Knullar min Fleshlight när det ringer på dörren

Det var lördag morgon, jag var trött efter en ganska kraftig utgång i form av after work med killarna på jobbet. Det hade blivit lite dricka, så pass mycket att det kändes dagen efter och den vanliga bakiskänslan hade redan infunnit sig. Efter frukost började även den vanliga kåtheten smyga sig på, något den brukar göra precis så där dagen efter. Jag funderade lite lätt på om jag skulle plocka fram mitt nyaste inköp från intimlagret.se, en sprillans Fleshlight. Jag hade hört mycket om den här nya sexleksaken för män men kanske inte trott det var så mycket med det. Första gången jag använde den så insåg jag dock att den skulle komma att användas flitigt.

Jag hade slagit mig till ro i soffan och dukat fram min Fleshlight och en flaska glidmedel. Jag slog på tv:n och laddade på en skön porrfilm och satte igång och kolla. Efter ett tag var det hårt i brallan så klart och då tog jag Fleshlighten och hällde på lite glidmedel och styrde sedan min hårda mot öppningen och trängde in, gud så jävla skönt. Väl som jag satt där och förde lösfittan upp och ner över mitt bultande stånd och mådde bra så ringde det på dörren. Helvetes jävlar tänkte jag, mitt i förmiddagens högpunkt. Jag övervägde att helt strunta i det men bruset från Tv:n kan nog ha hörts och jag hade slamrat lite i köket innan så grannen kan ha hört att jag var hemma om det nu var grannen. Det ringde igen på dörren. Äh fan då, jag stängde av tvn och satte på locket på Fleshlighten och ställde den nedanför soffan. In med kuken i pyjamasen och sedan iväg mot dörren.

-Hej hej, sa Anki med glad röst.

Anki är min granne, en glad tjej på 27 som flyttade in i huset för ett halvår sedan. Sedan jag hjälpte henne med bilen för någon månad sedan har vi råkat bli lite tjenis och nu ringer hon på i tid och otid och ska surra om sina killproblem, något jag inte är överdrivet förtjust i att lyssna på. Det jag brukar göra då är att spana på hennes pattar och rumpa som är väl tilltagna. Hon har dock inte ägnat mig ett uns av intresse så intresset har liksom svalnat fast jag brukar ändå sukta över den där praktröven och tänka att jag ska täppa till hennes hål någon dag.

-Jag är pratsugen, har du nått kaffe hemma?
-Jadå visst har jag kaffe men jag ska sticka iväg om ett tag till gymmet (ljög jag).

-Okej det är perfekt, jag har också planer, men en kopp hinner vi.

-Jag traskade in i köket utan ett ord och började stöka igång med bryggaren. Anki slog sig ner vid bordet och började pladdra om gårdagens utgång och vad hon hade planerat för kvällen. Jag hmade mest och sa ja och nej när det passade.

-Vad har du i fickan som sticker ut Jörgen?

-Va jag har inget i fickan.

-Jo du har ju en tub eller nått.

Fan, jag hade stoppat glidmedlet i fickan när jag gick till dörren.

-Ojdå ja, jag höll på städa lite sa jag och slängde glidmedelstuben på bänken.

-Jaha, använder du sånt du?

-Mm det händer.

-Jaha är det dina tjejer du använder det med då?

-Mmmm

Kaffebryggaren puttrade på och blev klar.

-Jag kan ta fram koppar kvittrade Anki.

-Ja gör det, ska du ha mjölk?

-Vi kan väl sätta oss i tv-rummen sa Anki.

-Mmm gör det. Sa jag och letade en bricka.

Anki svep i väg in i tvrummet med mjölk och kaffekannan. Jag kom efter och när jag kom i rummet satt Anki i soffan och höll min fleshlight i handen och tittade frågande på mig.

-Vad är det här?

-Öööhhh en ficklampa…

-Jaha, vilken konstig ficklampa, sa Anki. Det känns inte alls som en ficklampa, sa Anki. -Var sätter man på den? Anki skruvade på lockan och fick av locket.

-Jag trodde jag skulle dö när hon fick av locket och det rann ut lite glidmedel över hennes hand.

Anki stirrade på fittan som hade visat sig när hon tagit av locket. Hon tittade på fittan och sedan tittade hon på mig. Hennes ansikte fick en rödlätt färg och sedan började hon gapskratta!

-Men vafan Jörgen, var det det här du höll på med när jag stod och ringde på dörren?? Knullar du den här?

Jag satte mig i soffan och bestämde mig för att vara cool. -Ja vaddå då du har väl säkert någon dildo eller rabbit hemma i lådan som du tar fram när du är kåt!?

-Ja jo haha kanske det, har inte sett en sån här bara. Kan du inte visa mig?

-Visa dig vaddå?

-Hur man gör?

-Va, menar du att jag ska visa dig hur jag använder den, är du inte klok?

-Om du visar mig så ska jag visa dig en annan dag hur jag gör med mina sexleksaker!

Fan, var det här sant. Den här snygga tjejen som alltid visat noll intresse mot mig, skulle hon visa när hon knullar sig själv med sina dildos? Jag trodde knappt på det.

-Då får du hämta dom så gör vi det samtidigt sa jag.

Anki skruvade på sig eftersom jag synat hennes kort. Efter en stund sa hon okej. Jag hämtar dom sa Anki, kommer snart.

Jag satt kvar i soffan, helt paff. Skulle Anki sitta här med naken fitta och knulla sig framför mig, det var bara för bra för att vara sant. Anki var tillbaka efter 5 minuter. Hon hade bytt från jeansen till en kort kjol. Med sig hade hon en stor dildorabbit.

-Okej, vi kör väl då, ta av dig kläderna sa Anki. Jag var inte sen, jag hasade ner mina byxor och kallingar och blottade min numera halvslaka kuk som mäter ca 17 cm.

-Oj, vilket fet kuk du har Jörgen sa Anki, det hade jag aldrig trott.

-Tack Anki, inte trodde jag du var intresserad av den.

-Mäh, klart jag är intresserad av en snygg kille som dig men vi är ju grannar och det kan bli jobbigt med en granne som dig om det strular till sig, du är ju snygg och vi bor ju dörr i dörr med varandra. Titta på mig nu så blir du nog hård, sa Anki. Anki drog upp benen i soffan och blottade sin trolösa rakade fitta. Hon förde handen mot musen och började massera klittan. Min kuk reagerade direkt och började stiga uppåt.

-Titta, han vaknar fnittrade Anki. Hon sträckte sig efter sin Eclipse rabbit. Det här är fan mitt bästa inköp, en räddare i nöden om man inte har äkta vara på plats :D. Ta fram din ficklampa nu så jag får se haha

-Jag sträckte mig efter min Fleshlight och sprutade på lite mer glid och tryckte den över min nu stenhårda kuk. Anki gjorde stora ögon och flyttade sig tätt intill mig och stirrade medan jag förde Fleshlighten upp och ner över mitt stenhårda stånd.

-Får jag prova, sa Anki och menade om hon fick runka den över min kuk.

-Ja gör det du sa jag. Anki tog tag i fleshlighten och började föra den upp och ner. Efter en stund sa hon.

-Jag har en ide. Anki drog av fleshlighen och ställde sig på alla fyra och satte fleshlighen mellan sina ben och putade.

-Så, knulla nu din fleshlight hihihi

-Åh gud din kåta hynda vad du retas! Jag ställde mig bakom Anki och styrde kuken mot fleshlighten, bara några centimeter från äkta fitta. Jag knullade fleshlighen och hade händerna på Ankis skinkor och smekte hennes stjärthål och mus medan jag stötte på i Fleshlighten.

-Så, pröva nu och knulla min mus. Jag drog ut kuken, inoljad av glidmedel och styrde den mot Ankis fina lilla mus. I ett svep gled hela kuken rakt in i Ankis fitta.

-Åhhh din kåta gubbe, knulla mig nu hårt och bestämt, sa Anki. Jag stötte på och smiskade Anki lätt på skinkorna, något hon verkade uppskatta.

Efter ett tag började det rycka i kuken och jag sa att jag nog inte kunde hålla mig så länge till.

-Spruta mig i munnen, uppmanade Anki mig.

Jag knullade på och när jag kände att jag var nära drog jag mig ur och reste mig medan Anki satte sig i soffan och gapade med utsträckt tunga. När sprutet kom körde jag in kuken i munnen på henne och sprutade långa satser rakt in i munnen på henne. Det här var nog den skönaste orgasmen i år sa jag och skrattade.

-Haha din sperma var salt fnittrade Anki. Nå vilken fitta var skönast nu då?

-Din så klart dumsnut haha.

Anki fixade till kjolen och svepte kaffekoppen och kilade in till sig men lovade titta in en annan dag för nytt test sa hon.

När hon gått satt jag kvar i soffan och trodde knappt att det hela var sant. Jag hade fått knulla min ursexiga granne jag trott jag bara kunde drömma om. Något jag fått att tänka på var om hennes fitta var skönare än min Fleshlight. Riktig fitta är något annat och varmare men skillnaden är inte milsvidd.

Kände att denna story var tvungen att berättas, därför mejlade jag in den till sexbiblioteket 🙂

/Jörgen.

E24331Fleshlight

Kommentera

Loading...