Maria får svälja sperma på sin födelsedag

Jag tänkte nu berätta den gången då jag blev överraskad av min pojkvän. Det var två år sedan då jag skulle fylla 22 år. Vi hade bestämt att vi skulle samla ihop ett gäng och gå ut på en natt klubb och fira min dag. Men i sista sund så drar sig Johan ut och säger att det har kommit en sak emellan. Ledsen och besviken så godtog jag hans ursäkt och beslöt mig att gå ut på nattklubben ändå.
Det blev en snabb dusch, men passade på att raka fittan, och benen ytterligare en gång för säkerhets skull, utifall Johan skulle få för sig och komma efter. Jag tog på mig en svart klänning med lång slits som gick hela vägen upp till troskanten, klänningen var perfekt för min kropp visade alla mina former och mina välformade bröst. Under det blev det ett par svarta stringtrosor med tillhörande bh och ett par höga svarta stilettestövlar.
Väl inne på krogen var det först baren som lockade och sen dansgolvet. Efter kanske en halvtimmas dansande så gick vi till baren igen för påfyllning. Det var varmt, hett och massor med snygga tjejer och killar vid baren. Efter ett tag så kände jag en hand på min rumpa och jag vänder mig om för att be den här personen att ta bort handen, till min förvåning så stod Johan
– Johan!? Vad gör du har? Hade du inte fått förhinder?
– Men Maria, trodde du verkligen att jag skulle strunta i att fira din dag? Nej du gumman så lätt slipper du inte mej, flinade han och tittade på sina kompisar.
– Maria, det här är ett par gamla lumparkompisar till mig.
Så presenterade ha sina kompisar, som alla var stora och vältränade män mellan 25 och 30 års åldern. Dom var fem stycken och hette Marcus, Pontus, Anton, Fredrik och Antonio.
Johan hade sagt åt mig om en timma så ses vi här i baren och då ska jag göra allt som han säger att jag ska göra, alltså följa minsta vink. Under den timman jag fick för att vara med mina vänner så tog jag chansen att vara på dansgolvet så mycket som möjligt. När jag dansade så tittade jag på Johan och hans vänner hela tiden och dansade så sexigt jag bara kunde.
När en timma hade gått så kom Johan och tog tag i min hand.
– Nu är det dags att gå älskling.
– Men Johan, vad ska mina vänner säga?
– Det skiter jag i, Nu är det du som gör vad jag säger, annars kommer det att sluta med bestraffning.
Mitt hjärta slog ett dubbelslag och jag nickade försynt. Skamsen gick jag till mina vänner och sa att jag måste gå och att vi skulle höra av imorgon. Dom kollade lite fundersamt på mig och Johan viskade något till min bästa väninna. Hon flinade och nickade sedan samtidigt som hon sa Lycka till gumman, jag fattade ingenting. Med Löd Johan och följde honom till dörren. När vi kom ut så stod en taxi och väntade på oss, innan vi steg in i taxin så satte Johan på mig en ögonbindel.
– Johan vad gör du, utbrast jag lite förskrämt.
– Lugn älskling, lita på mej
Jag nickade bara till svar som en skrämd kattunge. Man kunde nästan höra hur Johan flinade åt mej. Han sätter mig i taxin och säger ett namn på ett hotell. Det tog ungefär 15 minuter innan vi var framme.
Då vi kom in i rummet han hade bokat så sa han bara barskt,
– Dansa så där sexigt igen samtidigt som du tar av dej klänningen. Men ta inte av skorna och dina stayup.
Där stod jag helt utlämnad, såg ingenting, visste inte om vi var helt själva eller om det var fler i rummet. Men efter några sekunder funderande så började jag röra på höfterna samtidigt som jag för axelbanden till min klänning över axlarna, låter klänningen glida ner över brösten, låter klänningen stanna en stund vid höften, då jag sakta tar av mig bh:n, När jag har låtit bh:n ramla ned på golvet så smeker jag brösten lite innan jag fortsätter med att ta av mig klänningen, precis när jag börjar röra mina bröst så hörs flämtanden och det var då inte bara från dig utan från flera. Lite skamsen försöker jag dölja mina bröst och Johan kommer då snabbt fram till mig och ger mig en örfil.
– Det där ger du fan i, fortsätt nu med att strippa, så som en slyna ska göra. Du är väl en slyna?
– Ja älskling, jag är din slyna. Svarade jag.
Johan ger mig ytterligare en örfil.
– Svarar man så där? Röt han till
– Nej min herre, förlåt min herre, hickade jag fram.
Johan går och sätter sig igen och jag fortsätter med min dans. Efter fem minuter ungefär stod jag där så som Johan ville, helt naken med förbundna ögon iklädd med bara stayups och stilett stövlar.
Jag vet inte hur länge jag hade stått där helt utlämnad, tills jag kände en massa händer på min kropp, och någon som tog av mig ögonbindeln.
– Gå till sängen slyna, hörde jag en djup barsk mansröst som inte till hörde Johan.
Lydig som jag är så går jag till sängen, där Johan låg med ett riktigt prakt stånd.
– Sug då för fan slyna, du vet vad du ska göra din jävla hora.
– Ja herre, svarade jag.
Jag kröp upp i sängen och tog Johans kuk i min hand, och för den till min mun och låter tungspetsen nudda mina läppar. Samtidigt som jag öppnar min mun och suger in kuken så kände jag hur Marcus, (ja Johans vänner som var med på krogen var där), tog ett hårt grepp om min klitoris och verkade små runka den.
Jag fortsätter suga Johans kuk tills Antonio kommer med den största kuk jag någonsin sätt, jag tar ett grepp om kuken och börjar suga av honom samtidigt som jag runkar av Johan. Pontus och Anton står vid sidan av sängen och tittar på, samtidigt som dom runkar. Under dom närmsta 45 minuterarna så byts killarna av titt som tätt.
– Ställ dig på alla fyra slyna, för nu ska du få smaka kuk, ryter Marcus till.
När jag väl står på alla fyra så trycker Marcus in kuken, utan att ta hänsyn till att jag skriker till lite av smärta. Under tiden som Marcus Knullar mig bakifrån så suger och runkar jag dom andra tre killarna. Dom Byter plats med varandra ett par gånger. Under tiden som dom knullar mig bakifrån så smiskar dom mina skinkor så dom blir alldeles blodröda. Efter ett tag så knuffar Johan till mig och säger:
– Nu är det dags att få se dej bli dubbelmackad slyna, skrattar han rått.
Jag känner mig helt paff, vad menar han hinner jag tänka, innan Pontus säger att mig att rida honom. Ställer mig gränsle över Pontus och för min blöta fitta till hans feta kuk. Det stramar till lite när jag för in hans kuk i fittan, men efter en stund så lättnar det till och jag ökar takten tills jag känner ett par händer på mina axlar. Som ber mig att sakta ner lite, tittar bakåt och där står Antonio med den största kuk jag någonsin sätt och har bestämt sig för att ta mig analt samtidigt som Pontus knullar mig i fittan.
Jag var helt i extas. Jag hade en kuk i min trånga röv och en kuk i min fitta och två kukar att suga på, kunde det bli en bättre födelsedags present?
När killarna hade knullat mig i alla hål och i alla ställningar i nästan en timma så stönade dom till att nu är det dags att se slynan svälja sperma.
Mmmm smaskens tänkte jag, man får efterrätt också, vilken lyx.
– Sätt dig på knä slyna, sa Johan och killarna ställde sig i en cirkel runt om mig och började runka sina kukar framför munnen. En efter en sprutade i min mun och jag fick inte svälja en enda droppe förrän alla hade sprutat. Och när dom alla fyra hade sprutat i min mun tänkte jag börja svälja. Johan såg det och gav mig en örfil.
– Nej du gumman inte än alla har inte sprutat än, flinade han
Jag blev helt förvirrad, vaddå alla har inte sprutat än? Fredrik har ju inte synts till, tänkte jag. Då hörde jag någon harkla sig och säga lite bryskt:
– Upp med fittan nu ska jag knulla dig i fittan och röven och du skulle bara våga svälja en enda droppe sperma under tiden.
Jag tittar åt det hållet rösten kommer från och där kommer Fredrik med ett rejält stånd och en kamera i handen. Han överlåter kameran till Johan och sliter upp mig så att jag kan ställa mig på knä framför honom. Han börjar knulla mig i fittan hårt och brutalt efter en stund så för han kuken till röven och trycker in hela kuken i en enda stöt. Och tro mig det var svårt att hålla munnen stängd och att låta bli att svälja. Efter fem minuters brutalt rövknullande så drar Han ut kuken och ställer sig framför min mun.
Jag öppnar vackert min mun och låter Fredrik fylla min mun med ännu mer sperma. Det blev så mycket att det rann över ner på hakan och brösten. När han hade tömt kuken med dom sista dropparna, kom Johan fram till mig med ett stort leende.
– Grattis älskling på födelsedagen, nu kan du svälja. Fick svälja sperman i omgångar och jag samlade upp den sperman som hade runnit till mina bröst på ett finger och sög i mig det också.
Johans lumpar kompisar klädde på sig, kramade om mig tackade Johan och gick sin väg.
När killarna hade gått så fortsatte vi hela natten med knullandet, och tro mig det är en födelsedag man sent glömmer 🙂

One Response to Maria får svälja sperma på sin födelsedag

  1. Lisa skriver:

    Sånt här har jag fantiserat om…

     

Kommentera

Loading...