Knullar mitt kåta ex hos hennes nya kille

Det var dags för ytterligare en jobbresa till Göteborg. Jag jobbar på ett konsultbolag och gör kartläggningar av företags arbetssätt inför större förändringar inom företaget, oavsett om det rör teknik eller personal.  Det kan låta väldigt tråkigt och visst, stundtals är det så, men oftast är det ett väldigt stimulerande och utmanande jobb. Jobbet innebär många resor, både inom och utanför Sverige, och det har därför varit svårt för mig att ha ett fast förhållande de senaste åren, men det har ju också inneburit förlustelser på det sexuella planet. Visst har det funnits en och annan tjej i mitt liv, oftast någon som jag träffat via en dejting-site, men så fort de har önskat något mer seriöst eller helt enkelt vill ha mer tid tillsammans har det fallit samman. Jobbet har definierat mig, på gott och ont.
På plussidan så har jobbresorna medfört många tillfällen för lösare helt sexuella relationer. Dels one night stands med anställda på företagen där jag konsultat, dels upprepade sexuella möten med desamma när jag haft återkommande besök till samma stad. I Malmö träffade jag en tjej ett tiotal gånger vid olika resor innan hon skaffade något mer permanent och inte kunde ses längre. Ett förhållande har dock inte stoppat alla och det är väl inte utan visst dåligt samvete jag kan säga att jag knullat gifta kvinnor både en och fem gånger.

Ett par dagar innan jag skulle iväg på den här resan fick jag ett meddelande på Facebook från mitt ex Emelie. Vi gick isär under relativt lugna former efter ett treårigt förhållande sju år tidigare, innan jag hade det här jobbet. Vi ville olika saker helt enkelt och så här i efterhand känns det som ett väldigt vuxet beslut trots att jag bara var 24 och hon 21. Då är man inte i närheten av vuxen och jag var helt ärligt helt dum i huvudet vad gällde förhållanden och egentligen angående livet i allmänhet. Sedan dess har vi haft en ganska bra om än distant relation. Vi har setts på några fester i vår gamla hemstad och haft en del kontakt online, som man har med gamla vänner. Om vi hade bott närmare varandra så hade vi säkert umgåtts mer frekvent efter någon sorts paus från varandra just efter att vi gick isär, men jag flyttade till Stockholm för att jobba och hon till Göteborg strax efteråt för att plugga och så var det med det. Jag har träffat hennes sambo några gånger och han är väldigt trevlig.

I meddelandet skrev Emelie att hon tyckte det var alldeles för längesen vi sågs. Hon undrade om jag kunde tänka mig att bo en natt hos henne och hennes sambo så vi kunde ta en middag och ha en ordentlig konversation. Rakt ut skrev hon att hon saknat våra samtal och att hon ville försöka skapa en närmare vänrelation. Jag hade absolut ingenting emot det, hon är en väldigt behaglig och intelligent tjej och hennes sambo är enkel att umgås med. Jag sade ja, utan att tveka.

De plockade upp mig vid tågstationen och de verkade båda väldigt glada över att jag var där. Hennes sambo har aldrig sett mig som något sorts hot, vilket ju kan hända ganska ofta. Vi åkte till deras lägenhet i Majorna. Jag har sett bilder från lägenheten men de har inte gjort den rättvisa. Den är väldigt mysig med mörka varma färger, många levande ljus, tjocka mattor och kuddar i mängder i varje rum. Väldigt mycket i Emelies stil. Jag fick bo i gäst/tv-rummet, där en säng annars fungerade som soffa genom att de lagt dit ett par stora kuddar. Vi åt en bra middag, drack några glas vin och pratade mycket om allt möjligt. Om deras jobb, om mitt jobb, om åren som gått sedan vi gick isär, om hennes utbildning, och så vidare. Det började lite trevande men gick snabbt in djupare och blev mer avspänt. Hennes sambo var lika delaktig i samtalet han. Vinet hjälpte så klart till.

Trots att det inte hade funnits några sexuella spänningar mellan mig och Emelie på väldigt länge kunde jag inte stoppa att upphetsningen vaknade i mig när jag tittade på henne. Jag har aldrig gillat trådsmala tjejer och hon är verkligen inte det. Hon har formerna på alla de rätta ställena, med ett par rejäla bröst och en bred rumpa. Frisyren har alltid varit i ständig förändring och just nu var den kort, lite spikig och ilsket rödfärgad. Hon hade på sig en svart kjol som spände över hennes rumpa och ett mörkt linne med lite urringning. Hon verkade inte märka att jag då och då lät blicken vila lite för länge på henne.

Efter ett par timmar bestämde vi oss för att avsluta kvällen i tv-rummet. Hennes sambo satte sig vid datorn där han försvann in i ett spel medan jag och Emelie tog plats för en film. Hon valde ut The Cable Guy, som inte krävde något särskilt engagemang men som ändå är ganska underhållande. Emelie drog fram två stora filtar ur lådorna under sängen och gav mig en. Hon satte sig inte direkt nära mig men var heller inte långt borta. Filtarna överlappade varandra. Bara någon minut in i filmen kände jag plötsligt hennes hand på mitt lår. Jag tittade över mot henne. Hon hade ögonen på filmen.
Hennes hand gled uppåt och landade på min kuk. Jag hade varit lite hård redan under middagen och nu, med hennes hand mot kuken, hårdnade jag direkt. Emelie tittade snabbt mot mig och jag såg vinruset och kåtheten glittra i hennes ögon innan hon vred tillbaka blicken mot filmen. Med mjuk hand smekte hon mig genom byxorna, tills hon nästan kunde greppa kuken med hela handen. Strax satt hon och runkade av mig där under filten. Hennes sambo satt några meter bort och märkte ingenting.

Jag tog upp telefonen och skickade henne ett sms.
”Vad håller du på med?” skrev jag. Hon plockade upp sin telefon, log och skrev ett svar.
”Du har ju tittat på mig ikväll.” Visst hade jag det. Följt överläppens kurva med blicken och för mitt inre öga sett hur hon sög av mig. Låtit blicken vila lite för länge vid hennes urringning och fantiserat om att se hennes bröst nakna, i mina händer. Smekt hennes rumpa med ögonen och känt en vild önskan att slita upp kjolen över hennes höfter för att kunna knulla henne.
Men just där och då visste jag inte riktigt vad jag ville. Jag var redan ordentligt kåt och hade utan att pausa kunnat slita av Emelie kläderna och knulla henne direkt, men samtidigt satt hennes sambo där och jag hade verkligen ingen intention att knulla henne när jag kom dit. Det där samvetet igen.

Hennes nästa meddelande krossade alla mina tvivel.
”Jag vet att du vill knulla mig. Jag vill att du knullar mig, hårt och länge.”
Jag började skriva ett svar men hann inte innan hon knappade in ett till och skickade till mig. Hela tiden rörde sig hennes hand över min nu stenhårda kuk och hennes blick var på filmen.
”Jag vill känna din hårda kuk i mig,” skrev hon. ”Jag vill att du sprutar din sats på mig.”
Min kuk ryckte och pulserade medan jag läste och jag hörde tysta flämtningar från henne varje gång den rörde sig i hennes hand. Vinet susade i mitt huvud och kåtdimman sänkte sig över mig, fullständigt. Alla spärrar var borta.
”Det blir hårdare än förut,” skrev jag. ”Mycket hårdare.”
Under åren som gått sedan vi bröt upp hade jag fascinerats mer och mer av hårdare sex. Jag och Emelie hade utforskat en del men mycket hade hänt sedan dess.
”Vi knullar inte,” svarade hon. ”Vi har sex. Ibland. Jag vill knulla. Jag vill att du knullar mig så jag skriker.”
”Är du säker?” frågade jag högt. Emelies sambo reagerade inte ens, han var så inne i sitt spel där han satt ett par meter från oss. Hon nickade ivrigt och sa:
”Helt säker.”
Jag skrev ett sms och skickade:
”Om du är en lydig liten hora ska jag köra in kuken i dig och knulla dig öm. Är du en lydig liten hora?”

Emelies ögon spärrades upp när hon läste och hon drog efter andan. När hon tittade mot mig var hennes ögon beslöjade av upphetsning och hennes mun halvöppen, läpparna lätt glansiga och darrande. Bilden av hur jag skulle köra in kuken mellan de där varma våta läpparna fyllde mitt sinne.
”Ja, det är jag,” sa hon. Hennes röst darrade till, knappt märkbart men med mitt fokus på henne var det ändå tydligt. Från tiden vi var tillsammans visste jag mycket väl hur hennes röst speglade hur kåt hon var och nu var kåtheten definitivt där. Jag skickade ytterligare ett sms.
”Rakar du fortfarande fittan, hora?”
Hon läste sms:et på sin telefon och flämtade till. Hon reste sig och gick ut i köket. Sekunder senare kom svaret.
”Kom ut och känn efter.”
Jag reste mig genast och frågade hennes sambo om han ville ha något från köket.
”Nej, det är lugnt,” svarade han utan att ta blicken från sitt spel.

Jag gick ut i köket. Emelie stod med ryggen mot mig, händerna mot köksbordet, och svankade ordentligt. Hennes breda rumpa putade inbjudande mot mig och kjolen spände över den än hårdare. Jag gick upp bakom henne, tog ett hårt tag i hennes hår med ena handen och tryckte bryskt ner hennes överkropp mot bordet. Hon kved till av smärta, lågt och hetsigt, och jag kände henne darra i mitt grepp. Precis bredvid henne stod de tre tomma vinglasen från middagen, en mycket påtaglig påminnelse om att hennes sambo satt i rummet bredvid. Förde in min andra hand upp under kjolen, mellan hennes ben, långsamt, och drog sakta fingertopparna längs hennes nakna lår, högre och högre upp.
Redan innan jag var framme med handen kände jag värmen och vätan från hennes kåta fitta. Jag lät handen glida hela vägen upp och hittade våta fittläppar, helt rakade förutom en liten triangel av hår längst upp. Jag kupade handen över hennes fitta och smekte, sakta, i små cirkelrörelser. Emelie gav ifrån sig dämpade stönanden och tryckte sig bakåt mot min hand. Jag lutade mig lite neråt så hon kunde känna min hårda kuk mot rumpan, och viskade:
”Den här våta fittan ska få ordentligt med kuk, din lilla hora.” Samtidigt förde jag in ett finger i henne. Hon satte snabbt handen för munnen för att kväva ett stön. Jag förde fingret in och ut ett par gånger innan jag drog ut det och istället förde fram fingret mot hennes mun. Tryckte ner hennes huvud mot bordet med greppet i håret och drog mitt fittsaftsvåta finger mot hennes läppar. Genast öppnade den kåta lilla horan munnen och sög in mitt finger. Från andra sidan lägenheten hördes knattrandet från hennes sambos tangentbord.

”Den här sugande munnen ska också få ordentligt med kuk,” viskade jag. Emelie stönade hetsigt runt fingret. Hon sög hårt och hennes våta tunga virvlade över fingertoppen. När vi var tillsammans gick hon igång på att suga av mig på alla möjliga ställen. På fester, på krogen, i bilen, på tåget, och hennes mun var fortfarande lika hungrig.
Jag drog ut fingret ur hennes sugande villiga mun och förde bak handen, längs hennes sida och återigen upp under kjolen. Hon stelnade till helt och höll andan när jag drog fingret i stjärtskåran, allt närmare hennes anal. Satte min våta fingerspets mot hennes trånga hål och rörde det i en liten cirkel, utan att trycka in det. Hon skakade i hela kroppen.
”Och den här trånga röven ska också få ordentligt med kuk,” viskade jag.
”Han har inte varit där,” stönade hon tyst fram. ”Ingen annan. Bara du.”
Vi hade bara börjat experimentera med kopplingen mellan smärta och njutning när vi gick isär och analsex hade varit en del av det. Emelie hade lärt sig njuta av det till slut men det hade varit en lång väg och vi hade kunnat använda det som rent straff även mot slutet.

Jag släppte henne plötsligt och gick utan ett ord ut i tv-rummet i gen. Min kuk var så hård så den värkte. Efter en stund kom Emelie ut igen, rödblossande på kinderna och med kåtglansiga ögon. Vi tittade klart på filmen, alltmedan hon smekte mig under filten. När filmen var klar sa de godnatt. Emelie gav mig en lång kram. Hennes ena hand greppade min kuk och hon stönade i mitt öra.
”Imorgon vill jag att du knullar mig. I alla mina hål.”

När de gått gjorde jag mig i ordning för att sova, hela tiden med stenhård värkande kuk. Jag hade många bilder i huvudet av hur jag skulle använda Emelies våta fitta, sugande mun och trånga anal. Tanken på att knulla henne var extremt upphetsande och än mer så med tanke på omständigheterna, hur hon hetsade upp mig medan hennes sambo bara satt där. De andra gånger jag knullat någon som varit upptagen hade det varit en betydligt mer tillfällig kontakt och jag hade ingen koppling överhuvudtaget till den andra personen i det förhållandet. Det här gjorde det ännu mer förbjudet.
Jag lade mig ner i sängen, under tjockt täcke och bland de många kuddarna. För att överhuvudtaget kunna somna var jag tvungen att fylla skallen med något annat än att knulla Emelie. Jag drog upp min bok ur väskan och satte mig tillrätta mot de stora kuddarna för att läsa.

Jag hann läsa kanske tjugo sidor innan dörren in till rummet sakta öppnades och Emelie klev in. Hon hade på sig en tunn sidenmorgonrock, löst knuten runt midjan så den hade glidit isär och visade upp klyftan mellan hennes svällande bröst. Hon tryckte tyst igen dörren bakom sig och gick fram till sängen där jag låg. Utan ett ord drog hon av mig täcket. Trots läsningen var min kuk fortfarande hård och mina boxershorts stod som ett tält.
Hon ryckte av mig mina boxershorts med ivriga händer. Min kuk svajade fram och tillbaka, stenhård och med toppen glänsande av försats. Emelie böjde sig sakta ner och med blicken fäst vid min öppnade hon munnen och lät sakta sin tunga glida över mitt ollon. Hon slickade mig hetsigt runt toppen på kuken. En tunn sträng av saliv och försats hängde mellan kuken och hennes läppar när hon drog tillbaka munnen.
”Jag var tvungen att smaka lite,” viskade hon. Upphetsningen lyste i hennes ögon som två strålkastare.
Jag sträckte ner min hand och tog ett hårt tag i hennes hår så hon kved till.
”Du ska göra mer än smaka lite, hora,” väste jag.

Med greppet i håret drog jag hennes mun mot min kuk och tryckte neråt. Emelie öppnade ivrigt sin mun, tog in kuken mellan sina varma våta läppar och började suga av mig. Jag lät henne hålla takten men hade hela tiden kvar handen hårt invirad i hennes hår. Redan när vi var ett par sög hon bra. Nu var det ännu bättre. Ena sekunden gled hennes sugande läppar upp och ner längs min hårda kuk medan hon smekte min pung. Nästa runkade hon mig med bestämda drag medan hon hade bara toppen på kuken inne i munnen och lät tungan virvla över mitt ollon.
När Emelie lät kuken sakta glida längre och längre ut ur munnen tills bara toppen var kvar var det dags att visa vem som bestämde. Jag tryckte ner hennes huvud hårt med greppet i håret och mötte hennes mun med att trycka upp kuken. Jag gled långt in i hennes mun, så långt så hon kväljde till och hostade runt kuken. Jag kände saliven rinna till i hennes mun.

Hon försökte dra sig undan men jag höll kvar henne med greppet i håret så min kuk var kvar inne i hennes mun.
”Ta emot det du får, hora,” väste jag, ”annars spenderar jag morgondagen med att straffa dig.” Emelie stönade högt och dämpat och jag kände hur hon slappnade av i mitt grepp.
”Duktig hora,” viskade jag. Återigen tryckte jag ner hennes huvud mot mig och mötte hennes sugande mun med kuken. Jag pressade in kuken djupt och hon hostade åter till. Genast rann en ström av saliv ut ur hennes mungipor och blötte ner mig. Jag upprepade rörelsen om och om igen, långsamt men bestämt. Snart glänste hela min kuk av hennes saliv.

Jag stannade upp när halva kuken var inne i hennes mun.
”Så här ska horan få blöta ner kuken innan jag hamrar in den i din röv,” viskade jag. Emelie stönade högt och hetsigt runt mig. Sedan mumlade hon något, dämpat av min hårda kuk som fyllde hennes mun. Jag drog upp henne med greppet i håret.
”Vad vill du, hora?” viskade jag. Hon stirrade på mig, munnen halvöppen, saliv hängandes från hakan ner på min kuk.
”Jag vill att du kommer i min mun”, stönade hon tyst. ”Jag vill smaka din sats.”
”Som du vill”, stönade jag fram och drog återigen hennes mun mot kuken. Hon gapade hungrigt och lät mig trycka ner henne över kuken.
”Sug mig!” väste jag.Och som hon sög. Hennes hungriga mun pumpade över min kuk, utan att jag behövde öka takten alls med greppet i Emelies hår. Med ena handen började hon smeka och krama om min pung samtidigt som hon sög min kuk hårt.

Det dröjde inte länge innan jag kom. Ett stön byggdes upp i mig och jag kände orgasmen komma rusande. Med greppet i Emelies hår höll jag henne på plats med kuken halvvägs in i hennes mun och sprutade. Hon stönade hetsigt när jag tömde mig. Allt försvann runt mig utom känslan av hennes läppar, min hand i hennes hår och explosionen av sperma i hennes våta, varma mun. Det var en enorm sats och även om hon gjorde sitt bästa för att svälja allt hostade Emelie till så att sperma rann ut ur hennes mungipor.

Jag sjönk ner mot sängen och släppte greppet i hennes hår. Hon drog sig undan från kuken och medan hon tittade mig i ögonen samlade hon in sperman från sin haka och min roten på min kuk och slickade av den från sina fingrar, långsamt. Hennes kinder blossade röda och jag såg kåtheten lysa som strålkastare i hennes ögon. Utan ett ord reste hon sig sedan och gick ut ur rummet. Min kuk svajade halvhård och jag kände upphetsningen storma i mig fortfarande. Tanken på att knulla henne dagen efter upptog hela mitt sinne.

Jag drog täcket hjälpligt över mig och somnade. Mina drömmar var fulla av Emelies nakna kropp och hennes villiga hål. Morgondagen kunde inte komma fort nog.

intimlagret.se2


Kommentera

Loading...