Knullad i skogen av hasse och hans vän

Den här delen om historien om mig och pappas kompis Hans blev ganska lång. Men jag känner att den ska berättas i ett svep för att fånga upplevelsen jag hade.

Jag hade nog aldrig varit nervösare.

Bussen körde genom tät barrskog och det var svårt att tänka sig att det över huvud taget bodde några människor på många mils omkrets. Senaste huset jag hade sett var minst en halvmil bort. Jag var på väg för att hälsa på Hans i hans fritidshus och jag var fullt medveten om varför han hade bjudit dit mig.
Nervositeten blandades med förväntan.

Några dagar ensam med honom.

Det här var så långt ifrån allt jag tidigare gjort.

För den som inte har läst novellen ”Pappas kompis lär upp mig i sängen” kan jag berätta att jag hade knullat ett par gånger med Hans, som var min pappas äldsta vän. Han var 46 och jag 19. Jag lät honom ligga med mig för att jag ville bli bättre i sängen eller var man nu knullar. Tanken på att ha riktigt hett sex lockade mig, fast jag inte hade några sådana erfarenheter. Tvärtom. Min pojkvän hade gjort slut med mig för att jag var stel och osäker.

När jag låg med Hans hade jag vågat njuta mer och ta för mig. Han hade dessutom gett mig mina första orgasmer.

Nu sa han att jag behövde skaffa mer erfarenhet.

Han tyckte om att knulla min unga kropp och jag tror att han också gillade att jag lät honom styra mig.

Hemma hade jag sagt att jag skulle hälsa på en kompis.

Bussen stannade vid en öde hållplats. Det vara bara jag som klev av. Chauffören följde mig med blicken. Dagen till ära, och eftersom vädret tillät, hade jag på mig en tight och kort klänning som slutade halvvägs ned på låren och var generöst urringad. Eller ska jag säga, klädseln var som en gåva till Hans. Jag ville att han skulle tycka att jag var sexig när jag kom. Kanske en överflödig åtgärd men tanken på att jag bjöd ut mig för honom lockade mig.

Hans hade erbjudit sig att hämta mig men jag hade avböjt. Det var bara en kilometer att gå och jag hade inte vetat exakt vilken tid jag skulle vara där. Jag följde den smala skogsvägen han hade instruerat mig att ta. Det fanns för övrigt inga andra. När jag hade gått ett par hundra meter tog jag av mig trosorna. Jag kände mig sjukt sexig.

Min entré blev inte som jag hade tänkt mig.

Hans fritidshus var inte stort. Man ska nog kalla det för ett torp. Han hade berättat att han hade byggt en ny altan på baksidan men att det annars vara i stort sett oförändrat på femtio år. Från skogsvägen såg jag inte till honom. Med tanke på att solen värmde skönt gissade jag att han satt på altanen. Jag öppnade grinden och gick över gräsmattan och kände hur det pirrade i kroppen. Jag brydde mig inte om att knacka på dörren utan gick runt för att komma till baksidan. När jag var några steg från husknuten hörde jag röster. Fan, var det någon mer där!

Mycket riktigt. På altanen satt Hans och en annan man. För sent kom jag ihåg att jag inte hade några trosor på mig. De vände sig mot mig. Bådas blickar gled över mig, stannade vid de delar av min kropp som var frikostigt exponerade.

”Hej Anna”, sa Hans och reste sig. ”Välkommen!”
”Hej!”

Jag gick fram till honom och han bredde ut armarna och jag fick en rejäl kram och han lät en hand smyga ned och lägga sig på min rumpa, och han märkte förstås att jag inte hade något under klänningen, innan han släppte taget och vände sig mot den andre.

”Det här är Anna, en kompis dotter som ska hälsa på några dar. Och det här är Bosse, en granne här ute i skogen.”

Bosse reste sig och jag sträckte utan en hand.

”Får inte jag en kram?”, sa han.

Det kunde jag ju inte neka honom. Han kramade mig hårt, han kändes muskulös och stark, men jag höll undan underkroppen så jag tror inte att han kände att jag saknade trosor. Fast jag misstänkte att han anade hur det låg till. Klänningen var tunn och någon troskant gick förstås inte att skönja.

Hans frågade om jag ville ha något och jag bad om vatten. Medan han försvann in i torpet satte jag mig på en stol. Kjolen åkte upp och Bosse glodde och jag drog snabbt ned den.

”Så du ska vara här några dar?”
”Ja.”
”Och bara slappa?”

Lyckligtvis stannade inte Bosse särskilt länge. Inte för att han var otrevlig. Han hade humor och var lättsam. Jag glömde snart min utmanande klädsel och tillät mig att ha trevligt i sällskapet. Dessutom var han snygg, smärt och muskulös och med ett ansikte man nog kan kalla väderbitet. Varma, blå ögon. Snyggare än Hans. Men efter kanske en kvart reste han sig och tackade för sig.

”Ni vill säkert umgås lite själva”, sa han och såg på mig och till min förfäran rodnade jag.

När han försvann runt knuten kände jag nervositeten återvända. Nu var jag ensam med Hans. Vi hade knullat vid två tillfällen. Nu skulle han få ta mig under flera dagar. Jag hade sagt mig att han skulle få knulla mig så mycket han ville. Hur han ville. Utom analt. Det hade jag gjort klart att jag inte ville. I övrigt ville jag ge honom fritt tillträde till min kropp. Skulle jag mäkta med det? Eller vars det en omogen tonårstjejs fantasier?

”Jag kunde ju inte säga åt honom att gå”, sa Hans.
”Det är okej”, sa jag med skrovlig röst. ”Han var trevlig.”
”Ska vi gå in?”
Jag reste mig. Tömde den sista vattenskvätten.
”Mm.”
”Du är jättesnygg i den där klänningen.”
”Tack!”
”Och sexig.”
Jag klev över tröskeln.
”Jag gillar att du inte har några trosor”, sa han och kom efter mig och stängde dörren.

Torpet bestod av två rum, ett mindre sovrum och ett större rum som också var kök. Det fanns ingen toalett inne utan behoven fick man uträtta på ett utedass. Vatten fick man hämta i en brunn på gården.

Primitivt. Jodå.

Han tog mig i sin famn och kramade mig. Våra munnar sökte sig till varandra.

”Slappna av nu”, sa han. ”Du är ljuvligt läcker.”
”Jag ska försöka”, sa jag.

Hans händer letade sig över klänningen, drog lite i den och jag kände hur min ena skinka blottades. Jag trevade mig ned till hans skrev och kände att det spände i shortsen.

”Jag har längtat efter det här”, sa han.
”Jag med.”

Han släppte mig och knäppte snabbt upp och klev ur shortsen. Jag drog klänningen över huvudet och lät den falla på närmaste stol och jag befriade mig från BH’ n och stod naken framför honom.

”Ah”, suckade han och tog mig om midjan och lät händerna glida upp till brösten och krama dem.

Med lätt hand tryckte han ned mig och jag sjönk ned på knä framför honom och grep hans kuk och en ny suck undslapp honom. Sakta runkade jag några drag. Och plötsligt förnam jag hur ett lugn spred sig i mig. Här var ingen stress. Vi hade ju flera dar på oss. Och för Hans var jag en guldklimp, en ung villig tjej. Hur ofta fick han tillgång till det? Det här kunde bara bli bra. Vi skulle knulla ordentligt, igen och igen och igen, och jag skulle vara bra. Kanske inte första gången, men till slut. Jag böjde mig fram och tog hans kuk i munnen och tittade upp och mötte hans blick.

Från där och sådär tre timmar höll vi oss i sovrummet och knullade. Hans tog sin roll som min lärare på allvar och visade mig hur jag skulle jucka mot i olika ställningar, hur jag skulle hålla i och runka hans kuk. Med mera.

”Du måste älska kuken”, sa han.

Vi knullade förstås ordentligt också. Jag vet inte vad han hunnit med sedan vårt sista möte, om han hade ett uppdämt behov, men jag hade inte knullat alls. Mitt minne säger mig att jag hade hans kuk i min fitta eller i min mun i stort sett konstant under de timmarna. Stämmer förmodligen inte men det är känslan. Jag minns att fittan sved och värkte men att jag ändå sög honom hård för att få honom i mig igen och att han sprutade mig över ansiktet, i munnen och förstås i fittan.

………..

”Om du vill kunna ta den riktigt djupt måste du träna på att hålla undan kräkreflexerna”, sa han när vi hade käkat en sen lunch på altanen och jag stod på knä framför honom med hans kuk i munnen. Själv satt han med särade ben i en av stolarna till utemöblerna.

Jag försökte. Sakta tryckte jag in kuken längre och längre. Jag fick gapa stort. När den närmade sig tungroten kom kväljningarna.

”Andas lugnt”, sa han.

Jag stannade upp och försökte göra som han sa och lyckades bemästra kräkkänslan men när jag åter försökte trycka in kuken mer kom hulkningarna och jag släppte flämtande ut kuken.

”Det kommer”, sa han. ”Med träning.”

Jag blinkade bort några tårar och andades djupt och grep kuken vid roten. Beslutsamt böjde jag mig fram och förde in den in min mun. Först ollonet, sedan mer och mer. Skrovlig och ådrig gled den över min tunga. Jag höll med lätt hand om kukskaftet. Den kittlade tungroten och jag stannade upp och höll den där, drog ut lite och tryckte tillbaka och kräkreflexerna kom och jag försökte andas lugnt genom näsan och jag tryckte in lite ytterligare och kväljningarna höll sig under kontroll och jag hade hans kuk längre in än någonsin tidigare.

”Ah, Anna, bra, åh, bra!”

Sakta förde jag in mer och mer.

”AARGGHHH”, stönade jag gurglande och pressat. Det började bli svårt att få luft.

Jag tryckte på och tvingades släppa kuken med handen eftersom nästan hela var inne. Hans satte en hand på mitt huvud och hjälpte till och jag kände läpparna röra vid hans skrev och hela kuken var i min mun och han pressade mig mot sig för att hålla den där.

”Åh, Anna, åhåh!”

Han släppte mitt huvud och jag lät kuken fjättra ut och jag andades häftigt och trög saliv följde med den ut. Jag kysste ollonet och grep om kuken och tog in den igen och jag lyckades ännu en gång pressa den ned i mitt svalg.

……………

Solen var på väg ned och skuggorna var långa och temperaturen hade fallit men det var ändå ljumt. Jag stod på alla fyra på gräsmattan, blev knullad bakifrån.

”Känn kukens rörelse”, sa Hans. ”Rör dig mot, möt den.”

Jag gjorde som han sa. Förde höfterna försiktigt framåt när han drog sig bakåt och tillbaka när han tryckte in.

”Det är härligt med tjejer som är aktiva”, sa han. ”Som visar att de vill.”

Men när han efter hand ökade takten och till slut knullade mig rent frenetiskt blev det svårt att jucka mot. Han höll mig hårt om höfterna och hans kuk plöjde mitt fitta och jag stönade högt. Efteråt funderade jag på hur långt bort längs skogsvägen vi hade hörts. Men det var efteråt. Då var det bara jag och hans kuk och hans händer på mina höfter och hans underliv som dunkade mot min höft och våra stön.

Det gick för mig. För vilken gång i ordningen den dagen, visste jag inte.

När min orgasm hade ebbat ut vände Hans på mig och fick upp mina fötter på sina axlar och fortsatte att knulla. Jag låg matt och urlakad och såg upp på honom och kände den ljuvliga kuken i mig. Hans mun var öppen och blicken koncentrerad. Han såg så härligt nöjd ut. Min kropp åkte med kukens stötar, brösten guppade, ryggen skavde mot marken.

Med ett par sista kraftiga stötar gick det för honom och han sjönk ned över mig och mina ben gled av honom och vi låg där i gräset, omslingrade. Två kåta människor.

………..

Vi gick en kvällspromenad. Jag hade på mig min klänning och en kofta utanpå den. På Hans begäran skippade jag både trosor och BH. Mina bröstvårtor avtecknade sig tydligt mot tyget.

”Möter vi någon får du väl knäppa koftan”, sa Hans när jag påpekade det.

När jag gick före genom grinden klappade han mig på min troslösa rumpa. Jag kände mig riktigt sexig.

Skogen var full av ljud och mörka skuggor. Jag var stadsflicka och ovan vid hur den liksom blev mystisk så här på kvällen. Trolsk.

Vi pratade inte så mycket. Gick bara sida vid sida. Nån gång sträckte han ut en hand och tog på mig, smekte ett lår, lät handen glida upp under klänningen.

”Här är det lite kladdigt”, sa han vid ett sånt tillfälle. Han hade inte tyckt att jag skulle tvätta av mig innan vi gick iväg. Sa att han gillade att veta att jag hade hans sperma i och på mig. Särskilt om vi skulle möta någon.

Och det gjorde vi förstås! Efter att vägen gjort en skarp sväng stod plötsligt en kvinna i fyrtio-femtioårsåldern och en ung man, kanske tjugo eller något mer, framför oss. Hans kände dem tydligen, eller åtminstone kvinnan. Hon hetta Maria och hade en sommarstuga i närheten. Mannen var hennes systerson. När Hans presenterade mig såg båda rakt på mig och att mannen noterade mina bröstvårtor behövde jag inte tvivla på, även Maria gjorde nog det och hon rynkade pannan och såg på Hans och sedan tillbaka på mig.

”Och hur gammal är du?”, frågade hon.
”Tjugotre”, ljög jag eftersom jag anade vad hon tänkte om min klädsel och min vistelse i det lilla torpet ensam med Hans.
”Och du trivs här?”
Frågan var nästan skrattretande.
”Mycket”, sa jag.

Vi gick vidare. När de var utom synhåll skrattade Hans till och tog tag i mig och drog mig till sig och stack in en hand under klänningen och till min fitta och förde in två fingrar.

”Den surkärringen skulle behöva få lite kuk”, sa han.
Jag tryckte mig mot honom. Fingrarna gled en aning längre in.
”Mm.”

Då uppfattade jag ljudet av steg och vi släppte varandra och så stod Bosse där. Han harklade sig.

”Så ni tar en kvällspromenad”, sa han..
”Ja, det är ju en skön kväll.”

Vi småpratade en stund, ja mest Hans och Bosse, själv sa jag inte särskilt mycket. Bosse tittade mycket och oblygt på mig och det var ju lite sent att dra igen koftan och att göra det hade nog dessutom berättat mer än vad den dolde.

”Hans har ju ingen dusch”, sa Bosse vänd till mig innan vi skiljdes åt. ”Så vill du låna min så bara kom över. Jag bor längs med stigen till höger. Ett gult hus.” Han pekade från det håll han kommit.
”Tack, det kanske jag gör.”

”Hyggligt av honom”, sa jag då Hans och jag åter var ensamma.
”Jo visst. Bosse är sjysst.”
”Han verkar trevlig.”
”Hur menar du?” Hans puttade mig skämtsamt i sidan.
Jag hoppades att den dunkla kvällsljuset dolde att jag rodnade.
”Har humor och, tja …”
Jag ryckte på axlarna.
”Är snygg och sexig”, fyllde Hans i.
”Äsch”, sa jag och tog honom under armen. ”Inte som du.”

……….

Jag vaknade nästa morgon av smekande händer på mina skinkor. Först visste jag inte var jag var och händerna skrämde mig men känslan var snabbt över och jag kände igen den brunflammiga tapeten och mindes gårdagen och jag undslapp mig en belåten suck. En hand letade sig in mellan mina ben och hittade min springa och jag rörde lätt på baken och höjde den något från sängen. Ett finger kom in i mig. Så ett till.

En liten stund låg jag så och blev pullad innan fingrarna försvann ur mig och jag i stället märkte hur han rörde sig och så kände jag hans tunga mot insidan av mina lår. Sakta letade han dig fram till min öppning och över blygdläpparna och stack in ett finger och delade på dem och lät tungan arbeta. Så nådde han min känsligaste punkt och det räckte för att jag skulle komma. När jag hade slutat skaka tog han tag i mina höfter och drog upp mig och snart hade jag hans kuk i mig.

Det blev ett långt knull. Sedan hade knullat mig bakifrån ordentligt tog han tag i mig och drog upp mig så att jag satt lutad med ryggen mot honom. Han grep om mina bröst och kramade dem och gled fram med underlivet under mig och satte ned fotsulorna i sängen.

”Är du kåt på Bosse?”, frågade han.
”Va, va? Nej.”
Halvliggande med mina ben brett isär över sig började han stöta i mig.
”Svara nu ärligt. Skulle du ha något emot att knulla honom?”
”Jag … jag … vet inte.”
”Han är i alla fall kåt på dig, det är ett som är säkert.”

Han ökade takten och knullade snabbt, riktigt snabbt. Jag kunde bara sitta och ta emot. Han stötte och stötte och stötte. Höll hårt om mig.
”Oj, oj,oj”, flämtade jag.
Min huvud föll framåt och jag såg kuken fara ut och in i mig. Hård och glänsande. Fittan tänjdes, sved, värkte. Mina stön kom som i en enda lång ström.

”ÅHÅHÅHÅHÅHÅH!”

När han slutligen tömde sin säd i mig och släppte mina bröst föll jag utpumpad ihop.

”God morgon”, sa han när vår andhämtning lugnat ner sig. ”Vill du ha frukost?”

…………….

”Ska vi ta en sväng om Bosse och duscha?”, frågade Hans när vi hade ätit. Jag tittade upp och mindes vad han hade sagt under knullet och jag rodnade.
”Det vore nog skönt”, sa jag.
”Absolut”, sa han och klappade mig på låret och lät handen glida uppåt och krama innan han tog bort den.

Vädret var lite kyligare än dagen före. Tunga moln täckte himlen. Jag klädde mig i kort jeanskjol och en tight ärmlös topp och tog koftan utanpå. Hans gillade vad han såg. Han kunde inte låta bli att komma bakifrån och hålla om brösten och trycka sitt underliv mot mig. Men han släppte mig innan det utvecklades vidare.

Bosses hus var betydligt större än Hans torp. Det hade två våningar och större yta på varje. När vi kom satt han i trädgården och drack kaffe. Han sken upp vid åsynen av oss. Självklart var vi välkomna att låna duschen. Det hade han ju lovat. Han försökte nog dölja att han spanade in mig men det var ändå tydligt. Särskilt när jag gled ur koftan så snart vi kommit inomhus.

Hans erbjöd mig att duscha först. Duschen låg till vänster från hallen. Männen gick in i vardagsrummet som var till höger.

Jag lät varmt vatten strila över min kropp. Tvålade in mig ordentligt. Lät hastigt strålen kittla mina blygdläppar. Men lät det bara bli kort.

Efter duschen virade jag en handduk om kroppen, från brösten och ner så att den gick strax nedanför rumpan. Håret hängde fuktigt över axlarna.

Sådan gick jag ut till männen.

”Jävligt skön”, hörde jag Hans säga innan jag klev in i vardagsrummet.

De tystnade. Bosse satt i en fåtölj och Hans i en tresittssoffa i mörkt skinn.

”Fan, vad läcker du är?, sa Hans. ”Visst är hon, Bosse?.”
”ja, supersnygg.”
”Tack”, sa jag och log mot dem.
”De där benen”, sa Hans. ”Läckra!”
”Ja, man undrar ju hur det ser ut ovanför”, sa Bosse och skrattade.
”Det skulle du allt bra vilja veta”, sa jag som om vi skämtade oskyldigt fast jag anade vart det var på väg. Hade de måhända pratat sig samman medan jag stod i duschen? Jag såg på Bosse, hans väderbitna ansikte, den fasta hakan, kroppen som såg ut att vara riktigt stark.
”Kom och sätt dig, Anna”, sa Hans och klappade på soffsitden bredvid sig.
”Jag vet inte”, sa jag för att spela kysk. ”Jag kanske skulle ta på mig lite kläder.”
”Bättre du blir riktigt torr först.”
Jag gick närmare och såg på Bosse.
”Är det okej att jag sitter så här i soffan?”
Han stirrade på mig och svalde.
”Absolut.”

Jag gick runt soffbordet och satte mig bredvid Hans och lutade mig tillbaka. Deras ögon följde mig. Bosse satt med öppen mun. Jag kunde höra på deras andhämtning att de var kåta. Tänkte de knulla mig båda två? Hade de pratat sig samman om det? Åtminstone måste det vara så att Hans verkligen vilja att jag skulle knulla med Bosse. Jag hade svårt att tro att bara åsynen av mig skulle kåta upp honom så att han inte kunde ge band på sig, inte efter det senaste dygnet och vetskapen att jag skulle bli kvar ett par dar än. Blev Hans upphetsad av att låna ut mig?

Plötsligt såg jag situationen som utifrån. Hur jag, en nittonårig tjej, satt där endast iklädd ett badlakan med två minst dubbelt så gamla män som båda helt klart var stenkåta på mig. Vad skulle tanten vi mött kvällen före tänka om det? Att hon dök upp i mitt medvetande, var lite märkligt. Kanske var det för att hon verkade ha lagt moralaspekter på mig och Hans och hur jag varit klädd.

Jag kunde ju stoppa där, säga till Hans att jag inte alls tänkte knulla hans granne.

Eller jag kunde vara villig och kåt.

Jag sträckte ut benen och särade lite på dem.

”Så skönt”, sa jag.

Hans hand låg plötsligt på mitt lår.

”Skönare kan det bli.”

”Mm”, sa jag. ”Hur?”

Han tog min hand och la den på sitt skrev och det hårda som ville ut ur byxorna.

”Så här”, sa han.

Fortfarande halvliggande drog jag ned gylfen och fick upp kuken.

”Mm.”

Jag runkade honom sakta.

”Du ser Bosse, jag hade rätt?”, sa Hans och började knäppa upp byxorna.
”Ja, jävlar!”

Något långt förspel skulle det inte bli. Hans lyfte undan min hand och reste sig och klev ur byxor och kalsonger. Ville han att jag skulle suga? Nej, han drog upp mig och vände mig om och la ner mig på soffbordet. Fortfarande hade jag badlakanet virat runt kroppen. Jag särade på benen och han trängde utan krusiduller in i mig. I ögonvrån såg jag Bosse stirra. Så reste han sig ur fåtöljen. Det putade rejält i hans byxor. Han ställde sig bredvid oss och sträckte ut en hand och tog tag i badlakanet. Jag reste mig på armbågarna och han kunde lossa det. Mina bröst blottades och han kunde förstås inte låta bli att känna på dem.

Hans knullade stadigt och den här gången höll han inte igen. Det var över på några minuter, kanske fem, sex.

”Ah, härligt”, sa Hans. ”Nu går jag och duschar.”

Så tog han sina duschgrejer och var borta och jag reste mig upp på armbågarna och såg på Bosse. Han hade fått fram sin kuk och runkade sakta. Den var stor, grövre än Hans. Våra ögon möttes.

”Vill du hjälpa mig med den här?”
”Mm.”

Jag gled ner från bordet och sjönk ner på knä framför honom och grep hans kuk vid roten och mindes vad Hans lärt mig och stack ut tungan och slickade långsamt från roten och upp till ollonet. Lite blygt höjde jag blicken och såg på honom. Tänk om han tyckte att jag var tafflig. Eller inte gillade att jag inte tog in kuken i munnen direkt. Han log och smekte mig över håret. Uppmuntrad slickade jag tillbaka längs kuken och sedan upp till ollonet igen och kysste det på sidorna och på toppen och han stönade av välbehag. Jag sög in ollonet och såg upp på honom igen och sög in mer och kuken var grövre än Hans och jag hoppades att jag skulle klara den och jag sög och runkade med handen nere vid roten och flyttade ollonet till min kind och sög. Så tog jag in den längre, bit för bit och nådde svalget och jag tvingade undan kräkreflexerna och tog in kuken förbi och ner i halsen och jag hade hela i munnen och jag tittade upp på honom och hans ansikte utstrålade njutning.

”Oj, oj, oj, du gillar att suga kuk, va?”

Jag höll kvar kuken i halsen och roterade huvudet åt sidorna och jobbade och sög. Han stönade och grävde in fingrarna i mitt hår. Efter en stund var jag tvungen att dra tillbaka kuken och andas men tog efter några andetag in den igen och sög snabbt hårda drag ut och in, pressade läpparna mot den och så tog jag ned den i halsen igen.

När det gick för honom tog jag satsen i halsen, svalde och svalde och när de första hårda spruten kommit släppte jag ut kuken och sög hårt på ollonet och slickade i mig eftersatsen och Bosse grep kuken och daskade den mot mitt ansikte och någon sista droppen föll på mina kinder.

”Duktig eller hur”, hörde jag Hans säga.
”Suverän.”

Jag såg upp. Hans stod i dörröppningen med blöt hår och handduken över axeln.

”Gillar du hans kuk, Anna?”
”Mm.”

”Jag drar mig hemöver”, sa Hans. ”Kom till lunch. Jag fixar nåt. Du också Bosse.”

När dörren slog igen bakom Hans drog Bosse upp mig på fötter.

”Kom.”

Med ett hårt grepp om min hand, som om han var rädd och jag annars inte skulle följa med, gick han ut ur rummet. Från hallen ledde en trappa upp till andra våningen. Fortfarande med min hand i sin drog han med mig upp. Han tog två trappsteg i varje kliv och jag småsnubblade efter.

Jag var överraskad, ja lite chockad, över att Hans hade lämnat mig ensam med Bosse. För mig var ju Bosse i stort sett en främling. Jag hade umgåtts med honom i sammanlagt kanske en halvtimme och sugit av honom en gång. Punkt. Vem var han? Hur var han?

Snygg, ja. Det hade varit skönt att suga av honom, ja.

Nu tänkte han knulla mig. Uppmanad av Hans, pappas polare. Utlånad fram till lunch. Hände det här?

Jag höll på att trilla på ett av de översta trappstegen men hölls uppe av Bosses hand.

Samtidigt som jag kom på fötter igen såg jag upp på Bosse, hans kraftfulla kropp, den halvt eregerade kuken, och tänkte att jag hade ju bestämt mig för att vara villig och kåt. Och när kuken svajade nära mitt ansikte insåg jag att jag definitivt var det. Och att jag ville ha den kuken i min fitta.

Bosse skulle få knulla mig. Vem han än var.

Hans sovrum var stökigt, minst sagt. Rakt fram under rummets fönster stod en bred obäddad säng. En rullgardin var neddragen till hälften för fönstret. Längs ena långväggen stod en överfull bokhylla med böcker i rader och travar, högar med tidningar, en naken kvinna på omslaget till den översta, en del annan bråte som verktyg och plastlådor med spik, skruvar och annat. Längs den andra långväggen stod ett skrivbord med papper, öppnade kuvert och tidningar utspritt, två smutsiga kaffemuggar och en ölflaska. På skrivbordsstolen låg smutstvätt. En två år gammal kalender med en naken kvinna med rejäla bröst hängde ovanför skrivbordet.

Framme vidl sängen släppte han min hand och la sig snabbt raklång på rygg. Kuken stod svajande upp. Jag klev upp efter honom och ställde mig gränsle över hans kuk. Hans ögon följde mig. När jag grep om hans kuk log han.

”Du är allt ett riktigt litet kåtstycke, va?”
”Mm”, sa jag och runkade honom.
”Kom här får jag känna på dina pattar.”

Jag lutade mig framåt så att han kom åt att sätta sina händer mot mina bröst och knåda dem. Ett stön undslapp mig vid den hårdhänta hanteringen.

”Jag tror du gillar när man klämmer på dig.”

Hans händer fortsatte över min kropp och han tryckte mig mot honom. Jag tappade greppet om hans kuk. Han slickade mina bröst och kramade mina skinkor och tog in en bröstvårta i munnen och sög på och jag gnydde. Ett finger letade sig in i min fitta.

”Ah, ah, ah”, stönade jag.

Så släppte han taget om mig.

”Rid min kuk nu!”

Jag sträckte in en hand mellan mina ben och grep hans kuk och riktade in den mot min öppning och tog bort handen och la både mot hans bröst och kände ollonet tränga sig in. Hans händer vilade på mina höfter. Jag satt framåtlutad och pressade mig ner. Kuken var grov och det spände i fittan.

”Såja, såja, din lilla kåting. Ta nu in gamle Bosses kuk. Det var länge sedan han fick knulla en sån ung fitta.”

Han verkade gilla att prata snusk.

”AH … AH … Den är … ah … åh … stor.”, stönade jag.

Han stötte sina höfter uppåt och kuken for in i mig, långt in.

”AAHAAH!”

Jag började röra mig över kuken. Han flyttade händerna till mina bröst.

”Gillar kuk, precis som Hasse sa.”

Snart kom jag in i en skön rytm. Jag red kuken i långa drag och ganska snabbt takt och han stötte mot. Min bröst ville gunga men var fångade i hans händer. Han fortsatte att kommentera snuskigt och jag svarade eftersom jag märkte att han gillade det.

”Nitton år och gillar kuk så mycket. Ja, ja.”
”Ja, vill ha kuk i mig jämt.”
”Som en riktig slampa.”
”Din kuk är så stor i mig!”
”En knulldocka.”
”Knulla mig, fyll mig!”
”En madrass för gamla gubbar.”
”Ja, ta mig hur ni vill.”
”Så där knulldockan nu ska farbror Bosse sätta på dig bakifrån.”
Jag gled av hans kuk.
”Ställ dig som den kåta hynda du är.”

Han tog plats bakom mig och riktade in kuken och jag kände den ett ögonblick mot min öppning innan han körde in den med full kraft.
”Blir det för hårt nu Anna”, sa han, ”får du säga till.”

Med ett rejält tag om mina höfter började han knulla mig i ett vansinnigt tempo och han tryckte in och drog ut kuken i sin fulla längd, kändes det åtminstone som. Jag stönade högt, ja nästan skrek. Det smaskade om min fitta och klatschar av hans höfter mot mig. Jag for fram och tillbaka.

”Får du kuk som du vill nu?”
”Gillar att bli tagen hårt, va?”
Sängen klagade under oss.

När det gick för mig var orgasmen kraftig. Jag hade redan fått en då jag red honom men den var som en nysning mot den här.

När det skulle gå för honom drog han sig ur och rullade över mig på rygg och avslutade med att knulla mig mellan brösten och skicka satsen över min hals och mitt ansikte och sedan ville han att jag skulle slicka kuken ren. Han ställde sig på alla fyra över mig och jag öppnade munnen och han sänkte sig ned och jag tog in kuken i munnen och slöt läpparna om den och han drog sakta ut den och jag sträckte ut tungan och lät kuken löpa utmed den.

Det knullet var med råge det hårdaste och porrigaste jag hade varit med om.

…………..

På vägen tillbaka till Hans torp mötte vi kvinnan från kvällen före och hennes systerson. Bosse fick syn på dem på håll och sa då åt mig att ta av koftan.

”Får surkärringen nåt att fundera över.”

Kvinnan stannade och glodde på mig. Min korta kjol och tighta topp och all nakna hud jag exponerade var med all säkerhet mer utmanande än hon tyckte var anständigt. Systerson såg däremot att gilla klädseln och vad den signalerade.

”Var är Hans?”
”Hemma hos sig”, sa Bosse. ”Jag har tagit hand om Anna här under några timmar.”
Hon såg på mig.
”Är allt som det ska?”
Jag log mot henne
”Javisst. Bosse har varit jättegullig. Skämmer bort mig. Han ger mig allt jag vill ha.”
”Jaså, ja … men, eh, det är lite kyligt, ska du inte ha nåt mer på dig?”
”Asch, jag trivs så här.”
Kvinnan fnös och började gå och efter en lång blick på mina bröst följde mannen efter.

………

På eftermiddagen knullade de mig ordentligt. Före lunchen tog Hans mig avsides och frågade om det var ok att Bosse stannade och jag svarade ja fast jag var osäker på vad det skulle innebära.

Innan vi satte oss att äta hade Hans letat fram en neglige som nån kvinna hade glömt kvar och jag slog mig ned vid bordet endast infört den. Precis då ringde min mobil, en med dagens mått uråldrig Nokia, och den minimala displayen berättade att det var min bror. Jag gick ut på altanen och svarade. Under några inledande mekaniska hur-är-det, bra fraser hann jag uppfatta att han lät ansträngd på rösten och jag undrade om det hade hänt något. Och det kan man nog säga att det hade.

”Jag stötte ihop med Mia”, sa han.
”Jaa”, sa jag.
”Hon var inte iväg till sommarstugan med dig.”
”Ne .. ej.”
”Alltså.” Han andades ansträngt. ”Är du tillsammans med Hans? Jag vet att ni har knullat.”
”Eh …”
”Kom igen syrran jag tänker inte skvallra. Då hade jag väl redan gjort det.”
”Ja”, sa jag lågt. ”Vi är i hans torp.”
”Knullar ni?”
”Ja.”
”Hela tiden?”
”Fan brorsan!”
”Kan du inte spela in?”
”Är du inte klok!”
”Kom igen syrran!”
”Jag måste sluta nu.”

Vid lunchbordet var min plats mellan de två männen. Negligen var snart viken åt sidorna för att låta mina bröst vara helt exponerade. Båda männen tyckte helt klart om att ha mig topless. Även jag upplevde det som sexigt, att vara ett objekt för deras kåta blickar. Och det är klart att de efter en stund inte kunde låta bli att prata lite snusk. Bosse kupade en hand om mitt ena bröst när jag reste mig halvt och sträckte mig efter smöret. Jag blev stående så.

”Härligt fasta och runda”, sa han.
”Hon är fin”, sa Hans.
”Och fittan är trång och våt.”
Jag tittade blygt ned i bordet.
”Det är ni som gör mig våt.”
”Och hur menar du då?”, log Bosse.
”Va .. tja …” Jag rodnade.
”Varför blir du våt?”
Jag anade vad han ville höra.
”Era kukar, tanken på dem i min fitta.”
”Och att få suga som en riktig liten kåting.”
”Mm.”

Efter lunchen drog de lott om mig. Jag höll fram två tändstickor och Hans fick den längsta. Han tog med mig in det mindre rummet och jag kröp upp och la mig på rygg i sängen. Jag särade brett på benen medan han klädde av sig skjorta, shorts och kalsonger. Kuken stod halvhård. Han kom fram till huvudändan och jag vred mig mot honom och tog kuken i munnen och kände den hårdna. Med den som en påle framför sig klättrade han upp i sängen och tog plats mellan mina ben och det pirrade till i mig. Fortfarande, trots, eller kanske tack vare, det senaste dygnet väckte åsynen av den hårda kuken förväntan. Tanken på att den skulle tränga in i mig. Vidga sig väg i den trånga grottan.

Hans grep mina höfter och drog dem mot sig och placerade en kudde under min rumpa och trängde in i mig. Han knullade i ett lugnt tempo. Jag juckade mot som han hade lärt mig. Det var riktigt skönt. Inte häftigt men kuken var där och fyllde mig.

Han drog sig ur innan det gick för honom.
”Vill inte slösa allt krut direkt”, sa han.

Han klev ur sängen och lämnade rummet.
”Din tur”, hörde jag honom säga till Bosse.

En ingivelse slog mig och innan jag hann ångra mig sträckte jag ut en hand och fingrarna nådde min mp3-spelare och jag tryckte på record.

Bosse blev synlig i dörröppning. Han stannade nedanför sängens fotända. Han drog av sin t-shirt, knäppte upp byxorna med blicken på mig. Jag låg kvar på rygg med rumpan på kudden och benen utbredda och kände mig plötsligt billig. Vad hade han kallat mig! Knulldocka. Var det vad jag var?

”Smek brösten”, sa han.

Jag lydde. Placerade mina händer under vårtorna och lät dem försiktigt glida uppåt. Boose klev ur byxorna och kalsongerna. Kuken såg stenhård ut. Jag klämde på brösten. Han stirrade med öppen mun.

”Ja, bra, tryck ihop dem.”

Jag satte händerna på utsidan av brösten och pressade ihop dem.

Han stod och tittade men klev sedan upp i sängen och placerade sin kuk precis innanför mina blygdläppar och lyfte upp mina ben och satte sina armar i mina knäveck och tryckte mig uppåt och började knulla min fitta.

”Aaah!” stönade jag
Om det var en knulldocka jag var, så var jag nöjd med det.

”Fan, va bra du är på att ta kuk.”
”Mm .. ah … ah!”
”Och juckar som en brunstig hynda.”

Efter kanske tio minuter vände han på mig och tog mig bakifrån. Jag stod så när Hans övertog mig.

De turades om. Bakifrån, framifrån. De prövade olika ställningar. Bosse tog tag i mina handleder och häll fast dem över mitt huvud medan han knullade mig hårt. Hans knullade mig från sidan. Och så vidare. När de sprutade kändes det som uppdämda satser, stråle på stråle som kom i mig. Säd som rann nerför mina lår. Först Bosse som pumpade mig frenetiskt när det gick för honom, sedan Hans som tryckte sig hårt mot mig bakifrån. Själv hade jag då redan fått två orgasmer. Båda när jag blev knullad bakifrån. Så här efteråt förstår jag att det var den eftermiddagen som jag insåg att jag njuter av att vara underdånig, låta män nyttja min kropp

Efter en kort andhämtningspaus sög jag dem hårda igen. De satt bredvid varandra i sängen och jag stod på knä på golvet framför och alternerade mellan dem. Runkade den jag inte bearbetade med munnen. Det tog en stund. Jag slickade, sög på ollonet, pungkulorna, förde in dem långt i munnen. Sakta växte och hårdnade de, blev klara för en ritt. Det var vad de ville. Att jag skulle rida.

Och jag red.

Först Bosse. Hans reste sig och satte sig i en stol och Bosse la sig ned på sängen. Jag klev upp och gränslade honom. Kuken trängde in i min då något ömma fitta. Jag gnydde.

”Orkar du Anna?”, frågade Hans.
Jag visste inte, kuken pressade mot välbearbeta slidväggar, svullna blygdläppar och där fanns smärta. Och ritten hade bara börjat. Skulle jag orka? Jag ville orka. Smärta och njutning går hand i hand hade Hans sagt. Jag ville låta den knulla mig mer.

”J … ja … a”, gnydde jag.

Jag arbetade med låren, satt upprätt och höjde och sänkte mig sakta med kuken hård i mig. Smärtan sände snart spjut av välbehag genom mig. Jag flämtade, stönade. Mina bröst gungade. För att öka takten lutade jag mig framåt. Bosse grep om mina skinkor och stötte mot min ritt.

”AAARRGGHH OH OH OH A-A-A!”

Mina bröst gungade vilt, mitt långa här böljade, kuken fyllde mig.

Det var en urlakad kropp Hans fick överta. Bosse lämnade mig stående på knä och Hans klev upp och la sig. Jag runkade hans kuk några drag och gränslade honom sedan. Mina lår var trötta och som mjuka. Hans händer smekte mig behagligt. Jag kände hur säd från Bosse rann ur mig när jag lät Hans kuk glida in i mig. Ännu en gång var jag uppfylld. Jag red med öppen mun, flämtande, gnyende. Det formligen plaskade om fittan när kuken rörde sig in och ut i stadig takt. Hans händer var över min kropp, smekte och klämde.

När han sprutade i mig sjönk jag ihop över honom.

………….

Söndag morgon vaknade jag ensam i sängen. Jag hörde Hans stöka i köket och gick ut till honom. Han log mot mig och gav mig en kram men gjorde inget annat. Ville han inte knulla mig mer?

”Du var bra igår”, sa han.
Jag tittade ned i golvet.
”Det var skönt”, sa jag lågt.
”Du tog mycket kuk.”
”Mm.”
”Sätt dig så äter vi frukost.”

”Nu på förmiddagen tänkte vi att vi ska åka på marknad”, sa han.
”Ska vi?”
”Så du får vila lite för sedan behöver du ha krafter.” Han skrattade till. ”Bosse och jag också.”
Jag svalde.
”I eftermiddag tänker vi ta dig båda två samtidigt. En trekant.”
Det pirrade till i mig. Kuk i fitta och mun samtidigt. Skulle jag klara det?
”Om det är ok med dig förstås, Anna.”
”Ja.”
Han satte en hand under min haka och tvingade mig att se honom i ögonen.
”Det kan bli tufft. Vill du?”
”J … ja.”
”Vad vill du?”
”Att ni knullar mig i fittan och låter mig suga kuk samtidigt”, sa jag rodnande.

Bosse dök upp strax därpå.
”Hon vill”, sa Hans.
”Det förstod jag väl. Ett sånt litet kåtstycke.”

Jag klädde mig i min korta kjol och en urringad och tight skjortblus. Jag knöt upp den så att naveln blev bar. När jag såg mig i spegeln insåg jag att skulle dra många blickar till mig.

Marknaden var en sådan där med krimskrams, billiga kläder, lite hantverk, godis och en del grönsaker och bär. Vi gick runt och tittade. Jag hade svårt att vara närvarande. Mina tankar var på det som skulle hända sen. Visst hade jag knullat mycket med de två männen men att ta båda samtidigt! Jag var nervös. Suga en kuk och samtidigt ha en som stötte i fittan.

Det blev inte lättare att släppa de tankarna av alla pojkar och män som mer eller mildra öppet glodde på mig, mina bröst och benen under den korta kjolen.

Bosse stannade vid ett grönsaksstånd och tog upp en grov morot.
”Vad säger du om en sån här, Anna?”
”Då behöver vi ju två”, sa Hans.
Jag rodnade och jag vet inte om tanten bakom disken förstod men hon tittade på mig och sedan på de två männen.
”Morötter kan man ha till mycket”, sa Bosse. ”I grytor och så. Vi tar ett knippe.”

Jag tror att de medvetet tog med mig till de delar av marknaden där det var mest män. Vid ett stånd där de sålde snus och en del jaktgrejer var det trångt och bara män och en del pojkar. Det var nog många där som hade velat lägga omkull mig. Jag blev knäsvag när jag fantiserade fram en bild av hur jag gick bakom det plank som var bakom snusståndet och lät flera av männen knulla mig, en efter en i lång rad. Jag kunde se dem stå där och sakta runka medan de väntade på sin tur.

Vi åt en enkel lunch innan det var dags för hemfärd.
Oj, vad kåt jag var.

….. . ..

Vi hann faktiskt in i torpet innan jag fick Bosses armar om mig. Han tryckte sitt hårda kön mot min bak och grep om mina bröst. Hans kom framifrån och stack in en hand under min kjol.

”Hon är ordentligt våt”, sa han.
”Tror jag det”, sa Bosse.

De smekte av mig kläderna. Naken sjönk jag ned mellan dem. De hade fått fram sina kukar och jag började slicka och suga på dem.

”Så där”, sa Hans. ”Då kör vi.”

Han ställde sig bakom mig och drog upp min bak. Samtidigt sjönk Bosse ned på knä framför mig. Jag följde med och stod nu på alla fyra och sög Bosse. Att det var dags att bli tagen i två hål samtidigt behövde jag inte tvivla på och det pirrade i kroppen. Bosse hade sin kuk långt inne min mun. Så kände jag Hans kuk mot min fitta och instinktivt rörde jag mig mot den.

”Hon är ivrig att bli påsatt”, sa Hans.

Han tryckte in kuken. Det var en märklig känsla. En kuk djupt in i munnen och en som bottnade i fittan. Mer kuk i mig än jag nånsin haft tidigare. En kåt man framför mig och en bakom mig. Fyra händer på min kropp. Jag försökte suga intensivt men kuken som spände i fittan pockade på uppmärksamhet och det var svårt att hålla koncentrationen. Hans började stöta. Jag försökte slicka och suga och jag försökte jucka mot Hans och knipa med fittan och göra mig trång. Hans kom in i en bra takt. Pumpade fittan rejält. Jag gav ifrån mig gurglande läten när jag både stönade och försökte få luft.

”Nu byter vi”, sa Bosse.

De drog sig ur och jag fick krypa runt och Hans höll fram sin fuktiga kuk åt mig och jag gapade och kände hur Bosse tryckte in sin kuk i min fitta och jag förde in Hans kuk i munnen och jag var åter spetsad från två håll.

Det dröjde inte länge innan det gick för mig. Orgasmen var enorm. Hans kuk gled ur min mun när jag flämtande ut den fantastiska njutningen. Snart såg han dock till att få kuken på plats igen. Med Bosses kuk stötande i fittan och orgasmen ekande i kroppen hade jag lite problem att ta emot i munnen. men Hans var enträgen och jag fick upp munnen och gapade och han styrde in kuken. Någon kramade mina bröst och höll mig därmed också uppe. Annars hade jag nog inte lyckats stå upprätt.

Plötsligt kände jag kukarna försvinna och händer gripa tag om mig och dra upp mig. De la upp mig på rygg på soffbordet och Bosse körde in sin kuk i fittan och Hans vred mitt huvud åt sidan och jag fick hans kuk i munnen och han höll fast mitt huvud och munknullade mig, körde kuken ut och in. Bosse hade sina armar på mina lår och tryckte upp mina ben. Det var jag och två män och deras kukar i mig och det var skönt. Männen njöt tydligt av att ta mig tillsammans. De gav flera uttryck för att de tyckte om att se mig få kuk och jag njöt av att vara där för dem, att ta emot deras kukar.

”Det är inte ofta man hittar en så kåt nittonåring.”
”Som kan ta så mycket kuk.”
”Nej, herrejävlar.”
”Bli ordentligt påsatt.”

Det gick för oss alla tre nästan samtidigt. Männen hade förstås hållit tillbaka och när jag vrålade ut min orgasm släppte de av. Min kropp skakade och kuken gled ur munnen och sprutade över mitt ansikte innan Hans tryckte in den igen och jag svalde och svalde och det rann ändå nedför min haka och Bosse pumpade i fittan och det var enormt.

Helgen började närma sig sitt slut. Det var snart dags för mig att bege mig till busshållplatsen. Att jag bara hade varit hos Hans i lite drygt två dygn kändes märkligt. Jag var en annan nu än när jag kom. Precis som jag hade hoppats. För det kände jag tacksamhet till de två männen. Jag tvättade av mig och klädde mig och packade och kände hur fittan pulserade efter den behandling den hade fått. När jag var klar var det ännu en timme tills bussen skulle gå. På impuls drog jag känningen jag just fått på mig över huvudet.

”Knulla mig”, bad jag. ”En sista gång.”

De var inte nödbedda. Jag sög dem hårda innan Hans la sig på rygg i sängen och jag gränslade honom och Bosse klev upp bredvid och jag tog honom i munnen. Perfekt att avsluta med en trekant. Den blev inte särskilt lång. Inget sparande på krutet. Jag red och sög och jag njöt av kukarna och jag visste att jag skänkte männen njutning.

Efteråt hann jag inte tvätta mig mer än i ansiktet men det kändes som en bra avslutning att sitta på bussen kladdig mellan benen och med spermasmak i munnen. Och med en stående inbjudan att komma tillbaka. I min mp3-spelare hade jag dessutom min present till min bror. Det var först när jag lämnade över den till honom som jag insåg att han skulle få höra att jag inte bara knullade med Hans utan även med Bosse.

Ja, det blev en lång novell men det finns en fortsättning om någon är intresserad.

2 Responses to Knullad i skogen av hasse och hans vän

  1. Carronemo skriver:

    Hej jag är intreserad av att läsa mera om det hära

     
  2. JennyStockholm skriver:

    Hej! Jag skulle också vilja läsa mera, blev skitvåt :p

     

Kommentera

Loading...