. Paret visade sig vara ett par kändisar som vi ofta ser i tidningar och filmer, båda är mycket snygga och de hade bjudit in Anna en fredag. Anna berättade att hon aldrig tidigare hade trott att hon skulle få så stark orgasm av att bli slickad av en vacker tjej samtidigt som hon sög av hennes man, hon berättade ingående och målande. Jag tänkte mig in i situationen och kände att upphetsningen steg inom mig luften blev laddad mellan oss men sen försvann tillfället och inget hände den kvällen men tanken hade etsat sig fast i mitt huvud.

Onsdagen veckan efter hade jag bestämt mig, jag ville testa jag tog upp en kontakt jag haft med nämnda kille från Örebro, han var väldigt vältränad enligt bilderna han skickat, inte så jättesnygg men en cool lite försiktig blick i ögonen. Hans riktiga namn var Peter han var 32 år singel och säljare. Peter skulle på något möte i Stockholm torsdag till fredag och vi bestämde att vi skulle ses i på en bar i stan och se hur det kändes.

Fredagen kom och jag jobbade stenhårt torsdag och fredag till lunch, jag hade en hel del komptid innestående så jag tog fredagseftermiddagen ledigt, gick hem passerade posten eftersom jag beställt en svart strap on sele , en ballgag med en kula att placera i munnen att bita över och en dildo åt andra hållet. Började tänkta på vilken makt det var att låta en kille knulla en med denna och att han inte fick använda sin egen kuk.

Nyduschad med mina ”tillbehör” i handväskan, iförd höga svarta stövlar smala Lee jeans som visar min bak från sin bästa sida och brukar ge mig uppskattande blickar från killar som inte tror jag ser att det tittar, ett svart linne med djupurringning som tillsammans med min svarta pushup bh framhäver mina välformade bröst, ovanpå linnet hade jag en svart kavaj, mitt blonda långa här var uppsatt i nacken när jag har det så brukar men chef Anders skoja med mig och säga typ ” oj i dag får man nog passa sig du ser så bestämd ut” så det får jag inte missa när jag skall fånga honom. Väl inne på baren såg jag Peter med det samma, han var snyggare nu när jag såg honom i verkligheten och en charm som jag fattar att han hade nytta av som säljare, jag fattade direkt tycke för honom så efter någon drink så ursäktade jag mig och ringde Anna som bor 200 m från baren och sa att jag hade en vän med mig när jag kommer, i torsdags hade jag gjort upp med henne att vi skulle gå ut och att jag skulle hämta upp henne innan vi gick vidare, hade inte nämnt Peter för jag ville kolla att han var ok först. Anna bor i en stor flott våning och de flesta som kommer dit blir imponerade även om de är vana vid lyx. Det var inte bara en flått våning Anna har dessutom kunskap om inredning, färg, form och har inrett allt mycket smakfullt samtidigt som man ser att det är av högsta klass.

Man såg på Peters hållning att han var imponerad och när Anna hälsade på honom så slog han ner blicken, man riktigt såg hur han intog en undergiven position mot denna vackra ganska korta kvinna med de enormt sexiga gröna ögonen. Anna kramade om mig och sökte ögonkontakt vi höll kvar blicken länge innan hon log och bekräftade med en nick att hon var med på vad som skulle komma.

När vi visats in i den stora salongen med mjuka soffor och fått en drink var så började vi prata, Anna frågade ut Peter ganska hårt och rappt var han kom ifrån, hur gammal han är, om han har någon flickvän, vad han gjorde i Stockholm, när han skulle tillbaka till Örebro innan hon slutade tvärt och vände sig mot mig och pratade vidare om allt möjligt och behandlade Peter som han inte fanns. Effekten blev exakt som hon tänkt sig, hon hade full kontroll och Peter satt tyst, jag sneglade mot honom och såg att han läste av våra kroppar noga, han kunde inte dölja att blicken fastnade på våra bröst hela tiden, bulan i hans byxor avslöjade också hans tankar och vad han önskade.

Mitt i en mening utan att titta på honom säger hon bara – ”Peter fyll på våra drinkar det du behöver finns i köket” han såg lite förvirrad ut men reste sig och lomade iväg. Anna tittade på mig och log, vill du fullfölja sa hon, hennes gröna ögon är så intensiva och hennes närvaro påtaglig när min blick möter hennes att jag känner upphetsnings stiga och jag kan bara nicka! Hon ger mig ett leende att hon förstått. Hon lägger en hand högt upp på mitt lår, lutar sig fram och viskar i mitt öra han är skitsnygg nu skall vi njuta. Andedräkten mot mitt öra och hennes lätt smekande hand över låret fyller på min upphetsning, Peter kommer tillbaka och ställer drinkarna framför oss och det syns nu en tydlig bula på hans byxor. Anna fick ta kommandot hon hade mest erfarenhet, de gröna ögonen borrar sig in hans som sakta viker ner mot golvet, när han stått ett tag så säger hon bara ” du kan hänga av dig dina kläder över fåtöljen där” och pekar på fåtöljen bredvid honom.

Han ser ut att brottas med sig själv om han skall bli arg, gå eller stanna och när det väger jämt smattrar Annas korta kommentar ” sätt fart då” och väger ner skålen mot stanna och ge med sig. Han klär av sig medan vi fortsätter att prata som om han inte fanns tills han står med endast kalsonger på sig då han slutar och står stilla när Anna märker det spänner hon ögonen i honom utan ett ljud höjer på ögonbrynen som hon ser lite frågade ut, sakta går det upp för honom vad hon menar och han tar av sig även kalsongerna, ut kommer en stor grov kuk jag kunde inte låta bli att stirra den var halvt styv men blev större och större tills den såg stenhård ut. Vi båda tystnade och spänningen ökade.

Sakta reste jag mig och gick fram till honom rundade ett varv samtidigt som mina fingrar snudda honom runt om först längst magen sen vidare mot skinkorna. Gick fram till min väska och hämtade en flaska olja och placerade de andra sakerna jag köpt på det låga bordet Anna log och Peters kuk ryckte till han var mycket spänd, när jag åter stod bakom honom ställde jag mig så nära att vi kände varandras kroppsvärme, tog olja i mina händer och smekte sakta och mjukt hans rygg ner över skinkorna längst benen ner mot fötter och försiktigt upp igen, tryckte min fot lite lätt mellan hans fötter och markerade att han skulle ställa sig mer bredbent, såg nu den spända pungen mellan skinkorna, Anna hade undertiden ställt sig framför honom och smekt honom från bröstet och neråt utan att vidröra hans kuk, Peter hade gjort ett försök att ta på henne men då tittade hon honom bara i ögonen men sin bestämda blick, han slutade genast och fattade att han bara skulle göra som han blev tillsagd. Jag hällde nu lite olja i ryggslutet så att det rann sakta ner i skåran mot anus följde med ett finger dröjde kvar lite vid anus och smekte runt lite så det blev ordentligt halt fram mot pungen sakta och med lätta fingrar lät det ta tid, hörde hur hans andning blev häftigare. Med mer olja på min vänstra hand vägde jag hela pungen i handen och smekte kulorna nu var han mycket spänd, Annas lika inoljade händer slöt sig samtidigt runt kuken och han gav ifrån sig ett långt stön av njutning, och när jag samtidigt pressade mitt högra pekfinger mot hans anus och kände hur det gled in så kom ett stön till och samtidigt ett ” jaaaa” – det slår aldrig fel ett finger mot prostatan och du kan får mannen att göra exakt som du vill, han är helt såld. Han var nära att komma men det var för tidigt så vi slutade tvärt och sa till honom att lägga sig på rygg på det stabila låga bordet med fotsulorna mot skivan, han lydde omedelbart.

Anna tittade mig i ögonen och gick fram och gav mig en kram samtidigt som hon smekte min rygg ner mot stjärten jag var nu ganska upphetsad och besvarade hennes beröringar genom att göra som hon. Vi tog ett steg från varandra och hennes gröna sexiga ögon visar sådant sug, blandat med upphetsning och beslutsamhet att jag förstår att hon kan få de flesta killar att göra exakt som hon vill, min livrem knäpps upp liksom Lee jeansen som jag snabbt kliver ur jag har fortfarande mina högklackade stövlar på mig men jag lyckas krångla byxorna över dem där jag står, undertiden har Anna klivit ur sina kläder och står framför mig med vita sexiga tunna trosor och bh på sig men barfota det vita ger en perfekt kontrast mot hennes annars mörka drag och svarta hår, otroligt vad sexig hon är tänker jag när min topp åker av och jag står i endast underkläder och stövlar.

Anna nickar med huvudet mot Peter på bordet och säger ”skall du eller jag plugga honom?” Genom att ta buttpluggen och glidmedlet så bestämmer jag ordningen, går fram mot Peter som nu ligger med fullt stånd men lite lugnare andning, smörjer in pluggen ordentligt med glidmedel och sätter spetsen mot hans anus, ser hur han spänner sig när jag sakta juckar den fram och tillbaka hela tiden lite djupare tills det tar emot när den största delen skall in, just innan jag ökar trycket tar jag hans kuk i munnen, han stönar till och slappnar av, buttbluggen:s största omkrets passerar och glider in till stoppet av sig själv. Peters ögon är stora nu och man ser hur han njuter när pluggen sakta glider in, hans kuk rycker till och man ser kåtheten i hans ögon.

Vid hans huvud står nu Anna och sätter på honom ballgagen så att han har en dildo rakt ut från munnen sen går hon bakom mig där jag står på alla fyra och hennes händer smeker nu sakta upp mellan mina lår, jag fortsätter suga Peters kuk sakta men särar benen så hon förstår att jag tycker det är ok, när hon snuddar min fitta genom trostyget gnyr jag till och pressar mig mot henne, hon fortsätter smeka mig genom trosorna och jag känner också hennes andedräkt mot låren, med ett snabbt ryck är jag utan trosor och känner en mjuk, varm tunga glidande mellan mina blygdläppar upp mot clitoris, när jag sedan känner ett lätt tryck med ett finger mot anus som villigt öppnar sig, tappar jag helt min egen rytm i sugandet och flämtar bara av åtrå, är nära orgasm då hon slutar och flyttar sig fram igen. Nu har hon inga trosor på sig och ställer ett ben på varje sida om Peter med ansiktet mot mig och ballgagdildon rakt under hennes fitta som hon gnider sakta mot dildon, jag reser mig och gör lika fast med kuken, Peter stönar högt och som på en given signal sjunker vi båda ner över våra respektive kukar, det är fantastiskt, jag rider honom hårt ett och gnider mig mot kukroten när jag är helt uppfylld av honom, känner trycket byggas upp i hela kroppen och orgasmen närmar sig, då tar jag ena handen bakom mig över hans pung han stönar om möjligt ännu mer och när jag trycker till på buttpluggen så att den börjar vibrera då känner jag hur han spänner sig och nästan skakar när han kommer i mig precis i det ögonblicket fångar jag Annas blick och hon sträcker sig fram och smeker min clitoris, jag fullständigt exploderar – har aldrig haft en sådan orgasm tidigare, när jag lugnat mig stapplar jag av bordet och lägger mig flämtade i soffan.

Anna kliver av och lägger sig i den andra. Peter flämtar, reser sig upp ser lite blyg ut, klär på sig snabbt och försvinner ut genom dörren Anna ler mot mig och säger nå …? Du kan inte neka till att du gillade det eller hur! Jag skrattade och sa nej det kan jag inte neka till men hur gick det för dig? det är lugnt denna gång var det din show nästa gång ger du mer…… vi låg länge kvar och pratade om allt möjligt och kändes verkligen som vi blivit nära vänner.

När jag tänkt igenom detta spreds en värme genom kroppen jag kände mig glad. Nu ville jag utforska mer om min chef så jag klev upp, slängde på mig en vit tunn sidenmorgonrock som kändes skön runt kroppen och satte mig vid datorn, hade inte loggat ur och det började strömma in frågor från killar i min inbox, som det alltid gör, jag öppnade dem inte, jag var endast inne på sidan för att leta efter chefens användarnamn, det fanns inget i min inbox så sökte i sökmotorn och hittade att han ej var inloggad, lite besviken gick jag och hämtade ett glas vin som jag hällde upp i ett stort vinglas med hög fot, jag älskar att dricka vin i sådan glas det får en att känna sig extra lyxig.

Gick igenom vanliga posten utan att hitta något intressant så jag gick tillbaka till datorn ”divml” var nu inloggad och min puls steg, jag tvekade lite ville inte förstöra min första möjlighet men sen tänkte jag vafan om det inte funkar första gången så får jag väl byta användarnamn och prova en annan taktik, för jag skall ha honom, jag ska få honom att be mig knulla honom, och jag ska se honom i ögonen när han inte kan hålla emot längre när han sprutar kaskader, klickade upp hans adress och började skriva, innan jag skickade iväg det läste jag noga i genom en gång till, tog ett djupt andetag och tryckte på sänd……………………………

Addintimlagret336280

Kommentera

Loading...