Lisa och jag leker i skogen

Hand i hand gick vi ut i skogen, Lisa och jag. Vi lämnade lägret bakom oss i största tysthet, ingen hade sett oss gå. Målet var en glänta jag hade hittat när jag var ute och gick för mig själv dagen innan.Det var i början av sommaren men det var behagligt varmt ute redan. Lisa och jag var ledare för ett friluftsläger. Redan under gårdagens avslutande lägerbål så hade jag sett i eldens sken att hon kastat heta blickar på mig. Därför hade jag inte blivit förvånad när hon svarade ja på frågan om hon ville ta en promenad i skogen.
Vi nådde fram till den avskiljda gläntan där solens varma strålar silade ner genom trädens kronor.
– Vad varmt det är, klagade Lisa. Är det ok om jag tar av mig lite?
Jag nickade. Det var klart jag ville. Hon hade en underbar kropp, det hade jag redan förstått, men det jag nu fick se var bland det bästa jag vart med om. Den 18-åriga flickans slanka kropp befriades från t-shirt och byxor. Hennes vita underkläder gjorde sig fint mot den jämna, fina solbrännan.
– Ska inte du också ta av dig lite? frågade hon.
Jag var inte sen att lyda och snart stod vi båda i bara våra underkläder. Vi tittade lite generat på varandras halvnakna kroppar och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga.
– Jag slår vad om att du inte kan fånga mig! sa plötsligt Lisa med en snett leende och började skrattande backa ifrån mig. – Det ska vi bli två om, tänkte jag och satte efter den flyende flickan.
Gläntan var inte så stor så det blev mest att vi sprang i cirklar. Lisa försökte finta mig och lyckades för det mesta, men en gång lyckades jag precis nå henne men fick bara tag i hennes trosor. Med ett ritsch så gick dom sönder och föll till marken. Jag stannade upp och tittade på härligheten. Lisa log.
– Det gör inget, sa hon. Jag hade ändå tänkt att ta av dom snart. Förresten så ska bh’n också av, tillade hon och lät den följa efter trosorna till marken. Jag stod och tittade på hennes underbara kropp och kunde inte undgå att se att hon hade rakat sig mellan benen. Nu var det bara en liten sträng av hår kvar över venusberget. Jag kände hur jag hårdnade. Lisa såg vad som höll på att hända i mina boxershorts.
– Är det ok om jag tar av dom? frågade hon. Jag bara nickade. Flickan knäböjde framför mig och drog ner mitt enda kvarvarande klädesplagg. Innan jag hade hunnit reagera hade hon tagit tag i min stelnade kuk och behandlade den vant med sina läppar. Det var en helt otrolig känsla. Hon slickade först på toppen av ollonet innan hon svalde så mycket av kuken som hon kunde. Jag njöt. Plötsligt slutade hon och tittade upp.
– Jag har velat göra så här enda sen jag först såg dig igår, viskade hon. Hoppas du inte misstycker?
– Inte direkt, sa jag och log mot henne. Men nu är det min tur att göra en sak jag har tänkt på sen jag såg dig.
Jag la henne på rygg i gräset och började kyssa den underbara kroppen. Först över brösten som jag sög och slickade på länge. Lisa vred sig av njutning i gräset. Sen fortsatte jag ner över hennes platta, brunbrända mage och kysste hennes navel.
– Åh Gud, viskade hon. Snälla, slicka mig!
Det var det kommandot jag hade väntat på. Snabbt var jag nere mellan hennes lår och lät min tunga först glida över hennes rakade fitta innan den letade sig in mellan hennes varma, våta läppar. Ett utdraget stön från flickan visade att jag hade hittat rätt. Jag tog tag i hennes lår och särade på benen och slickade nu med snabba drag hela härligheten, ända uppifrån klitoris ner till hennes lilla stjärthål.
Lisas andhämtning ökade och små stön slank över hennes läppar. Försiktigt lät jag då två fingrar glida in i hennes underbara våta fitta. Det var det som var droppen. Med ens blev hela hennes kropp alldeles stel och hon skrek ut sin orgasm. Jag kände hur hennes slidmuskler kramade mina fingrar och dom satt som i ett skruvstäd, men min tunga fortsatte sitt jobb och jag kände hennes andra orgasm komma direkt på den första.
Utmattad föll hon tillslut tillbaks ner i gräset. Ett lyckligt leende spred sig över hennes läppar.
– Det där var bland det bästa jag varit med om, viskade hon och det var inte svårt att tro henne. Men jag hade inte fått nog. Min kuk bultade fortfarande av upphetsning och Lisas orgasmer hade bara gjort mig mer upphetsad.
– Är du redo för mer? Frågade jag. Hon nickade.
Jag ställde upp henne på alla fyra i gräset och ställde mig själv på knä bakom. Den underbara synen av hennes två blottade hål gjorde nästan att det gick för mig, men jag lyckades hålla mig.
– Om du lägger ner huvudet i gräset, sa jag, och håller isär dina skinkor med händerna så borde det gå bättre. Lisa var inte sen att lyda. I den ställningen så särades båda hennes hål upp det var perfekt för vad jag tänkte göra. Jag satte igång att slicka henne, ordentligt den här gången och jag lät min tunga komma in och blöta henne överallt. Jag hörde hur hon började stöna igen. Då var det dags. Jag reste mig upp och tog min styva kuk och placerade den vid ingången till hennes fitta. Ett svagt gnyende kom över hennes läppar. Med ett enda hårt tryck förde jag in hela mig i hennes underbart våta slida. Lisa skrek till högt av njutning och jag satte igång att knulla henne med långa, underbara drag.
– Åhh, Gud! stönade hon. Åhh, vad skönt. Mer, snälla! Lisa satte igång att jucka i mot för allt hon var värd. Jag tittada upp. Synen var underbar. Lisas ung, slanka kropp uppställd för mig. Jag knullade henne snabbare nu och kännde att det var nära för mig. Men inte än. Det var en sak till som jag ville göra. Mitt i ett av hennes motjuck drog jag ur mig.
– Har du blivit tagen i stjärten nån gång? frågade jag. Hon tittade upp på mig.
– Nej, aldrig.
– Då är det dags nu, log jag. Lisa slöt ögonen.
Jag började åter slicka henne, men den här gången så koncentrerade jag mig bara på hennes bakre hål. Jag särade hennes skinkor ännu mer än vad hon redan gjorde och slickade in min tunga i hennes anus. Hon började stöna igen. Sen lät jag ett finger glida in och strax ytterligare ett till. Hennes trånga ringmuskel arbetade hårt för att ta emot mina fingrar. När jag tyckte det räckte så drog jag ur mig.
– Slappna av nu, befallde jag.
Jag styrde min kuk mot hennes lite vidgade bakhål och la ollonet mot öppningen och trykte till. På första stöten kom jag halvvägs in och Lisa skrek till. Lite av smärta men mest av njutning tror jag. Känslan var otrolig. Hon var så trång i baken så det inte fanns ord för att beskriva det. Hela hon kramade om min styva lem och jag njöt för fulla drag.
– Åh, stönade hon. Hårdare.
Jag lydde henne genast och satte igång att knulla hennes stjärt med hårda, snabba drag. Det dröjde inte länge innan jag tog henne till en första orgasm. Hela hennes kropp skakade och nästan skrek rakt ut av kåthet. Jag fortsatte och kände att jag själv äntligen var på väg. Med ett par sista snabba drag så kom orgasmen rullande och jag sprutade, sprutade hela hennes stjärt full av min varma sperma. Lite fick inte plats utan kom rinnande ut ur henne.
Utmattad drog jag mig ur Lisa och föll jag ihop över henne.
– Underbart, var det ända jag lyckades få fram där vi låg under träden i gläntan. Lisa sa ingenting men hon log…
Behöver jag säga att resten av tiden på lägret var en av de bästa i mitt liv.

Untitled-1

2 Responses to Lisa och jag leker i skogen

  1. Firstlover skriver:

    En skön upplevelse i naturen, men varför avloppsledning också?

     
  2. Pittsugen skriver:

    Beskrivningen av händelserna i skogsgläntafår mina fittläpparna att svälla och bli blöta, men jag avstårgärna den anslå biten !

     

Kommentera

Loading...